Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Ωραίο ποδαρικό εβδομάδας, άντε, αυτό περίμενα!

Τα μπουλουκομωρά μας, μας περιμένουν!

Οπότε, skybeam, δυόμισι μηνάκια μείνανε ! Ξεκίνα τη βαλίτσα!

(διάλεξε, τι σε τρομάζει περισσότερο: ο θηλασμός ...ή το μπάνιο:shock::shock::shock:????)

[#νταν, νταν νταν νταν!-τρομακτική μουσική από τα σαγόνια του καρχαρία!#]

1η ερωτηση στο σεμιναριο απο skybeam...

"μηπως μπορειτε να μας δειξετε πως κανουμε μπανιο ενα μωρο στον νιπτηρα?"

νομιζω αυτο ειναι ο μεγας τρομος της!

skybeam ελατε να μεινουμε παρεα ολοι μαζι....χαχαχαχαχαχαχα..τι στο καλο κατι θα καταφερουμε!

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

(διάλεξε, τι σε τρομάζει περισσότερο: ο θηλασμός ...ή το μπάνιο:shock::shock::shock:????)

Από Δευτέρα ξεκινάω πλυσίματα σιδερώματα, χωρίς πλάκα!

Και, ναι, και τα δύο με τρομάζουν... όλα με τρομοκρατούν βασικά! Ρε σεις μην είστε τέτοιες! Βασικά νιώθω ανασφαλής (εντάξει είμαι από τη φύση μου) γιατί δεν έχω έναν άνθρωπο να τον πάρω να γκρινιάξω και να μου πει, έρχομαι.. αλλά φυσικά όλα ξεπερνιούνται στην πορεία. Ούτε με το θηλασμό θα σκάσω αν δεν βγει όπως το σκέφτομαι, ούτε με το μπάνιο (ας βοηθήσει κι ο μπαμπάς, βασικά το έργο "μπάνιο" θα του το πασάρω forever)

skybeam ελατε να μεινουμε παρεα ολοι μαζι....χαχαχαχαχαχαχα..τι στο καλο κατι θα καταφερουμε!

Εσύ μη μου δίνεις θάρρος, δε θέλω πολύ να βουτήξω το μωρό και να σας κατσικωθώ τώρα που γνωριστήκαμε, χεχε!!!

Αααααααααα! Λοιπόν δε σας είπα... από 62 κιλά που ξεκίνησα την εγκυμοσύνη, έχω φτάσει 78... 80 έδειξε η ζυγαριά και βγάλαμε ένα για τα παπούτσια κι ένα που είχα φάει...

Και λέω πώς ρε παιδιά τότε μου κάνουν τα ρούχα που φορούσα π.χ. στον 4ο μήνα? Αποφάνθηκαν ότι έχω σούπερ ντούπερ κατακράτηση οπότε από αύριο κομμένο το αλάτι. Το μενού θα έχει ψητά και σαλάτες. Θα κάνω και καμπύλη μέχρι την Παρασκευή, οπότε για τα γλυκά θα σας πω όταν έχω αποτελέσματα. Ωιμέ!

Επειδή από κοντά έρχομαι κι εγώ στο θέμα των κιλών (και συνεχίζω να πηγαίνω στη διατροφολόγο που είχα αρχίσει τον προηγούμενο Απρίλη) έχω να σου πω ότι δεν είναι το ίδιο με το να έτρωγες ακατάπαυστα εδώ και εξι μήνες. Σε πληροφορώ ότι ενώ έχω πάρει 14 (και ειδικά τα 5-6 πρώτα μέσα στο πρώτο 3μηνο, δηλαδή όλα από φαγητό!), από πόντους, στην περιφέρεια έχω βάλει 4! Όλοι είναι στην κοιλιά! Δεν εννοώ ότι όλα τα κιλά είναι μωρό-μήτρα-πλακούντας-υγρά, αλλά πάντως δεν είναι και κ@λος, μπούτια, περιφέρεια, μπράτσα. Είναι διαφορετικά κιλάκια και γι' αυτό δεν το έχω πάρει βαριά.

(και μένα μου κάνουν τα ρούχα μου στα περισσότερα σημεία-δεν με στενεύουν σε πλάτη,μπράτσα ούτε καν στήθος καλά-καλά-,μπορώ να σου πω!)

NuWHp2.png

InJWp3.png

1η ερωτηση στο σεμιναριο απο skybeam...

"μηπως μπορειτε να μας δειξετε πως κανουμε μπανιο ενα μωρο στον νιπτηρα?"

Έλα ρε!!!! :P:p:p:p

Είπαμε, ανάβουμε θερμοσίφωνα και του δίνουμε ένα φυλλάδιο από γκούντι'ς.

(καλά, μας βλέπω για κοινόβιο, οι δευτεροτριτομαμάδες να πλένουν και να ταΐζουν και εμείς να τα χαϊδεύουμε, να τα νανουρίζουμε και να τα κανακεύουμε- πώς σας φαίνεται η μοιρασιά?)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Ωραίο ποδαρικό εβδομάδας, άντε, αυτό περίμενα!

Τα μπουλουκομωρά μας, μας περιμένουν!

:D:D:D

βρε skountoufla εισαι ατομο ριχνεις θεικες ατακες πολυ

θα θελα να γνωριστουμε κι απο κοντα!

Νομιζω η παραπανω μοιρασια δεν ειναι δικαιη!!!!!:tongue:

Απο κιλα ακομα στο +12,5 ερχεται ομως το 13ο ειδικα αφου μιλησα

με γιατρο σημερα και του ειπα για αποτελεσματα καμπυλης και μου

πεταξε το θεικο "καλα εσυ εισαι αντιδιαβητικη!".Ε ετρωγα που ετρωγα

απο μιση σοκολατα, 1 ρυζογαλο,κανα κρουασαν και που που και που

κανενα γλυκο τυπου μιλεφιγ τη μερα καταλαβαινετε τι θα γινει τωρα......:roll:

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Ευακι το πρωτο σου ποσο γεννηθηκε?

εμενα παντως και η δικη μου μεγαλη μου φαινεται!

κοιταξε για τα βλαστοκυτταρα θα πρεπει εδω νομιζω

http://hcbb.bioacademy.gr/

θελω να παω για ενημερωση.

το καλο ειναι πως θα μπορεσει ισως να βοηθηθει καποιο αλλο παιδακι πουμξα τα εχει αναγκη ενω στην ιδιωτικη ειναι μονο για εμας,αλλα το κακο ειναι οτι αν χτυπα ξυλο τα χρειαστουμε εμεις δεν εχουμε προτεραιοτητα ουτε προσβαση στα δικα μας.

Για ιδιωτικη τραπεζα λεφτα δεν υπαρχουν...και απο το να πεταχτουν γιατι να μην κανουμε μια δωρεα?

δεν ξερω το εχει ψαξει καμμια αλλη κοπελα?

H πρώτη μου γεννήθηκε 3.350.

Μάλλον για τόσα πάμε πάλι....

Στην πρώτη κράτησα σε ιδιωτική και όντως είναι πολλά τα λεφτά και τώρα λέω να τα δωρίσω.Αλλά θα το συζητήσω και με τον γιατρό μου να δώ και εκείνος τί γνώμη έχει.

νάντια τέλεια η μπουμπού μπράβο!:D

δλδ εγώ τον περιμένω σίγουρα 1800 μη σας πω και κανα

2κιλο θα μου πει και θα φρικάρω!:shock: χαχα!

εύα τι σου είπε ο γιατρός σου?όντως νομίζω πιο μεγάλη

είναι στα κιλά αλλά σιγά..η πρώτη πόσο γεννήθηκε?

για βλαστοκύτταρα τι σας είπε γενικά?είναι υπέρ?

Ο γιατρός μου γελούσε και μου είπε ότι το τρώει όλο το φαγητό της!

Η πρώτη 3.350 βγήκε!Όπως είπα και στην Νάντια δεν έκανα συζήτηση για βλαστοκύτταρα ακόμη μαζί του.Αλλά στο επόμενο ραντεβού το σημείωσα να τον ρωτήσω!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Κοριτσάκια μολις γυρίσαμε!!

Η μπεμπούλα έχει αρχίσει να παίρνει θέση.. το κεφάλι κάτω και τα ποδια στα πλευρά μου όπως και τα ένιωθα!!!

Εφτασε τα ..... 1545γρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είναι 2 εβδομάδες πιο μεγάλη απο την εβδομάδα της!!! Μεγαλούτσικη θα μας βγει, αλλα ο γιατρός λέει ειναι φυσιολογικό γιατι ειμαστε κ οι δυο πολυ ψηλοι...:|

Το Highlight της ημέρας ήταν ότι εχει ήδη 6 χιλιοστά μαλλακι!!!! Μας το έδειξε κιόλας... Τέρμα το άγχος για τα ρουχαλάκια πια.... ξεκινάω τα κοκαλάκια και τα λαστιχάκια!!!! Αχχχχ και δεν μαρέσουν πολυ τα μωράκια με πολυ και μαύρο μαλλι :oops::oops::oops::oops: και απο την αρχή το λέω στον άντρα μου... αλλα δεν το αποφεύγω μάλλον!!!!

Τωρα ξαναπάμε στις 26/3 και μετά σε 3 εβδομάδες απο τότε, μετά 2 και μετά στο μαιευτήριο μας είπε, αν συνεχισουμε να πηγαινουμε έτσι καλα!!!!!!!!!!!

Τι ωραία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D Κοντεύουμε κοριτσάααρες!!!!!!!!!!!

Φιλάκια πολλα σε όλες και στις τουρλωτές κοιλίτσες σας!!!!!!!!!!!!!!!!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Καλά, έχετε ξεφύγει εντελώς, έτσι;;; Για κοινόβια ακούω... κρίμα που δεν ειμαι Αθήνα να έρθω κι εγώ....

Από κιλά, δεν είμαι σίγουρη, αλλά μάλλον πρέπει να είμαι στα +6, θα πάω κατά τις 11 του μηνός στο γιατρό και θα δούμε....θα μου γράψει και την καμπύλη (έφτασε αυτή η αποφράδα μέρα...):(:(:(

ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ!!!!!

Καλημέρα!!!

Pele ωραία τα νέα και από εσάς!!!

Με πλούσιο μαλλάκι θα βγεί η μαντάμ ε??

Ότι πρέπει για φιογκάκια,κορδέλες...τρέεελαααα!!!!

Δηλαδή εσύ πήγες 29+1 και ήσασταν 1545 και σου είπε ότι είναι 2 εβδομάδες

πιο μεγάλη δηλαδή 31 εβδομάδων έτσι?

Εμένα που ήτανε 30 εβδομάδα 1800 μου είπε ότι είναι 1 εβδομάδα μεγαλύτερη

δηλαδή 31 εβδομάδων.

Τί γίνετε οεο?

Αχ πολύ φοβάμαι ότι θα πάω με πρόκληση νωρίτερα

μάλλον είναι πολύ μεγάλη η δική μου και δεν θα μπορέσω να την βγάλω

λόγω στενής λεκάνης!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Καλημέρα!

Τι κάνετε; Πολλά ζουμπουρλουδικα μωρακια έχουμε,ε;

Εγω πέρασα δύσκολο βράδυ. Πολύ καουρα, μέχρι που έκανα εμετό. Μετα χαζοκοιμήθηκα καθιστή στον καναπέ, ο μικρός με πέθανε στις κλωτσιες. Ανησύχησε μάλλον κι αυτός, τρανταχτηκε, τι να πω. Γενικά κινείται πολύ, αλλά χθες ήταν άλλο πράγμα.

Εύα για δημόσια τράπεζα για βλαστοκυτταρα εδω στη Θεσσαλονίκη είναι στο Παπανικολάου. Είχα δώσει και στον μικρό και τώρα θα το κάνω πάλι. Κάθε Τετάρτη αν ισχύει ακόμη εχει και ενημέρωση, ακούς, ρωτάς, κλπ. Αλλιώς και οποία άλλη μέρα μπορείς να πάρεις το κιτ. Καλό είναι αν θέλεις να πας στην ενημέρωση να πάρεις τηλέφ πριν να σου κρατήσουν θέση, μην τύχει και εχει πολλά άτομα και δεν θέλουν να μας στριμωχνουν στην κατάστασή μας.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Εφτασε τα ..... 1545γρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είναι 2 εβδομάδες πιο μεγάλη απο την εβδομάδα της!!!

Άλλη γυναικάρα από δω!

Καλημέρα!!!

ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ!!!!!

ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ! Κι εγώ θα την κάνω μάλλον την Παρασκευή...

Εγω πέρασα δύσκολο βράδυ.

Περαστικούλια. Μεσημέρι κλείσε κινητά και ύπνο κάνα δυο ώρες!

Κοριτσάκια μολις γυρίσαμε!!

Η μπεμπούλα έχει αρχίσει να παίρνει θέση.. το κεφάλι κάτω και τα ποδια στα πλευρά μου όπως και τα ένιωθα!!!

Εφτασε τα ..... 1545γρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είναι 2 εβδομάδες πιο μεγάλη απο την εβδομάδα της!!! Μεγαλούτσικη θα μας βγει, αλλα ο γιατρός λέει ειναι φυσιολογικό γιατι ειμαστε κ οι δυο πολυ ψηλοι...:|

Το Highlight της ημέρας ήταν ότι εχει ήδη 6 χιλιοστά μαλλακι!!!! Μας το έδειξε κιόλας... Τέρμα το άγχος για τα ρουχαλάκια πια.... ξεκινάω τα κοκαλάκια και τα λαστιχάκια!!!!

καλημερούδια!!:D τι ωραία μέρα πάλι! που θα πάμε βόλτα?:tongue:

τι γίνεται βρε παιδιά όλα τα μωρά της παρέας θα βγουν μεγάλα?:shock:

μου φαίνεται απλά έχουν ταχύ ρυθμό ανάπτυξης και μετά θα κάνουν

ένα pause...όπως μιας φίλης μου..φανταστείτε στο doppler της ήταν

2600γρ αν δεν κάνω λάθος και τελικά γεννήθηκε 3300..μέσα σε ένα

μήνα μετά πήρε 200γρ μόνο..θα δούμε..

πενούλα πάντως βλέπεις και σε αυτό ταιριάζουμε!!χαχαχα!! και αν βάλετε

και κορδελίτσα..πάει...:tongue::tongue:

είμαι κι εγώ περίεργη να δω αν θα χει μαλλάκια!

εγώ τώρα είμαι η επόμενη για αύριο ή έχει καμία σήμερα?

όσο για τις καμπύλες υπομονή κορίτσια!! εγώ την έκανα και 2 φορές!:shock:

λίγο λεμονάκι μέσα και κλείστε μύτη!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...