Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Υποτιθεται περιμενανε να βγουνε αποτελεσματα του σακχαρου νηστικη κι αν ηταν εκτος οριου δεν θα μου δινανε λεει τη γλυκοζη! Αυριο θα παρω τα αποτελεσματα!

Ωχ, πράγματι κουφό! Ορθώς τον έριξες τον καβγά ;)

Μια χαρά θα είναι τα αποτελέσματα, αν σου έπαιρναν την πίεση δεν έβγαιναν καλά!!!

και εγω σε δικλινο καταληγω!!!δε μ' αρεσει η πολυκοσμια.αν και δε θελω rooming in.θα δουμε...

Για πείτε τιμές...!

Εδώ, Πάτρα, σε ιδιωτικό μαιευτήριο (εκεί που θα γεννήσω, όταν έρθει η ώρα) :

μονοκλινο φτ 1.380

μονοκλινο κτ 1.640

τρικλινο φτ 770

τρικλινο κτ 1.090

1. οι τιμές περιλαμβάνουν διαμονή, φάρμακα, αναισθησιολόγο, βασικές εξετάσεις μωρού (αν χρειαστεί λάμπα λόγω ίκτερου, πάει 50?/μέρα)

2. δίκλινα δεν έχει, αλλά τα περισσότερα τρίκλινα μου είπε είναι τελικά δίκλινα (δεν τα γεμίζουν, εκτός αν δεν εχουν άλλο χώρο)---κουφό?

3. όσες μέρες και να κάτσεις (του τύπου είτε 3 είτε 5) η τίμη δεν αλλάζει

4. γύρω στα 250 ? είναι η επισκληρίδιος και 50 ? η ραχιαία, αν κάνεις κτ

5. το μονόκλινο έχει τν και πολυθρόνα που γίνεται κρεβάτι για τον συνοδό

Όπως μου είπε ο αντρούλης μου, αν δεν κάνω καισαρική και επισκληρίδιο, είμαστε οκ για μονόκλινο :tongue:

Αμοιβή γιατρού δεν έχω ρωτήσει ακόμα :confused:

αυτό που λές για τα σφηνάκια δεν το ήξερα το 08 που γέννησα ήταν οκ από ότι βλέπω πλέον οι οδηγίες άλλαξαν οπότε δεν βάζω θα δείξει θα μιλήσω και με την παιδίατρο μας και βλέπουμε

Μωρέ, αυτό έλεγε κι αυτή μαία προχτές, ότι κάθε τρεις και λίγο βγαίνουν νέες έρευνες, και μπορεί στο ένα παιδί να έκανες το χ πράγμα και στο δεύτερο το τελείως αντίθετο και μάλιστα το έλεγε απαξιωτικά του στιλ "χαλαρώστε, έρευνες βγαίνουν πάντα, σε δουλειά να βρισκόμαστε, δεν υπάρχει φοβία να κάνεις κάτι τόοοοοσο πια λάθος που να κάνει κακό στο παιδί", μου άρεσε ο τρόπος της γενικά, γιατί έδινε πληροφορίες και συμβουλές, αλλά σε ενθάρρυνε να έχεις εμπιστοσύνη και στην εμπειρία σου (αν είχες) ή στο ένστικτό σου.

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δε χρειαζεται rooming in!

Ακούστε κι αυτό !

Στην Πάτρα το ...rooming in είναι στάνταρ! Δεν υπάρχει άλλη επιλογή!

Όταν μάλιστα το έλεγα σε φίλες μου που έχουν γεννήσει εδώ και δεν είχε τύχει ποτέ να επισκεφθούν λεχώνα σε ιδιωτικό μαιευτήριο στην Αθηνα, τους φάνηκε τόσο παράξενο να ΜΗΝ έχεις το μωρό μαζί σου στο δωμάτιο!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Ωχ, πράγματι κουφό! Ορθώς τον έριξες τον καβγά ;)

Μια χαρά θα είναι τα αποτελέσματα, αν σου έπαιρναν την πίεση δεν έβγαιναν καλά!!!

.

χεχε οντως!!!!!

Για πείτε τιμές...!

μονοκλινο φτ 1.380

μονοκλινο κτ 1.640

τρικλινο φτ 770

τρικλινο κτ 1.090

.

Καλε μηπως να ερθω Πατρα να γεννησω?Τι φανταστικες τιμες ειναι αυτες?

Φανταζομαι οτι το αλλαζουν οι μαιες και το πλενουν αυτες ετσι?

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλε μηπως να ερθω Πατρα να γεννησω?Τι φανταστικες τιμες ειναι αυτες? Φανταζομαι οτι το αλλαζουν οι μαιες και το πλενουν αυτες ετσι?

Κι εγώ όταν ξαναγύρισα Πάτρα (Σεπτέμβριο του 2010) μετά από 15 χρόνια στην Αθήνα και μου τα έλεγαν οι Πατρινές φιλενάδες μου, που είχαν γεννήσει εδώ, έπαθα πλάκα!

Υπάρχουν άλλα δύο ιδιωτικά μαιευτήρια στην πόλη, το ένα πολύ παλιό, ούτε που μπήκα στον κόπο να ρωτήσω, το άλλο δεκαετίας και αρκετά πολυτελούς κατασκευής (είναι και 2-3 χλμ έξω από την πόλη), το οποίο έχει 150 ? παραπάνω από τις τιμές που παρέθεσα.

Ναι, οι μαίες τα κάνουν όλα αυτά και επίσης όσο τις έχω γνωρίσει από τα καρδιοτοκογραφήματα που πάω και κάνω εκεί, είναι όλες τόσο γλυκές και ανθρώπινες και ...και ... και ...δεν συμμαζεύεται, που νομίζεις ότι ζεις σε καμιά παραμυθένια χώρα ή στο πιο αγνό χωριό της Ελλάδας, όπου όλοι αλληλοβοηθιούνται και αγαπιούνται! Σουρεάλ, σου λέω!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

ειχα γιατρο και τον ξεχασα!!!

ειναι δυνατον? ξεχασα το παιδακι μου?:cry:

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Μαρή!

Είπαμε, η εγκυμοσύνη αδυνατίζει τη μνήμη, αλλά όχι κι έτσι!

Έχασες το ραντεβού, ή απλά το θυμήθηκες τελευταία στιγμή?

[έλα, δεν ξέχασες το παιδάκι σου.... μην τα λες αυτά!]

NuWHp2.png

InJWp3.png

Για πείτε τιμές...!

μονοκλινο φτ 1.380

μονοκλινο κτ 1.640

τρικλινο φτ 770

τρικλινο κτ 1.090

ολες για Πατρα μας βλεπω...ειναι δυνατον???

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

καλα και εγω απο ρουχαλακια,εχω ξεσαλωσει.εχω ψωνισει μεχρι να χρονισει γιατι και εμεις απο συγγενεις και φιλους,δεν περιμενω και πολλα....

Είδες, άμα δεν έχεις να περιμένεις πολλά, αναγκαστικά θες να τα έχεις όλα...

με γιές με γιές αχχχχχχχχχχ ροζουλί :D:D:D (η καθεμιά με τον πόνο της ):tongue::tongue:

Αχ! Αυτά τα ροζουλιά!!! :D

Κι εγώ τη γέμισα τη bag μου στο τεσκο πάντως! Δεν έχω ολοκληρώσει ακόμα παραγγελία, αλλά είμαι στο τσακ, μάλλον.

Είναι σκάνδαλο οι τιμές ρε παιδί μου!

Μία λίρα το εσωρουχάκι και 4 το μπουρνουζάκι και η κουβέρτα...?

Κρίμα είναι!

Έ, έτσι δεν είναι? Εγώ τώρα σε λίγο θα πάω κι απ' το next!

βρε,κουκλες,την τελευταια εβδομαδα,η κοιλια μου εκανε ενα γλουπ! και πεταχτηκε μεχρι απεναντι:confused:!!!σα να εχω φαει ενα βοδι.ετσι ξαφνικα!!ειναι φυσιολογικο αυτο?την Τριτη εχω γιατρο,να δουμε τι θα μου πει.θα τρομαξει ο ανθρωπος...

Eγώ από κοιλιά φαινόμουν απ' την αρχή πιο έγκυος απ' ό,τι ήμουν!

Ακούστε κι αυτό !

Στην Πάτρα το ...rooming in είναι στάνταρ! Δεν υπάρχει άλλη επιλογή!

Πλάκα κάνεις! Φαντάσου να μην έχεις δικό σου άνθρωπο πακέτο που τρως...

ειχα γιατρο και τον ξεχασα!!!

ειναι δυνατον?

ξεχασα το παιδακι μου?:cry:

Μην τρελλαίνεσαι, πάρε τηλ και πήγαινε τώρα, λογικά όλες έχουν πάει μπροστά αφού δεν πήγες, άρα το κενό του δικού σου ραντεβού υπάρχει!

Διαφημίσεις

Πλάκα κάνεις! Φαντάσου να μην έχεις δικό σου άνθρωπο πακέτο που τρως...

Πρέπει να είναι λίγο πίπ@, φαντάζομαι, γιατί κι εγώ από φίλες-γνωστές που έχουν γεννήσει σε ιδιωτικά στην Αθήνα, ξέρω ότι τις ανακούφισε και τις ξεκούρασε τις 3-4 πρώτες μέρες -μετά το ψυχοσωματικό σοκ της γέννας- που δεν είχαν το μωρό συνέχεια.

Αλλά τι να πω...Είναι και στον άνθρωπο, μια φίλη που γέννησε σε αυτό το μαιευτήριο τον προηγούμενο Μάιο, το δεύτερο παιδί, με καισαρική κιόλας, ντρεπόταν (επειδή ήταν δευτερομάνα, τι θα πουν γι' αυτήν!) να φωνάξει μαία να της το αλλάξει και το άλλαζε μόνη της από την πρώτη μέρα!

Πας καλά, της λέω??????!!!!!

Τι να πω βρε παιδιά, μη λέω και μεγάλα λόγια, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ να με πιάνουν τέτοιες ντροπές και τύψεις...απ' την αλλη πάλι...δεν θα ήταν μάστιγα η επιλόχειος, με τα παιχνίδια που παίζουν οι ορμόνες.

NuWHp2.png

InJWp3.png

129fs4252631.gif

Πολύ αστείο το καρτούν που βουρκώνει!

Κορίτσια τα Tesco τα παραλαμβάνουμε με ειδοποίηση από το ταχυδρομείο? Ή με κούριερ?

Kαι σε πόσες μέρες περίπου από την παραγγελία?

Η pele θα μας πει, που τα έχει και πιο πρόσφατα.

NuWHp2.png

InJWp3.png

Γεια σας κορίτσια μου!

Όλες καλα απ οτι διαβάζω, καλα αποτελέσματα

στα κορίτσια με τη γλυκοζη..

Με γεια για τα ψώνια που κάνατε κ καλοφορετα.

Χθες εγω έτρεχα στο νοσοκομειο....στα καλα καθουμενα,

έτρεχε ο μικρός μεσα στο σαλόνι έχασε την ισορροπία

του κ έπεσε κ χτύπησε στη γωνία απο το τραπεζάκι,

έβγαλε λίγο αίμα αλλα πέταξε ένα μεγάλο καρουμπαλο,

πήγαμε λοιπόν νοσοκομειο να τον δουν...ευτυχώς δεν

ήταν τίποτα ειπε ο γιατρός...

Εγω απο το άγχος χθες μεχρι το βράδυ είχα κανει

5 συσπασεις...

Σήμερα είχα γιατρο, πήγα εκανε υπέρηχο

για ν ακούσουμε μονο καρδιά, δεν ήθελε

λεει να ταλαωρησει το μωρο πιέζοντας με επειδη ήταν

πρόσφατη η β επιπέδου μου...έτσι μονο την

ακουσα τη μπουμπού...:cry::cry::cry:

Μου έγραψε ένα σωρό εξετάσεις κ καμπυλη

τα οποία θα κανω γύρω στις 20 Μαρτη.

Τον ρώτησα για το doppler κ μου ειπε οτι δε

θα το κάνουμε, παραμονο αν δει οτι υπάρχει

θέμα με την αναπτυξη του μωρου...

θυμάστε που σας είχα ρωτήσει τι ειναι το doppler??

δεν ήξερα την εξέταση αυτη επειδη δεν την είχα

κανει ούτε στην πρωτη εγκυμοσύνη...

Α για τις συσπασεις που ρώτησα μου ειπε οτι αν

ειναι μεχρι 5 καθόλη τη διαρκεια της μέρας,

δε δίνουμε σημασία...λίγο ξεκούραση μονο...

qLIep2.png

y2qkp3.png

Πρέπει να είναι λίγο πίπ@, φαντάζομαι, γιατί κι εγώ από φίλες-γνωστές που έχουν γεννήσει σε ιδιωτικά στην Αθήνα, ξέρω ότι τις ανακούφισε και τις ξεκούρασε τις 3-4 πρώτες μέρες -μετά το ψυχοσωματικό σοκ της γέννας- που δεν είχαν το μωρό συνέχεια.

Αλλά τι να πω...Είναι και στον άνθρωπο, μια φίλη που γέννησε σε αυτό το μαιευτήριο τον προηγούμενο Μάιο, το δεύτερο παιδί, με καισαρική κιόλας, ντρεπόταν (επειδή ήταν δευτερομάνα, τι θα πουν γι' αυτήν!) να φωνάξει μαία να της το αλλάξει και το άλλαζε μόνη της από την πρώτη μέρα!

Τι να πω βρε παιδιά, μη λέω και μεγάλα λόγια, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ να με πιάνουν τέτοιες ντροπές και τύψεις...απ' την αλλη πάλι...δεν θα ήταν μάστιγα η επιλόχειος, με τα παιχνίδια που παίζουν οι ορμόνες.

Ειναι ζόρι να χεις το μωρο στο δωμάτιο συνεχεια

κ ειδικά μετα απι καισαρικη που νιώθεις

ανήμπορη....στο λέω εκ πείρας....

qLIep2.png

y2qkp3.png

Έτσι νομίζω κι εγώ, ότι είναι απαραίτητο να έχεις την επιλογή του ύπνου τις πρώτες μέρες.

Όσο για τις ντροπές, να μη σε πιάσουν καθόλου. Καλά εγώ δεν έχω και κανένα περιθώριο να με πιάσουν ούτε αυτές ούτε επιλόχειος, γιατί δεν υπάρχει άνθρωπος να μείνει μαζί μου πέρα από τον άντρα μου (που κάποια στιγμή πρέπει να φύγει κιόλας από ένα δωμάτιο γεμάτο λεχώνες) ούτε και στο σπίτι να με βοηθήσει. Κι ο Θεός βοηθός!

Kittymaria, έφαγες πακέτο ρε κούκλα μου! Χαλάρωσε τώρα και ξεκουράσου, μάλλον από την ένταση ήταν οι συσπασούλες σου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...