Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Ναι, mariapap82 μου!!

Είμαι πολύ αισιόδοξη σήμερα...2 μέρες δεν ακουγα σχεδόν καθόλου τον μπεμπούλη και ήμουν πολύ ασχημα ψυχολογικά...τι σοκολάτες έφαγα τι φραουλες με σαντιγύ...ελάχιστα κουνήματα!!! Ημουν να σκάσω...

Δοξα τον Θεό σήμερα είναι λες και το εχουν κουρδίσει το πουλάκι μου!!!

Με εχει τρελάνει αλλά δεν με νοιάζει καθόλου!!!

Οπότε όλα θα τα καταφέρουμε και αν όχι θα σημασία έχει οτι θα τα κρατάμε στην αγκαλιά μας!!!!

Ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά...τον έχω σε καραντίνα...κυκλοφορεί με μάσκα...αυτό σου λέω μονο...:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξανθη και kitty μου θα τα γραψω να μην τα ξεχασω...

εγω γενναω το πολυ αρχες Μαιου..για ρουχαλακι θα του εχω μαλλον αυτα τα πικεδακια που γινονται σουριτσα απο κατω και απο μεσα το εσωρουχακι του.

ειναι βαρυα μια βελουτε αγκαλιας κουβερτουλα?εγω η κρυουλιαρα νομιζω θα την ανεχομουν....

νεα απο τον γιατρο!

Η μικρη εχει ηδη κεφαλακι προς τα κατω για αυτο φαινεται ωρες ωρες με πιανει στο στομαχι δυσφορια!τεντωνει ποδαρακια μαλλον!

ειναι μια χαρα και εχει φτασει τα 1610 γρ.(εχουν αρχισει τα στοιχηματα ποσο θα γεννηθει το παιδι:P)

Ντοπλερ θα κανω σε δυο εβδομαδες και μου ειπε να παω στο Αλεξανδρας.

Εκεινος ενα μικρο ντοπλερ καθε φορα μου το κανει και μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα τυπικα ομως πρεπει να εχω και επισημο χαρτι της εξετασης.

Προς το παρον ο λωρος μας εχει αφησει ησυχη την μικρη( η μαλλον η μικρη τον λωρο:tongue:).

Του ειπα για α βλαστοκυτταρα οτι σκεφτομαι να τα δωσω σε δημοσια τραπεζα οποτε τωρα πρεπει να παμε εκει να ενημερωθουμε και να παρουμε το κουτι που θα τα φυλαξουμε.

τι αλλα...?αααα...εγω ειμαι στα 12 κιλα και μου ειπε να προσεχω πολυ και το βραδυ λεει ενα γιαουρτακι το πολυ...εγω βεβαια τωρα ενα παγωτακι το χτυπησα...χαχαχαχαχαχα..τι παγωτο τι γιαουρτι!

τρισδιαστατη φωτο δεν βγαλαμε γιατι ηταν ο πλακουντας ακριβως απο πανω απο το προσωπακι και δεν γινοταν...δεν θα ξαναπεριμενω φωτο..τελος!σε λιγο καιρο θα το εχω το ζουζουνι μου live!:-P:razz:

aCtzp3.png

Ξανθη και kitty μου θα τα γραψω να μην τα ξεχασω...

εγω γενναω το πολυ αρχες Μαιου..για ρουχαλακι θα του εχω μαλλον αυτα τα πικεδακια που γινονται σουριτσα απο κατω και απο μεσα το εσωρουχακι του.

ειναι βαρυα μια βελουτε αγκαλιας κουβερτουλα?εγω η κρυουλιαρα νομιζω θα την ανεχομουν....

νεα απο τον γιατρο!

Η μικρη εχει ηδη κεφαλακι προς τα κατω για αυτο φαινεται ωρες ωρες με πιανει στο στομαχι δυσφορια!τεντωνει ποδαρακια μαλλον!

ειναι μια χαρα και εχει φτασει τα 1610 γρ.(εχουν αρχισει τα στοιχηματα ποσο θα γεννηθει το παιδι:P)

Ντοπλερ θα κανω σε δυο εβδομαδες και μου ειπε να παω στο Αλεξανδρας.

Εκεινος ενα μικρο ντοπλερ καθε φορα μου το κανει και μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα τυπικα ομως πρεπει να εχω και επισημο χαρτι της εξετασης.

Προς το παρον ο λωρος μας εχει αφησει ησυχη την μικρη( η μαλλον η μικρη τον λωρο:tongue:).

Του ειπα για α βλαστοκυτταρα οτι σκεφτομαι να τα δωσω σε δημοσια τραπεζα οποτε τωρα πρεπει να παμε εκει να ενημερωθουμε και να παρουμε το κουτι που θα τα φυλαξουμε.

τι αλλα...?αααα...εγω ειμαι στα 12 κιλα και μου ειπε να προσεχω πολυ και το βραδυ λεει ενα γιαουρτακι το πολυ...εγω βεβαια τωρα ενα παγωτακι το χτυπησα...χαχαχαχαχαχα..τι παγωτο τι γιαουρτι!

τρισδιαστατη φωτο δεν βγαλαμε γιατι ηταν ο πλακουντας ακριβως απο πανω απο το προσωπακι και δεν γινοταν...δεν θα ξαναπεριμενω φωτο..τελος!σε λιγο καιρο θα το εχω το ζουζουνι μου live!:-P:razz:

Tέλεια νέα Ναντιάκι μου!!!!

Μωρέ η δικιά μου λές να βγεί ζουμπουρλίδικη?

1800 ήτανε 30 εβδομάδα τζαστ!

Δηλαδή αν θες να κάνεις δωρεά τα βλαστοκύτταρα πού πρέπει να απευθυνθείς?

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Ευακι το πρωτο σου ποσο γεννηθηκε?

εμενα παντως και η δικη μου μεγαλη μου φαινεται!

κοιταξε για τα βλαστοκυτταρα θα πρεπει εδω νομιζω

http://hcbb.bioacademy.gr/

θελω να παω για ενημερωση.

το καλο ειναι πως θα μπορεσει ισως να βοηθηθει καποιο αλλο παιδακι πουμξα τα εχει αναγκη ενω στην ιδιωτικη ειναι μονο για εμας,αλλα το κακο ειναι οτι αν χτυπα ξυλο τα χρειαστουμε εμεις δεν εχουμε προτεραιοτητα ουτε προσβαση στα δικα μας.

Για ιδιωτικη τραπεζα λεφτα δεν υπαρχουν...και απο το να πεταχτουν γιατι να μην κανουμε μια δωρεα?

δεν ξερω το εχει ψαξει καμμια αλλη κοπελα?

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

νάντια τέλεια η μπουμπού μπράβο!:D

δλδ εγώ τον περιμένω σίγουρα 1800 μη σας πω και κανα

2κιλο θα μου πει και θα φρικάρω!:shock: χαχα!

εύα τι σου είπε ο γιατρός σου?όντως νομίζω πιο μεγάλη

είναι στα κιλά αλλά σιγά..η πρώτη πόσο γεννήθηκε?

για βλαστοκύτταρα τι σας είπε γενικά?είναι υπέρ?

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Nά' μαι και πάλιιιιιιιιιι!

Για μένα το σημαντικό είναι να φτάσουμε όσο εκεί που μπορούμε ώστε ναι μεν να έχουμε προσπαθήσει αλλά αν δεν μας βγει δεν χάλασε και ο κόσμος γιατί ευτυχισμένη μαμά === ευτυχισμένο παιδί

Τέλος βάζουμε μικρούς στόχους και όσο φτάσει κάθε μέρα που περνάει με θηλασμό μόνο καλό κανούμε στο παιδί(κι στη μαμά μιας και έχει αποδειχθεί ότι θηλάζοντας γλιτώνουμε την επιλόχειο κατάθλιψη λόγο των ορμονών που εκκρίνονται εκείνη την ώρα).

Τώρα αν κάποια δεν τα καταφέρει εντέλει δεν πειράζει η προσπάθεια μετράει πάνω από όλα και το ίδιο μαμά θα είναι όπως και να ταΐζει το παιδί της...

Με ηρεμία και υπομονή και όπως βγει μη λέτε από την αρχή ναι θα τα καταφέρω και δεν σας βγει και απογοητευτείτε ούτε όχι εγώ δεν μπορώ και δεν προσπαθήσετε καν ενώ αν είχατε προσπαθήσει μπορεί να είχατε το καλύτερο αποτέλεσμα....Ηρεμία και όλα θα γίνουν...

Κι εγώ κάπως έτσι σκέφτομαι και τσαντίζομαι όταν με κοιτάν στραβά, είτε όταν αμφιβάλλω αν θα τα καταφέρω, είτε όταν έλεγα "δεν θέλω να θηλάσω". Ξεκινάμε κι όπως βγει τελικά.

Τωρα για το rooming in εμενα μου φερνανε στο ιασω τη μικρη στο τριωρο

που φερνουν ολα τα μωρα (και το βραδυ ω ναι!) αλλα για να καταλαβεις μπορει

να ερχοταν το μωρο στις 2 ας πουμε το μεσημερι και να το περνανε στις 4 για να

το ξαναφερουνε στις 5!!! Το βραδυ δεν τα αφηνανε τοσο πολυ αντε καμια ωρα.

Και μπορει να σου φαινεται λιγο καπως εστω για μια ωρα να φυγει το παιδι απο το δωματιο

αλλα αυτες στο μεταξυ το εχουν αλλαξει μπορει να το εχουν πλυνει και να το χει δει και καποιος

γιατρος (γιατι θα το δει παιδιατρος, ορθοπεδικος, οφθαλμιατρος κτλ) και παραλληλα εσυ εχεις παει την τουαλετα σου, εχεις φαει, εχεις κανει μπανιο, βλεπεις

κοσμο χωρις την εννοια του παιδιου κτλ οποτε νομιζω αν μπορεις να το αποφυγεις το rooming

in καντο εσυ ειδικα που δεν εχεις και ανθρωπο.

Ασε που δεν ξερω στο rooming την πρωτη μερα που δεν μπορεις να κουνηθεις (απο καισαρικη)αμα πεινασει το μωρο και εισαι μονη ποιος θα το σηκωσει να στο φερει????Γιατι μετα απο καισαρικη και διπλα να το χεις το πυρεξακι θα πονεσει η κοιλια σου για να το σηκωσεις!

Ενω οταν τα φερνουν οι μαιες στο τριωρο, το σηκωνουν στο βαζουν στο στηθος

και αμα ειναι το 1ο παιδι που θηλαζεις καθονται και σε βοηθανε!

Ασε που πιστευω οτι αμα οποιαδηποτε στιγμη θελησεις εσυ και πεις "μην το παρετε το

παιδι θελω να κατσει ολο το βραδυ εδω!" δεν θα σου αρνηθει κανεις!

Για αυτο μην αγχωνεστε καθολου χαλαρα και ολα γινονται!!!!

Αυτά σκεφτόμουν κι εγώ, βρε Μαρία, την πρώτη βραδιά ειδικά που υποφέρεις τι στο καλό να κάνεις μόνη σου?... Θα κοιτάξω τι μπορώ να καταφέρω ανά τρίωρο που το φέρνουν...

karmar περαστικά, πολύ καλά κάνεις και τον έχεις με μάσκα.

Νάντια παίρνετε τη σωστή θέση σιγά σιγά, ε? :D

Τα νέα μας είναι μια χαρά. Είμαστε σήμερα 26w 1d και 890 γρ. Ο πλακούντας μου δεν είναι κι ο καλύτερος αλλά αφού έχω σταματήσει το κάπνισμα δεν ανησυχούμε (σταματάω και το πρωινό τσιγάρο όμως, και ο σύζυγος συνεχίζει να καπνίζει στο μπάνιο για να μην αναπνέω καπνό).

Γεννάω με καισαρική την εβδομάδα από 13 ώς 19 Μαϊου και η μαία της γιατρού μου με πληροφόρησε ότι το συνηθίζει να φέρνει το μωρό στην ανάνηψη μετά από καμμιά ώρα για να δοκιμάσει να θηλάσει πάλι... Εν τω μεταξύ είχα ένα σημαδάκι σαν σμήγμα στις θηλές και της έδειξα, μου είπε ότι είναι πρωτόγαλα και μου πίεσε το στήθος να δει αν θα βγει τίποτα, τίποτα δεν βγήκε αλλά, κορίτσια, πόνεσα! Γελούσε η γιατρός μου και μου είπε ότι ο θηλασμός στην αρχή τα έχει αυτά, πονάει κάπως...

Αυτά!

:shock:

πωπω mygirl και mummytobe ποσο μεγαλωσαν ετσι τα μωρα σας!

Skybeam και το δικο σου μια χαρα! Και το δικο μας πλανο για εκεινη την

εβδομαδα ειναι! Αχ αυτο με το στηθος μου το χε κανει μολις γεννησα

στο πρωτο η μαια μου και μονο που δε τη χαστουκισα απο τον πονο

για να δει λεει αν εχω γαλα και τρεξανε ποταμια.....ειναι λιγο αναισθητες

καμια φορα. Δε σημαινει οτι ποναει ετσι ο θηλασμος μη σε τρομοκρατησει

αυτο το περιστατικο ενταξει???

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

νάντια τέλεια η μπουμπού μπράβο!:D

δλδ εγώ τον περιμένω σίγουρα 1800 μη σας πω και κανα

2κιλο θα μου πει και θα φρικάρω!:shock: χαχα!

εύα τι σου είπε ο γιατρός σου?όντως νομίζω πιο μεγάλη

είναι στα κιλά αλλά σιγά..η πρώτη πόσο γεννήθηκε?

για βλαστοκύτταρα τι σας είπε γενικά?είναι υπέρ?

ποσο ηταν την τελευταια φορα το μικρο σου???

κοιταξε με τον γιατρο δεν συζητησα για αυτο το θεμα.

Απλα του το ανακοινωσα.:tongue:

Μου ειπε οτι την συλλογη θα την κανουν εκεινοι την ωρα της γεννας και πως απλα πρεπει εγω να εχω παρει τον ασκο...

Δεν ξερω αν εκανα καλα που δεν το κουβεντιασα αλλα γενικα εξαντλω το καθε θεμα που με ενδιαφερει τοσο πολυ στο ψαξιμο που δεν πολυρωταω τον γιατρο.

αυτο που πιθανον επρεπε να ξερει ειναι πως μαλλον θα παρω αλλη μαια απο αυτη που μου προτεινε.Τον ρωτησα αν εχει καποιο θεμα με αυτο και αν θεωρει οτι θασπ συνεργαστει καλυτερα με την αλλη μου ειπενδεν υπαρχει προβλημα και τελος.

Δεν ξερω αλλα ειμαι και καχυποποπτη ρε παιδι μου με ολους...που ξερω εγω οτι δεν θα με προωθησει στην ιδιωτικη γιατι εχει καποιο κερδος?

Σε μη ιατρικα θεματα λοιπον ψαχνω και αποφασιζω μονη μου!

skybeam μεγαλωσε το αντρακι σου!

αντε τωρα ελπιζω να αρχισει να κανει και αισθητη της παρουσια του οπτικα...εχουν πολυ πλακα οπως κουνιουνται!

aCtzp3.png

ποσο ηταν την τελευταια φορα το μικρο σου???

ήμασταν 1200γρ!!!:tongue::tongue::tongue:

ολόκληροι παίδαροι!! χεχε!! τώρα κανονικά πρέπει να είναι

όσο η μπουμπού σου οπότε υποθέτω 200-300γρ παραπάνω

για μένα!:tongue: θα δείξει!! άντε να ξεκινήσουμε και τα doppler!

μπαίνουμε στην τελική ευθεία!:D:D

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

Αχ αυτο με το στηθος μου το χε κανει μολις γεννησα

στο πρωτο η μαια μου και μονο που δε τη χαστουκισα απο τον πονο

για να δει λεει αν εχω γαλα και τρεξανε ποταμια.....ειναι λιγο αναισθητες

καμια φορα. Δε σημαινει οτι ποναει ετσι ο θηλασμος μη σε τρομοκρατησει

αυτο το περιστατικο ενταξει???

Aaaaaaxaxa, και με πόνεσαν και με φόβισαν! Όλο κάτι τέτοιες λαχτάρες περνάω τελευταία!

skybeam μεγαλωσε το αντρακι σου!

αντε τωρα ελπιζω να αρχισει να κανει και αισθητη της παρουσια του οπτικα...εχουν πολυ πλακα οπως κουνιουνται!

Για να δούμε... στο τσακίρ κέφι βλέπω εκεί που κλωτσάει να τινάζεται. Αλλά ανάγλυφα που φαίνονται πατούσες και χέρια δεν έχω δει ακόμα!!

Παιδιά φάτσα δεν είδα, νομίζω όμως ότι έχει μαγούλες... κάθε φορά διαφορετική εντύπωση μου δίνει, και μια καλή φωτό δεν έχουμε βγάλει...:rolleyes:

Aaaaaaxaxa, και με πόνεσαν και με φόβισαν! Όλο κάτι τέτοιες λαχτάρες περνάω τελευταία!

Για να δούμε... στο τσακίρ κέφι βλέπω εκεί που κλωτσάει να τινάζεται. Αλλά ανάγλυφα που φαίνονται πατούσες και χέρια δεν έχω δει ακόμα!!

Παιδιά φάτσα δεν είδα, νομίζω όμως ότι έχει μαγούλες... κάθε φορά διαφορετική εντύπωση μου δίνει, και μια καλή φωτό δεν έχουμε βγάλει...:rolleyes:

Ειδες! Σε καταλαβα εγω οτι σε τρομοκρατησανε παλι!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Ωραίο ποδαρικό εβδομάδας, άντε, αυτό περίμενα!

Τα μπουλουκομωρά μας, μας περιμένουν!

Οπότε, skybeam, δυόμισι μηνάκια μείνανε ! Ξεκίνα τη βαλίτσα!

(διάλεξε, τι σε τρομάζει περισσότερο: ο θηλασμός ...ή το μπάνιο:shock::shock::shock:????)

[#νταν, νταν νταν νταν!-τρομακτική μουσική από τα σαγόνια του καρχαρία!#]

NuWHp2.png

InJWp3.png

Ωραίο ποδαρικό εβδομάδας, άντε, αυτό περίμενα!

Τα μπουλουκομωρά μας, μας περιμένουν!

Οπότε, skybeam, δυόμισι μηνάκια μείνανε ! Ξεκίνα τη βαλίτσα!

(διάλεξε, τι σε τρομάζει περισσότερο: ο θηλασμός ...ή το μπάνιο:shock::shock::shock:????)

[#νταν, νταν νταν νταν!-τρομακτική μουσική από τα σαγόνια του καρχαρία!#]

χαχαχαχα δεν παίζεσαι!!:tongue::tongue:

skybeam περιμένουμε απάντηση...:tongue::tongue:

αλλά μην το παίζουμε και πολύ θαρραλέες οι υπόλοιπες...

εμένα κλαίει ο ανιψιός μου και αμέσως τον κάνω πάσα στη μαμά του!:tongue:

χεχε!! να δω τον δικό μου ποιος θα τον παίρνει!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...