Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!

stroumfitaki καλα αποτελεσματα απο τις εξετασεις σου!ελπιζω απο εδω και περα ολα να πανε καλα!

lila pause ακουσες το μικρο σου θαυμα και τρελαθηκες?

εγω δεν εχω συνειδητοποιησει μαλλον ακομα οτι θα γινω μανουλα..αν και το ηθελα και το θελω εννοειται παρα πολυ!!!

πιστευω πως μεχρι να το παρουμε αγκαλια οτι και να φανταζομαστε πως θα αισθανθουμε ειναι 0 μπροστα στην πραγματικοτητα!

jane καλως ηρθες!! με το καλο μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και σε εσενα!!

mygirl και εγω αγωνιω....εχω δευτερο υπερηχο την Δευτερα και δεν περνανε οι μερες!

Εβλεπα στον υπνο μου οτι ειδα αιμα και κοντευα να τρελαθω...ουτε στο ονειρο μου δεν μπορουσα να το πιστεψω...αφου ειδα οτι και στο ονειρο στον υπνο μου το εβλεπα!!

Ευτυχως ασχημες σκεψεις δεν κανω..και οσο τα συμπτωματα δυναμωνουν εγω μπορει να γινομαι χαλια αλλα νιωθω οτι το μωρακι μου μου κανει αισθητη την παρουσια του...

εχθες κοριτσια καποια στην γειτονια τηγανιζε ψαρια....δεν ηξερα που να κρυφτω...οπου και να στεκομουν μου μυριζαν!!

με το ζορι κρατηθηκα να μην τα βγαλω!

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και απο μένα. Καλώς ήρθες Jane.

Τι κάνετε; Εγω τώρα ξεκούραση, όσο γίνεται δηλαδη παρέα με τον μικρό. Βγήκαμε νωρίτερα για κάτι δουλειές και κουράστηκα μπορω να πω. Παρασκευή θα παω τελικά γιατρό, εκτός απροόπτου φυσικά. Ελπίζω μη θυμηθεί καμία να γεννήσει τότε γιατί πολύ περίμενα και με τα δυσάρεστα που συμβαίνουν χάνω ώρες- ώρες το θάρρος μου και αγχωνομαι.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Mummytobe να δεις που το Σάββατο έκανα ψάρι για τον μικρό... Είχα μέρες να του κάνω και τον λυπηθηκα, ειπα θα κάνω υπομονη για να μην του το στερησω. Και το ευχαριστω; Δεν έφαγε καθόλου! Δεν το ήθελε το τερατακι... Είχα 3 βδομάδες να του κάνω, πριν έτρωγε μια χαρα 1-2 φορές τη βδομάδα.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

my girl είπες ενδιαφέρεσαι για τα μαθήματα στο ιπποκράτειο. Θα σου στειλω με πμ τηλέφ να πάρεις να δηλώσεις συμμετοχή. Όταν τελειώσει το 1ο τρίμηνο να πάρεις.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Στην πόλη πέφτει χιόνι, βραδιά Πρωτοχρονιάς.... Αυτό το τραγούδι άκουει συνέχεια ο γιος μου. Το κλείνω, παταω άλλο και αυτός ξαναπατάει αυτο! Μάλλον βιάζεται λίγο...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

χαχαχα καλε ο Χαρης μου δεν εχει σταματησει να τραγουδαει απο τα προηγουμενα χριστουγεννα και οποτε πουμε οτι μετα το φθινοπωρο ερχεται ο χειμωνας θα συμπληρωσει "και τα χριστουγεννα". Τον αποκαλουμε christmasboy :D:D:D

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Mummytobe να δεις που το Σάββατο έκανα ψάρι για τον μικρό... Είχα μέρες να του κάνω και τον λυπηθηκα, ειπα θα κάνω υπομονη για να μην του το στερησω. Και το ευχαριστω; Δεν έφαγε καθόλου! Δεν το ήθελε το τερατακι... Είχα 3 βδομάδες να του κάνω, πριν έτρωγε μια χαρα 1-2 φορές τη βδομάδα.

εγκυμονει μαζι σου το παιδι σου!σε σκεφτεται φαινεται....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

χαχαχα καλε ο Χαρης μου δεν εχει σταματησει να τραγουδαει απο τα προηγουμενα χριστουγεννα και οποτε πουμε οτι μετα το φθινοπωρο ερχεται ο χειμωνας θα συμπληρωσει "και τα χριστουγεννα". Τον αποκαλουμε christmasboy :D:D:D

ααα.....και εγω μαζι με τον γιο σου!!

Για τα Χριστουγεννα ζω απο τωρα!!

Χαραλαμπο τον λενε τον μικρο?αμα κανω αγορακι ετσι θα το πουμε...καθολου δεν μου αρεσει αλλα σωζεται με το Χαρη να ειμαι ειλικρινης!:D

aCtzp3.png

Mariapap συγγνώμη για την επανάληψη αλλά δεν μπόρεσα να τα διάβασω όλα!! Ο γιατρός μου είναι κάθετος στο θέμα της καισαρικής από ιστορικό κ ειδικά με μένα που πέρασα μία απ τις χειρότερες εγκυμοσύνες που χε δει τα τελευταία χρόνια!!!!Δεν το συζητάει για φυσιολογικό κ αφού τον έχω επιλέξει τον εμπιστεύομαι!

Mygirl σ ευχαριστώ πολύ.. Είναι πραγματικά θαύμα να νιώθεις μια καρδούλα να χτυπάει μέσα σου.. Η κορούλα μου είναι 16,5 μηνών.

mummytobe εισαι christmasgirl δηλαδη! Ναι χαραλαμπο τον λενε τον φωναζω Χαρουλη και μου φαινεται το πιο ομορφο ονομα του κοσμου κι ας μη μου γεμιζε το ματι στην αρχη!

jane28 εννοειται οτι θα κανεις οτι λεει ο γιατρος σου αφου εχεις ασχημο ιστορικο και εγω οπως σου ειπα δεν εχω πολλες πιθανοτητες. Να χαιρεσαι την κορουλα σου!

Καλημέρα κορίτσια τί κάνετε?

Πώς πάμε σήμερα από ναυτίες ζαλάδες κ.τ.λ.????

Κορίτσια εχθές βλέπαμε ένα παιδικό με την μικρή μου και ένα παιδάκι είχε γενέθλια

και όταν έσβησε τα κεράκια έκανε μία ευχή...τότε λοιπόν γυρνάει το κοριτσάκι μου και μου λέει

''Μαμά εγώ στα γενέθλιά μου όταν έσβησα τα κεράκια ξέρεις τί ευχή έκανα?''

''Τί αγάπη μου?''της απαντάω..

''Να κάνω ένα αδελφάκι''...με πήρανε τα ζουμιά εκείνη την ώρα..

Η μικρή δεν ξέρει τίποτα για εγκυμοσύνη ακόμα δεν της το έχουμε πει!

Περιμένουμε την αυχενική και μετά!!!

Αλλά θαρρείς και το ένοιωσε και το είπε έτσι αυθόρμητα!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

my girl φοβερο εχεις ηδη πραγματοποιησει την επιθυμια της! Τι ωραια!

που ειναι οι υπολοιπες? lila pause? αρχιζω και ανησυχω με αυτη την ησυχια....

αναγουλες και τετοια ακομα δεν εχω!

Καλημέρα κορίτσια τί κάνετε?

Πώς πάμε σήμερα από ναυτίες ζαλάδες κ.τ.λ.????

Κορίτσια εχθές βλέπαμε ένα παιδικό με την μικρή μου και ένα παιδάκι είχε γενέθλια

και όταν έσβησε τα κεράκια έκανε μία ευχή...τότε λοιπόν γυρνάει το κοριτσάκι μου και μου λέει

''Μαμά εγώ στα γενέθλιά μου όταν έσβησα τα κεράκια ξέρεις τί ευχή έκανα?''

''Τί αγάπη μου?''της απαντάω..

''Να κάνω ένα αδελφάκι''...με πήρανε τα ζουμιά εκείνη την ώρα..

Η μικρή δεν ξέρει τίποτα για εγκυμοσύνη ακόμα δεν της το έχουμε πει!

Περιμένουμε την αυχενική και μετά!!!

Αλλά θαρρείς και το ένοιωσε και το είπε έτσι αυθόρμητα!

αχ κοριτσακι μου!

εδω συγκινηθηκα εγω!!

νομιζω οτι η επιθυμια της διαταγη......ε?Τα Χριστουγεννα θα κανει ονειρα για το αδερφακι της!

Αληθεια εχει προτιμηση σε αγορακι ή κοριτσακι?

Καλημερα!!!

my girl φοβερο εχεις ηδη πραγματοποιησει την επιθυμια της! Τι ωραια!

που ειναι οι υπολοιπες? lila pause? αρχιζω και ανησυχω με αυτη την ησυχια....

αναγουλες και τετοια ακομα δεν εχω!

Καλημερα...ή καλησπερα καλυτερα!:tongue:

Εχουμε ησυχια ναι....μηπως ειμαστε ολιγον ζαβλακωμενες ολες?

Μη τις μελετας καθολου τις αναγουλες!!

Εμενα αρχισαν οι καουρες απο νωρις και εφυγαν....δυστηχως αντ'αυτων εχω απιστευτη αναγουλα..εχω ηδη σηκωθει δυο φορες για τουαλετα νομιζοντας πως θα κανω την πρωτη εξαγωγη και γυρναω πισω...

δεν θα τους γλυτωσω τους σιχαμενους μου φαινεται...

καθε φορα στην αλλαγη εβδομαδας μου αλλαζει τα φωτα....

aCtzp3.png

mummytobe αμα σε πιασουν οι αναγουλες βραστα! Ετσι κι εμενα και τις 2 φορες με το που μπηκα 9η εβδομαδα αρχιζε το πανυγηρι και τελειωνε στις 14, 15 εβδομαδες, εκανα σπασμους αλλα εμετο δεν εκανα εβγαζα κατι υγρα μονο σορρυ για την περιγραφη. Στα λεω να εισαι προετοιμασμενη για τα χειροτερα οποτε αμα τελικα δεν ειναι τοσο ασχημα να χαρεις!

Ο 5ος μηνας ειναι ο καλυτερος μηνας της εγκυμοσυνης θα εχουν φυγει ολα και θα χεις τετοια ευεξια (και σουπερ στομαχι) που θα τα ξεχασεις ολα!

mummytobe αμα σε πιασουν οι αναγουλες βραστα! Ετσι κι εμενα και τις 2 φορες με το που μπηκα 9η εβδομαδα αρχιζε το πανυγηρι και τελειωνε στις 14, 15 εβδομαδες, εκανα σπασμους αλλα εμετο δεν εκανα εβγαζα κατι υγρα μονο σορρυ για την περιγραφη. Στα λεω να εισαι προετοιμασμενη για τα χειροτερα οποτε αμα τελικα δεν ειναι τοσο ασχημα να χαρεις!

Ο 5ος μηνας ειναι ο καλυτερος μηνας της εγκυμοσυνης θα εχουν φυγει ολα και θα χεις τετοια ευεξια (και σουπερ στομαχι) που θα τα ξεχασεις ολα!

ααααα.....τελεια!!

και ελεγα οτι οτι εχει εμφανιστει μεχρι την 9η αυτο θα ειναι αλλα μαλλον ευσεβεις ποθοι!

θα τα ξεχασω?γιατι η αδερφη του αντρα μου ακομα τα θυμαται και η μικρη ειναι 19 μηνων!:rolleyes:

οταν της λεω ζαλιζομαι...δεν μπορει ουτε να ακουει!!ζαλαδα την πιανει και εκεινη!

τα αλλα κοριτσια που ειναι??

καλεεεεεεε.......που ειστε???????????

aCtzp3.png

χαχαχαχαχα ναι ε? τοσο χαλια ηταν ε? Εγω σου λεω θα τα ξεχασεις γιατι θα νιωθεις τοσο ωραια στον 5ο θα μαθεις και φυλο και θαρχισεις να σκεφτεσαι δωματιο και τετοια ασε που μετα την 20η που θα το νιωσεις θα εισαι αλλου!!!!!

Πραγματικα ρε κοριτσια που ειστε? ανησυχουμε! Ηταν καποια χθες σημερα που πηγαινε γιατρο εκτος της lila pause?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...