Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Nanasid είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Οι πρώτες αιμορραγίες δεν ξέρουμε από π προήλθαν.Στον 4ο μήνα από αποκόλληση πλακούντα .

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

kalispera vre koritsia!!! mn anhsyxeite, no news good news!!! haha!! shmera phgame k emeis sto giatro k eimaste 12 xiliosta parakalw!!! kai 160 xtypous dynatous dynatous!! ola mia xarula, doksa to theo! mu edwse k o giatros to progennhtiko k twra tha me ksanadei se 3 vdomades k meta gia ayxenikh!! ante na dw pws tha perasun!!

egw apo anagules allo tpt..kathe apogeyma mexri na paw gia ypno eimai xalia!!

oi ypoloipes pws pate?peite kanena neo sas kai as mn einai gia ta bebe mas..kutsobolio na ginetai.. ;)

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα φρεσκοεγκυούλες! Τι κάνετε;

Εγω όσον αφορά το θέμα μας τα ίδια... Οι αναγούλες συνεχίζονται και η αγωνία χτυπάει κόκκινο μια και επιτέλους αυριο θα πάω κι εγω να δω το σπόρι μου.

Χθες ήρθαν οι γονείς μου να μας δούνε, οπότε ήρθαν και κάτι ταπεράκια με έτοιμο φαγητό! Η μαμά έκανε και λίγες δουλίτσες για να με ξεκουράσει... Συμφώνησα και με τον επιβλεποντα της διπλωματικής μου ποιο θέμα θα κάνουμε και έτσι παει και αυτη η υποχρέωση. Βέβαια θα πρέπει να αρχίσω να τη δουλεύω κιόλας αλλά θα βρω την όρεξη που θα παει.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Καλημερα κοριτσια αντε μπραβο δωστε σημεια ζωης!

vivian86 μεγαλωσε το σπορακι σου! Καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σου!

mariath αυτη ειναι μαμα! ΚΑΙ φαγητο ΚΑΙ δουλειες εμενα τιποτα τουριστας ερχεται.....

Με το καλο κι εσυ να δεις το σπορακι σου!

αχ πως θα αντεξω αλλη μια βδομαδα μεχρι το γιατρο δεν ξερω!

Αυριο παμε αγρινιο γιατι το σαββατο εχουμε γαμο δεν ξερω τι να βαλω ωστε να κρυψω την κοιλια (γιατι ναι επειδη ειναι το τριτο ηδη φαινομαι). Στο σχολειο των παιδιων μια μαμα με καταλαβε. Εκει δεν με ενοχλουσε αλλα στο γαμο θα ειναι φιλοι των γονιων μου και δεν θελω να τους το πω τοσο νωρις αφου ουτε καν στο γιατρο δεν εχω παει ακομα. Ουτε στη δουλεια εχω πει τιποτα αμα βλεπω ανθρωπο ρουφιεμαι!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Μαρία θα σου πρότεινα κανένα φορεμα με βολάν, ή κανένα ριχτό αν έχεις. Έτσι κι αλλιώς τα ριχτά δεν τα φοράνε μόνο έγκυες πια.

Η μαμά δυστυχώς δεν μένει κοντά οπότε δεν έχω συχνά τη βοήθεια της. Όταν έρχεται ομως βοηθάει πολύ!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Καλημέρα κι από εμένα!!!

Τί κάνετε κορίτσια με τα μπεμπάκια σας????

Σήμερα δεν ένοιωσα ναυτία ακόμα αν και πήρα και το σίδηρο και το φυλλικό ήδη..

για να δούμε στην συνέχεια..

Αχ κορίτσια μεγάλη υπόθεση η μάνα να βοηθάει...

Εγώ δεν είδα βοήθεια από πουθενά..δυστυχώς..

μόνο κάτι μία ώρα την εβδομάδα για να πάω σε κανέναν γιατρό κι αυτό σπάνια...

βιβιανάκι μπράβο κοπέλα μου τέλεια το μπεμπάκι σου και η καρδούλα σούπερ!!!!!!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

Εχω ενα ριχτο που φοριεται με ζωνη στη μεση αλλα με τη ζωνη τονιζεται η κοιλια σκετο παραειναι φαρδυ ουφ θα δω! Τσακιζω πιτα τωρα με πρασο, μπεικον κ παρμεζανα!

Αμα βοηθαει η μαμα εστω και λιγες φορες αν ερχεται ειναι πολυ σημαντικο!

my girl μια απο τα ιδια για να κρατησει η μητερα μου τα παιδια πρεπει να εχω κανει αιτηση στο δημαρχο! Απο τωρα τους εχω "κλεισει" για την επομενη πεμπτη που θα παω στο γιατρο γιατι ολα κανονισμενα εχουνε!

my girl μια απο τα ιδια για να κρατησει η μητερα μου τα παιδια πρεπει να εχω κανει αιτηση στο δημαρχο! Απο τωρα τους εχω "κλεισει" για την επομενη πεμπτη που θα παω στο γιατρο γιατι ολα κανονισμενα εχουνε!

Έτσι ακριβώς..σε νοιώθω!!

Σαν να τα λέω εγώ είναι...

μόνο που και η πεθερά μου είναι το ίδιο ακριβώς..:evil:

Έτσι ακριβώς..σε νοιώθω!!

Σαν να τα λέω εγώ είναι...

μόνο που και η πεθερά μου είναι το ίδιο ακριβώς..:evil:

σσσσσσσσσσσ μην το πεις πουθενα : η πεθερα μου ειναι πολυ χειροτερη!!!! εκει να δεις αιτηση αδεια απο το καρε της μπιριμπας πρεπει να παρεις!

σσσσσσσσσσσσσσσσσ μην πειτε τιποτα μεσφαξε ο συζηγος! μεταξυ μας!

σσσσσσσσσσσ μην το πεις πουθενα : η πεθερα μου ειναι πολυ χειροτερη!!!! εκει να δεις αιτηση αδεια απο το καρε της μπιριμπας πρεπει να παρεις!

σσσσσσσσσσσσσσσσσ μην πειτε τιποτα μεσφαξε ο συζηγος! μεταξυ μας!

αχαχαχαχαχαχχα μην ανησυχείς δεν θα το πώ πουθενά...

:D :D :D

το παράξενο είναι ότι για τις μάνες μας εμείς τα χώνουμε αλλά εκείνοι ούτε κουβέντα...

μαμόθρεφτα!!!! :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Πρασο, μπεικον και παρμεζανα; Περίεργο που δεν ανακατευτηκα που το διάβασα...μόνο με τα γλυκά δεν ανακατευομαι συνήθως και όταν λέω γλυκά εννοώ κεικ, κουλούρια, τσουρεκι, όχι τούρτες κλπ...

Η βοήθεια είναι μεγάλο θέμα κορίτσια και επειδή δεν την έχω την εκτιμώ. Οι δικοί μου είναι 3 ώρες μακριά, δεν είναι δίπλα να πεταγονται τακτικά. Η πεθερα μου είναι 2 λεπτά κοντά αλλά ούτε είναι συνήθως διαθέσιμη, ούτε τη θέλω κι εγω. Πιο πολύ μας αναστατώνει παρά μας βοηθάει. Προτιμώ την ησυχία μου κι ας τα κάνω όλα μόνη μου!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Εγώ παίρνω ακόμη και στο γιατρό τον μικρο! Σιγά μην τον αφήσω στην πεθερα να τον βασανίζει! Βγάλε την πιπίλα, μίλα, χαμογέλα, μην γκρινιαζεις και φυσικά ούτε προσέχει τι παίρνει στα χέρια του, τι βάζει στο στόμα του...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

mariath ειναι φοβερη η πιτα αυτη και ευκολη! Για να σε ανακατευουν τα αλμυρα και οχι τα γλυκα μηπως το σπορακι ειναι κοριτσακι λεω εγω τωρα.....

Αυτο που λες οντως πολλες φορες το νιωθω οτι καλυτερα να μην ζηταω βοηθεια απο κανεναν γιατι και δεν τρελαινονται και μας αναστατωνουν. Οταν ομως εχεις αφιξη καινουριου μωρου και υπαρχει ηδη αλλο ενα τοτε πραγματικα τα 2 σου χερια δεν φτανουν με τιποτα. Το πρωτο εξαμηνο χρειαζεσαι βοηθεια μετα τα φερνεις βολτα και μονη σου!

Οταν ημουν εγκυος στη μικρη ειχα παρει κι εγω το Χαρη μαζι μου αλλα μια φορα εκανε τοση φασαρια και ειχε διαλυσει το γραφειο του γιατρου σε χρονο ντετε! Οποτε το σταματησα και φυσικα πως να παω τωρα με δυο παιδια στο γιατρο θα πει ο ανθρωπος και με το δικιο του οτι δεν ειναι παιδικη χαρα εκει! Ασε που μπορει να συναντησεις και καποιες γυναικες που οι καημενες δεν εχουν ακομα παιδια και θα κοιτανε με μισο ματι.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...