-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 19 λεπτά , Antonia_ είπε:
Καλησπέρα κορίτσια σε όλες!! Καλή χρονιά εύχομαι και επιτέλους το 25 να φέρει σε κάθε μία μας ότι επιθυμεί.
Λοιπόν μετά από 4 εμβρυομεταφορες (2 έμβρυα τη φορά) με 1 εγκυμοσύνη κ αποβολή μόλις ακούσαμε καρδιά και άλλη μία βιοχημική, ετοιμάζομαι γ νέα ωοληψια σε κανά 2μηνο σε νέο κέντρο εξωσωματικής κ νέο γιατρό.
Η νέα μου σαλπιγγογραφια έδειξε νορμάλ και μια λίγο διατεταμένη σάλπιγγα.
Γενικά το θέμα μας είναι ο ανδρικός παράγοντας. Εγώ 30 με ΑΜΗ στο 9 (Μ λένε χαμηλή για την ηλικία μου ωστόσο άριστα ωοθυλάκια στον υπέρηχο).
Σήμερα βγήκε ο κατακερματισμός του σπέρματος στο 24%. Αύριο θα τα στείλω ν στο γιατρό. Η αλήθεια περίμενα παραπάνω ν βγει. Το πιστεύετε για το 24% ?
Καλησπέρα Αντωνία και καλή χρονιά!Και εγώ καινουρια είμαι σε αυτή τη διαδικασία,ακόμα είμαι στην αναμονή για την ετ.Εγω θα σου πω τη δική μου ιστορία.Ο άντρας μου έκανε το απλό σπερμοδιάγραμμα(αυτό που κάνει ο Λυμπεροπουλος),και ο γιατρός μου ήταν ικανοποιημένος από αυτό.Ωστοσο εμένα με έτρωγε για τον κατακερματισμό και όταν τον ρώτησα μου είπε κατά λέξη,εμένα δε μου χρειάζεται αν έχω να χαρίσω 400 ευρώ να πάει να το κάνει.Την μέρα της γονιμοποίησης ο εμβρυολόγος μου είπε ότι θα κάνει ότι χρειαστεί,εννοώντας ότι θα διαλέξει τα καλά.Και όντως από τα 6 ωάρια φτάσανε βλαστοκύστες την 5η ημέρα τα 4.Το ερώτημα μου είναι το εξής,όντως χρειάζεται αυτό το ειδικό σπερμοδιάγραμμα ή απλά προσπαθούν από παντού να μας τα πάρουν;Και αφού μπαίνουμε στην διαδικασία της εξωσωματικής και διαλέγουν τα καλά σπερματοζωάρια(κάπως λέγεται αυτή η μέθοδος ICSI,κάτι τέτοιο,και εγώ καινουρια είμαι)γιατί να χρεωθούμε επιπλέον ένα τέτοιο ποσό;Και κάτι ακόμα επειδή και αυτό δεν το κατάλαβα,η ΑΜΗ σου σε ποια μέτρηση είναι;ng;Όπως και να έχει η επιστήμη προχωράει και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα καταφέρεις να γίνεις μανούλα!Εγω ετών 34 με 0,69 ΑΜΗ!
-
Cafe MAΙΟΥ 2013
-
Θέματα
-
- 7.575 απαντήσεις
- 930.412 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 473.328 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 127.478 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.161.065 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 37.013 εμφανίσεις
-
-
-
- 7.575 απαντήσεις
- 930.412 εμφανίσεις
-
- 1.028 απαντήσεις
- 40.975 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 66
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 983 απαντήσεις
- 52.398 εμφανίσεις
-
- 961 απαντήσεις
- 98.259 εμφανίσεις
-
Σπερμοδιάγραμμα
Από DimMan, in Ιατρικά & Υγεία
- 0 απαντήσεις
- 28 εμφανίσεις
-
- 1.774 απαντήσεις
- 226.370 εμφανίσεις
-
- 3 απαντήσεις
- 365 εμφανίσεις
-
- 3 απαντήσεις
- 760 εμφανίσεις
-
- 584 απαντήσεις
- 176.585 εμφανίσεις
-
- 14 απαντήσεις
- 5.722 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα