Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Ναιαιαιαιαιαιαιαι!

Πω, πω, μ' έχει πιάσει ένας ενθουσιασμός σήμερα, άλλο πράγμα, χωρίς λόγο (σε καλό να μου βγει, γιατί έχω και τις προλήψεις μου, όσο δεν τις είχα 34 χρόνια τώρα, τις έχω εδώ και 7 μήνες, λες κι είμαι καμιά θείτσα.....)

.....Αλλά ξύπνησα με κλωτσίτσες-μπουνίτσες και έχω πάθει παράκρουση!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι ώρες έχετε τους υπερήχους σας, το σημερινό γκρουπάκι?

Άντε, γιατί έχουμε πάθει στέρηση, θέλουμε φρέσκο υλικό!

και εγω 3.30!!!!

και δεν το ξεχναω σημερα το κοριτσακι μου!

Α σας ειπαμε?εχθες κληρωναν δωρακια και κερδισα ενα σουτιεν θηλασμου φοβερο!!:D

aCtzp3.png

Κοριτσουδια καλημερα!

Μισο λεπτο γιατι νομιζω οτι σε αυτα που σας ειπαν υπαρχει δοση

υπερβολης και αγχωνεστε και σας τσιτωνουν χωρις να χριεαζεται!

Σε πολλα που σας ειπαν συμφωνω μην τα γραφω κι εγω εννοειται οτι δεν

εχει ωραριο το παιδι που θηλαζει, ο νομος προσφορα-ζητηση, το πρωτογαλα

ειναι σημαντικο κτλ κτλ κτλ

Ομως αυτο τωρα με το να βαλεις το παιδι στην αγκαλια της μαμας για

ΔΥΟ ΩΡΕΣ αφου εχεις γεννησει προκαλω τη μαια που ειπε να

τοο κανει στο επομενο παιδι κι αμα αντεξει να σφυριξει κλεφτικα!

Εννοειται οτι μολις γεννιεται να στο βαλουν στην αγκαλια να το χαζεψεις

να το χαιδεψεις να το καλωσορισεις στη ζωη κι αμα του κρυψεις το φως

απτα ματακια να τα δεις να ανοιγουν και να τρελαθεις!

Αλλα μετα απο αυτο χρφζζζζζζζζζζζζζζζζζ το παιδι τα χει δει ολα απο τη γεννα

και θα κοιμαται μπορει να μην εχει τη δυναμη ακομα να φαει.

ΕΣΥ τα χεις δει ολα απο τη γεννα στην καλυτερη αν εχεις γεννησει

φυσιολογικα και εχεις κανει επισκληρηδιο πηγαινεις σαν το κομπρεσερ

(παρενεργεια επισκληρηδιου) και κρυωνεις μονο να κρατας 2 αγκαλια παιδι σου

ελειπε. Στη δε καισαρικη αστο ή εχεις κανει ολικη οποτε κι εσυ χρφζζζζζζζζζ

ή με τη διπλη δοση επισκληρηδιου εχεις τρεμουλο τρελο, εισαι διασωληνωμενη

και δεν ξερεις αμα εχεις ολα σου τα μελη στη θεση τους!

Εδω στις 12 που γεννησα με καισαρικη και μου φερανε το μωρο στις 6

ισα ισα ειχε φυγει το τρεμουλο οποτε κρατησα τη μικρη και μπορουσα να

πω οτι το ευχαριστιομουν, το παιδι ειχε κοιμηθει και βουρ επεσε με τα μουτρα

στο πατσα!!!!!:D

Πιο σημαντικα θεματα ειναι το σωστο πιασιμο που λετε για να μην εχετε πονους,

το πως θα το κανεις να ρευτει αλλιως το καημενο θα τα βγαλει και τετοια.

Αχ περιμενω να δω συγκρισεις για βαρη κοριτσια αντε!

Τα τσιμπηματα απο κατω ποια ρωτησε ειναι φυσιολογικο και δεν σημαινει

οτι κατι συμβαινει θα ειναι συχνα τωρα μεχρι το τελος.

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

και εγω 3.30!!!!

και δεν το ξεχναω σημερα το κοριτσακι μου!

Α σας ειπαμε?εχθες κληρωναν δωρακια και κερδισα ενα σουτιεν θηλασμου φοβερο!!:D

Με γεια!

Αχ, αυτά έχει η πρωτεύουσα...πολιτισμός!

[Εμείς εδώ μόνο διαφημίσεις προϊόντων είχαμε εξτρά στις συναντήσεις!

("και να αυτή η κρέμα της μεντέλα είναι πολύ καλή και να μια κουβερτούλα σαν κι αυτή θα σας βολέψει πολύ"...ΑΑΑΑ! μη λέω ψέματα: είχαμε όλες δώρο από μία πιπίλα και ένα πακετάκι-δείγμα επιθεμάτων θηλών)]:tongue:

NuWHp2.png

InJWp3.png

τελικά όλες πήρατε δωράκια ε??και μένα μου

είχαν δώσει από bebe jou που είχα πάει για κούνια

ένα μπιμπερό δώρο και είχα καταχαρεί!:tongue::tongue:

ναι ναι θέλουμε φρέσκο υλικό εννοείται!! να μπείτε μην

μας αφήνετε σε αγωνία...

εγώ έλεγα για τσιμπήματα αλλά λέτε είναι φυσιολογικά

οπότε να μην αγχώνομαι..επίσης ξέρετε τι παθαίνω...

καμιά φορά με το που σηκωθώ όρθια κατουριέμαι τόσο

πολύ ξαφνικά που τρέχω στο μπάνιο...:oops::tongue::tongue:

χεχε τι κάνει πια με τη κύστη μου αυτό το παιδί?!:shock:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

Ομως αυτο τωρα με το να βαλεις το παιδι στην αγκαλια της μαμας για ΔΥΟ ΩΡΕΣ αφου εχεις γεννησει προκαλω τη μαια που ειπε να τοο κανει στο επομενο παιδι κι αμα αντεξει να σφυριξει κλεφτικα!

Γουστάρω τσαμπουκά!

Αχ, ρε Μαρία συνειδητοποιώ μ' αυτά που λες με την εμπειρία σου, πόσο βόδια μπορεί να είμαστε οι πρωτάρες! Δεν μας κατηγορώ, αλίμονο κι εγώ μέσα είμαι, αλλά λέω ρε παιδί μου, πόσο κότσους μπορεί να μας πιάσουν σε διάφορα θέματα και πόσο με δέος μπορεί να ακούμε πράγματα που κάποια που τα έχει ζήσει μπορεί να γυρίσει και να πει "τι μπουρδίτσες είναι αυτές που λες κουκλίτσα μου?" :D:D:D:D

Εγώ δυστυχώς στη ζωή μου όσο σκύλα είμαι σε πράγματα που έχω εμπειρία και άρα άποψη, τόσο ζώον είμαι σε όσα μου είναι άγνωστα!Οπότε, καταλαβαίνεις τι με περιμένει! Σε όλα "ναι, μάλιστα, ό,τι πείτε" θα λέω!

NuWHp2.png

InJWp3.png

τελικά όλες πήρατε δωράκια ε??και μένα μου

είχαν δώσει από bebe jou που είχα πάει για κούνια

ένα μπιμπερό δώρο και είχα καταχαρεί!:tongue::tongue:

ναι ναι θέλουμε φρέσκο υλικό εννοείται!! να μπείτε μην

μας αφήνετε σε αγωνία...

εγώ έλεγα για τσιμπήματα αλλά λέτε είναι φυσιολογικά

οπότε να μην αγχώνομαι..επίσης ξέρετε τι παθαίνω...

καμιά φορά με το που σηκωθώ όρθια κατουριέμαι τόσο

πολύ ξαφνικά που τρέχω στο μπάνιο...:oops::tongue::tongue:

χεχε τι κάνει πια με τη κύστη μου αυτό το παιδί?!:shock:

ναι μην ανησυχεις κι εγω!Απο κατουρημα αλλο τιποτα......

Γουστάρω τσαμπουκά!

Αχ, ρε Μαρία συνειδητοποιώ μ' αυτά που λες με την εμπειρία σου, πόσο βόδια μπορεί να είμαστε οι πρωτάρες! Δεν μας κατηγορώ, αλίμονο κι εγώ μέσα είμαι, αλλά λέω ρε παιδί μου, πόσο κότσους μπορεί να μας πιάσουν σε διάφορα θέματα και πόσο με δέος μπορεί να ακούμε πράγματα που κάποια που τα έχει ζήσει μπορεί να γυρίσει και να πει "τι μπουρδίτσες είναι αυτές που λες κουκλίτσα μου?" :D:D:D:D

Εγώ δυστυχώς στη ζωή μου όσο σκύλα είμαι σε πράγματα που έχω εμπειρία και άρα άποψη, τόσο ζώον είμαι σε όσα μου είναι άγνωστα!Οπότε, καταλαβαίνεις τι με περιμένει! Σε όλα "ναι, μάλιστα, ό,τι πείτε" θα λέω!

Άστα να πάνε!!! Όταν για ένα θέμα δεν έχεις ιδέα, ό, τι και να σου λένε το δέχεσαι, γιατί λες "για να το λέει αυτή, κάτι θα ξέρει" και δεν σημαίνει ότι λέει μπούρδες απαραιτήτως, αλλά συνήθως κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Οπότε μαζεύεις πληροφορίες και βλέποντας κ κάνοντας. Τόσες και τόσες το κάνανε ανά τους αιώνες, εμείς θα κωλώσουμε;;;;(τα λέω σε σένα για να τ ακούω κι εγώ.....χι χι χι:P)

Γουστάρω τσαμπουκά!

Skountoufls σε καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!Χαιρομαι που καταλαβες γιατι σας τα λεω

αυτα. Δεν ειστε βοδια καλε κι εγω ετσι οτι ακουγα το πιστευα και ημουν ψαρωμενη

μεχρι το κοκκαλο.

Αλλα σας τα λεω μην κανετε κανενα τσαμπουκα "γιατι δεν μου

αφησατε το παιδι" και συγχυστειτε και στεναχωρηθειτε τωρα για τετοιο λογο

κριμα δηλαδη! Αλλα εχουν σημασια. Δεν ειναι τερατα κι οι ανθρωποι στα

μαιευτηρια τη δουλεια τους κανουν και τοσες γυναικες γεννανε εκει ξερουν τι κανουν.

Εχουν γινει ετσι κι αλλιως πιο friently με το θηλασμο ολα τα μαιευτηρια

παλια τα προωθουσαν πολυ τα ξενα γαλατα!

Και καλυτερα τον τσαμπουκα να τον κανετε σε θεματα που εχουν να κανουν με την υγεια του

παιδιου γιατι εκει πανε να το εκμεταλλευτουν μηπως μεινει παραπανω κανενα μωρο.

Α κι αυτο με το rooming in ειναι λιγο υπερβολη δηλαδη εγω που δεν εκανα

rooming in μια χαρα θηλασα αποκλειστικα οτι θελει η καθεμια κανει αλλα οχι

οτι αμα δεν κανεις rooming in δεν θα πετυχει ο θηλασμος....

Αντε να πατε γιατρουλη να μας πειτε κανενα νεο!!!!!

εγω το rooming in θα το εχω θελω δεν θελω οποτε δεν σκαω...ισως ειναι λιγο υπερβολικα αυτα που μας λενε αλλα τουλαχιστον αν αρχισουν ολες οι μαμαδες να πιεζουν σε κατυθυνσεις φιλικες προς βρεφη τοτε θα αναγκαστουν να αλλαξουν πολιτικες ετων!

Εμενα με καιει να σας πω την αληθεια πιο πολυ το ποτε θα κοπει ο λωρος...και λεω σημερα να το συζητησω!

Απο την μπεμπα ελπιζω να εχω και φωτο τρισδιαστατη!

Αν παλι μου δειξει οπισθια θα παψω να ελπιζω!

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

εγω παλι πιστευω οτι μια χαρα θα τα καταφερεις κοριτσακι μου!

Μακάρι βρε μπουμπού, εγώ πάντως θα το προσπαθήσω!

.....Αλλά ξύπνησα με κλωτσίτσες-μπουνίτσες και έχω πάθει παράκρουση!

:D:D:D:D

Ομως αυτο τωρα με το να βαλεις το παιδι στην αγκαλια της μαμας για

ΔΥΟ ΩΡΕΣ αφου εχεις γεννησει προκαλω τη μαια που ειπε να

τοο κανει στο επομενο παιδι κι αμα αντεξει να σφυριξει κλεφτικα!

Έχω μείνει με το βλέμμα του ροφού! Εχεις απόλυτο δίκιο, εγώ είχα ψαρώσει, καλά γιατί μας λένε τέτοιες κοτσάνες??

Όσο για το ρέψιμο, πέντε λεπτά λέει το κρατάς κι αν ρευτεί ρεύτηκε, θυμάσαι Νάντια? Που μας είπε η άλλη η διπλανή μας όχι 5 αλλά 15!..

Άλλ' αντ' άλλα, της Παρασκευής το γάλα!

Αλλα σας τα λεω μην κανετε κανενα τσαμπουκα "γιατι δεν μου

αφησατε το παιδι" και συγχυστειτε και στεναχωρηθειτε τωρα για τετοιο λογο

κριμα δηλαδη! Α

Πάλι καλά που μας τό' πες!

Να σου πω βρε Μαρία, πώς τα κατάφερες με το θηλασμό χωρίς rooming in? Κάθε πόση ώρα στο έφερναν? Και τη νύχτα, έτσι? Για πες λεπτομέρειες...

Απο την μπεμπα ελπιζω να εχω και φωτο τρισδιαστατη!

Μακάρι, στο εύχομαι!!!!!!! :D Μπες να μας πεις πιο μετά! :D

Αλλα σας τα λεω μην κανετε κανενα τσαμπουκα "γιατι δεν μου αφησατε το παιδι" και συγχυστειτε και στεναχωρηθειτε τωρα για τετοιο λογο κριμα δηλαδη!

χαχαχαχχαχαχα!

Μας φαντάζεσαι, να έχουμε γεννήσει μια χαρά και να ακουγόμαστε στους διαδρόμους, να ουρλιάζουμε "θέλω το παιδί μου! φέρτε μου το παιδί μου για δύο ώρες!"

Θα μας πουν "για περάστε στον 5ο όροφο, στην ψυχιατρική πτέρυγα παρακαλώ" και τότε να δεις πόσο περίπατο θα πάει ο θηλασμός...

NuWHp2.png

InJWp3.png

mummytobe επειδή γεννάς στο Αλεξάνδρα θα σου πω ότι δίνουν τα πάντα και σε πλένουν αν κάνεις καισαρική συχνά και σε αλλάζουν και όλα.Εσώρουχα μιας χρήσης τα έχω ακόμα από την πρώτη γέννα μιας και δίνουν στο νοσοκομείο όσα χρειάζεσαι μετά φοράς το δικό σου εσώρουχο.Απλά στο δημόσιο εκτός από τα δικά σου ρούχα υπολόγισε και ρούχα του μωρού συν σεντονάκια για το πυρεξάκι και ότι άλλο χρησιμοποιήσεις πχ κουβέρτα άλλο σεντόνι κτλ

Με το θηλασμό ένα θα σας ρωτήσω εκεί που πήγατε οι μαίες ήταν πιστοποιημένες σύμβουλοι γαλουχίας ή απλά μαίες;;;

Γενικά μετά από 2 παιδιά ένα θα σας πω.

Πρώτον εκτός από ότι είναι ότι καλύτερο για το παιδί βολεύει εμάς πάνω από όλα για όσα είπε η Αξες δεν σηκώνεσαι το βράδυ, δεν κλαίει γοερά το μωρό, είναι στη σωστή θερμοκρασία απλά συνδέεις και τέλος.

Δεύτερον για κάποιες είναι εύκολο και τους βγαίνει φυσικά δηλαδή πιάνει το μωρό καλά από την αρχή και είναι εύκολη διαδικασία για άλλες είναι από λίγο πιο δύσκολο έως πάρα πολύ.Για μένα το σημαντικό είναι να φτάσουμε όσο εκεί που μπορούμε ώστε ναι μεν να έχουμε προσπαθήσει αλλά αν δεν μας βγει δεν χάλασε και ο κόσμος γιατί ευτυχισμένη μαμά === ευτυχισμένο παιδί

Τέλος βάζουμε μικρούς στόχους και όσο φτάσει κάθε μέρα που περνάει με θηλασμό μόνο καλό κανούμε στο παιδί(κι στη μαμά μιας και έχει αποδειχθεί ότι θηλάζοντας γλιτώνουμε την επιλόχειο κατάθλιψη λόγο των ορμονών που εκκρίνονται εκείνη την ώρα).

Τώρα αν κάποια δεν τα καταφέρει εντέλει δεν πειράζει η προσπάθεια μετράει πάνω από όλα και το ίδιο μαμά θα είναι όπως και να ταΐζει το παιδί της...

Με ηρεμία και υπομονή και όπως βγει μη λέτε από την αρχή ναι θα τα καταφέρω και δεν σας βγει και απογοητευτείτε ούτε όχι εγώ δεν μπορώ και δεν προσπαθήσετε καν ενώ αν είχατε προσπαθήσει μπορεί να είχατε το καλύτερο αποτέλεσμα....Ηρεμία και όλα θα γίνουν...

Και οι πρωτομανούλες δείτε το σαν μπονους ότι είναι το πρώτο σας παιδί...Ευτυχώς ο μόνος που θα μένει νηστικός θα είναι ο σύζυγος δεν έχετε και άλλο/άλλα παιδιά να τρέχετε από πίσω είναι τρομερό προνόμιο το πρώτο παιδί εκμεταλλευτείτε το...

εντιτ: τα μωρά που θηλάζουν συνήθως δεν ρεύονται μετά το τάισμα να το έχετε κατά νου μη ξεροσταλιάζετε ώρες να ρευτεί το μωρό.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Έχω μείνει με το βλέμμα του ροφού! Εχεις απόλυτο δίκιο, εγώ είχα ψαρώσει, καλά γιατί μας λένε τέτοιες κοτσάνες??

Όσο για το ρέψιμο, πέντε λεπτά λέει το κρατάς κι αν ρευτεί ρεύτηκε, θυμάσαι Νάντια? Που μας είπε η άλλη η διπλανή μας όχι 5 αλλά 15!..

Άλλ' αντ' άλλα, της Παρασκευής το γάλα!

Πάλι καλά που μας τό' πες!

Να σου πω βρε Μαρία, πώς τα κατάφερες με το θηλασμό χωρίς rooming in? Κάθε πόση ώρα στο έφερναν? Και τη νύχτα, έτσι? Για πες λεπτομέρειες...

Μακάρι, στο εύχομαι!!!!!!! :D Μπες να μας πεις πιο μετά! :D

:D:D:D αυτο το βλεμμα του ροφου πολυ μαρεσε!!!!!

Ναι καλα αυτο με το ρεψιμο μη σου πω οτι ειναι πιο ψυχοφθορο

αμα το βλασταρι σου ειναι δυσκολο.....τι τριψιμο πλατης, τι αλλαγη

στασης και ξερεις τι?στο δευτερο παιδι το εμαθα (γιατι ειχα αλλαξει

παιδιατρο και μου το ειπε) προσπαθεις οταν κρατας το παιδι να του αλλαζεις

την κλιση που το κρατας εστω και για ελαχιστο καθε ενα λεπτο

γιατι προσπαθεις να να διευκολυνεις την εξοδο του αερα απο το στομαχακι.

Τωρα για το rooming in εμενα μου φερνανε στο ιασω τη μικρη στο τριωρο

που φερνουν ολα τα μωρα (και το βραδυ ω ναι!) αλλα για να καταλαβεις μπορει

να ερχοταν το μωρο στις 2 ας πουμε το μεσημερι και να το περνανε στις 4 για να

το ξαναφερουνε στις 5!!! Το βραδυ δεν τα αφηνανε τοσο πολυ αντε καμια ωρα.

Και μπορει να σου φαινεται λιγο καπως εστω για μια ωρα να φυγει το παιδι απο το δωματιο

αλλα αυτες στο μεταξυ το εχουν αλλαξει μπορει να το εχουν πλυνει και να το χει δει και καποιος

γιατρος (γιατι θα το δει παιδιατρος, ορθοπεδικος, οφθαλμιατρος κτλ) και παραλληλα εσυ εχεις παει την τουαλετα σου, εχεις φαει, εχεις κανει μπανιο, βλεπεις

κοσμο χωρις την εννοια του παιδιου κτλ οποτε νομιζω αν μπορεις να το αποφυγεις το rooming

in καντο εσυ ειδικα που δεν εχεις και ανθρωπο.

Ασε που δεν ξερω στο rooming την πρωτη μερα που δεν μπορεις να κουνηθεις (απο καισαρικη)αμα πεινασει το μωρο και εισαι μονη ποιος θα το σηκωσει να στο φερει????Γιατι μετα απο καισαρικη και διπλα να το χεις το πυρεξακι θα πονεσει η κοιλια σου για να το σηκωσεις!

Ενω οταν τα φερνουν οι μαιες στο τριωρο, το σηκωνουν στο βαζουν στο στηθος

και αμα ειναι το 1ο παιδι που θηλαζεις καθονται και σε βοηθανε!

Ασε που πιστευω οτι αμα οποιαδηποτε στιγμη θελησεις εσυ και πεις "μην το παρετε το

παιδι θελω να κατσει ολο το βραδυ εδω!" δεν θα σου αρνηθει κανεις!

Για αυτο μην αγχωνεστε καθολου χαλαρα και ολα γινονται!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...