Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

εντιτ: τα μωρά που θηλάζουν συνήθως δεν ρεύονται μετά το τάισμα να το έχετε κατά νου μη ξεροσταλιάζετε ώρες να ρευτεί το μωρό.

Ξανθη οπως τα λες οπως βγει δεν θα σκασουμε κιολας!

Αυτο με το ρεψιμο δεν ξερω εμενα μετα τους 2 μηνες σταματησαν να χρειαζονται

ρεψιμο. ΣΤην αρχη αμα δε ρευοντουσαν (αμα δηλαδη κουραζομουν να περιμενω

και τα παραταγα) τοτε βγαζανε πολυ γαλα μετα ξερεις σαν γιαουρτι και γκρινιαζανε

πρεπει για να το βγαλουν να τα ποναγε και η κοιλιτσα τους πριν!

Μετα απο 2-3 μηνες οντως δεν χρειαζοταν ρεψιμο......

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα μας πουν "για περάστε στον 5ο όροφο, στην ψυχιατρική πτέρυγα παρακαλώ" και τότε να δεις πόσο περίπατο θα πάει ο θηλασμός...

:D:D:D:D:D

Xanp μου άρεσε πολύ το post σου, θα γυρίσω να το μελετήσω και να σχολιάσω!

Mariapap82, το ίδιο!

Πάω να ετοιμάζομαι να φεύγω κουκλίνες, τα λέμε αργότερα!

δεν το λέω εγώ Μαρία εγώ πάντα τα κράταγα το τεταρτάκι όρθια απλά λένε ότι όσα θηλάζουν επειδή δεν καταπίνουν αέρα δεν ρεύονται και συνέχεια είναι φυσιολογικό να μην ρευτούν μετά από κάθε γεύμα.Ο μεγάλος εμένα ρευόταν συνήθως η μικρή πάλι σπάνια...

Α στις δυσκολίες συνυπολογίστε και όσες έχουν επίπεδες ή εισέχουσες θηλές μια δυσκολία παραπάνω...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλησπέρα και απο εμάς!!!

Τι ωραία!!! Ξεκίνησε με άλλη αίσθηση αυτη η Δευτέρα!! Εμείς πάμε στο τελευταίο ραντεβού του γιατρού, γιατι πάμε Αθήνα απο Κόρινθο, οπότε αργούτσικα... γύρω στις 20:00 θα την δούμε!!!!!!!

Μη σας πω-και ξέρω ότι δεν είναι προς τιμήν μου-ότι πιο πολύ φοβάμαι ότι δεν μπορέσω να πατήσω πόδι στο "αφήστε το μωρό για 2 ώρες στο στήθος και θα το δει μετά ο παιδίατρος", παρά στον θηλασμό αυτόν καθαυτόν...:-(

Σκουντουφλίτσα....κ εγώ τα ίδια.... :oops: Α!! Επίσης τα μωρά μας κάνουν τα ίδια νάζια??? Εγώ το Σάββατο το πρωί έριξα ένα κλάμα άλλο πράγμα! Δεν την είχα ακούσει πολύ καλά απο την Παρασκευή το βράδυ, ενώ με είχε συνηθίσει σε χαμό κλωτσιάς!!! Αλλα μετά οκ συνήλθε και με ξανα-τάραξε!!!

Εχει και στις 31/3 πάλι σεμινάριο απο ότι είδα... Μόλις ανοίξουν οι εγγραφές θα κάνω αίτηση για εκείνο!

Γενικά πιστεύω πως το κλειδί σε όλα, απο το πιο απλό μέχρι το πιο σύνθετο είναι το να μην έχουμε άγχος!!!Αν πελαγώνουμε εμείς με το πως θα θηλάσουμε , πιστεύω πως θα το μεταφέρουμε και στο μωράκι και θα ειναι ανήσυχο κ αυτο!!

Ας είμαστε καλά ενημερωμένες και όλα θα έρθουν!! Κ αν δεν έρθουν δεν σημαίνει και τίποτα!!! Καλό ειναι να το έχουμε κ αυτο στο μυαλό μας όσο κ αν θέλουμε να θηλάσουμε, γιατί απο ότι ακούω και διαβάζω θα ειναι πολυ ευαίσθητη η ψυχολογία μας τον πρώτο καιρό!!!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

δεν το λέω εγώ Μαρία εγώ πάντα τα κράταγα το τεταρτάκι όρθια απλά λένε ότι όσα θηλάζουν επειδή δεν καταπίνουν αέρα δεν ρεύονται και συνέχεια είναι φυσιολογικό να μην ρευτούν μετά από κάθε γεύμα.Ο μεγάλος εμένα ρευόταν συνήθως η μικρή πάλι σπάνια...

Α στις δυσκολίες συνυπολογίστε και όσες έχουν επίπεδες ή εισέχουσες θηλές μια δυσκολία παραπάνω...

ναι καλε δεν ειπα τιποτα ειναι στο παιδι!τα δικα μου οπως

καταλαβαινεις εκτος απο βουβαλακια τρωγανε και σαν τα βοδια

και μαλλον καταπινανε και αερα μες στη λαιμαργια τους!!!!

Αχ αυτο με τις θηλες ευτυχως δεν το ειχα!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Πως είμαστε; Περιμένουμε νεα απο τα μωρακια σήμερα,ε;

Να προσθέσω κι εγω οτι αυτα που σας είπαν τα είχα ακούσει αλλά στην πράξη δεν τα ακολούθησα! Πάντως τον μικρο μια χαρα τον θήλαζα αν θυμάστε μέχρι πριν 3 μήνες... Και εγω έτρεμα σαν κομπρεσερ μετα τον τοκετό και αντί για μωρό ζήτησα κουβέρτες! Και ούτε rooming in έκανα, και είχα και επίπεδες θηλές, αλλά όλα πήραν το δρόμο τους μια χαρα. Εννοείται οτι όποια καταφέρει να κάνει αυτα που λένε στα σεμινάρια, καλό θα κάνει στο παιδι της και στην ίδια. Απλά και όποια δεν τα κάνει δεν θα κάνει κακό, πάλι μπορεί να τα καταφέρει.

Για το ρέψιμο και ο δικός μου σπάνια ρευονταν.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

καλημερα κοριτσια καλη εβδομαδα!

αυτα τα βρακακια με το διχτυ θελουν σερβιετα κανονικα ετσι?δεν ειναι ενσωματωμενη...?

Εγω με την βαλιτσα εχω αγχος γιατι θα γεννησω σε δημοσιο που δεν δινουν τιποτα απολυτως...

του μωρου τα βαζω σε αλλη?

Παιρνω αφρολουτρο και για το μωρο?

Εμεις οπως σας ειπε και η skybeam πηγαμε εχθες στο σεμιναριο θηλασμου!

Οσον αφορα το πλυσιμο του στηθους μας ειπε να μην βαζουμε τιποτα και οτι οσο πεσει απο σαπουνι κατα το μπανιο επεσε.Σε περιπτωση που πληγωθουν οι θηλες λιγο καθαρη λανολινη.

Καλημέρα κ απο μένα κορίτσια....ωραία θέματα έχετε θέσει...

Συμφωνω κ εγω με τη Μαρία απόλυτα....το δίωρο

ειναι εξωπραγματικό, γιατι εκ των πραγμάτων δε γίνεται...

Mummytobe λοιπόν γράφε γιατι εχω

εμπειρία δημοσίου νοσοκομείου...

Για σένα θα χρειαστείς

Νυχτικια, πυτζαμες παντοφλες( σαγιοναρες κατα προτίμηση),

σερβιετες, εσώρουχα μιας χρήσης (απο φαρμακείο

τα είχα πάρει κ ήταν μια χαρα άνετα....)αν πάλι

σε βολεύουν πάρε δικά σου εσώρουχα...αλλα με

τις σερβιετες τις μεγάλες μάλλον θα πρεπει καλύτερα

να πάρεις τα εσώρουχα της γιαγιάς...ρουχα εξόδου...,

καθίσματα λεκάνης μιας χρήσης, αφρολουτρο,

σφουγγαρι, πετσέτα, οδοντοβουρτσα κ οδοντοκρεμα, βουρτσα.

Για το μωρο (σε άλλη βαλίτσα για να μην τ ανακατεύετε

ολα κ να ξέρεις που ειναι τι)

Κορμακια-εσώρουχα, εξωτερικά ρουχαλακια ανάλογα

την εποχή, παμπερς, οινόπνευμα για τον αφαλο, κρέμα

για συγκαμα, αφρολουτρο του μωρου, πετσέτα, χτενουλα

(ναι καλα διαβάσες),πανακια για σαλακια κ ρεψιμο,

κ κατι για να το σκεπάζεις σεντόνι, κουβέρτουλα δεν

ξέρω ανάλογα την εποχή..., σελτε για να το βάζεις

πάνω οταν το αλλάζεις.

Εγω που γεννησα χειμώνα του είχα κ πάνες (αυτές

που τα τυλιγουν) τωρα επειδη θα ειναι καλοκαίρι δε

νομίζω να πάρω.

Οπως κατάλαβες θα κανεις μια μικρη μετακόμιση...

Εγω μαζι μου είχα πάρει κ μπιμπερο (γιατι ήμουν αρκετα

μακρυά απο το σπιτι) για περίπτωση ανάγκης...

Μπορει να ξεχναω κατι, ρώτησε με αν θέλεις κατι...

qLIep2.png

y2qkp3.png

παμπερς, οινόπνευμα για τον αφαλο, αφρολουτρο του μωρου

τα παρέχει σε αφθονία το Αλεξάνδρα αυτά συν ότι το μωρό το κάνουν μπάνιο κάθε πρωί αυτές και μετά για πλύσιμο έχει πάντα δίπλα στη βρύση αφρολουτρο για το μωρό.

Εγω μαζι μου είχα πάρει κ μπιμπερο (γιατι ήμουν αρκετα

μακρυά απο το σπιτι) για περίπτωση ανάγκης...

για περίπτωση ανάγκης έχουν γάλατα μιας χρήσης σε αφθονία πάλι και νοσοκομειακό θήλαστρο και αποστειρωτή αν χρειαστείς.

Τα γράφω γιατί το γεννάμε στο ίδιο...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Τα γράφω γιατί το γεννάμε στο ίδιο...

Xanp εσείς μου φαινεται είστε προνομιούχες...

Εδω στην επαρχία ( η δεν ξερω μηπως φταιει κ η οικονομικη κριση)

δε σου δίνουν απολύτως τίποτα,

οχι γιατι δε θέλουν, δεν εχουν...

Φαντασου οτι κ γαζουλες που χρειάστηκαγια να του

καθάρισω τα ματακια που είχαν τσιμπλιτσες μας έστειλαν

κ πήραμε εμεις απο το φαρμακείο...

qLIep2.png

y2qkp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα κι από εμένα!

Ωραία τα θέματα που έχετε ανοίξει. Εγω δυστυχώς στο πρώτο δεν κατάφερα να θήλασω οπότε ελπίζω τώρα να τα καταφέρω. Πάντως κι εγω όταν γέννησα (φυσιολογικά με επισκληριδιο ) με το ζόρι τον κράτησα 2 λεπτά μπορεί να λέω και πολύ, από το τρεμουλο και θυμάμαι να ζητάω κουβέρτα.

Να σας πω και την χαρά μου σήμερα... Μετά από αρκετά δύσκολα βραδιά με πόνο στην μέση πήγα και πήρα ένα μαξιλάρι θηλασμου και έχω βολεύεται στην πολυθρόνα. Νομίζω ότι θα μείνω εδώ μέχρι να γεννησω!!!:-P:razz:

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Να σας πω και την χαρά μου σήμερα... Μετά από αρκετά δύσκολα βραδιά με πόνο στην μέση πήγα και πήρα ένα μαξιλάρι θηλασμου και έχω βολεύεται στην πολυθρόνα. Νομίζω ότι θα μείνω εδώ μέχρι να γεννησω!!!:-P:razz:

Άντε, με γεια!

Να ρωτήσω, πήρες το μακρύ ή το κουλουριαστό?

http://www.google.gr/imgres?q=%CE%BC%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%BB%CE%B1%CF%81%CE%B9+%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%85&hl=el&sa=X&biw=1600&bih=722&tbm=isch&tbnid=3LAfEL8NB716EM:&imgrefurl=http://www.letoshop.gr/default.asp%3Fpid%3D40%26ct%3D1090202%26colID%3D1531%26itmid%3D2974590&docid=aW9IqA9CzYjiDM&imgurl=http://www.letoshop.gr/files/photos/resized/leto304598large_400x.jpg&w=400&h=400&ei=vW8rUfvWMcbO0QX4sYHQDA&zoom=1&ved=1t:3588,i:91&iact=rc&dur=4039&sig=110704911202991326231&page=1&tbnh=177&tbnw=185&start=0&ndsp=21&tx=1041&ty=201

http://www.google.gr/imgres?q=%CE%BC%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%BB%CE%B1%CF%81%CE%B9+%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%85&hl=el&sa=X&biw=1600&bih=722&tbm=isch&tbnid=1yxb9SrGzctq1M:&imgrefurl=http://www.poulato.gr/maksilari-thilasm-50797&docid=-PwgVUmtZsn2zM&imgurl=http://www.poulato.gr/uploads/4pink%252520pillwjhbvgffrfr.jpg&w=534&h=400&ei=vW8rUfvWMcbO0QX4sYHQDA&zoom=1&ved=1t:3588,i:121&iact=rc&dur=614&sig=110704911202991326231&page=1&tbnh=192&tbnw=258&start=0&ndsp=21&tx=138&ty=98

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!

Εγώ τελικά δεν κατάφερα να πάω στο σεμινάριο..έχω τον άντρα μου άρρωστο με πυρετό 39,9 και εμένα πονάει ο λαιμος μου λιγάκι, οπότε θεώρησα καλύτερο να μην παω και βάλω σε κίνδυνο άλλες μανούλες... Ευτυχώς δεν έχω κάνει πυρετό...είχα φοβηθεί πολύ για να μην ανεβάσω..οχι για μένα αλλα΄για τον μπεμπούλη!!!

Λοιπόν, βιάβασα όσα λέγατε και επειδή φρίκαρα με όλα αυτά που διάβασα και γενικά με έχει αγχώσει πολύ ρο θέμα του αν θα τα καταφέρω...κατέληξα στο εξής συμπέρασμα... Οι περισσότερες θέλουμε να θηλάσουμε τα ζουζούνια μας και θα δώσουμε όλο μας το είναι για να τα καταφέρουμε...η κάθεμια θα προσπαθήσει στο έπακρον για να τα καταφέρει...δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι'αυτό... Απο κει και πέρα αν δεν τα καταφέρουμε, θα ξέρουμε οτι προσπαθήσαμε!!! Αυτό εχει σημασία πιστεύω!!

Πιο πολύ θα στεναχωριέται το μωρούλι αν πονάμε, κλαίμε και οδυρόμαστε γιατί δεν καταφέρνουμε να το θηλάσουμε, παρά αν είμαστε ευτυχισμένες και τα παίρνουμε αγκαλίτσα, τα χαιδεύουμε και τους δινουμε το μπιμπερό τους!!

Αν το δούμε άλλωστε ως φυσικό επακόλουθο και αν είμαστε χαλαρές και άνετες, θέλω να πιστεύω οτι θα τα καταφέρουμε μια χαρά!!!

(Καλά εεε, έχω ξυπνήσει με τρελή αισιοδοξία... αν αυριο σας πω τα αντίθετα...μη μου δώσετε σημασία...χαχαχα)

Αχ βρε ρουμπινακι στην πολυθρονα θα τη βγαζεις απο δω και περα????

Κι εγω αυτο εχω δεν το χρησιμοποιησα ποτε για υπνο :roll:

που το εβαλες γυρω απο τη μεση????

για θηλασμο βολευει πολυ σιγουρα!

Karmar ετσι μπραβο αισιοδοξια! Ας βγαλουμε πρωτα γερα μωρακια

σιγα μη σκασουμε απο τωρα για το θηλασμο!!!!Ενημερωθειτε οπως

εσεις πιστευετε αλλα τιποτα δεν εχει σημασια μεχρι την ωρα

που θα δειτε τι γινεται στην πραξη. Περαστικα στο συζηγο που

ψηνεται παναγια μου!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...