Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!!

Mygirl με βάση την ΠΗΤ ήταν 29+1 και με βαση τις μετρήσεις ήταν 31+1 !Μπορεί να μην παίζει ρόλο το βάρος μόνο...δεν ξέρω....

Συμπεθερούλα γιαυτο παχαίνει το κοριτσάκι μου...!! Για να σας κατακτήσει!! :P:p:p Αντε να δεις και εσυ τον κούκλο σου να μας πεις τα νέα!!!!!

Γιωτάκι, μην αγχώνεσαι προκαταβολικά για την καμπύλη!! Ειναι τελειως υποκειμενικό θέμα!! (Άλλοι την πίνουν και ζορίζονται , κ άλλοι την πίνουν και δροσίζονται ......!!!!) Κ εγώ για παραδειγμα μονορούφι την ήπια(75γρ) και μια χαρα ημουν και χωρίς λεμονάκι! Κ αλλη αν μου έδιναν την έπινα... Σαν σιροπι ειναι! Κ εγώ έχω θέμα με το πρωινο και μια χαρα αντεξα εκει... Απλα καλο ειναι να μην εισαι μονη σου, μην εχεις καμια ζαλαδα και μην βαρεθεις κιόλας!!! Μετα κ εγω ενα ντόνατς με κανέλα έφαγα και μια τυρόπιτα!!! :oops::tongue::oops::tongue::oops:

Το πόσες ώρες θα κατσεις εξαρτάται απο ποια σου έδωσε ο γιατρός!

Εμένα ήταν 75 γρ και μου πήραν 3 μετρήσεις. Μια όταν πήγα και μετά μια ανα μια ώρα! Εκατσα 2 ώρες δηλαδη... κ τη μιάμιση ήμουν κ μονη μου, αλλα πέρασε η ώρα γρήγορα! Μια χαρα θα ειναι!!!!!!!!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ααα με τον ύπνο κι εγώ έχω θέμα τελευταία!

στο πλάι δεν μπορώ πέφτει η κοιλιά μου και με τραβάει

και δεν βολεύομαι καθόλου! ανάσκελα με μαξιλάρι στα πόδια για

να μην είμαι τελείως οριζόντια γιατί μετά δεν μπορώ να

αναπνεύσω!:shock::shock: ένα δράμα ζούμε!:tongue:

σε κανά μήνα να δω τι θα κάνουμε!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Ξανθη κι εμένα λογικά θα μου δώσει κ αιματολογικές, γιατί εχω καιρό να κάνω....

Πένυ σ' ευχαριστώ για το κουράγιο, δεν ξέρω ακόμα ποια θα κάνω, δεν μου την έγραψε ακόμα, θα πάω κατά τις 8 ή 11 του μηνός. Είναι θέμα γιατρού ποια θα σου γράψει;; Ή είναι ανά περίπτωση;

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!

Συμπεθερούλα γιαυτο παχαίνει το κοριτσάκι μου...!! Για να σας κατακτήσει!! :P:p:p Αντε να δεις και εσυ τον κούκλο σου να μας πεις τα νέα!!!!!

χαχαχα!! έτσι έτσι..άσε κι εγώ ανυπομονώ!! όλο μου φαίνεται πως

περνάει γρήγορα αλλά τελευταία μέρα λέω άντε να περάσει να πάω

αυρίο!:tongue: είμαι τόσο περίεργη να δω κιλά!! doppler δεν έκλεισες?

izMNp3.png

Ob2kp2.png

και εγώ από τον προγεννητικό έλεγχο δεν έχω ξανακάνει δεν πίνω και τίποτα από συμπληρώματα οπότε στανταρ θα κάνω τώρα.Θα κάνω και την κουμπς για να κάνω την ένεση άσε έχω πακέτο χαχα

Πάντως που λέτε για το βάρος η μικρή στις 30 ήταν 1989 γραμμάρια και τελικά γεννήθηκε 3320 νορμαλ παιδάκι δεν την λες και μεγάλη...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

και εγώ από τον προγεννητικό έλεγχο δεν έχω ξανακάνει δεν πίνω και τίποτα από συμπληρώματα οπότε στανταρ θα κάνω τώρα.Θα κάνω και την κουμπς για να κάνω την ένεση άσε έχω πακέτο χαχα

Πάντως που λέτε για το βάρος η μικρή στις 30 ήταν 1989 γραμμάρια και τελικά γεννήθηκε 3320 νορμαλ παιδάκι δεν την λες και μεγάλη...

Θύμησέ μου πόσο ζύγιζε το μωρό τώρα στον β επιπέδου;;;

ε ναι μια χαρά ξανθή! 3300 και μέχρι και 3500 είναι τέλεια..

μετά τα λες ζουμπουρλούδικα ε???χαχα!! γερά να ναι και δεν

πειράζει!! πάντως θυμάμαι όταν λέγαμε πως ο ανιψιός μου

γεννήθηκε 3900 γουρλώνανε μάτια!!χαχαχα!!

στα νεογέννητα η αλήθεια είναι και 100γρ κάνουν διαφορά!

φαίνονται τα μικρούλια..δεν μπορείς να τα πιάσεις!:shock:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

589 γρ και γι αυτό είπα να πιάσει το τρίκιλο γιατί η μικρή ήταν 598 και βγήκε 3320

ναι γενικά από 4 και πάνω είναι μεγάλα παιδιά...Το βαφτιστήρι μου είχε γεννηθεί 4980 και 54 πόντους και όταν το φέρνανε στο πυρεξάκι με το ζόρι χώραγε μιλάμε ήταν τεράστιο μπροστά στα άλλα...

Διαφημίσεις

εγώ νομίζω έκανα και νωρίς νωρίς β επιπέδου (21 εβδομάδων)

ακριβώς και ήταν 410γρ!! μου είχε φανεί πολύ μικρός..

γιαυτό ξαφνιάστηκα που άρχισε να παίρνει τόσο γρήγορα!

το παιδάκι μου..τι να κάνει κι αυτό..ό,τι τρώει η μανούλα..

αλλά βρε κορίτσια δεν μπορώ ένα μπισκότο - τουλάχιστον-

τη μέρα θα το φάω..κάθε απόγευμα θέλω γλυκό!! τι να κάνωωω????

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Τώρα τι να σου πω είσαι και 2 μέρες πιο μπροστά αλλά εσύ μπορεί να ταίζεις καλύτερα γιατί εγώ λόγο τρίτης πιστεύω θα γεράσει πιο γρήγορα ο πλακούντας μου...Άσε που οι υπέρηχοι έχουν και απόκλιση μπορεί εσένα να βγει 3500 εν τέλει και εμένα 3 ας πούμε...Για αυτό λέω το βάρος είναι σχετικό μέσα...Έχω φίλη που της λέγανε μεγάλο παιδί και μεγάλο παιδί και το περιμένανε στο 4κιλο και βγήκε 2980 τελικά και άλλη που δεν τρώει σωστά κτλ και βγήκε 3540

Κοντός ψαλμός αλληλούια που λένε να σε 3 μήνες θα δούμε τι θα γίνει τελικά..

Κοριτσια ποτε βγαινουν τα καλοκαιρινα ρουχα ξερετε;

δεν αργουν τοσο πολυ. μετα τις εκπτωσεις ξεκινανε τα ανοιξιατικα και καλοκαιρινα νομιζω.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

εγώ νομίζω έκανα και νωρίς νωρίς β επιπέδου (21 εβδομάδων)

ακριβώς και ήταν 410γρ!! μου είχε φανεί πολύ μικρός..

γιαυτό ξαφνιάστηκα που άρχισε να παίρνει τόσο γρήγορα!

το παιδάκι μου..τι να κάνει κι αυτό..ό,τι τρώει η μανούλα..

αλλά βρε κορίτσια δεν μπορώ ένα μπισκότο - τουλάχιστον-

τη μέρα θα το φάω..κάθε απόγευμα θέλω γλυκό!! τι να κάνωωω????

Εντάξει ρε συ, 410γρ στις 21 εβδ. είναι κάμποσο, αν σκεφτείς ότι εμένα με 3 εβδομάδες διαφορά ήταν μόνο 110γρ παραπάνω!!!!! Αποκλείεται σε 3 εβδομάδες να παίρνουν μόνο τόσο, σωστα;; Άρα εξ αρχής εσένα ήταν μεγαλούτσικο ή εγώ θα βγάλω πουλί και όχι παιδι.... Ή θα φάω όλο τον μήνα όπως φοβάμαι ότι θα συμβεί....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...