Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Για σας κορίτσια! Πολλά ψώνια κάνετε και ζηλεύω...κρατιέται όμως γιατί έχω ένα σορό από το πρώτο και όλο και κάτι θα μου φέρουν δεν μπορεί...

Βαλίτσα εγώ είχα φτιάξει περίπου όταν μπήκα στο μήνα μου περίπου 36 με 37. Τώρα λέω να την φτιάξω πιο νωρίς γιατί όλοι λένε ότι το δεύτερο και ειδικά κορίτσι βγαίνει πιο νωρίς. Η γνώμη μου πάντως είναι να την φτιάξεις όταν θέλεις και μην ακούς κανέναν είναι νωρίς και τέτοια κοιτά εσύ να είσαι ήρεμη!:P

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η γνώμη μου πάντως είναι να την φτιάξεις όταν θέλεις και μην ακούς κανέναν είναι νωρίς και τέτοια κοιτά εσύ να είσαι ήρεμη!:P

Ναι βρε ρουμπινάκι, έτσι σκέφτομαι κι εγώ, μόλις τελειώσω με τον χώρο του μωρού, να πλύνω κανένα από τα ρουχαλάκια του να το έχω έτοιμο, να φτιάξω βαλίτσα (μέχρι 32-33 αισθάνομαι ότι τη θέλω έτοιμη) και μετά σιγά σιγά πλένω και τα υπόλοιπα ρουχαλάκια και παίρνω τα υπόλοιπα μικροπράγματα...

Αγχώνομαι:(, αλλά αν γεννήσω χωρίς να έχω έτοιμο ό,τι χρειάζομαι, μετά θα γίνω τρισχειρότερη και θα τον τρελλάνω τον έρημο τον μπαμπά μας...

Πάντως και όταν είναι να γεννησουμε ( με το καλό όλες μας ) καλοκαίρι θα είναι και στεγνωνουν αμέσως αλλά καλύτερα να είμαστε ηρεμες και ας ακούμε ότι είμαστε υπερβολικές.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Κορίτσια επειδή βλέπω ότι το έχετε ρίξει γενικότερα στα ψώνια να σας πω την εμπειρία μου για μαρσιπο αν και εφόσον θέλετε να πάρετε. Προσωπικά βουλευτικά παρά πολύ τους υφασματινους μαρσιπους αγκαλιας αν και άργησα να τους ανακάλυψω και στην αρχή παιδευτικα με τους κλασικους που κυκλοφορούν.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Κατ' αρχήν να'στε πάντα καλά!Μ' αρέσουν οι μεγάλες οικογένειες, μακάρι να αξιωθώ κι εγώ να κάνω.

Κατά δεύτερον, συγκρίνοντας με τα δικά μου (τα είδε και ενδοκρινολόγος και γυναικολόγος) , καλά μου φαίνονται τα αποτελέσματά σου. Κι εμένα, παρ' όλο που έκανα με 75 γραμ., τιμές για 100 είχαν δίπλα, νομίζω.

Σευχαριστω skountoufla στο ευχομαι να τα καταφερεις να κανεις πολυ μεγαλη οικογενεια!!!!!!

Κοριτσια τη βαλιτσα την ειχα ετοιμη στο 1ο παιδι (ευτυχως) την 35η εβδομαδα και

σε 10 μερες τη χρειαστηκα! Στο 2ο που εκανα το ιδιο περναγε ο καιρος και....δεν

κι αλλαζε ο καιρος οποτε τελευταια στιγμη αλλαζα καποια πραγματα.

Νομιζω μεχρι την 35η πρεπει να την εχουμε κανει ο καιρος δεν εχει πισωγυρισματα τοτε

ζεστη θα χει ευκολα τον προβλεπεις.....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Πω πω ψώνια......έχετε τινάξει τη banca

στον αέρα...χαχαχαχα

Με γεια κ καλοφορετα να ναι κ να καμαρωνετε

τα μπεμπακια σας....

Μαρια μια χαρα μου φαίνονται οι τιμές της καμπύλης...

Να σας πω την αληθεια εγω ακομα δεν εχω ξεκινήσει

τα ψώνια γιατι περιμένω τα πιο καλοκαιρινά ρουχα.....

κορμακια-φανελακια εχω παρα πολλα απο το γιο μου,

ουδέτερα χρώματα ολα ευτυχώς...κ ειναι κρίμα να

μην τα βάλει γιατι ειναι καινούργια...

Της μπεμπας της εχω πάρει βέβαια 3 ροζουλια

κορμακια-φανελακια έτσι για το καλο κ 3 ζευγάρια

καλτσακια...αυτα ειναι τα ψώνια μας μεχρι τωρα...

Απο προίκα εχω παρα πολλα(σεντόνια κτλ)

οπότε ουσιαστικά θέλω μονο ρουχα...κ αναλωσιμα

(κρέμα ενυδατική, για συγκαμα κ τέτοια)

Τη βαλίτσα ο γιατρός μου μου είχε πει να την εχω έτοιμη

απο τον έβδομο...

Εμένα μου φαινόταν πολύς ο καιρός κ την είχα

φτιάξει στα τελειωματα του 8ου

Βέβαια σε όσους το έλεγα με μαλώναν...

οπότε στον έβδομο είχα αρχίσει το πλύσιμο κ το σιδερωμα

αλλα τα εβαζα στα συρτάρια....

qLIep2.png

y2qkp3.png

Δεν ξέρω ποια πρωτο-πρότεινε το tesco αλλά πραγματικά μας κατέστρεψε...χεχε!

Με την καλή έννοια πάντα!! Η αλήθεια είναι οτι εγώ διάβασα το post της pele που τα είχε παραλάβει...

καλά πραγματικά δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω!!! Μεχρι τώρα εχω κάνει έναν λογαριασμό 165 λύρες αλλά δεν παίζει...θα αρχίσω να αφαιρώ...και μιλάμε μέγιστη ηλικία αυτών που έχω βάλει είναι το 3-6 μηνών...

Είναι πανέμορφα.. και πιστευα η χαζή οτι επειδή θα έχω αγόρι δεν θα κάνω πολλά εξοδα....:shock:

Κανένα site για σεντονια κτλ εχετε να προτείνετε;;

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Είδα τις ετικετούλες... τα φορμάκια λένε china... και τα εσωρουχάκια το πακετάκι..... sri lanka!

Ααα!! Κλείσαμε εχθές και καρότσι...πηγαίναμε για το χρώμα της άμμου...αλλά ξετρελαθηκαμε με το φούξια και το χτυπήσαμε τελικά!!! Πήραμε το trio system που τα χει όλα!!

http://www.alouetteshop.gr/el/categories/320782684-%CE%9A%CE%B1%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B1/products/4629239

Το πήραμε 400 ευρώ απο ενα μαγαζί Pali που βρίσκεται στον Κηφισσό, δίπλα στα μεγάλα Mothercare / Ηρα /Λητω!!

Και παραγγείλαμε και το λίκνο..... Ταραμ ταράμ....

http://www.lapinbebe.gr/v2/gr/Details/1296/%CE%9B%CE%99%CE%9A%CE%9D%CE%9F-CLIC-CEREZA-BR89055.html

Κ αυτο ροδί!!! Αχ εχω ξετρελαθεί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχχχ βέβαια ακομα δεν εχουμε καταλήξει στην κούνια και πρέπει μέχρι την Τετάρτη - Πέμπτη να εχουμε , για να προλάβουμε εκπτώσεις!!! Και επίσης έχουμε καταμπερδευτεί με τα στρώματα! Λέμε να πάμε κατευθείαν σε μαγαζιά που πουλάνε αποκλειστικά στρώματα, μήπως βγάλουμε άκρη!!

Ααα θα μπω κ Next να παραγγείλω!!

Για σεντονάκια θέλω κ εγώ κανενα site... Δεν εχω βρει κανενα ενδιαφέρον... μονο στο amazon μερικά!!

Αυριο εχουμε γιατροοοοοοο!!! Πρέπει να ειναι εβδομάδα γιατρού για πολλές απο εμάς!!!

Μπήκαμε και 30η σήμερα!!!!!!!!!!!! Το νιώθω σαν τελική ευθεία!!! :-)

Φιλάκια πολλά εγκυούλες!!!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Ααα!! Κλείσαμε εχθές και καρότσι...πηγαίναμε για το χρώμα της άμμου...αλλά ξετρελαθηκαμε με το φούξια και το χτυπήσαμε τελικά! Και επίσης έχουμε καταμπερδευτεί με τα στρώματα! Λέμε να πάμε κατευθείαν σε μαγαζιά που πουλάνε αποκλειστικά στρώματα, μήπως βγάλουμε άκρη! Αυριο εχουμε γιατροοοοοοο!!! Πρέπει να ειναι εβδομάδα γιατρού για πολλές απο εμάς!!! Μπήκαμε και 30η σήμερα!

Καλή μου συνομήλικη, τι κάνεις?

Σπάσαμε το ψυχολογικό φράγμα του 3, που λέει και ο άντρας μου!

Σήμερα είναι πολύ ήσυχο το σκατούλι μου, έτσι για να μην μπορώ να φχαριστηθώ την αλλαγή της βδομάδας (εκτός κι αν το έπιασαν τα ψυχολογικά του που πάτησε τα 30 :rolleyes:).

"Πρέπει να ειναι εβδομάδα γιατρού για πολλές απο εμάς", ακούγεται σαν να πρόκειται να μας κλείσουν μέσα :tongue:.

Πάντως, ισχύει! Από αυτά που θυμάμαι, εσύ, η skybeam και η Nάντια (!) έχετε αύριο κι εγώ την Τρίτη.

Με γεια τα καινούρια σας! Βρε πάρε εκεί τα ροζουλια-κοριτσίστικα που θα καταπιεστείς κιόλας!

Όσο για το στρώμα, κι εμεις σ' αυτό που λες προσανατολιζόμαστε και πληροφοριακά να σου πω που ότι για τη διάσταση 60χ120 που πήραμε εμείς κούνια, η media strom τα 2 "βρεφικά" της - έτσι τα πλασάρει τουλάχιστον-έχουν 110 και 160? και η κοκοματ 140 το "φθηνό" της και 188? το ακριβό.

Τα πιο φθηνά σεντονάκια από ελληνικά μαγαζιά τα βρήκα (ιντερνετικό ψάξιμο) στο λητώ και στο ικεα.

NuWHp2.png

InJWp3.png

Kαλησπέρααααααα!

Pele, με γειες!

skountoufla 30ρίzετε σήμερα ε? Ε όλες οι κούκλες περνάνε την κρίση των 30, χεχε, παγκόσμιο φαινόμενο!

"Πρέπει να ειναι εβδομάδα γιατρού για πολλές απο εμάς", ακούγεται σαν να πρόκειται να μας κλείσουν μέσα :tongue:.

Πάντως, ισχύει! Από αυτά που θυμάμαι, εσύ, η skybeam και η Nάντια (!) έχετε αύριο κι εγώ την Τρίτη.

Αντε, τώρα αυτές οι υπερηχο-θεάσεις είναι περισσότερο για να θαυμάζουμε τα σπόρια μας, ελπίζω να μας δείξουν μουτράκι:D

Σήμερα πήγαμε με τη Νάντια στο σεμινάριο θηλασμού του μητρικού θηλασμού.com και μας είπαν πολλά και διάφορα, πρέπει να τα οργανώσω στο μυαλό μου να σας γράψω τα βασικά, να συμπληρώσει κι η Νάντια ό,τι θυμάται...;)

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες!!

Pele με γειά τις αγορές!Το καρότσι τέλειο!!!!!

Για το λίκνο έχω μία ένσταση,αν και είναι πολύ πρωτότυπο

μου φαίνονται πάρα πολλά τα λεφτά για τον λίγο καιρό

που θα το χρειαστείς!Εξάλλου μία καλαθούνα έχει τις ίδιες διαστάσεις και

είναι πολύ πιο φθηνή και ακόμα και το λίκνο το ξύλινο στα ΛΗΤΩ είναι πάλι πιο φθηνό!

Το καροτσάκι που πήρες είδα έχει και πορτ μπεμπέ κι εκείνο την ίδια δουλειά

με το λίκνο θα έκανε.Καθαρά την γνώμη μου λέω μην σε επιρρεάζω

απλά εγώ δεν θα το έπαιρνα ειδικά με τόσα λεφτά!

Οι υπόλοιπες τί φτιάνετε??? :tongue: :tongue:

Για την βαλίτσα εμένα ο γιατρός μου είπε αυτόν τον μήνα να την ετοιμάσω

για να είμαστε έτοιμοι γιατί πολύ απλά ποτέ δεν ξέρεις!Εγώ στις 2 μπαίνω στον 8ο

και θα την ετοιμάσω αυτές τις μέρες!

Έχω ότι χρειάζομαι οπότε δεν είναι και τίποτα να τα βάλω μέσα και

στην βαλίτσα και να τα σκεπάσω με ένα σεντονάκι.

Και για όσες ενδιαφέρονται για γέννα σε ιδιωτική κλινική:

ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟΥ:

-2 Νυχτικιές

-Ρομπίτσα

-Βρακάκια μίας χρήσης(5 το πολύ)γιατί δεν βολεύουνε καθόλου

-5 Βρακάκια βαμβακερά

-2 Σουτιέν θηλασμού

-Επιθέματα στήθους

-Παντόφλες

-Χτένα μαλλιών

-Πιστολάκι μαλλιών

-Οδοντόβουρτσα-οδοντόκρεμα

-Ενυδατική κρέμα για πρόσωπο

-Σερβιέτες μεγάλες

-Σαμπουάν-αφρόλουτρο

-Ρούχα εξόδου για το μπεμπέ

-Ρούχα εξόδου για την μανούλα

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

καλημέρα σας !!!!

mariapap82

μια χαρά είναι η καμπύλη σου :D

pele

με γειά τις αγορές σας και το καρότσι και το λίκνο είναι υπέροχα (pali είναι η κούνια που έχουμε πολύ καλής ποιότητας ;)) έχει εκπτώσεις σε αυτά τα είδη ??

πάντως καλλίτερα είναι για το στρώμα να πάς σε κάποιο εξειδικευμένο κατάστημα

my girl

σε βλέπω πολύ οργανωτική από νωρίς εύγε :D:D

απλά να σχολιάσω 2 πραγματάκια από την λίστα που ίσως σας χρησιμεύσουν

παρότι είχα αγοράσει αυτά τα βρακάκια από το mothercare δεν τα βρήκα καθόλου βολικά τελικά δεν τα χρησιμοποίησα και ζήτησα από τις μαίες στο μητέρα τα δικά τους ήταν σαν δίχτυ και άνοιγαν πολύ έτσι ώστε να μπαίνουν άνετα. Τελικά η χρέωση τους δεν ήταν πολύ διαφορετική από αυτά που αγόρασα από έξω (πάντως αν βρείτε πουθενά τέτοια βρακάκια σαν δίχτυ σφυράτε θέλω) :tongue:

-Παντόφλες

Παντόφλες δίνουν δικές τους (το 08 τουλάχιστον δίναν) στα ιδιωτικά, αλλά η δική μου συμβουλή είναι να πάρετε και κάποιες πλαστικές έτσι ώστε να μπορείτε να μπαίνετε με αυτές μέσα στην ντουζιέρα, προσωπικά παρότι ήταν σχετικά καθαρά συχαινόμουν να πατάω μέσα στην ντουζιέρα και αυτό με βόλεψε

-Σερβιέτες μεγάλες

σερβιέτες δεν θα χρειαστείς δίνουν στο μαιευτήριο (εκτός και αν έχεις θέμα με το μέγεθος τους)

να προσθέσω ότι στην λίστα σου και κρέμα για τις θηλές, λανολίνη λέγεται βοηθάει στην επούλωση των πληγών και δεν χρειάζεται ξέπλυμα κατά τον θηλασμό

http://www.ecobaby.gr/images/product_images/info_images/breastfeeding/cosmetics/lansinoh_pure_lanolin_10g.jpg

αααααααααααα δεν βλέπω πουθενά και το σφουγγάρι :D:D

KbLyp3.png 4AByp3.png

καλημέρα σας !!!!

mariapap82

μια χαρά είναι η καμπύλη σου :D

pele

με γειά τις αγορές σας και το καρότσι και το λίκνο είναι υπέροχα (pali είναι η κούνια που έχουμε πολύ καλής ποιότητας ;)) έχει εκπτώσεις σε αυτά τα είδη ??

πάντως καλλίτερα είναι για το στρώμα να πάς σε κάποιο εξειδικευμένο κατάστημα

my girl

σε βλέπω πολύ οργανωτική από νωρίς εύγε :D:D

απλά να σχολιάσω 2 πραγματάκια από την λίστα που ίσως σας χρησιμεύσουν

παρότι είχα αγοράσει αυτά τα βρακάκια από το mothercare δεν τα βρήκα καθόλου βολικά τελικά δεν τα χρησιμοποίησα και ζήτησα από τις μαίες στο μητέρα τα δικά τους ήταν σαν δίχτυ και άνοιγαν πολύ έτσι ώστε να μπαίνουν άνετα. Τελικά η χρέωση τους δεν ήταν πολύ διαφορετική από αυτά που αγόρασα από έξω (πάντως αν βρείτε πουθενά τέτοια βρακάκια σαν δίχτυ σφυράτε θέλω) :tongue:

-Παντόφλες

Παντόφλες δίνουν δικές τους (το 08 τουλάχιστον δίναν) στα ιδιωτικά, αλλά η δική μου συμβουλή είναι να πάρετε και κάποιες πλαστικές έτσι ώστε να μπορείτε να μπαίνετε με αυτές μέσα στην ντουζιέρα, προσωπικά παρότι ήταν σχετικά καθαρά συχαινόμουν να πατάω μέσα στην ντουζιέρα και αυτό με βόλεψε

-Σερβιέτες μεγάλες

σερβιέτες δεν θα χρειαστείς δίνουν στο μαιευτήριο (εκτός και αν έχεις θέμα με το μέγεθος τους)

να προσθέσω ότι στην λίστα σου και κρέμα για τις θηλές, λανολίνη λέγεται βοηθάει στην επούλωση των πληγών και δεν χρειάζεται ξέπλυμα κατά τον θηλασμό

http://www.ecobaby.gr/images/product_images/info_images/breastfeeding/cosmetics/lansinoh_pure_lanolin_10g.jpg

αααααααααααα δεν βλέπω πουθενά και το σφουγγάρι :D:D

Χαχαχχαχα καλέ ξέχασα το σφουγγάρι καλά λές!!!!

--Λοιπόν εγώ τις θηλές τις καθάριζα με απλό χαμομηλάκι που μου έδιναν στην κλινική δεν έβαλα καθόλου κρέμες επάνω και στο σπίτι με χαμομηλάκι

τις περνούσα πριν και μετά τον θηλασμό.Δεν υπάρχει πιο φυσικό αντισηπτικό

και μαλακτικό γι΄αυτό το προτίμησα από οποιαδήποτε κρέμα.

Και το προτείνανε και οι μαίες στην κλινική.

--Οι σερβιέτες που δίνουνε στο μαιευτήριο είναι χοντρές και τεράστιες.

Εγώ προσωπικά προτιμώ τις always μου που είναι λεπτούλες και δεν φαίνονται σαν να φοράω πάμπερς!

--Οι παντόφλες που δίνουνε είναι άθλιες δεν είναι μαλακές είναι σαν τσιγαρόχαρτο ο πάτος τους και θυμίζουνε μίας χρήσης.Προσωπικά πάλι προτιμώ τις μαλακές παντοφλίτσες μου.Εγώ αυτές που

μου έδωσαν στην κλινική χρησιμοποίησα για το μπάνιο.

--Για τα βρακάκια μίας χρήσης γιάυτό το είπα δεν βολεύουνε καθόλου

εγώ φόρεσα μόνο μετά την γέννα για λίγες ώρες μετά έβαλα κανονικό βαμβακερό βρακάκι με την σερβιετούλα μου και ένιωσα άνθρωπος.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Καλημέρα!!! Συμφωνώ για το χαμομήλι, δεν υπάρχει καλύτερο για το δέρμα... Ο άντρας μου βγάζει στην πλάτη κάτι λιπώματα και ο δερματολόγος του είχε πει να βάζει χαμομήλι σε βαμβάκι και πραγματικά κάνει θαύματα, είναι άκρως καταπραϋντικό.

Και για τα βρακάκια μιας χρήσεως συμφωνώ ότι δεν πρέπει να βολέυουν, έτσι μου έχουν πει, καλύτερα απλά βαμβακερά με δικές μας σερβιέτες, γιατί απ' ό,τι ξέρω σε γδέρνουν στις κλινικές, τις χρεώνουν τρελά!!!!

καλημέρα κορίτσια μου!πως περάσατε σ/κ?

αχ αρχίσατε συζήτηση για βαλίτσα..ωραία γιατί έχω απορίες...

1ον..εύα οι always που λες βολεύουν?γιατί λένε πρέπει να πάρεις

σερβιέτες για λόχεια κια τέτοια...γιατί κι εγώ always φορούσα

και θα ήταν μια χαρά!:D

επίσης να σας πω πως παντόφλες δεν δίνουν πια...

τουλάχιστον στο ιασώ..μόνο στα μονόκλινα λέει!:shock::shock:

και συμφωνώ για σαγιονάρες για να κάνουμε και μπάνιο!

και επίσης? συγγνώμη τα βρακάκια μιας χρήσης και τις σερβιέτες

του μαιευτηρίου τα χρεώνουν?!?!?!?!:shock::shock::shock::shock:

είναι δυνατόν?!?!?!γιατί πραγματικά αυτά του ιασώ που είναι πολύ

ελαστικά σαν δίχτυ θυμάμαι από την αδερφή μου πως ήταν πολύ

βολικά!ειδικά για καισαρική!

δλδ λέτε από τον 8ο να ετοιμαζόμαστε?και να αρχίσουμε να πλένουμε

κιόλας?

να σας πω κάτι εμείς έχουμε τετάρτη γιατρό κι θέλω να πάω γιατί

βρε κορίτσια έχω κάτι σουβλιές που κ που από κάτω..:oops:

ειναι φυσιολογικό? μήπως είναι χαμηλά ο μπέμπης?!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...