Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

εμένα μια είναι η απορία μου!!

βρε ναντιάκι πως πήγες εκεί μ αυτή τη βροχή?!?!?:shock::shock:

εγώ φοβήθηκα να βγω από το σπίτι σήμερα!!

παρόλα αυτά έκανα τα ψώνια μου από το ιντερνετ!

πήραμε την πάντα μας, ένα σετ μπιμπερό και ένα παιχνίδι!:tongue::tongue:

πολύ έχω χαρεί!! νομίζω βρήκα και ένα ωραίο ύφασμα για κουρτίνες

από το ικεα και μου φαίνεται μπαίνουν όλα σε μια σειρά πια!:D

λίγος καιρός έμεινε!:tongue::tongue:

σας καληνυχτώ κοριτσούδια! φιλιά πολλά!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα μανουλες!!

Χθες όλο το απόγευμα επλενα τα μπαλκόνια....

τα νεύρα μου...φυσούσε Νότιας το πρωί κ είχε

φέρει απίστευτη σκόνη απο Αφρική κ μετα ως

συνήθως ψιλοβρεξε κ τα εκανε ολα χαλια.....

Xanp δεν υπάρχει κανένας λόγος παρεξηγησης...

η καθεμιά απο εδω κανει οτι θεωρεί καλυτερο για το παιδι της....

Mummytobe καλοφορετα τα ρουχαλακια σας...

Πάντως κ εγω το γιο μου τον εβαζα στην κούνια

το βράδυ κ το μεσημέρι που κοιμομουν κ εγω...

την υπόλοιπη μερα ήταν στο σαλόνι...στο

portbebe αρχικά κ αργότερα στο ρηλαξ

Και εννοείται μιλούσαμε η υπήρχε τηλεόραση...

έτσι έμαθε κ κοιμάται κ με φασαρία..

qLIep2.png

y2qkp3.png

Καλημέρα!!! Νάντια με γειά τα ρουχαλάκια!

Καλοφόρετα να είναι!!

Δες όμως και στο site μήπως βρείς ακόμα πιο οικονομικά

αν και πάλι πολύ φθηνά τα πήρες!

Κορίτσια είχα ξεχάσει να σας πώ ότι την Πέμπτη που πήγα

γιατρό κάναμε και το πρώτο μας DOPPLER.

Κάτι κόκκινα πορτοκαλί και μπλέ έδειχνε ο υπέρηχος

αυτή είναι η διαφορά και εννοείτε οι μετρήσεις που

κάνει ο γιατρός.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

καλημέρα σας :D:D

καλοφόρετες οι νέες σας αγορές και με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας για να....μπουν μέσα :tongue::tongue:

εμείς εδώ χθές πνιγήκαμε από την καταιγίδα και πρέπει να έπεσε το ρεύμα τουλάχιστον 20 φορές :D

πολλά θέματα έχετε ανοίξει από χθές και δεν σας προλαβαίνω, ένα όμως μπορώ να πω σε θέμα ύπνου και συνήθειας ότι θα αλλάξουν τόσες φορές όσο μεγαλώνουν που θα χάσουμε το μέτρημα:D:D

όταν συνειδητοποιήσα ότι αυτό είναι φυσιολογικό ηρέμησα και μαζί με μένα ηρέμησε και το παιδί μου............. γιατί πρώτα νόμιζα ότι εγώ έκανα κάτι λάθος βλέποντας/ακούγοντας γύρω μου τόσο "τέλειες" μαμάδες και....συμπεριφορές/συνήθειες μωρών:D:D

το κάθε μωρό είναι διαφορετικό και αν θες να είσαι σίγουρος ότι κάνεις το καλλίτερο που μπορείς απλά αφήνεις να σου δείξει αυτό τον δρόμο

πάντως το πρόγραμμα και η ευελιξία βοηθάει πολύ ιδίως στην αρχή :D

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Νάντια με γειά τα ρουχαλάκια!

Καλοφόρετα να είναι!!

Δες όμως και στο site μήπως βρείς ακόμα πιο οικονομικά

αν και πάλι πολύ φθηνά τα πήρες!

Κορίτσια είχα ξεχάσει να σας πώ ότι την Πέμπτη που πήγα

γιατρό κάναμε και το πρώτο μας DOPPLER.

Κάτι κόκκινα πορτοκαλί και μπλέ έδειχνε ο υπέρηχος

αυτή είναι η διαφορά και εννοείτε οι μετρήσεις που

κάνει ο γιατρός.

θα κανεις και doppler εξ ολοκληρου καπου αλλου?

η κανατε αυτο και τελος??

να θυμηθω να ρωτησω τον δικο μου τωρα που το ειπες!

aCtzp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Λοιπόν όπως χαζευα διαφορα για το μπουμπουκάκι μου έπεσα πάνω σε αυτό...

http://www.motherbaby.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=41&theid=41&open1=41&open2=38&thepid=382&page=1

Είναι το φορμάκι που έχει απο κάτω κορδονάκι και τραβιέται...δεν θυμάμαι ποια μπουμπού το ζητούσε.... αλλά αφού το βρήκα είπα να το ανεβάσω μήπως και βοηθήσω!!!!;););)

Καλημέρες (σαββατιάτικες, μεσημεριανές)!

λοιπον κοριτσια πηγα στο river west στο next!
παρόλα αυτά έκανα τα ψώνια μου από το ιντερνετ!πήραμε την πάντα μας, ένα σετ μπιμπερό και ένα παιχνίδι!:tongue::tongue:

πολύ έχω χαρεί!

Με γεια και με χαρά! Εγώ προς το παρόν έκανα μια παραγγελίτσα από τέσκο! Για να δούμε...!

Χθες όλο το απόγευμα επλενα τα μπαλκόνια....τα νεύρα μου...φυσούσε Νότιας το πρωί κ είχε

φέρει απίστευτη σκόνη απο Αφρική κ μετα ως

συνήθως ψιλοβρεξε κ τα εκανε ολα χαλια.....

Χαρά στο κουράγιο σου βρε Μαρία!

Εγώ εσωτερικές δουλειές πήγα να κάνω χτες και κάθε 10' καθόμουνα να συνέλθει η μέση μου. Σαράντα ώρες να κάνω πέντε δουλειές...

Τη σκόνη μας την έχει φέρει κι εμάς, αλλά η λύση που βρήκα είναι να μην βγαίνω στα μπαλκόνια...Είναι πιο ξεκούραστη απ' τη δική σου:tongue:

Κορίτσια είχα ξεχάσει να σας πώ ότι την Πέμπτη που πήγα γιατρό κάναμε και το πρώτο μας DOPPLER

Απ' ό,τι διαβάζω από δω κι από κει, οι περισσότεροι γιατροί κάνουν μόνοι τους το ντόπλερ, δεν είναι εξειδικευμένος υπέρηχος, απλά "γυρνάνε" το μηχάνημα των υπερήχων σε άλλο mode

NuWHp2.png

InJWp3.png

Δεν ξέρω ποια πρωτο-πρότεινε το tesco αλλά πραγματικά μας κατέστρεψε...χεχε!

Με την καλή έννοια πάντα!! Η αλήθεια είναι οτι εγώ διάβασα το post της pele που τα είχε παραλάβει...

καλά πραγματικά δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω!!! Μεχρι τώρα εχω κάνει έναν λογαριασμό 165 λύρες αλλά δεν παίζει...θα αρχίσω να αφαιρώ...και μιλάμε μέγιστη ηλικία αυτών που έχω βάλει είναι το 3-6 μηνών...

Είναι πανέμορφα.. και πιστευα η χαζή οτι επειδή θα έχω αγόρι δεν θα κάνω πολλά εξοδα....:shock:

Κανένα site για σεντονια κτλ εχετε να προτείνετε;;

Δεν ξέρω ποια πρωτο-πρότεινε το tesco αλλά πραγματικά μας κατέστρεψε...χεχε!!! Η αλήθεια είναι οτι εγώ διάβασα το post της pele που τα είχε παραλάβει...

Είναι πανέμορφα.. και πιστευα η χαζή οτι επειδή θα έχω αγόρι δεν θα κάνω πολλά εξοδα....:shock:

Κανένα site για σεντονια κτλ εχετε να προτείνετε;;

Όπως τα λες ακριβώς (έτσι έλεγα κι εγώ με το αγόρι, "πόσα να λιγουρευτώ από ρουχαλάκια πια!").

Και, εντάξει, ψάρωσα που κάποια από μας τα είδε από κοντα, αλλά σε κάθε περίπτωση ρε παιδί μου, πέρα από την πλάκα, εγώ που έψαξα στα μαγαζιά που βρίσκω στην πόλη μου (mothercare, prenatal, baby inn, ηρα και κάποια τοπικά βρεφοκαταστήματα) ούτε 7 μακρυμάνικα εσωρουχάκια να κάνουν 10 λίρες βρήκα, ούτε 3 κοντομάνικα να κάνουν 3 λίρες, ούτε 4 λίρες η κουβερτούλα και το μπουρνουζάκι! Ακόμα και με την επιβάρυνση των 10 λιρών μεταφορικά, πάλι ανταγωνιστικές είναι αυτές οι τιμές. Ειδικά για τα πρώτα-πρώτα ρουχάκια/εσωρουχάκια, που ολες λέτε ότι έχουν πολύ συντομη ημερομηνία λήξης (αφού δεν ξέρεις ακόμα και το ρυθμό ανάπτυξης που θα έχει το μωράκι!)

Α! Κι εγώ με τα σεντόνια θα ήθελα να μάθω αν παίζει τίποτα :rolleyes:

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Αυτό ακριβώς είναι το θέμα...οτι οι τιμές είναι πολύ ανταγωνιστικές ακόμα και με την επιβάρυνση των 10 λυρών έχεις κάνει τρελές αγορές και έχεις κερδίσει πολλά περισσότερα... Ειδικα αμα βρεις καμιά φιλη με παιδάκι, να θέλει να

ψωνίσει και εκείνη(αφου έχει όλα τα μεγέθη) μοιράζεσαι και τα έξοδα αποστολής...

Το μόνο που με προβληματίζει και θα ήθελα να μας το πει το κοριτσάκι μας,( pele) που τα εχει παραλάβει είναι το "made in.." διότι μπορεί εμείς να τα παραγγείλουμε από Αγγλία αλλά θα ήθελα να ξερω αν για παραδειγμα είναι απο Κίνα... για εμένα δεν με νοιάζει...έχω αγοράσει πολλές φορές και μάλιστα έχουν βγει καλύτερα και απο φιρμάτα ρουχα...αλλά για τα μωρούλια μας και επειδή μιλάμε για ημερών, θα ήθελα να ξέρω...γιατί αν είναι έτσι γιατί να μη ψωνίσουμε τα πάντα και απο το jumbo;

Γιατί αν δεις πετσετάκια και σεντονακια, έχει παρα πολύ ωραία σχέδια και γράφουν κ 100% βαμβακερά αλλά κολλάω οταν βλεπω china...

Πωπω κοριτσια φωτια εχει πεσει στο e-shopping ε?

Με γειες σε ολες τις αγορες σας δεν ξερω να σας προτεινω τιποτα

γιατι παραμενω παραδοσιακη!

Πηρα σημερα τελικα αποτελεσματα καμπυλης

87 νηστικη

126 στα 60'

88 στα 120'

για 75γρ γλυκοζης.

Καλα φαινονται βεβαια διπλα μου γραφουν τα ορια για 100γρ

και των 75γρ ξερω κι εγω εσεις τι λετε?

Τελικα χθες κοιμηθηκαν πρωτη φορα τα παιδια στο ιδιο δωματιο

ευκολα μου φανηκε τοσο περιεργο που γεμισε ετσι το δωματιο

κι περιμενουμε κι αλλο παιδι κι ελεγα "πωπω θα γινουμε πολλοι!":D

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλησπέρα!

Δεν ξέρω ποια πρωτο-πρότεινε το tesco αλλά πραγματικά μας κατέστρεψε...χεχε!

Χαχα! Εμένα με κατέστρεψε η Next αλλά θα έπρεπε να είχα ψάξει καλύτερα στο Τesco. Anyway, μπήκα και σήμερα να χαζέψω και δεν έχουν μείνει σχεδόν καθόλου αγορίστικα 0-9 μηνών στις Εκπτώσεις.

Όπως τα λες ακριβώς (έτσι έλεγα κι εγώ με το αγόρι, "πόσα να λιγουρευτώ από ρουχαλάκια πια!").:[/b]

Δίκιο έχεις! Εγώ στην αρχή που σάλταρα με το φύλο του μωρού το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ψάξω χαριτωμένα αγορίστικα ρούχα για να μου φύγει ο καημός! Και ειλικρινά μπλε/γαλάζια έχω πάρει απειροελάχιστα... τα πιο πολλά είναι πορτοκαλί, κόκκινα, πράσινα, λευκά, άντε και κάτι μπεζ/καφέ. Και μαλακά τζην για εξόδου βέβαια.

Α! Κι εγώ με τα σεντόνια θα ήθελα να μάθω αν παίζει τίποτα :rolleyes:

Προσθέστε με κι εμένα! Καλά εγώ σεντόνια από ΙΚΕΑ θα πάρω, αλλά θέλω και καμμιά πιο καλή κουβερτούλα...

Το μόνο που με προβληματίζει και θα ήθελα να μας το πει το κοριτσάκι μας,( pele) που τα εχει παραλάβει είναι το "made in.." διότι μπορεί εμείς να τα παραγγείλουμε από Αγγλία αλλά θα ήθελα να ξερω αν για παραδειγμα είναι απο Κίνα...

Επειδή πλέον 9/10 προϊόντα είναι made in China, ξέρεις ποια είναι η "τελευταία μόδα" πωλήσεων? Σου λένε ότι όλες πια οι εταιρείες έχουν τα εργοστάσιά τους στην Κίνα, λόγω κόστους και ότι, τελοσπάντων, οι προδιαγραφές που θέτει η κάθε εταιρεία είναι που κάνουν τη διαφορά. Αυτό μου το έχουν πει από λάμπες που πήγα να αγοράσω μέχρι και γω δεν ξέρω τι! ...Πάντως στέκει σαν επιχείρημα...! (π.χ. η ποιότητα BMW είναι γκαραντί, είτε φτιάχτηκε σε εργοστάσιο που βρίσκεται στην Κίνα, είτε σε εργοστάσιο που βρίσκεται στη Γερμανία, αφού οι οδηγίες κατασκευής είναι οι ίδιες, και στις δύο περιπτώσεις BMW αγοράζεις!...)

Πηρα σημερα τελικα αποτελεσματα καμπυλης

Τελικα χθες κοιμηθηκαν πρωτη φορα τα παιδια στο ιδιο δωματιο

ευκολα μου φανηκε τοσο περιεργο που γεμισε ετσι το δωματιο

κι περιμενουμε κι αλλο παιδι κι ελεγα "πωπω θα γινουμε πολλοι!":D

Κατ' αρχήν να'στε πάντα καλά!Μ' αρέσουν οι μεγάλες οικογένειες, μακάρι να αξιωθώ κι εγώ να κάνω.

Κατά δεύτερον, συγκρίνοντας με τα δικά μου (τα είδε και ενδοκρινολόγος και γυναικολόγος) , καλά μου φαίνονται τα αποτελέσματά σου. Κι εμένα, παρ' όλο που έκανα με 75 γραμ., τιμές για 100 είχαν δίπλα, νομίζω.

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...