Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλημέρα.

Εμένα και τα 2 που δεν θέλαν την κούνια με τίποτα γιατί στριμώχνονται κοιμούνται από ενός σε κανονικό κρεβάτι με το προστατευτικό κάγκελο.Αν ξυπνήσει η μικρή έχει μάθει από πριν χρονίσει να κατεβαίνει από ύψη και έτσι δεν είχα θέμα σηκωνόταν και ερχόταν σε εμένα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα, καλημέρα!

Σημερα περιμενω το στρωμα του μονου κρεββατιου του Χαρη οποτε το βραδυ θα κανουμε προβα τζενεραλε σε καινουριο κρεββατι. Και η Λυδια θα κανει προβα και σε καινουριο κρεββατι και σε καινουριο δωματιο μαζι με το Χαρη!!!!!

πρωινη ατακα Χαρη: "Μαμα αυτο το συννεφο κανει πολυ φασαρια δε μαρεσει!"

Τι ωραίο ξεκίνημα μέρας!

Καλή προσαρμογή!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Χαχα, δίκιο έχει το παιδί, άψογα το έθεσε! Ούτε κι εμένα μ' αρέσει!:D

:D ναι πολυ γελιο!

kittymaria απο τωρα πρεπει να γινονται οι προσαρμογες

για να μην το συνδυαζουν με την αφιξη του μωρου!Δεν θα χει προβλημα ο μικρος

με το προστατευτικο καγκελο και ο Χαρης απο 17 μηνων που ημουν

εγκυος και δεν μπορουσα να σκυβω του βγαλαμε τα καγκελα της κουνιας

κατεβασαμε το στρωμα και βαλαμε αυτο το προστατευτικο οπου αφηνε

στο τελος χωρο για να ανεβοκατεβαινει εκει θα παει τωρα η μικρη!

Δυστυχως φοβαμαι Ξανθη ακριβως αυτο οτι θα μου ρχεται η μικρη το

βραδυ στο κρεββατι οπως εκανε και ο Χαρης τον πρωτο καιρο. Αν και νομιζω

οτι το πιο δυσκολο θα ειναι να κοιμησω 2 παιδια ταυτοχρονα στον ιδιο χωρο.

Θα κανουν σαν τα παλαβα, θα χοροπηδανε θα πρεπει να περιμενω να τελειωσει

η μπαταρια τους για να κοιμηθουν και θα αργουνε πολυ! :(

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Αν και νομιζω

οτι το πιο δυσκολο θα ειναι να κοιμησω 2 παιδια ταυτοχρονα στον ιδιο χωρο.

Θα κανουν σαν τα παλαβα, θα χοροπηδανε θα πρεπει να περιμενω να τελειωσει

η μπαταρια τους για να κοιμηθουν και θα αργουνε πολυ! :(

Kαλύτερα να φας το πακέτο τώρα για να συνηθίσουν μέχρι να γεννήσεις. Γιατί αν περιμένεις μέχρι να έχεις το νεογέννητο, θα σπάσουν τα νεύρα σου.

Κάν' τους το να φαίνεται σαν ΦΟΒΕΡΟ προνόμιο, μήπως να πάρεις και σεντονάκια με τους αγαπημένους τους ήρωες, εσύ θα φαντάζεσαι πάνω κάτω τι θέλουν ν' ακούσουν...

Διαφημίσεις

Θα σου πω τι κάνω εγώ μήπως σε βολέψει.Επειδή ακόμα δεν έχω πάρει κρεβάτι για το δωμάτιο της μικρής κοιμάται στο συρόμενο που έχω στο κρεβάτι του γιου μου από κάτω.Τα βάζω στην αρχή σε ένα κρεβάτι και τα 2 παίζουμε λίγο και μετά σβήνουμε φώτα και κοιμόμαστε όλοι μαζί σε ένα.Μόλις κοιμηθούν και τα 2 παίρνω την μικρή και την μεταφέρω στο δικό της κρεβάτι και πάω και εγώ στο δικό μου. Επειδή η μικρή ξέρει ότι μπορεί να έρθει όποτε θέλει σε μένα έχει έρθει τους 6 μήνες που κοιμάται εκεί 2 φορές μόνο και την ξαναπήγα πίσω χωρίς πρόβλημα.

Skybeam ο Χαρης ειναι ΚΑΤΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ με το κρεββατι περιμενει πως και

πως! Του πηρα και καινουρια σεντονια με ποδοσφαιρικη μπαλα κατουρημενος

απτη χαρα! Η μικρη δεν ξερω......

Θα σου πω τι κάνω εγώ μήπως σε βολέψει.Επειδή ακόμα δεν έχω πάρει κρεβάτι για το δωμάτιο της μικρής κοιμάται στο συρόμενο που έχω στο κρεβάτι του γιου μου από κάτω.Τα βάζω στην αρχή σε ένα κρεβάτι και τα 2 παίζουμε λίγο και μετά σβήνουμε φώτα και κοιμόμαστε όλοι μαζί σε ένα.Μόλις κοιμηθούν και τα 2 παίρνω την μικρή και την μεταφέρω στο δικό της κρεβάτι και πάω και εγώ στο δικό μου. Επειδή η μικρή ξέρει ότι μπορεί να έρθει όποτε θέλει σε μένα έχει έρθει τους 6 μήνες που κοιμάται εκεί 2 φορές μόνο και την ξαναπήγα πίσω χωρίς πρόβλημα.

Πωπω την κουβαλας τωρα που εισαι εγκυος? Το καναμε κι εμεις με το Χαρη αυτο

για μηηηηηνες μεχρι πριν απο κανα 2μηνο δηλαδη!!!Ειδαμε και παθαμε να μαθει

να ξαπλωνει μονος.Τι ωρα κοιμουνται εσενα? Φοβαμαι οτι μεχρι να εξαντληθουν απτο

παιχνιδι θα πηγαινει η ωρα 11.

[Και να προσθεσω οτι η Λυδια περναει ακομα το πακετο που της κοψαμε την πιπιλα:roll:

και αυτες τις μερες κοιμαται στην αγκαλια του μπαμπα!]

Α και τωρα που ειπα για την αγκαλια του μπαμπα μια χρησιμη αγορα

αλλα να σας το κανουνε δωρο αν υπαρχει η δυνατοτητα ειναι

μια κουνιστη πολυθρονα!!!!

Εμενα μου την πηρε η μητερα μου οταν γεννησα τη Λυδια απο τα Λητω

στα 300ευρω ηταν τοτε με υποποδιο που κουνιεται και αυτο (!!!!)

Εχουμε γλιτωσει αρκετα περα δωθε με μωρο αγκαλια και ηταν ειδικη

για να καθεσαι να θηλαζεις. Και τωρα λοιπον καθεται ο μπαμπας μας

με την κορη στην κουνιστη και την κοιμιζει (καλα λιωσιμο πατερας με κορη):cool:

9 τα βάζω για ύπνο γιατί αλλιώς το πρωί έχουμε δράματα δεν ξυπνάει ο γιος μου για το σχολείο με τίποτα. Ναι την πάω αλλά το ένα κρεβάτι είναι δίπλα στο άλλο.Απλά κοιμόμαστε στου γιου το κρεβάτι γιατί είναι ημίδιπλο και χωράμε και οι τρεις και η κοιλιά μαζί :)

Διαφημίσεις

9 τα βάζω για ύπνο γιατί αλλιώς το πρωί έχουμε δράματα δεν ξυπνάει ο γιος μου για το σχολείο με τίποτα. Ναι την πάω αλλά το ένα κρεβάτι είναι δίπλα στο άλλο.Απλά κοιμόμαστε στου γιου το κρεβάτι γιατί είναι ημίδιπλο και χωράμε και οι τρεις και η κοιλιά μαζί :)

ααα ειστε φοβεροι!και η κοιλια μαζι????:D

Αμα κοιμουνται 9 ειναι σουπερ!!!δεν το συζητω!

Χλωμο για μας το 9 ομως......

Καλημερα κοριτσια!!

Για κρεββατακια μιλατε βλεπω!!

Και εγω πρεπει να της παρω κρεββατι γιατι φοβαμαι πια,αλλα σκεφτομαι αυτο που λετε,μην τυχον κ σηκωνεται τα βραδυα κ να ερχετε να με βρισκει!:rolleyes:

Απο την αλλη φοβαμαι οτι θα περπαταει πανω στο κρεββατι κ φοβαμαι μην πεσει κ τσακιστει!!

Λεω να της παρω ενα χαμηλο απο αυτα τα παιδικα του ΙΚΕΑ,τι λετε?αξιζει ή τζαμπα τα λεφτα?

Επιπλεον πριν το ερχομο του μωρου πρεπει να κοψουμε πανες και πιπιλα!! ωχ ο Θεος να με βοηθησει!

Α!και το μπιμπερο αν κ αυτο της το δινω πλεον μονο πρωι βραδυ!!:)

Α και τωρα που ειπα για την αγκαλια του μπαμπα μια χρησιμη αγορα αλλα να σας το κανουνε δωρο αν υπαρχει η δυνατοτητα ειναι μια κουνιστη πολυθρονα!!!!

... Και τωρα λοιπον καθεται ο μπαμπας μας

με την κορη στην κουνιστη και την κοιμιζει (καλα λιωσιμο πατερας με κορη):cool:

Καλά μη σου πω πόσο τις λιγουρεύομαι αυτές τις πολυθρόνες, αλλά δεν παίζει να πάρω, δεν το "σηκώνω" οικονομικά, ακόμα και για δώρο προτιμώ τελικά να ζητήσω κάτι άλλο....αλλά η σκηνή η τελευταία είναι όλα τα λεφτά!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλά μη σου πω πόσο τις λιγουρεύομαι αυτές τις πολυθρόνες, αλλά δεν παίζει να πάρω, δεν το "σηκώνω" οικονομικά, ακόμα και για δώρο προτιμώ τελικά να ζητήσω κάτι άλλο....αλλά η σκηνή η τελευταία είναι όλα τα λεφτά!

αχχ και εγω θα ηθελα πολυ μια τετοια!;)αλλα ειναι πολυ ακριβη βρε παιδι μου...

ναι και εμείς για πάνα στον αγώνα έχουμε τον μαίο και ελπίζω να τα καταφέρει μιας και ήδη πάμε σιγά σιγά τουαλέτα και κάνει αλλά φοράμε πάνα.Γάλα πίνει από ποτήρι τώρα που δεν θηλάζει και πιπίλα δεν πήρε ευτυχώς.Αλλά γιατί να της κόψεις μπιμπερό και πιπίλα τώρα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...