Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Δεν σας προλαβαίνω αλλά

όπως καταλαβαίνετε με έχει πιάσει μανία με τις δουλειές του σπιτιού.

Και τί δεν έχω κάνει και θέλω κι άλλο!!!

Εγώ βλαστοκύτταρα δεν ήξερα δεν είχα ψαχτεί κι όλας και κράτησα

στην biohellenika. Μας πιάσανε εννοείτε τον κώλο κανονικότατα έτσι

δεν το συζητώ!Αλλά δεν ήξερες δεν ρώταγες!!!

Όσο για τον ύπνο κι εγώ δεν είμαι υπέρ του κουνήματος και του πέρα δώθε

κι εμένα κοιμότανε μόνη της από μικρή δεν την σήκωνα πήγαινα απλά κοντά της

και την ηρεμούσα αν έκλαιγε.Θεωρώ ότι η αγκαλιά είναι για όλες τις άλλες στιγμές αλλά

όχι για να κοιμηθεί το παιδί.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας ευχαριστώ για τις ευχές να τελειώσω τη διπλωματική πριν γεννήσω! Ελπίζω να πιάσουν!!!! Χριστιάννα το πιο δύσκολο είναι ότι δεν μπορώ να καθίσω στον υπολογιστή να δουλέψω όσο είναι ο μικρός στο σπίτι και δεν κοιμάται γιατί πρώτος και καλύτερος κάθεται αυτός στον υπολογιστή... Τώρα έχει άδεια ο άντρας μου και τον πήγε βόλτα, αλλά και αυτό με αυτόν τον παλιόκαιρο δεν μπορούν να το κάνουν τακτικά αυτές τις μέρες. Για δουλειά δεν δουλεύω τώρα, κι αν κατι χρειαστεί το κάνω από το σπίτι, αλλά πάλι πρέπει να με αφήσει ο μικρός...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Για την αγκαλιά που λέτε εμείς όσο θηλάζαμε η διαδικασία ύπνου περιλάμβανε αγκαλιά στον καναπέ στο δωμάτιο του μέχρι να θηλάσει και μετά μέσα στην κούνια. Το κομμάτι της αγκαλιάς προσπαθούμε να το κρατήσουμε και εγώ και ο άντρας μου και τώρα που δεν θηλάζει γιατί μας αρέσει. Έτσι όποιος τον βάλει για ύπνο τον κρατάει πρώτα για λίγο αγκαλιά στον καναπέ και λεμε ένα τραγουδάκι ή παραμύθι και μετά μέσα στην κούνια και νάνι. Εμάς πάντως μας πειράζει που έχει αρχίσει και δεν πολυθέλει να καθεται λίγο αγκαλίτσα πριν τον βάλουμε για ύπνο και κοιτάζει να κατέβει από τον καναπέ και να βγει από το δωμάτιο.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

αχ νομιζω πως οτι και να λεμε ειναι θεμα παιδιου!

Δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να αφηνω το μωρο να κλαει για να "μαθει".Μου φαινεται τελειως απανθρωπο να αφηνω ενα μωρακι ημερων να σπαρταραει απο το κλαμα και να μην του κανω τιποτα!

Θα προσπαθησω να ακολουθησω την λεγομενη "ρουτινα" και ο Θεος βοηθος!

Σκεφτομουν ολη μερα να την εχω στο λικνο και το βραδυ στην κουνια της ετσι ωστε να συνδυασει ισως πως αυτο το κρεββατακι ειναι για υπνο και οχι αγκαλιες και παιχνιδια.

Και αυτο φανταζομαι μετα τις 40 ημερες...

λεω λεω...σαμπως ξερω και εγω?οτι βγει...

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

αχ νομιζω πως οτι και να λεμε ειναι θεμα παιδιου!

Δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να αφηνω το μωρο να κλαει για να "μαθει".Μου φαινεται τελειως απανθρωπο να αφηνω ενα μωρακι ημερων να σπαρταραει απο το κλαμα και να μην του κανω τιποτα!

Θα προσπαθησω να ακολουθησω την λεγομενη "ρουτινα" και ο Θεος βοηθος!

Σκεφτομουν ολη μερα να την εχω στο λικνο και το βραδυ στην κουνια της ετσι ωστε να συνδυασει ισως πως αυτο το κρεββατακι ειναι για υπνο και οχι αγκαλιες και παιχνιδια.

Και αυτο φανταζομαι μετα τις 40 ημερες...

λεω λεω...σαμπως ξερω και εγω?οτι βγει...

:D Νάντια μου όντως και το παιδί σε κατευθύνει τι να κάνεις, είναι δύσκολο να το αφήσεις να κλαίει για να ''μάθει''...

Τώρα για τις 40 μέρες που λες πάλι εξαρτάται από το παιδί. Αλλαγή θα υπάρξει αλλά το θέμα είναι πόσο μεγάλη αλλαγή. Για πιο σίγουρα βάλε στο μυαλό σου και το δίμηνο...;)

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

:D Νάντια μου όντως και το παιδί σε κατευθύνει τι να κάνεις, είναι δύσκολο να το αφήσεις να κλαίει για να ''μάθει''...

Τώρα για τις 40 μέρες που λες πάλι εξαρτάται από το παιδί. Αλλαγή θα υπάρξει αλλά το θέμα είναι πόσο μεγάλη αλλαγή. Για πιο σίγουρα βάλε στο μυαλό σου και το δίμηνο...;)

η κουνια στο ιδιο δωματιο εννοειται...διπλα μου..

απλα θα ειναι αλλο κρεββατακι!

Θα το εκανα απο την αρχη αλλα νομιζω οτι στο λικνο θα νιωθει πιο ανετα το μωρακι...μπορει να λεω και βλακειες αλλα το εχω στο μυαλο μου οτι πρεπει ο βραδυνος υπνος να "διαφερει" σε κατι απο τον ημερησιο

aCtzp3.png

Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις δεν είπα ότι κάποια από εδώ δεν θέλει να πάρει αγκαλιά το παιδί αλλά επειδή κατά καιρούς στα διάφορα που βλέπω είναι το μαστ θέμα μου κάνει εντύπωση για αυτό το είπα γενικά πάντα μιλώντας.

Όπως το να θέλω να πάρω αγκαλιά όλη την ώρα το παιδί μου να κάνουμε co sleeping κτλ κτλ κτλ φαίνεται νορμαλ για μένα αλλά δεν κάνει σε κάποια άλλη έτσι και εγώ σέβομαι ότι κάποια δεν θέλει όσα αντιπροσωπεύουν εμένα και την οικογένειά μου.Πάνω από όλα απόψεις ανταλλάσσουμε.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Kαλέ ποιά παρεξήγηση?

Εννοείτε η κάθε μία έχει τον τρόπο της και τον λόγο της που

κάνει ότι κάνει!

Βέβαια εννοείτε ότι ποτέ δεν άφησα το μωρό μου να κλαίει και να σπαράζει κι εγώ

να κάθομαι στον καναπέ.Απλά δεν την σήκωνα από το κρεβάτι,

πήγαινα κοντά της την χάιδευα και την ηρεμούσα με αυτόν τον τρόπο.

Ή καθόμουνα κοντά της μέχρι να αποκοιμηθεί.

Ίσως επειδή ήτανε και βαρύ παιδί και εγώ μινιόν δεν άντεχε και η

μέση μου τα σούρτα φέρτα στην αγκαλιά!

Και λόγω δουλειάς ο άντρας μου απουσίαζε και θα απουσιάζει πολλά βράδια

από το σπίτι.

Την αγκαλιά ποτέ δεν της την στέρησα και ακόμα και τώρα όποτε

είναι σπίτι ο άντρας μου αγκαλιά την πάει στο κρεβάτι

και της τραγουδάει τον κεμάλ.Έχουμε περάσει αγκαλιά ατελείωτες ώρες

απλά δεν έχει συνδυάσει την αγκαλιά με τον ύπνο.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

Καλά εννοείται οτι δεν υπάρχει θέμα παρεξηγησης και οτι ανταλλασσουμε απόψεις και συνήθειες!

Ναντια για τη διαφορα του ημερήσιου και νυχτερινού ύπνου όντως ο στόχος είναι να μάθει τη διαφορά μέρας και νύχτας. Ένας διαχωρισμός που μπορείς να κάνεις πέρα απο το κρεβάτι είναι ο φωτισμός και η φασαρία. Τη νύχτα σκοτεινά και ησυχία. Τη μέρα φωτεινά και φασαρία. Τη μέρα μπορείς να την κοιμήσεις στο σαλόνι και εσυ να κάνεις τις δουλειες σου, να μιλάς με τη μαμά σου για παράδειγμα. Καλό είναι την ημέρα να μάθει σε λίγη φασαρία για να μπορείς να κάνεις κι εσύ κάτι όταν κοιμάται. Εκτός απο την πολύ αρχή που μπορείς να κοιμάσαι κι εσυ όταν κοιμάται κι αυτη...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

ναι Μαρια το εχω διαβασει αυτο που λες!

για αυτο και πηρα το λικνο αλλωστε!το σπιτι ειναι διωροφο και εκτος του οτι ειναι κουραστικο πολυ θα ειναι και αγχωτικο να εχω επανω το παιδι και εγω να ειμαι κατω..ουτε μπορω να αποκοπω μεσα σε ενα δωματιο ολη μερα.

οποτε το λικνο μεταφερεται με τα ροδακια και θα ειναι κατω η μπεμπουλα μαζι με κουζινες,τηλεορασεις κλπ...το βραδυ νανι στο δωματιο με ησυχια και σκοταδι!

λοιπον κοριτσια πηγα στο river west στο next!

Τρελαθηκα!!:P

πολυ ωραια ρουχα!τα καινουρια φανταστικα αλλα ακριβα θα τα ελεγα!

φορεματακια με 40-50? ευρω περιπου.

ενα φανταστικο κορμακι μακρυμανικο με φουστακι μπαλαρινας ενσωματωμενο και απο κατω καλσον που ειναι σχεδιασμενα τα παπουτσακια της μπαλαρινας!

δεν το πηρα γιατι θελω να δω ποσο θα γεννηθει η μπουμπου και πως περιπουμθα αναπτυσεται για να το παρουμε για φθινοπωρο.

Οσον αφορα τις προσφορες....πολυ καλες!

πχ ζακετακι απο 35 το πηρα 11?... 2 λινα παντελονακια 3-6 μηνων 5? και τα 2:shock:

2,5 ευρω βαμβακερα μπλουζακια...

σκουφακια για του χρονου(ναι ειμαι τρελη αλλα το παιδι θα θελει και του χρονου ρουχα...)5?.

φορεματακι 7,5?...γενικα πολυ καλες τιμες και ακομα εχει νουμερακια!

οποια ειναι Αθηνα αξιζει να παει!

aCtzp3.png

πολυ ωραια ρουχα!τα καινουρια φανταστικα αλλα ακριβα θα τα ελεγα!

Μήπως στο site τα βρεις φθηνότερα...

http://www.nextdirect.com/gr/en/home

Από ποιότητα τελικά πώς τα βρήκες? Γιατί πήρα μπόλικα πράγματα απ' το site τους...

Μήπως στο site τα βρεις φθηνότερα...

http://www.nextdirect.com/gr/en/home

Από ποιότητα τελικά πώς τα βρήκες? Γιατί πήρα μπόλικα πράγματα απ' το site τους...

100% βαμβακερα και μαλακουλικα!νομιζω μετα τα πρωτα πλυσιματα θα εχουμε αποψη !

λες να τα βρω φθηνοτερα εε?για να το δω!

aCtzp3.png

100% βαμβακερα και μαλακουλικα!νομιζω μετα τα πρωτα πλυσιματα θα εχουμε αποψη !

λες να τα βρω φθηνοτερα εε?για να το δω!

Τέλεια, δίκιο έχεις, ας πλυθούν πρώτα δυο τρεις φορές...

Νομίζω φθηνότερα θα τα βρεις...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...