Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Και εγω φοβαμαι πολυ!αλλα εγω φοβαμαι τον αφαλο,το κοψιμο νυχιων και την αναρροφηση μυξων!:rolleyes:

Ti είπες τώρα... κι αυτά τα φοβάμαι όλα, και τις μύξες ειδικά, ότι δεν θα μπορώ να καθαρίσω καλά τη μυτούλα του με φυσιολογικό ορό και θα "σκάει" το καημένο... :(

Καλησπερα κοριτσια!!

Δεν καταφερα να σας διαβασω καθολου..Εχω τη μικρη μου αρρωστη με πονολαιμο,μου εκανε πυρετο,εμετο..αχχ:?

Ειναι μες την γκρινια κ ολη μερα την παιρνω απο τον καναπε-στο κρεββατι-στο καροτσι,την κραταω κ λιγο πανω μου γιατι κλαιει..Τι να σας πω..Η μεση μου με εχει ΠΕΘΑΝΕΙ!!!!!Δεν αντεχω, δεν ξερω τι να κανω απο τον πονο!:cry: κλαψ κλαψ

Ελπιζω τουλαχιστον να μην κολλησω κ εγω!

Εύχομαι περαστικά, το καημένο θα υποφέρει και μαζί μ' αυτό κι εσύ...

Να βαζετε τους αντρες σας να τα πλενουν!

Ειναι μια συμβουλη που μου ειχαν δωσει παλιες μανουλες!

Αααααααα νάτο! Καλά το σκέφτηκα λοιπόν! Πολύ με συμφέρει.

... αν σκεφτεις οτι εχει σελτε-αλλαξιέρα το μεγάλο μέγεθος, fleece κουβέρτα, ισοθερμική θήκη για μπιμπερό, τσαντάκι αδιαβροχο για βρεγμένα ρουχαλάκια/πανες...

Δεν είχε περάσει απ' το μυαλό μου ότι θα χρειαστώ τέτοια τσάντα. Κι εγώ στο πλυντήριο θα την πλένω, οπότε θα κοιτάξω πού υπάρχει φθηνά κι ας την αντικαθιστώ κάθε τόσο..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χριστιάνα, κι εγώ από το κοντινό μου περιβάλλον που είχε εμπειρία βαφτισίων, ακριβώς αυτό έχω σαν συμβουλή. Ειδικά από μια φίλη μου ακόμα "κλαίει" το λάθος της να βαφτίσει τη μικρή της 19 μηνών! Σπάραξε το μικρουλάκι, να γατζώνεται από όπου βρει, να φωνάζει μαμά-μπαμπά να τη σώσουν από τον "τρομακτικό" παπά, η φίλη μου σχεδόν έκλαιγε που έβλεπε το μωρό της έτσι, άσε!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ από το κοντινό μου περιβάλλον που είχε εμπειρία βαφτισίων, ακριβώς αυτό έχω σαν συμβουλή. Ειδικά από μια φίλη μου ακόμα "κλαίει" το λάθος της να βαφτίσει τη μικρή της 19 μηνών! Σπάραξε το μικρουλάκι, να γατζώνεται από όπου βρει, να φωνάζει μαμά-μπαμπά να τη σώσουν από τον "τρομακτικό" παπά, η φίλη μου σχεδόν έκλαιγε που έβλεπε το μωρό της έτσι, άσε!

μια απο τα ιδια!!

και μετα ειχαμε προβλημα,,ψυχολογικο της εμεινε λεμε!!

Πανυπερτέλειες είναι... Βρε Χριστιάνα, είσαι Αθήνα? Να σου βάλω χρήματα σ' έναν λογαριασμό να μου πάρεις κι εμένα μία? Δεν ξέρω καθόλου να ψωνίζω απ' το e-bay...

Πανυπερτέλειες είναι... Βρε Χριστιάνα, είσαι Αθήνα? Να σου βάλω χρήματα σ' έναν λογαριασμό να μου πάρεις κι εμένα μία? Δεν ξέρω καθόλου να ψωνίζω απ' το e-bay...

οχι Κυπρο ειμαι!!δεν εχεις καποια φιλη,συγγενη?

δεν ειναι πολυ δυσκολο παντως αν τα καταφερα εγω μονη μου..:cool:

οχι Κυπρο ειμαι!!δεν εχεις καποια φιλη,συγγενη?

δεν ειναι πολυ δυσκολο παντως αν τα καταφερα εγω μονη μου..:cool:

Οk... αν είναι απλό του στυλ απλώς επιλέγεις χρώμα, το βάζεις στην κάρτα σου, πληρώνεις κι έρχεται, τότε το κάνω κι εγώ μόνη μου... (αν δεν είναι δηλ. σε στυλ πλειστηριασμού).

Οk... αν είναι απλό του στυλ απλώς επιλέγεις χρώμα, το βάζεις στην κάρτα σου, πληρώνεις κι έρχεται, τότε το κάνω κι εγώ μόνη μου... (αν δεν είναι δηλ. σε στυλ πλειστηριασμού).

οχι με πλειστηριασμούς δεν ασχολουμαι ουτε εγω.απλα καποια προϊοντα χρειαζεται να εχεις λογαριασμο στο paypal ,, δεν ειναι τιποτα,κανεις ενα λογαριασμο εκει κ μετα κανεις αγορες με την καρτα σου κ εγω αυτο κανω.

Διαφημίσεις

Να σου βάλω χρήματα σ' έναν λογαριασμό να μου πάρεις κι εμένα μία?

Μάλιστα, μάλιστα, μπάνιο μωρού μέσω skype, προίκα μοωρού μέσω e-bay, έτσι και σου κοπεί το ίντερνετ δηλαδή τη στρούμφισες.

Αχ, εσείς η νέα γενιά με τους Η/Υ...

Υ.Γ.Άκου εκεί "πανυπερτέλειες"!!!!

(μ' έπιασε η μ@λ@κί@ μου πάλι, ε?:tongue:)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Μάλιστα, μάλιστα, μπάνιο μωρού μέσω skype, προίκα μοωρού μέσω e-bay, έτσι και σου κοπεί το ίντερνετ δηλαδή τη στρούμφισες.

αχαχχααα εισαι ΘΕΑ!!!!

Έτσι όπως το λες είναι... εγώ η νέα γενιά που 40ρίζω το καλοκαίρι είμαι πιο εξαρτημένη από τον 16χρονο γιο του καλού μου, έτσι και πάθει τίποτα ο Η/Υ εναν κλονισμό θα τον πάθω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...