Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χριστιάννα μια φίλη μου που πήρε στον μικρό της το παιδικό κρεβατάκι του ικέα, το μόνο αρνητικό που μου είπε είναι ότι μερικές φορές που ο μικρός της είναι ανήσυχος δεν υπάρχει χώρος για να ξαπλώσει κι αυτή μαζί του για λίγη ώρα μέχρι να τον πάρει ο ύπνος. Καλή ώρα όπως ξαπλώνει η Ξανθή οικογενεικώς δεν μπορείς να το κάνεις αυτό!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Χθες να σας πω να γελασετε...πάμε στο γιατρο κ ήταν πριν απο μας μια κοπέλα που είχε ένα

μωρο 7 μηνων κ τωρα οτι είχε μείνει έγκυος κ ειναι δίδυμα....

Κ μου λεει ο δικός μου....βλέπεις.....εσυ γιατι

δεν κανεις δίδυμα??ειναι καλα τα μπεμπακια....

:P:p:p Έλα ρε! Μπράβο, λαχτάρα!

Να σου πω, είναι και στο μετά (στη βοήθεια, εννοώ!) τόσο ενθουσιώδης ή του αρέσει απλά η διαδικασία, που λέει και το ανέκδοτο?!!!

Για βλαστοκύτταρα κι εγώ δωρεά στη δημόσια τράπεζα τα έκανα, με έπεισαν ότι εκεί ίσως φανούν χρήσιμα σε κάποιον. Μέσα στο κιτ που σου δίνουν τα φυλάς μέχρι ένα 24ωρο. Οπότε μέσα σε 24 ώρες μπορεί κάποιος να τα πάει.

Άραγε Δημόσια Τράπεζα εννοούμε μόνο Αθήνα? Γιατί αν μένεις επαρχία δεν υπάρχει περίπτωση να σηκωθεί κανείς να τα πάει μετά τα γεννητούρια κι είναι κρίμα....

NuWHp2.png

InJWp3.png

Άραγε Δημόσια Τράπεζα εννοούμε μόνο Αθήνα? Γιατί αν μένεις επαρχία δεν υπάρχει περίπτωση να σηκωθεί κανείς να τα πάει μετά τα γεννητούρια κι είναι κρίμα....

Αθήνα και Θεσσαλονίκη από ότι ξέρω. Σε περιπτώσεις επαρχίας μπορείς να στείλεις με courier αλλά αν θυμάμαι καλά με χρέωση δική σου δυστυχώς αν και θα έπρεπε κάτι να κάνουν και για αυτό προκειμένου να κάνει δωρεά ο κόσμος.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Εμένα από την ενημέρωση που κάνουν αυτό που με έπεισε κυρίως και που λέω και μόνο αυτό να μου έλεγαν δεν ήθελα να ακούσω κάτι άλλο, ήταν ότι αν δημιοργηθεί μια τράπεζα με ικανοποιητικό αριθμό δειγμάτων (δεν θυμάμαι τον ακριβή αριθμό, πάντως δεν ήταν τρελός) οι πιθανότητες να καλύπτονται οι ανάγκες όποιου χρειάζεται είναι πολύ μεγάλες.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Χριστιάννα μια φίλη μου που πήρε στον μικρό της το παιδικό κρεβατάκι του ικέα, το μόνο αρνητικό που μου είπε είναι ότι μερικές φορές που ο μικρός της είναι ανήσυχος δεν υπάρχει χώρος για να ξαπλώσει κι αυτή μαζί του για λίγη ώρα μέχρι να τον πάρει ο ύπνος. Καλή ώρα όπως ξαπλώνει η Ξανθή οικογενεικώς δεν μπορείς να το κάνεις αυτό!

oπως εγραψα κ πιο πανω δεν κοιμαμαι ποτε μαζι της!

ΑΝ χρειαστει ομως,εχω κ ενα μικρο καναπε στο δωματιο της κ μπορω να κατσω εκει μεχρι να αποκοιμηθει!!;)

οποτε καλο το κρεββατακι!!μολις τα καταφερω θα παω μια βολτα απο το ικεα να τα δω απο κοντα!

Ναι skountoufla στις 40 μερες δινουμε πιπιλα!

Ξανθη μακαρι να την κοψει και η μικρη τοσο ευκολα

οσο για το θηλασμο μην το σκεφτεσαι καν εχει τελειωσει

δεν προκειται να πισωγυρισει!

Καλα Χριστιανα κι εμενα η μικρη που πηρε πιπιλα δεν εκανα ποτε

τιποτα για να την κοιμησω την ακουμπαγα απλως με την πιπιλα

στο κρεββατι! Ξερεις ποσο μεγαλη διαφορα κανει αυτο αν δεν παρει το

παιδι πιπιλα?????Ειλικρινα δε θες να μαθεις! Ειναι σαν να μεγαλωνεις αλλο

παιδι! Εκτος αν σου τυχει το λαχειο της Μαριας! :D

Γιαννα εσυ εννοεις το doppler που ακομα δεν εχει ξεκινησει καμια!

Αλλα νομιζω ολες καναμε πλεον β' επιπεδου.

Κοριτσια λεω να παω να παρω τις εξετασεις της καμπυλης τα λεμε αργοτερα

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Μαρία, σωστά τα λες.

Μόλις έπεσα πάνω σ' αυτό : http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=81322

και πες, ενταξει το κούριερ, να διαθέσω ευχαρίστως τα λεφτά (για να μην αρχίσω το τι κράτος έχουμε- που θα έπρεπε να είναι αυτονόητη μια κρατική "αλυσίδα" για να μεταφερθούν εκεί που πρέπει), αλλά όχι και να πληρώσω εξτρα τον γιατρό ρε παιδί μου (αν οντως ισχύει αυτό που γράψανε).

NuWHp2.png

InJWp3.png

:P:p:p Έλα ρε! Μπράβο, λαχτάρα!

Να σου πω, είναι και στο μετά (στη βοήθεια, εννοώ!) τόσο ενθουσιώδης ή του αρέσει απλά η διαδικασία, που λέει και το ανέκδοτο?!!!

Οταν ειναι σπιτι ασχολείται μονο αυτος με το μωρο...

δε θέλει κανεις άλλος...ούτε εμένα δεν αφήνει...

Αθήνα και Θεσσαλονίκη από ότι ξέρω. Σε περιπτώσεις επαρχίας μπορείς να στείλεις με courier αλλά αν θυμάμαι καλά με χρέωση δική σου δυστυχώς αν και θα έπρεπε κάτι να κάνουν και για αυτό προκειμένου να κάνει δωρεά ο κόσμος.

Έτσι ακριβώς οπως τα λες mariath πέρυσι που είχα ρωτήσει μου είχαν πει αυτα ακριβώς.

Καλη επιτυχία κ με τη διπλωματική σου...εύχομαι να

έχεις τελειώσει μεχρι να έρθει το μωράκι σου..

qLIep2.png

y2qkp3.png

Καλα Χριστιανα κι εμενα η μικρη που πηρε πιπιλα δεν εκανα ποτε

τιποτα για να την κοιμησω την ακουμπαγα απλως με την πιπιλα

στο κρεββατι! Ξερεις ποσο μεγαλη διαφορα κανει αυτο αν δεν παρει το

παιδι πιπιλα?????Ειλικρινα δε θες να μαθεις! Ειναι σαν να μεγαλωνεις αλλο

παιδι! Εκτος αν σου τυχει το λαχειο της Μαριας! :D

ασε κ τραβηξα πολλα μεχρι να τα καταφερω να κοιματε μονη της!

ειναι κ η δικια μου κατι σαν δωσε θαρρος στον χωριατη!:tongue: αν κοιμομουν πχ μια φορα μαζι της αυτο θα ηθελε να γινετε παντα!!

πιπιλα 6 μηνων της την ξεκινησα!!:shock: γιατι πιο πριν βυζανε το δαχτυλο:? κ επειδη δεν την εβλεπα να το κοβει,της ξεκινησα την πιπιλα!:rolleyes:

κ πριν την πιπιλα παντως,τις ιδιες τακτικες ακολουθουσα.

Διαφημίσεις

Ο γιατρός σου τα μαζεύει σκουντούφλα οπότε ρώτα τον αν θα σε χρεώσει έξτρα που χλωμό το κόβω.

Εμένα ο γιο από τα 3 και μετά ξαπλώνει μόνος του και κοιμάται μόνος του μέχρι τότε ξάπλωνα μαζί του αλλά προσωπικά μου άρεσε η επαφή μας να λέμε το παραμύθι μας κτλ κτλ κάτι το οποίο κάνω και με την μικρή.

Τι νόημα έχει βρε κορίτσια να κάνουμε παιδιά και να θέλουμε να κλαίνε και να μη τα παίρνουμε αγκαλιές για να μην συνηθίσουν να πηγαίνουν ανεξάρτητα μόνα τους για ύπνο να τα κάνουν όλα μόνα τους;;;; ποιος ο ρόλος μας τελικά;Εντάξει όλα θα γίνουν σε κάποια φάση αλλά σκεφτείτε ότι μετά από λίγο δεν θα μας έχουν έτσι κι αλλιώς ανάγκη.

Ναι πιπίλα μετά τις 40 όπως είπε η Μαρία να μη γίνει σύγχυση θηλών.Αυτό για όσες θηλάζουν αλλιώς δεν νομίζω να μη μπορείτε και νωρίτερα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Για τα έξτρα χρήματα για το γιατρό για τη λήψη βλαστοκυττάρων είχε γίνει θέμα την προηγουμενη φορά που το έψαχνα και ακόμη πιο μεγάλο γι ατις κλινικές που χρέωναν και αυτές κάτι για αυτή τη δουλειά. Για τις κλινικές είχε νομίζω κριθεί παράνομο αυτό. Για τους γιατρούς όμως δεν ήταν τόσο απλό. Θυμάμαι πάντως που στην ενημέρωση που είχα πάει μας είχαν πει αν μας πει κάτι τέτοιο ο γιατρός μας να τους το ''καταγγείλουμε'' μήπως μπορέσουν να κάνουν κάτι αν δουν ότι αυτό γίνεται πλέον σύστημα. Υπήρχε κοπέλα εκεί που άλλαξε γιατρό στον 8ο για αυτό το λόγο, έκρινε ότι πάνω από όλα ο γιατρός της θέλει να είναι άνθρωπος και αυτός που σου ζητάει χρήματα για δουλειά δευτερολέπτων που δεν είναι από ότι κατάλαβα και τίποτα δύσκολο, ε δεν είναι άνθρωπος...

Εγω όταν ρώτησα τη γιατρό μου απόρρησε και που τη ρώτησα... Μου λεει τι έξτρα χρήματα, δεν είναι τίποτα αυτό, αρκεί να έχετε φέρει το κιτ.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...