Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Τι του είπες δηλαδή;;Έχεις τόσες πολλές συσπάσεις; Παίρνεις τίποτα;;

εχω αρκετες μες την μερα, πανω απο 10 σιγουρα,δεν τις μετρησα ομως ποτε! καποτε κ πιο πολλες.

δεν παιρνω τιποτα, κ ουτε μου ειπε να παρω οταν μιλησαμε στο τηλ!:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Xi, xi, xi!!!!

(Ο δαίμων του τυπογραφείου :tongue:)

Ουυυυυπςςςς!!!:oops::oops::oops::oops::oops:

Κορίτσια ενδεικτικά έστειλα τα συγκεκριμένα site που έχει 55 ευρώ. Την εχω βρει και πιο φτηνά και θα την ζητήσω απο το μαγαζί που έχω πάρει όλα τα πράγματα του μωρού μήπως μου κάνουν καλύτερη τιμή.

Υπολογίζω κανένα 40αρι... αν σκεφτεις οτι εχει σελτε-αλλαξιέρα το μεγάλο μέγεθος, fleece κουβέρτα, ισοθερμική θήκη για μπιμπερό, τσαντάκι αδιαβροχο για βρεγμένα ρουχαλάκια/πανες...εεε πιστεύω οτι συμφέρει αφού ούτως ή άλλως θα τα πλήρωνα αυτά για να τα έχω μέσα στην τσάντα..ασε που έχει και μεγάλο μέγεθος με αρκετές θήκες μέσα...

Και εγώ αρχικά από το ebay εψαχνα αλλά εχω βρει τίποτα τρελές διαφορές στα λεφτά σε σχέση με αυτές που κοιτάω εδω..

Τουλάχιστον εδώ θα την δω απο κοντά να δω και τι ποιότητα είναι...αφού θα είναι μια τσάντα που θα κουβαλάμε για αρκετά χρονια... Δεν ξέρω έτσι το έχω σκεφτεί...εσείς τι λετε;

εχω αρκετες μες την μερα, πανω απο 10 σιγουρα,δεν τις μετρησα ομως ποτε! καποτε κ πιο πολλες.

δεν παιρνω τιποτα, κ ουτε μου ειπε να παρω οταν μιλησαμε στο τηλ!:rolleyes:

ποσο εβδομαδων εισαί;

ΠΗΤ 18/06/13 Κοριτσι

Τουλάχιστον εδώ θα την δω απο κοντά να δω και τι ποιότητα είναι...αφού θα είναι μια τσάντα που θα κουβαλάμε για αρκετά χρονια... Δεν ξέρω έτσι το έχω σκεφτεί...εσείς τι λετε;

εγω μεχρι τωρα αλλαξα 3 τσαντες! τις πλενω στο πλυντηριο κ χαλανε κ τις πεταω χωρις αγχος οτι εδωσα κ ενα σωρο λεφτα!! και τις παιρνω φθηνες ετσι? η μια μαλιστα απο τα τζαμπο.

ολες που ειχα παντως ειχαν αυτα τα εξτρα που ανεφερες εκτος απο την κουβερτα φλις,αλλα σιγα ..

40 ευρω δεν ειναι λιγα,αλλα ειναι νομιζω οκ για τη συγκεκριμενη τσαντα γιατι ειναι πραγματικα παρα πολυ ωραια!!!;)

Διαφημίσεις

22 σχεδον!

Παραξενο ομως που δεν σου ειπε τιποτα να κανεις γιατι ο γιατρος ο δικος μου ειπε σε μια κοπελα οταν ποναει χαμηλα η κοιλια μας να πινουμε ενα ντεπον γιατι κανει συσπασεις η μυτρα.

ΠΗΤ 18/06/13 Κοριτσι

εγω μεχρι τωρα αλλαξα 3 τσαντες! τις πλενω στο πλυντηριο κ χαλανε κ τις πεταω χωρις αγχος οτι εδωσα κ ενα σωρο λεφτα!! και τις παιρνω φθηνες ετσι? η μια μαλιστα απο τα τζαμπο.

ολες που ειχα παντως ειχαν αυτα τα εξτρα που ανεφερες εκτος απο την κουβερτα φλις,αλλα σιγα ..

40 ευρω δεν ειναι λιγα,αλλα ειναι νομιζω οκ για τη συγκεκριμενη τσαντα γιατι ειναι πραγματικα παρα πολυ ωραια!!!;)

Αλήθεια;;; 3 τσάντες;;;;;; Δεν το ήξερα οτι έχουν όλες οι τσάντες μέσα όλα αυτά...καλά εννοείται οτι η φλις δεν είναι και κάτι..θα έχουμε ούτως ή άλλως στο σπίτι..

Εννοείται οτι 40 ? δεν είναι λίγα...ίσα ίσα, αλλά πιο φτηνά απο 20? δεν εχω βρει πουθενα και είναι οι μισές από αυτήν...

Αλλά άμα είναι να χαλάνε τόσο εύκολα όντως δεν συμφέρει...

Εσύ απο τις είχες πάρει;;; Και αυτή από τα jumbo ήταν έτσι;; Γιατί πήγα και είδα μονο ενα σχέδιο,υφασμα σαν παπλωματάκι...

Καρμαρ απο καταστηματα εδω στην Κυπρο τις πηρα..φθηνες πολυ. σιγουρα δεν θα ειχαν την ιδια ποιοτητα με αυτης των 40 ευρω , αλλα κ παλι αμα λερωνετε πως θα την πλυνεις?ειμαι κ σιχασιαρα εγω μια φορα το μηνα την πλενω τη τσαντα κ οσο να`ναι χαλαει.απο το τζαμπο πηρα περσυ μια ροζ. δεν ειναι τεραστια κανονικο μεγεθος αλλα να σου πω,δεν χρειαζεται νομιζω κ μεγαλυτερη.

αμα σου αρεσει παντως να την παρεις αυτη,ειναι τελεια κ ελπιζω να αντεξει περισσοτερο στα πλυσιματα!

Παραξενο ομως που δεν σου ειπε τιποτα να κανεις γιατι ο γιατρος ο δικος μου ειπε σε μια κοπελα οταν ποναει χαμηλα η κοιλια μας να πινουμε ενα ντεπον γιατι κανει συσπασεις η μυτρα.

οχι δεν εχω πονο μαλλον για αυτο δεν ειπε για ντεπον.

εχω αυτες τις συσπασεις οπου πετρωνει η κοιλια κ αισθανεσαι ασχημα για λιγα δευτερολεπτα.

Διαφημίσεις

Κοριτσια εγω ακομα δεν εχω ψωνισει τιποτα ακομα ουτε εχω δει

μην αγχωνεσαι, σιγα σιγα!

ρουχα κ σεντονια κ κρεββατακι να παρεις που ειναι τα πιο σημαντικα κ τα υπολοιπα μπορεις να τα παρεις κ μετα τη γεννα!:)

εγω πρεπει να βαψω/φτιαξω το παιδικο υπνοδωματικ δεν ξερω ποτε να ξεκινησω. ειναι κ ο καιρος χαλια κ δεν βοηθαει να εχω ανοιχτα. σκεφτομαι κ για τη βαφτιση ηδη,γιατι ΑΝ εχουμε χρηματα θα την κανουμε Οκτωβριο..

Κοριτσια εγω ακομα δεν εχω ψωνισει τιποτα ακομα ουτε εχω δει

Εγώ με τα χίλια ζόρια (επειδή μου φαινόταν ακόμα νωρίς και με πιάναν και οι προλήψεις/φοβίες μου), αλλά με την αιτία/δικαιολογία ότι βρήκα εκπτώσεις σε "βαριά" ψώνια και επειδή πολλές τσούπρες απο δω με παρέσυραν (!!!) πήρα καρότσι και κούνια.

Τα πίτσι πίτσι (φορμάκια, πετσέτες, κουβερτούλες, σεντονάκια, σελτεδάκια κλπ κλπ κλπ) δεν τα έχω τολμήσει ακόμα.

Αλλά κρατάω καβάντζα την αφορμή των εκτπώσεων και δεν φέρω ευθύνη για ό,τι γίνει μέχρι το τέλος του μήνα :tongue:

NuWHp2.png

InJWp3.png

σκεφτομαι κ για τη βαφτιση ηδη,γιατι ΑΝ εχουμε χρηματα θα την κανουμε Οκτωβριο..

Κι εγώ θα ήθελα, πρώτα ο Θεός, να την κάνω το φθινόπωρο. Το πρώτο σου ζουζούνι το βάφτισες νωρίς?

NuWHp2.png

InJWp3.png

Κι εγώ θα ήθελα, πρώτα ο Θεός, να την κάνω το φθινόπωρο. Το πρώτο σου ζουζούνι το βάφτισες νωρίς?

την πρωτη την βαφτισα οταν ηταν ενος. το μετανιωσα εκτων υστερων γιατι ηταν μεγαλη,εκλαιγε παρα πολυ,κ επαθε κ ψυχολογικο δεν ηθελε μετα να την κανουμε μπανιο,τους φοβοτανε ολους,,αστα...:rolleyes:

γι`αυτο λεω τωρα καλυτερα να βαφτιστει μικρο το παιδι που δεν καταλαβαινει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...