Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εντάξει η καμπύλη δεν είναι τόσο τραγική όπως λένε τελικά!

Κι εγώ μία χαρά την ήπια την γλυκόζη και μετά

χτύπησα και ένα κρουασάν με μερέντα από το φούρνο και

ένα πιροσκί με πατάτα!

Εν τω μεταξύ αυτά τα πολύ έντονα τσιμπήματα κάτω στο πιπί ποιά έλεγε

ότι τα έχει???

Από εχθές με έχει τρελάνει και πονάει όχι αστεία!!!Σαν να με τσιμπάνε

τεράστιες βελόνες νιώθω!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Και για μένα δεν ήταν τραγική η καμπύλη, κι εγω μετά χτύπησα τσουρεκακι με πραλίνα αλλά η τριτη μέτρηση έδειξε υπογλυκαιμια οπότε μάλλον για αυτό η όρεξη για γλυκιά γεύση μετα τη γλυκόζη!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Περισσότερο το πρόβλημά μου με την καμπύλη είναι ότι πρεπει να μείνω νηστική τόσες ώρες... Το πρωι αν δε φάω τρελαίνομαι... Άσε με όλη μέρα νηστική (λέμε τώρα..), αλλά το πρωί πρέπει να φάω. Μπορεί κ να χω πονοκέφαλο μετά όλη μέρα. Αλήθεια, ανα πόσες ώρες γίνονται οι μετρήσεις; Δηλαδή πόσες ώρες θα χάσουμε εκεί;;

Σουβλιες, ε; Ωχ δεν θέλω! Αυτό το παιδί με τρομάζει συνέχεια με τις κινήσεις του, άμα αρχίσει να με σουβλάει κιόλας... Χθες παίρνει τηλέφ ένας φίλος τον άντρα μου.Τι κάνεις του λέει; Εδω στο σπίτι με τη γυναίκα και τα παιδιά μου λέει ο δικός μου. Τα παιδιά;ε το ενα στην κοιλια είναι ακόμη, ήσυχο είναι, λέει ο φίλος. Νομίζεις του λέει ο άντρας μου, αυτός μπορει να κινείται και περισσότερο απο τον μεγάλο!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια

μπραβο για τα μωρακια σας!!!!!!!!!!!!

μαλλον εγω ειμα η τελευταια για καμπυλη θα την κανω σε κανα δυο εβδομαδες.

εχω και νεοτερα απο το μαξιλαρι θηλασμου που πηρα: αφου περασα ολη την μερα χθες στην πολυθρονα, το βραδυ το πηρα αγκαλιτσα και μετα απο πολλα βραδια κοιμηθηκα σερι.........:-P

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Περισσότερο το πρόβλημά μου με την καμπύλη είναι ότι πρεπει να μείνω νηστική τόσες ώρες... Το πρωι αν δε φάω τρελαίνομαι... Άσε με όλη μέρα νηστική (λέμε τώρα..), αλλά το πρωί πρέπει να φάω. Μπορεί κ να χω πονοκέφαλο μετά όλη μέρα. Αλήθεια, ανα πόσες ώρες γίνονται οι μετρήσεις; Δηλαδή πόσες ώρες θα χάσουμε εκεί;;

Καλημερα και απο μενα τι κανετε;

σημερα πηγα και πηρα της γενικες εξετασεις που ειχα κανει και ρωτησα για την καμπυλη τι διαδικασια εχει και μου ειπε ειναι 3 ωρες και πρεπει να κατσεις εκει και σε τρυπανε 3 φορες

ΠΗΤ 18/06/13 Κοριτσι

καλημερα κοριτσια

μπραβο για τα μωρακια σας!!!!!!!!!!!!

μαλλον εγω ειμα η τελευταια για καμπυλη θα την κανω σε κανα δυο εβδομαδες.

εχω και νεοτερα απο το μαξιλαρι θηλασμου που πηρα: αφου περασα ολη την μερα χθες στην πολυθρονα, το βραδυ το πηρα αγκαλιτσα και μετα απο πολλα βραδια κοιμηθηκα σερι.........:-P

Καλημέρα!!! Σε βόλεψε, δηλαδή ε;; Μια χαρα... Εγώ δεν έχω πρόβλημα στον ύπνο προς το παρόν....

Δεν είσαι τελευταία για την καμπύλη, μάλλον εγώ είμαι, κατα τις 12 του μηνός θα την κάνω....

Καλημέρα!!! Σε βόλεψε, δηλαδή ε;; Μια χαρα... Εγώ δεν έχω πρόβλημα στον ύπνο προς το παρόν....

Δεν είσαι τελευταία για την καμπύλη, μάλλον εγώ είμαι, κατα τις 12 του μηνός θα την κάνω....

μαζι ειμαστε και απο οτι βλεπω πρεπει να γενναμε και κοντα. ποτε με το καλο?

h3HFp3.png

NlXcp3.png

και εμενα τωρα 2 μερες δεν μπορω να κοιμηθω στα πλαγια μονο ανασκελα αστα να πανε να πω οτι εχω και μεγαλη κοιλια :( και με εχουν πιασει η αυπνιες μου

ΠΗΤ 18/06/13 Κοριτσι

Διαφημίσεις

εγώ έχω σουβλιές εύα! συνήθως όταν είμαι όρθια!άστα!:shock:

η καμπύλη είναι ανάλογα τι θα σου γράψει ο γιατρός!

η πιο συνηθισμένη είναι πας σου παίρνουν αίμα πρώτα μετά πίνεις

γλυκόζη και σου ξαναπαίρνουν σε 1 και σε 2 ώρες!

αυτό με το να είσαι νηστική το καταλαβαίνω αλλά με τη γλυκόζη να

σου πω σου κόβεται λίγο η όρεξη κι αντέχεται! μετά βέβαια εννοείται

τρέχεις να φας!:tongue:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Ανάλογα με το πια καμπύλη θα σας πει ο γιατρός, μικρή ή μεγαλή, το μέγιστο πάντως είναι 3 ώρες η αναμονή. Γιώτα στην αρχή είναι λίγο δύσκολα με την πείνα, μετα συνηθιζεις.

Κι εγω αγκαλιά με το μαξιλάρι κοιμάμαι πάντως, με βολεύει πολύ!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

μπα εγώ θα την κάνω τελευταία την καμπύλη 15 μαρτίου θα πάω 27 ακριβώς αλλά θα έχω και αιματολογικές και από όλα...

Πάντως στο γιο την είχα πιει με τόση ευχαρίστηση που μόλις τελείωσε η εξέταση ζήτησα κι άλλη....Στην μικρή πάλι δεν έτρωγα γενικά τίποτα οπότε με χάλασε και η γλυκόζη.Τώρα μια χαρά σαβουρώνω στα +7 παρακαλώ είμαι...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...