Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

mariapap82 και Milky καλά αποτελέσματα!

Milky δες και τα κουβερτο-σεντονο συμπράγκαλα και πάντα του ΙΚΕΑ. Αν σκέφτεσαι ότι θα λερωθούν/θα τα κατουρήσουν/θα τα σαλιώσουν/μασήσουν τα βλαστάρια μας εκατοντάδες φορές δεν θα θέλεις να πάρεις και πολύ ακριβά πράγματα, τουλάχιστον όσον αφορά τα ανοιξιάτικα/καλοκαιρινά. Εγώ προσωπικά προτιμώ να επενδύσω σε έναν καλό χειμωνιάτικο υπνόσακκο...

Μόλις ψώνισα από tesco διάφορα εξω/εσώρουχα 0-6 και 3 φορμάκια ύπνου 6-9.

Τα υπόλοιπα ύπνου γενικότερα και κάνα εξόδου 6-9 θα τα πάρω από Νext. Λύσσαξα!

π.χ.το απλο τρικλινο ειχε τα κρεβατια στη σειρα,οπωσ σε ενα κανονικο νοσοκομειο και το superior ειχε τα 2 κρεβατια στη σειρα και το αλλο απεναντι.και οταν ρωτησα τη μαια,τι διαφορα εχουν μου ειπε το superior εχει περισσοτερο χωρο.:shock::shock:α!ειχε και μια εξτρα TV για το κρεβατι που ηταν απεναντι απο τα αλλα 2....τρομερη διαφορα!!!

χμμμμ εκει δηλαδη εισαι προνομιουχος αν εισαι στο μονο κρεβατι

απεναντι απο τα αλλα 2. Αλλιως μια η αλλη!

Ναι δεν εχει ιδιαιτερη διαφορα, Βεβαια εγω παλι σε 2κλινο

θα παω οπου παιζει 1-2 μερες απτις 4 να μη σου ερθει αλλη

και να εισαι μονη σου!

Παντως η αληθεια ειναι οτι γινεται χαμος αμα θα ειναι 3κλινο

γεματο και με κοσμο απο επισκεπτηριο!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Milky δες και τα κουβερτο-σεντονο συμπράγκαλα και πάντα του ΙΚΕΑ. Αν σκέφτεσαι ότι θα λερωθούν/θα τα κατουρήσουν/θα τα σαλιώσουν/μασήσουν τα βλαστάρια μας εκατοντάδες φορές δεν θα θέλεις να πάρεις και πολύ ακριβά πράγματα, τουλάχιστον όσον αφορά τα ανοιξιάτικα/καλοκαιρινά. Εγώ προσωπικά προτιμώ να επενδύσω σε έναν καλό χειμωνιάτικο υπνόσακκο...

Ευχαριστουμε!!! Μεγειες με γειες! Καλοφορεταααααα!

Διαφημίσεις

Εκανα τον 1ο πρωτο καβγα για να με ξεκινησουν και εκει που περιμενω να μου δωσει τη γλυκοζη περναει 30 ωρα

και τους λεω καλα τι περιμενουμε?και τι μου λεει και μου γυρισε το ματι?

"βγουν τα αποτελεσματα για να δουμε αν μπορειτε να παρετε γλυκοζη"

Τεσπα! Το κανα κι αυτο μονο που ξεχασα ολες αυτες τις ωρες να πιω νερο λετε να πειραζει????Μου χε πει αυτη σε 2 ωρες 4 ποτηρια και δεν ηπια καθολου σας το πανε κι εσας?

Εμένα δεν μου είπαν και δεν ήπια καθόλου νερό ενδιάμεσα.

Δεν κατάλαβα, τι περιμένανε τελικά????

NuWHp2.png

InJWp3.png

Ευχαριστω πολυ!!!Τα πηρα αυθημερον.80,126 και 95.τα εστειλα με φαξ σημερα στο γιατρο μου.περιμενω να με παρει να μου πει.νομιζω ειναι καλα!

ναι θα παμε ΙΚΕΑ το ΣΚ μαλλον.θα ριξω μια ματια και εκει.την ποιοτητα κυριως,γιατι τα σχεδια τα ειδα στο site.

με γεια ,με γεια,με γεια!!!!καλα και εγω απο ρουχαλακια,εχω ξεσαλωσει.εχω ψωνισει μεχρι να χρονισει γιατι και εμεις απο συγγενεις και φιλους,δεν περιμενω και πολλα....

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Εμένα δεν μου είπαν και δεν ήπια καθόλου νερό ενδιάμεσα.

Δεν κατάλαβα, τι περιμένανε τελικά????

Υποτιθεται περιμενανε να βγουνε αποτελεσματα του σακχαρου

νηστικη κι αν ηταν εκτος οριου δεν θα μου δινανε λεει τη

γλυκοζη! Κουφα πραγματα παιδι μου δε με ρωτησανε αν

ειμαι διαβητικη ή κατι τετοιο για να εχουν λογο τι ναπω!

Αυριο θα παρω τα αποτελεσματα!

Ευχαριστω πολυ!!!Τα πηρα αυθημερον.80,126 και 95.τα εστειλα με φαξ σημερα στο γιατρο μου.περιμενω να με παρει να μου πει.νομιζω ειναι καλα!

....

Τελεια ειναι ουτε του παπα που λενε! :D

χμμμμ εκει δηλαδη εισαι προνομιουχος αν εισαι στο μονο κρεβατι

απεναντι απο τα αλλα 2. Αλλιως μια η αλλη!

Ναι δεν εχει ιδιαιτερη διαφορα, Βεβαια εγω παλι σε 2κλινο

θα παω οπου παιζει 1-2 μερες απτις 4 να μη σου ερθει αλλη

και να εισαι μονη σου!

Παντως η αληθεια ειναι οτι γινεται χαμος αμα θα ειναι 3κλινο

γεματο και με κοσμο απο επισκεπτηριο!

και εγω σε δικλινο καταληγω!!!δε μ' αρεσει η πολυκοσμια.αν και δε θελω rooming in.θα δουμε...

Διαφημίσεις

Αccess μου σ' ευχαριστώ πολύ. Δεν είχα ιδέα για την ποιότητά τους, βέβαια τα 0-3 θα χρησιμοποιηθούν τελικά τόσο λίγο που δεν θα το βάλω και μαράζι, όπως λες κι εσύ.

για αυτό λέω νομίζω συγκριτικά ακόμα και με τα μεταφορικά θα σου βγούν φθηνότερα

Πολύ γέλασα με τη μικρή σου Κομανέτσι!

Για τα σφηνάκια πολλοί λένε όχι, απλά ένα μικρό μαξιλαράκι (2-3 πόντοι), ΚΑΤΩ από το στρώμα της κούνιας, στο ύψος του κεφαλιού, για ελάχιστο ανασήκωμα.

Αυτάααααα! Τι άλλα???

άστα να πάνε τρελό γέλιο κάθε φορά που το έκανε

αυτό που λές για τα σφηνάκια δεν το ήξερα το 08 που γέννησα ήταν οκ από ότι βλέπω πλέον οι οδηγίες άλλαξαν οπότε δεν βάζω

θα δείξει θα μιλήσω και με την παιδίατρο μας και βλέπουμε

Για το next θα πω ότι επειδή έχω ψωνίσει όλη την φετινή κολεξιόν για χειμώνα της μικρής είναι πολύ ποιοτικά και πολύ ανθεκτικά σε συχνό πλύσιμο(με φρούτα λεκέδες και όλα τα φαγητά πάνω λάδι αίμα κτλ δοκιμασμένα) και στεγνωτήριο.Έχουν άνετη φόρμα αλλά ακόμα και με εκπτώσεις τα θεωρώ τσιμπημένα.

Τα μπένετον βάλανε από σήμερα 70% για όποια ενδιαφέρεται.

Τέσκο δεν έχω πάρει απλά όλες λένε ότι είναι πολύ λεπτά στο αντίστοιχο θρεντ. Για φθινόπωρο και εγώ 6-9 θα έπαιρνα όχι 3-6 με το 3-6 θα βγάλουν το καλοκαίρι.

τι να σου πω εγώ όσες φορές έχω ψωνίσει για εσώρουχα φανελάκια και πιζάμες φόρμες μιλάω έτσι όχι ρούχα τα έχω βρεί κατώτερης ποιότητας (καλά όχι τζαμπο) αλλά ίσως Ζαρα και ένα τικ ποιο κάτω

κάτι παντελόνια, κολάν που πήρα από το online κατάστημα ήταν πολύ καλά

πάντα εξαρτάται με τι το συγκρίνεις

Επίσης να πω ότι έχω πάρει πολλά εσώρουχα και φορμάκια ολόκληρα χειμωνιάτικα από μαδερκερ το 2007-2008 και ήταν εντελώς χάλια ποιότητα(δεν ξαναψώνισα από εκεί) όλα κομπιασμένα και ξεχειλωμένα είναι. Βέβαια όσες έχουν πάρει τώρα από 11 και μετά λένε ότι έχει καλή ποιότητα τώρα να έτυχαν σε μένα δεν ξέρω αλλά τα έδειξα και σε φίλη φαν και έλεγε αποκλείεται να είναι μαδερ μέχρι που είδε τις ετικέτες και πείστηκε. Οπότε καλύτερα ας δοκιμάσει η καθεμία και βλέπει τι της αρέσει και τι όχι.

μάλλον έτυχε γιατί το 08 στις αρχές που πήρα εγώ από το online της Αγγλίας (τότε έστελνε) αν τα δείς θα νομίζεις ότι δεν τα έχει φορέσει παιδί ή έχουν φορεθεί ελάχιστα

είναι αυτό που λές ότι όπως βολεύεται ο καθένας

Καλημέραα κοριτσάκια

τρέχω με τη δουλειά απίστευτα σήμερα, αλλά όποτε ξεκλέβω ένα λεπτό σας διαβάζω!!

Ηθελα να σας πω πως πριν 2 μέρες παρέλαβα απο Tesco, Και πολύ μου άρεσε η ποιότητα σε όλα!! Ηρθαν πολύ γρήγορα και πανεύκολα!!

Πήρα το πακετάκι

http://www.clothingattesco.com/f+f-5-pack-of-bodysuits/invt/kb229211/

για μικράκι 0-3 , κ σκέφτομαι να μην της πάρω άλλα τόσο μικρούλικα!

με γιές με γιές αχχχχχχχχχχ ροζουλί :D:D:D (η καθεμιά με τον πόνο της ):tongue::tongue:

10 λίρες μεταφορικά οπότε σε συμφέρει αν πάρεις αρκετά πραγματάκια..

Και εγώ θέλω πυτζάμες να πάρω αλλά κολλάω που λένε ότι είναι πολύ λεπτές.

Access πυτζάμες έχεις πάρει από τέσκο;

πελε τα άλλα που πήρες πως ήταν λεπτά χοντρά πως;

ότι έχω ψωνίσει ήταν για μεγαλύτερα παιδάκια και όχι μωρουδιακά

πράγματι οι πιζάμες ήταν ποοολύ λεπτές για τα γούστα μου κρίνοντας από ότι είχα συνηθίσει σε mothercare αλλά εγώ τότε πήρα από τις ποιο φθηνές που βρήκα δοκιμαστικά γιατί είχα πολλές

όλα τα υπόλοιπα μου βγήκαν πολύ καλά εκτός από κάποια πάλι πολύ φθηνά μπλουζάκια τα οποία μάλλον εγώ έφταιγα που γίναν έτσι τα έβαλα στο στεγνωτήριο ενώ δεν είχε ετικέτα συνήθως δεν έχω πρόβλημα αλλά αυτά μάλλον εκεί χαλάσαν

αν θες να δείς ποιότητα τέσκο μετά από χρήση πές μου να σου στείλω κάποιο λινκ που τα έχω βγάλει φώτο σε αγγελία

pele αν έχεις την καλοσύνη και την ώρα για κάνε ένα ρεβιου για τα υπόλοιπα που πήρες

edit

milky τρίκαλη είναι η καμπύλη σου μια χαρά !!!:-)

KbLyp3.png 4AByp3.png

Κι εγώ τη γέμισα τη bag μου στο τεσκο πάντως! Δεν έχω ολοκληρώσει ακόμα παραγγελία, αλλά είμαι στο τσακ, μάλλον.

Είναι σκάνδαλο οι τιμές ρε παιδί μου!

Μία λίρα το εσωρουχάκι και 4 το μπουρνουζάκι και η κουβέρτα...?

Κρίμα είναι!

NuWHp2.png

InJWp3.png

και εγω σε δικλινο καταληγω!!!δε μ' αρεσει η πολυκοσμια.αν και δε θελω rooming in.θα δουμε...

Δε χρειαζεται rooming in! Στο φερνουν και το αφηνουν οσο θελεις

η διαφορα με το rooming ειναι οτι μενει και κοιμαται μεσα μαζι

σου το μωρο. Το οποιο κι εγω δεν το ηθελα και δεν το εκανα.

Κατα τα αλλα εννοειται οτι αλλαγματα και μπανια τα κανουν αυτοι.

Δεν ενιωσα παντως καθολου οτι το αφηνουν λιγο οταν στο φερνουν

για ταισμα στο αφηνουν αρκετη ωρα.....

βρε,κουκλες,την τελευταια εβδομαδα,η κοιλια μου εκανε ενα γλουπ! και πεταχτηκε μεχρι απεναντι:confused:!!!σα να εχω φαει ενα βοδι.ετσι ξαφνικα!!ειναι φυσιολογικο αυτο?την Τριτη εχω γιατρο,να δουμε τι θα μου πει.θα τρομαξει ο ανθρωπος...

βρε,κουκλες,την τελευταια εβδομαδα,η κοιλια μου εκανε ενα γλουπ! και πεταχτηκε μεχρι απεναντι:confused:!!!σα να εχω φαει ενα βοδι.ετσι ξαφνικα!!ειναι φυσιολογικο αυτο?την Τριτη εχω γιατρο,να δουμε τι θα μου πει.θα τρομαξει ο ανθρωπος...

Ετσι ειναι στο 1ο παιδι αποτομα φουσκωνει η κοιλιτσα.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...