Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Για το next θα πω ότι επειδή έχω ψωνίσει όλη την φετινή κολεξιόν για χειμώνα της μικρής είναι πολύ ποιοτικά και πολύ ανθεκτικά σε συχνό πλύσιμο(με φρούτα λεκέδες και όλα τα φαγητά πάνω λάδι αίμα κτλ δοκιμασμένα) και στεγνωτήριο.Έχουν άνετη φόρμα αλλά ακόμα και με εκπτώσεις τα θεωρώ τσιμπημένα.

Τα μπένετον βάλανε από σήμερα 70% για όποια ενδιαφέρεται.

Τέσκο δεν έχω πάρει απλά όλες λένε ότι είναι πολύ λεπτά στο αντίστοιχο θρεντ. Για φθινόπωρο και εγώ 6-9 θα έπαιρνα όχι 3-6 με το 3-6 θα βγάλουν το καλοκαίρι.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για το next θα πω ότι επειδή έχω ψωνίσει όλη την φετινή κολεξιόν για χειμώνα της μικρής είναι πολύ ποιοτικά και πολύ ανθεκτικά σε συχνό πλύσιμο(με φρούτα λεκέδες και όλα τα φαγητά πάνω λάδι αίμα κτλ δοκιμασμένα) και στεγνωτήριο.Έχουν άνετη φόρμα αλλά ακόμα και με εκπτώσεις τα θεωρώ τσιμπημένα.

Τα μπένετον βάλανε από σήμερα 70% για όποια ενδιαφέρεται.

Τέσκο δεν έχω πάρει απλά όλες λένε ότι είναι πολύ λεπτά στο αντίστοιχο θρεντ. Για φθινόπωρο και εγώ 6-9 θα έπαιρνα όχι 3-6 με το 3-6 θα βγάλουν το καλοκαίρι.

Thankyou

προς το παρόν έχω πάει σε όλα και γεμίζω shopping bags. Φωτιά στα μπατζάκια μου!

Το tesco έχει κάτι λίγες εκπτώσεις, καλές όμως για όποια ενδιαφέρεται.

Επίσης να πω ότι έχω πάρει πολλά εσώρουχα και φορμάκια ολόκληρα χειμωνιάτικα από μαδερκερ το 2007-2008 και ήταν εντελώς χάλια ποιότητα(δεν ξαναψώνισα από εκεί) όλα κομπιασμένα και ξεχειλωμένα είναι. Βέβαια όσες έχουν πάρει τώρα από 11 και μετά λένε ότι έχει καλή ποιότητα τώρα να έτυχαν σε μένα δεν ξέρω αλλά τα έδειξα και σε φίλη φαν και έλεγε αποκλείεται να είναι μαδερ μέχρι που είδε τις ετικέτες και πείστηκε. Οπότε καλύτερα ας δοκιμάσει η καθεμία και βλέπει τι της αρέσει και τι όχι.

Καλημέραα κοριτσάκια

τρέχω με τη δουλειά απίστευτα σήμερα, αλλά όποτε ξεκλέβω ένα λεπτό σας διαβάζω!!

Ηθελα να σας πω πως πριν 2 μέρες παρέλαβα απο Tesco, Και πολύ μου άρεσε η ποιότητα σε όλα!! Ηρθαν πολύ γρήγορα και πανεύκολα!!

Πήρα το πακετάκι

http://www.clothingattesco.com/f+f-5-pack-of-bodysuits/invt/kb229211/

για μικράκι 0-3 , κ σκέφτομαι να μην της πάρω άλλα τόσο μικρούλικα!

Mελιτζανούλα, πες αλεύρι! Αύριο μπαίνεις στην 30η :-P

Καλέ πάλι καλά που το επιβεβαίωσες κ εσύ...έπαθα κρίση βδομάδας....Δεν ήξερα που βρίσκομαι... Βρε κουνουπιδάκι πως μπερδεύτηκες έτσι??? :shock:

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Καλησπέρα! Διαβάζω για ψωνια,μπανάκια απο χθες, κλπ...

Για μεγέθη γενικά μην πάρετε πολλά μικρά. Τα μεγάλα θα φορεθουν σίγουρα! Κι αν πια κάποια μωρακια κολυμπάνε στα μεγάλα, παίρνετε και τότε κι άλλα μικρα και μένουν τα μεγάλα για αργότερα.

Για την προίκα όλο το σετ είναι μάλλον για ομορφιά, αν θέλετε να στρωνετε κάποιες φορές το κρεβατακι. Εγώ το πάπλωμα δεν το χρησιμοποίησα καθόλου. Πάντως για την πάντα θα πρότεινα απαλά χρωματα για ηρεμία και αν βρείτε να σας αρέσει κάτι με κανένα ζωακι, κάποια παράσταση γενικα αρέσει στα μωρακια να τα κοιτάζουν και μεγαλώνοντας να τα αγγίζουν κιόλας. Βέβαια μπορείτε να κρεμασετε και παιχνιδακια αλλά λέω αν σας αρέσει κάτι τέτοιο να ξέρετε αρέσει κ στα μωρακια.

Για το μπάνιο και μένα στην αρχή ο άντρας μου κρατούσε το μωρό. Δεν το ακουμπουσαμε μεσα στο νηπτιρα, στον αέρα. Και μετα στην μπανιέρα στην αρχη μαζι το κάναμε, ήταν μια οικογενειακή στιγμή! Ε μετά το ξεπερασαμε και τον έκανε ένας κάθε φορά. Και απο όταν έμεινα έγκυος ανέλαβε ο μπαμπάς, κλείνονται πόση ώρα στο μπάνιο και παίζουν και με φωνάζουν όταν τελειώσει το ζεστό νερό για σκουπισμα και ντύσιμο....

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

...κλείνονται πόση ώρα στο μπάνιο και παίζουν και με φωνάζουν όταν τελειώσει το ζεστό νερό για σκουπισμα και ντύσιμο....

Αχ, λιγώθηκα με την εικόνα!

(Με πιάνει μια ανυπομονησία ώρες-ώρες...)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Ηρθαν πολύ γρήγορα και πανεύκολα!!

Πανυπερπάμφθηνα, που θα λεγε κι η skybeam.

Φαίνεται να αξίζει, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για αυτά που ξέρεις ότι θα είναι για λίγο...

Τι κόστος αποστολής έχει?

Οποιαδήποτε pre-paid δέχονται ή θέλει paypal και τέτοια?

NuWHp2.png

InJWp3.png

Πανυπερπάμφθηνα, που θα λεγε κι η skybeam.

Φαίνεται να αξίζει, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για αυτά που ξέρεις ότι θα είναι για λίγο...

Τι κόστος αποστολής έχει?

Οποιαδήποτε pre-paid δέχονται ή θέλει paypal και τέτοια?

10 λίρες αν θυμάμαι... αλλα πήρα πολλά ρουχαλάκια και μοιράστηκε!

Εγώ τα πήρα με πιστωτική, αλλά λογικά θα δέχονται ...

Qiamp3.png

lRVcp3.png

10 λίρες μεταφορικά οπότε σε συμφέρει αν πάρεις αρκετά πραγματάκια..

Και εγώ θέλω πυτζάμες να πάρω αλλά κολλάω που λένε ότι είναι πολύ λεπτές.

Access πυτζάμες έχεις πάρει από τέσκο;

πελε τα άλλα που πήρες πως ήταν λεπτά χοντρά πως;

Γεια σας κι απο μενα!

Καλα εχασα κι εγω την πρωινη συνεδρια...

Πηγα για τη ρημαδοκαμπυλη και εφαγα την ταλαιπωρια του

αιωνα! Ειχε κοσμο απο τις 9 ημουν εκει και εφυγα 12:30.

Εκανα τον 1ο πρωτο καβγα για να με ξεκινησουν

και εκει που περιμενω να μου δωσει τη γλυκοζη περναει 30 ωρα

και τους λεω καλα τι περιμενουμε?και τι μου λεει και μου γυρισε το ματι?

"βγουν τα αποτελεσματα για να δουμε αν μπορειτε να παρετε γλυκοζη"

ΝΤΟΝΓΚ! Τι λες ρε κοπελια????

Τεσπα! Το κανα κι αυτο μονο που ξεχασα ολες αυτες τις ωρες να πιω νερο λετε

να πειραζει????Μου χε πει αυτη σε 2 ωρες 4 ποτηρια και δεν ηπια καθολου

σας το πανε κι εσας?

Mygirl μπραβο στη ζουμπουρλουδα σου!

Αυτο με τη βαφτιση με προβληματισε να πω γιατι ελεγα αντε μην την κανουμε φετος

δεν θα προλαβουμε το καλοκαιρι αλλα δεν το ειχα σκεφτει οτι μπορει να φρικαρουν

τοσο πολυ! Παντως και τα 2 που τα βαφτισα 6 μηνων Σεπτεμβριο μια φρικη την πηρανε

γιατι πειναγανε πριν τελειωσει το μυστηριο και σπαραξανε στο κλαμα. Καλα στο Χαρη δε

χαιρετησα κανεναν γιατι ειχα χωθει στο γραφειο του Παπα και θηλαζα για καμια ωρα!

Και στη Λυδια δε βγαλαμε ουτε μια καλη φωτο οτι ειχαμε βγαλει πριν μιλαμε για πολυ

κλαμα. Πωπω κι ελεγα να το γλιτωναμε αυτο το εξοδο φετος.....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα σας!

Ευχομαι περαστικα σε ολα τα μωρακια-παιδακια και τις μανουλες που ειναι αρρωστα,wellcome στις νεες εγκυουλες και με γειες στα καινουργια ψωνια!!!

Εκανα και εγω εχθες την καμπυλη,ολα καλα!!!το μοσχαρι δεν καταλαβα τιποτα!!!ουτε με πειραξε,ουτε με αναγουλιασε!!αναισθησια...την εκενα στο Ιασω και επι την ευκαιρια επισκεφθηκα και τα δωματια για να δω τις διαφορες μεταξυ απλων και superior δωματιων.αλλα λογια να αγαπιομαστε!!!ουσιαστικη διαφορα,καμμια!!!μονο ο τιτλος μου φαινεται αλλαζει!!!ενταξει,δεν συζηταω για τις σουιτες που ετσι και αλλιως δεν εψω σκοπο να γεννησω σε τετοιο δωματιο!!

Εγω "εφαγα πορτα" απο το μητρικο θηλασμο!!!σνιφ-σνιφ!δε με πηρανε τελικα!!!να ειναι καλα ο γιατρος μου που εχει μαιες και γυρω στην 32η εβδομαδα θα μας μαζεψει εμας και αλλα 2 ζευγαρια για 3 διωρα σεμιναρια....

Καποια κοπελα,μιλησε εχθες για συσπασεις(δε θυμαμαι πια)Ο δικος μου ο γιατρος,οταν ειχα εγω συσπασεις και μου ειπε να τις μετρησω στη διαρκεια της ημερας και του ειπα γυρω στις 7-8,επαθε σοκ!!!μου ειπε πανω απο 4-5 ημερησιως ειναι πολλες.χωρις να θελω να σε αγχωσω,μηπως να το ψαξεις λιγο περισσοτερο?

Να ρωτησω και κατι τελευταιο?επειδη και εγω με τις προικες εχω καταμπερδευτει?εχετε βρει τιποτα πουθενα τιποτα καλο και οικονομικο?γιατι με τις τιμες που ειδα,την βλεπω τη μπουμπου μου χωρις προικα!!!κυριολεκτικα και μεταφορικα....:-P:razz:

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Γεια σας κι απο μενα!

Τεσπα! Το κανα κι αυτο μονο που ξεχασα ολες αυτες τις ωρες να πιω νερο λετε

να πειραζει????Μου χε πει αυτη σε 2 ωρες 4 ποτηρια και δεν ηπια καθολου

σας το πανε κι εσας?

εμενα μου απαγορευσαν να πιω νερο!!ισα-ισα να βρεχω λιγο τα χειλη μου(που δεν το εκανα τελικα),μου ειπε η νοσοκομα οταν τη ρωτησα

Αχ ναι περαστικα βρε παιδια σε ολυς αυτη η ιωση ειναι

που κυκλοφορει ειναι πολυ χαλια. Σημερα αρχισα να λεω οτι

ειμαι καλα. Ελπιζω να μην κρατησει σε σας τοσο!

Milky καμια διαφορα το superior ε? Δεν ειχε ουτε ενα εξτρα

καναπε ας πουμε?

Για το θηλασμο μη σκας θα τα μαθεις απτη δικια σου μαια

καλυτερα δηλαδη!

εμενα μου απαγορευσαν να πιω νερο!!ισα-ισα να βρεχω λιγο τα χειλη μου(που δεν το εκανα τελικα),μου ειπε η νοσοκομα οταν τη ρωτησα

καλα θα με τρελανουν τελειως!Κι εγω δεν ηθελα να πιω

καθολου. Τη μικρη εκανες ή τη μεγαλη?

Milky καμια διαφορα το superior ε? Δεν ειχε ουτε ενα εξτρα

καναπε ας πουμε?

π.χ.το απλο τρικλινο ειχε τα κρεβατια στη σειρα,οπωσ σε ενα κανονικο νοσοκομειο και το superior ειχε τα 2 κρεβατια στη σειρα και το αλλο απεναντι.και οταν ρωτησα τη μαια,τι διαφορα εχουν μου ειπε το superior εχει περισσοτερο χωρο.:shock::shock:α!ειχε και μια εξτρα TV για το κρεβατι που ηταν απεναντι απο τα αλλα 2....τρομερη διαφορα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...