Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Ήρθα!!!

1800 είμαστε παρακαλώ!Το τρώει όλο το φαί της μου είπε ο γιατρός!:tongue:

Από κιλά +13 τελικά αλλά σύμφωνα με τον γιατρό το 3κιλο είναι το μωρό με το αμνιακό υγρό και το βάρος της μήτρας στην εβδομάδα που είμαι οπότε

μου είπε ότι είμαι μία χαρά το πολύ να φτάσω +17,+18.

Δεν υπάρχει περιτύλιξη.αμνιακό καλό,φάτσα δεν είδαμε ήτανε πλάτη

κοιτούσε τον πωπώ μου!Είναι με το κεφάλι κάτω αλλά από

δεξιά που ήτανε την προηγούμενη φορά τώρα πήγε αριστερά!

Είναι όμως ψηλά ακόμα.

Αυτά τα νέα μου!!!

Skybeam μην πάρεις πολλά 0-3 εγώ θα σου έλεγα και καθόλου!

Κατ'ευθείαν 3-6.Σκέψου ότι τα αγοράκια γεννιούνται πάντα

και λίγο πιο αναπτυγμένα.Εξάλλου μην φανταστείς το 0-3 με το 3-6 δεν έχει καθόλου διαφορά σχεδόν!Εγώ δεν θα έπαιρνα καθόλου πάντως!

Άντε το πολύ 1-2 για να τα χαίρομαι έτσι μικρούλικα που είναι!

Η πρώτη μου γεννήθηκε 3350 και είχε πολύ γρήγορο ρυθμό ανάπτυξης

και 0-3 φόρεσε για 2 εβδομάδες μόνο.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι εννοείς φρέσκο?:confused:

Όλα παστεριωμένα είναι

Απλά κάποια είναι και υψηλής παστερίωσης

Μήπως εννοείς παστεριωμένο ή υψηλής παστερίωσης;

Το φρέσκο είναι παστεριωμένο γάλα με μικρή ημερομηνία

λήξης. Το υψηλής παστερίωσης διατηρείται περισσότερες μέρες

στο ψυγείο.

Ναι καλέ αυτό εννοούσα...οχι φρεσκο από την αγελάδα...;)Εγώ δεν το έθεσα σωστά!!!

Το ίδιο είναι δηλαδή οτι και αν πίνουμε,έτσι;

ΝΕΧΤ έχει στο river west, το εμπορικό που είναι διπλα απο το ΙΚΕΑ στην Κηφισσού. Αν θέλετε χειμωνιάτικα ρουχαλάκια έχει φοβερές τιμές λόγω εκπτώσεων. Π.χ ζακετολούλα απο 40? στα 7?... Εγώ είδα πολλά αλλά δεν ψώνισα γιατί φοβάμαι μη του τα πάρω απο τώρα και δεν του κάνουν μετα!!!

αχ skybeam τι ωραία ρουχαλάκια έχει στο next!!

δεν το είχα σκεφτεί να κοιτάξω..είχατε πει κάποια στιγμή

ότι έχει κι εδώ μαγαζί?που??έχω ενθουσιαστεί!!!:D

νομίζω αποφάσισα και για προίκα! επιτέλους!:shock:

γιατί είχα αγχωθεί με αυτό το θέμα...για να πάρω και κανένα

σεντονάκι σιγά σιγά!ήθελα να καταλήξω στα χρώματα!

για πείτε γνώμη!

http://www.amazon.co.uk/Olli-Ella-Piccoli-Bumper-Yellow/dp/B007W9U0SY/ref=sr_1_9?ie=UTF8&qid=1361440198&sr=8-9

btw, skybeam νομίζω πως τελικά δεν πρέπει να πάρουμε πολλά

0-3 γιατί εγώ ήδη πήρα και ρώταγα χτες την αδερφή μου

που ο μπέμπης είναι 2 μηνων του είναι ίσα ίσα!! γιατί κι αυτός

γεννήθηκε μπουλούκος, 3.700..και επειδή και μένα έτσι προβλέπεται

μόνο 3-6 από δω και πέρα..και για φθινόπωρο-χειμώνα νομίζω 6-9

κατευθείαν..

Ένα μαγαζί που λέγεται River κάτι τα φέρνει (δεν ξέρω σε τι τιμές), και μάλιστα πριν λίγο καιρό είχε εκπτώσεις αλλά δεν πρόλαβα να πάω...

Ωραία η πάντα του λινκ, μ' αρέσει!

Οπότε λες δηλαδή να μην πάρω κοντομάνικα 3-6, να πάρω κατευθείαν 6-9, ε? Μάλλον έτσι θα κάνω.

καλημερααα!

μπηκα να πω ενα γεια γιατι εχω σιδερο και επεσα πανω στης skybeam το site που προτεινει!

καλε τι φοβρα ρουχαλακια ειναι αυτα?

εγω λεω να κρατηθω!εχω ηδη λιγα και θα μπυ φερουν και αλλα!

Θα δω τι θα ερθει απο δωρακια και θα παραγγειλω πλεον για φθινοπωρο και μετα!

Καλό κουράγιο με το σίδερο! Εγώ ξεμπέρδεψα πριν δυο μέρες και τώρα έβαλα το πρώτο πλυντήριο πάλι (με μισό μάτι τα κοιτάω τα άπλυτα!, ευτυχώς είναι λίγα..).

Να κρατηθείς αφού θα σου φέρουν κι άλλα. Εμάς ο κόσμος μας δεν είναι πολύς, μαμάδες, πεθερές, αδέλφια και ξαδέλφια δεν υπάρχουν, οπότε δεν μπορώ να βασιστώ σ' αυτά που θα μας φέρουν οι λίγοι και καλοί φίλοι, γι' αυτό ρωτάω τη γνώμη σας.

Μygirl, oλόκληρη γυναίκα η μπουμπού!!!

Δηλαδή λες να μην πάρω καθόλου 0-3, ούτε καν τα πρώτα μακρυμάνικα, ή μόνο αυτά?

karmar, μαζί γράφαμε για το river west!

Καλησπέρα σας όποτε μπορώ μπαίνω και σας διαβάζω αλλά είχα την μικρή άρρωστη με πυρετό και δεν μπορώ να γράφω (και εγώ χάλια είμαι :()

καλημέρααα!!

αχ skybeam τι ωραία ρουχαλάκια έχει στο next!!

δεν το είχα σκεφτεί να κοιτάξω..είχατε πει κάποια στιγμή

ότι έχει κι εδώ μαγαζί?που??έχω ενθουσιαστεί!!!:D

νομίζω αποφάσισα και για προίκα! επιτέλους!:shock:

γιατί είχα αγχωθεί με αυτό το θέμα...για να πάρω και κανένα

σεντονάκι σιγά σιγά!ήθελα να καταλήξω στα χρώματα!

για πείτε γνώμη!

http://www.amazon.co.uk/Olli-Ella-Piccoli-Bumper-Yellow/dp/B007W9U0SY/ref=sr_1_9?ie=UTF8&qid=1361440198&sr=8-9

btw, skybeam νομίζω πως τελικά δεν πρέπει να πάρουμε πολλά

0-3 γιατί εγώ ήδη πήρα και ρώταγα χτες την αδερφή μου

που ο μπέμπης είναι 2 μηνων του είναι ίσα ίσα!! γιατί κι αυτός

γεννήθηκε μπουλούκος, 3.700..και επειδή και μένα έτσι προβλέπεται

μόνο 3-6 από δω και πέρα..και για φθινόπωρο-χειμώνα νομίζω 6-9

κατευθείαν..

vivian86 αυτό το λινκ που έχεις βάλει αφορά μόνο το προστατευτικό της κούνιας έτσι, τα υπόλοιπα αν έχει, τα αγοράζεις ξεχωριστά ,το χρώμα είναι πολύ όμορφο αν και εγώ θα έλεγα την προίκα εφόσον είναι το πρώτο σου παιδάκι (λογικά θα έρθει και άλλο:D) να την επιλέξεις σε ουδέτερα χρώματα για να την χρησιμοποιήσεις και μετά :D:D

τώρα όσον αφορά τα μεγέθη εξαρτάται από την εταιρεία συνήθως οι Ελληνικές εταιρείες έχουν μικρά νούμερα ενώ στις Αγγλικές συνήθως είναι μπόλικα το mothecare ας πούμε τα νούμερα είναι μεγάλα (γι αυτό και στο size chart τους αναφέρουν και κιλά) πχ το 0-3 είναι μέχρι 6 κιλά οπότε εξαρτάται πάντα και από την ανάπτυξη του παιδιού πως θα προχωρήσει στα νούμερα

KbLyp3.png 4AByp3.png

Γνώμη μου να πάρεις 3-6 για τώρα

και μετά για Φθινόπωρο 6-9 κατ'ευθείαν.

Το καλοκαίρι θα τον κοιμίζεις με κοντομάνικο φορμάκι χωρίς ποδαράκια εννοείτε

και στις τρελές ζέστες μέσα στο σπίτι θα το έχεις με τιράντα εσώρουχο

και τίποτα άλλο.

Πάρε 3-6 εσώρουχα τιράντα,και μερικά κοντομάνικα πυτζαμάκια με κοντό μανίκι

για το καλοκαίρι.

Και πάρε και με μακρύ μανίκι αυτά τα 5 που λες 0-3.Μην πάρεις άλλα 0-3.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

Γνώμη μου να πάρεις 3-6 για τώρα

και μετά για Φθινόπωρο 6-9 κατ'ευθείαν.

Το καλοκαίρι θα τον κοιμίζεις με κοντομάνικο φορμάκι χωρίς ποδαράκια εννοείτε

και στις τρελές ζέστες μέσα στο σπίτι θα το έχεις με τιράντα εσώρουχο

και τίποτα άλλο.

Πάρε 3-6 εσώρουχα τιράντα,και μερικά κοντομάνικα πυτζαμάκια με κοντό μανίκι

για το καλοκαίρι.

Και πάρε και με μακρύ μανίκι αυτά τα 5 που λες 0-3.Μην πάρεις άλλα 0-3.

Με κάλυψες.

Kαλημέρα!

mygirl, σε περιμένουμε με συγκλονιστικά νέα, ότι όλα καλά και το μωρό πόζαρε και τέτοια!

Κοριτσάκια πείτε μου τη γνώμη σας.

Για αρχή 0-3 μηνών (αν υποθέσουμε ότι γεννάω μες στο Μάιο και χρειάζομαι μακρυμάνικα πιτζαμάκια), μου φτάνει μια πεντάδα τέτοια?

http://www.nextdirect.com/gr/en/shopping/boys/newborn-boys/11/4

Και να πάρω και μια πεντάδα τα ίδια 3-6 αν υποθέσουμε ότι ο Οκτώβρης κι ο Νοέμβρης θα μας βρει περίπου 4-5 μηνών, ή να πάρω κατευθείαν 6-9?

Μια πεντάδα 0-3 τέτοια

http://www.nextdirect.com/gr/en/shopping/boys/newborn-boys/11/2

και άλλη μια πεντάδα τα ίδια 6-9 είμαστε καλά? 3-6 έχω σε τιραντάκια, αλλά πιστεύετε ότι καλό θα ήταν να έχω και σε κοντομάνικο?

Επίσης το κατακαλόκαιρο με ζέστη κοιμίζουμε με εσωρουχάκι κοντομάνικο χωρίς ποδαράκι ή όχι? Τι θα χρειαστώ σ' αυτή την περίπτωση?

[για όσες ενδιαφέρονται, συνολικά η οικονομική σειρά για εσωρουχάκια/πυτζαμάκια του site είναι αυτή

http://www.nextdirect.com/gr/en/shopping/boys/newborn-boys/11/ ]

ρίξε μια ματιά και εδώ http://www.clothingattesco.com/kids/baby-essentials/icat/kids-baby-essentials/#esp_sort=sys_price&esp_order=asc&esp_viewall=y

του next τα ρούχα καλά είναι, αλλά προσωπικά τα θεωρώ κατώτερης ποιότητας, βέβαια είναι πολύ όμορφα σαν σχέδιο αλλά δεν αντέχουν θα το καταλάβεις αν πάς και τα δείς από κοντά

επίσης επειδή τα πρώτα ρούχα έτσι και αλλιώς θα τα φορέσει ποοοολύ λίγο και στην αρχή δεν θές και πολλά πολλά νομίζω ότι όσο ποιο οικονομικά είναι τόσο το καλλίτερο (βέβαια αυτά τα λέω τώρα στο 2 παιδί, γιατί στην κόρη σήκωσα όλο το mothercare της Αγγλίας :oops::oops:)

όπως γράφω και παραπάνω εξαρτάται την εταιρεία και το size chart που έχει, όπως και την ανάπτυξη του παιδιού

0-3= μέχρι 6 κιλά

3-6 = μέχρι 8 κιλά

6-9= μέχρι 9 κιλά

Αν δείτε στις καμπύλες στο βιβλιάριο του παιδιού 3 μηνών και 6 κιλά είναι στο 75 της καμπύλης (άνω του μέσου όρου δηλαδή)

4 μηνών 7 κιλά είσαι στο 95 της καμπύλης

6 μηνών 8 κιλά είσαι ανάμεσα στην 75 και την 95

μιλάω πάντα για Αγγλικές εταιρείες που έχουν μεγάλες φόρμες έτσι ???

εγώ πάντως θα πάρω μία 6αδα 0-3 αμάνικα ζιπουνάκια έχω μία 7αδα από παλιά με κοντό μανίκι για τις ποιο κρύες νύχτες

με ποδαράκι και μανίκι σίγουρα θα πάρω μία 6αδα ίσως και παραπάνω για να μην βάζω τόσο συχνά πλυντήριο

ε.............αυτά :-)

επίσης αν σε ενδιαφέρει να μάθεις να ψωνίζεις από το ebay στο φόρουμ υπάρχουν ακριβείς οδηγίες

KbLyp3.png 4AByp3.png

Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι...όταν με το καλό ερθουν τα μπεμπάκια μας θα είναι καλοκαίρι λιγο πολύ...

Εχω λοι΄πον μια απορία, θα τους φοράμε τα φορμάκια τους με κοντομάνικο και μπουτάκια εξω...θα τα σκεπάζουμε με σεντόνια;;;;

Δεν θα έχουν κίνδυνο για συνδρομο...δεν τολμώ να το ξεστομίσω το υπόλοιπο...! Ξεσκέπαστα όμως δεν θα κρυώνουν;;;;

Πω πω ,τουλάχιστον αν ήταν χειμώνας θα τα χώναμε στους υπνόσακους και θα τελείωνε το θέμα!!!

Ειδα και καλοκαιρινό υπνόσακο αλλά δεν μου γέμισε το μάτι...νομιζω οτι και εκει θα ζεσταίνεται...:rolleyes::confused:

Αccess μου σ' ευχαριστώ πολύ. Δεν είχα ιδέα για την ποιότητά τους, βέβαια τα 0-3 θα χρησιμοποιηθούν τελικά τόσο λίγο που δεν θα το βάλω και μαράζι, όπως λες κι εσύ.

Για τα υπόλοιπα πάω να κοιτάξω αυτό που λες.

Για το ebay τις είχα βρει τις οδηγίες (σίγουρα τώρα κάποια πράγματα θα έχουν προσθέσει τα κορίτσια) αλλά το βρίσκω μεγάλο πακέτο, δεν έχω κάτσει ούτε να τα διαβάσω καλά καλά, αλλά απ' ό,τι βλέπω θα χρειαστεί να το κάνω...

karmar, γι' αυτό κι εγώ έχω λυσσάξει με τους υπνόσακκους εδώ, που γίνονται και καλοκαιρινοί από πολύ ελαφρύ υφασματάκι. Ψάξε στο site, έχει ίνφο και για μεγέθη και για τα υφάσματα.

http://www.thedreambag.gr/sizing.php

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι...όταν με το καλό ερθουν τα μπεμπάκια μας θα είναι καλοκαίρι λιγο πολύ...

Εχω λοι΄πον μια απορία, θα τους φοράμε τα φορμάκια τους με κοντομάνικο και μπουτάκια εξω...θα τα σκεπάζουμε με σεντόνια;;;;

Δεν θα έχουν κίνδυνο για συνδρομο...δεν τολμώ να το ξεστομίσω το υπόλοιπο...! Ξεσκέπαστα όμως δεν θα κρυώνουν;;;;

Πω πω ,τουλάχιστον αν ήταν χειμώνας θα τα χώναμε στους υπνόσακους και θα τελείωνε το θέμα!!!

Ειδα και καλοκαιρινό υπνόσακο αλλά δεν μου γέμισε το μάτι...νομιζω οτι και εκει θα ζεσταίνεται...:rolleyes::confused:

το πρώτο καιρό τα μωράκια δεν πολύκινούνται τόσο ώστε να κάνουν κάτι μη ασφαλές να το πω :D

Γέννησα αρχές Ιούνη και της φορούσα κοντομάνικο με τα μπουτάκια έξω στις αρχές κοιμόταν με σεντόνι μέχρι να μάθουν να ρυθμίζουν την θερμοκρασία τους

με ένα σφηνάκι για τον ύπνο και πιάσιμο του σεντονιού στο κρεβάτι δεν πάει πουθενά (εκτός και αν είσαι σαν την κόρη μου που σήκωνε τα πόδια και τα έβγαζε εκτός χωρίς να κουνηθεί καθόλου το σεντόνι):D:D

για υπνόσακο και τόσο νεογέννητο δεν θα το τολμούσα τουλάχιστον μέχρι να μάθουν να ρυθμίζουν την θερμοκρασία τους από όσο ξέρω υπάρχει κίνδυνος θερμοπληξίας

KbLyp3.png 4AByp3.png

vivian86 αυτό το λινκ που έχεις βάλει αφορά μόνο το προστατευτικό της κούνιας έτσι, τα υπόλοιπα αν έχει, τα αγοράζεις ξεχωριστά

έχει και σετ προίκας με παπλωματάκι, κατωσέντονο και ίδια τσάντα..

και εκεί έχω απορία..αξίζει να πάρω το σετ?γιατί έχει 130 λίρες και

σκέφτομαι πως ήδη έχω κάποιες κουβέρτες και παπλωματάκια

και το χειμώνα θα του πάρω duvet αν είναι οπότε θα είναι χρήσιμο

το σετ ή άδικα θα τα σκάσω?σε σχέση βέβαια με τις εδώ προίκες είναι

φθηνή..εδώ έχουν 200-250..:shock:

αχ ευάκι ολόκληρη μπουμπού η κούκλα σου!:D:D

εντωμεταξύ βλέπω οτί είσαι 30 εβδομάδων και φρικάρω...

δεν έχω συνηδητοποιήσει πως αύριο μπαίνω 29η....:shock::shock:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

έχει και σετ προίκας με παπλωματάκι, κατωσέντονο και ίδια τσάντα..

και εκεί έχω απορία..αξίζει να πάρω το σετ?γιατί έχει 130 λίρες και

σκέφτομαι πως ήδη έχω κάποιες κουβέρτες και παπλωματάκια

και το χειμώνα θα του πάρω duvet αν είναι οπότε θα είναι χρήσιμο

το σετ ή άδικα θα τα σκάσω?σε σχέση βέβαια με τις εδώ προίκες είναι

φθηνή..εδώ έχουν 200-250..:shock:

αχ ευάκι ολόκληρη μπουμπού η κούκλα σου!:D:D

εντωμεταξύ βλέπω οτί είσαι 30 εβδομάδων και φρικάρω...

δεν έχω συνηδητοποιήσει πως αύριο μπαίνω 29η....:shock::shock:

29 και 30 ακούω :shock::shock::shock: εγώ έχω δρόμο ακόμα ο μπέμπης την Δευτέρα ήταν 960 γρ σαμιαμίδι θα μου βγεί σε σχέση με αυτά που ακούω :D:D

τι να σου πω εξαρτάται τι θα σε βολέψει προσωπικά πιστεύω ότι κουβέρτες και παπλώματα είναι πολύ επικίνδυνα για τα μωρά οπότε δεν τα χρησιμοποίησα ποτέ μέχρι την ηλικία των 3 ετών η κόρη μου κοιμόταν με υπνόσακο τον χειμώνα το καλοκαίρι ανάλογα είτε με κάποιο μακρυμάνικο ή χωρίς σκεπάσματα (για μεγαλύτερα μωρά μιλάω) είτε προσπαθούσα να την σκεπάσω όλο το βράδυ :tongue::tongue::tongue: οι χαρές της μητρότητας που λέγαμε ..

οπότε προίκα όπως την εννοούν στην Ελλάδα δεν αγόρασα ποτέ

πήρα κάποια σετ με σεντόνια και μια πάντα για την κούνια και τέλος α....και ξεχωριστά λευκή κουνουπιέρα, μην ξεχνάτε την κουνουπιέρα το καλοκαίρι θα την χρειαστούμε.

επειδή στις αρχές κοιμόταν σε λίκνο, εκεί πήρα κάποιο σετ unisex με πανωσέντονο κατωσέντονο, πάντα και φίς κουβερτούλα αλλά μέχρι εκεί :D:D

ιδίως αν έχεις κάποιες κουβερτούλες ήδη πιστεύω ότι είσαι καλυμμένη

ρίξε μια ματιά και στο Γερμανικό https://www.mytoys.de/ παλιά θυμάμαι είχε τέτοια που ψάχνεις

KbLyp3.png 4AByp3.png

Γεια σας τζουτζούκες.

Την έχασα την πρωινή συνεδρία, ε? (γ@μώτ0, κι όλο χάνω τις κουβέντες για τα ψώνια, που είναι οι αγαπημένες μου!)

Είναι λίγο πηγμένη η σημερινή μέρα.

Να πω από την ελάχιστη εμπειρία μου, όπως είπαν και κάποιες από τις παλιές καραβάνες, ότι παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η φόρμα που έχει η κάθε φίρμα. Π.χ. mothercare καλή προς μεγάλη, prenatal πολύ κούτσικη!!!

1800 είμαστε παρακαλώ!

Φτου, φτου, φτου η ζουζούνα! Ζηλεύω!!!!Θέλω κι εγώ!

(υπομονή μέχρι την Τρίτη...)

Δεν θα έχουν κίνδυνο για συνδρομο...δεν τολμώ να το ξεστομίσω το υπόλοιπο...!

Τι μας είπε η προχτεσινή μαία για το σύνδρομο:καταλήγουν πλέον στο ότι είναι κατά βάση γονιδιακό - γεωγραφικό, απαντάται κυρίως στην Αμερική, μάλλον έχει να κάνει με το αίσθημα ασφάλειας που νιώθει το μωρό, έρευνες έχουν δείξει ότι στην- Κίνα είπε, Ιαπωνία είπε?- που συνηθίζουν τα νεογέννητα να τα κοινίζουν μαζί τους στο κρεββάτι, δεν έχουν ούτε ενα καταγεγραμμένο περιστατικό σίντς

(καλά, όλα αυτά στατιστικά είναι, αλλά είπα να τα παραθέσω)

με ένα σφηνάκι για τον ύπνο και πιάσιμο του σεντονιού στο κρεβάτι δεν πάει πουθενά (εκτός και αν είσαι σαν την κόρη μου που σήκωνε τα πόδια και τα έβγαζε εκτός χωρίς να κουνηθεί καθόλου το σεντόνι)

Πολύ γέλασα με τη μικρή σου Κομανέτσι!

Για τα σφηνάκια πολλοί λένε όχι, απλά ένα μικρό μαξιλαράκι (2-3 πόντοι), ΚΑΤΩ από το στρώμα της κούνιας, στο ύψος του κεφαλιού, για ελάχιστο ανασήκωμα.

Αυτάααααα! Τι άλλα???

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...