Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!!

Δεν καταφερα να σας διαβασω καθολου..Εχω τη μικρη μου αρρωστη με πονολαιμο,μου εκανε πυρετο,εμετο..αχχ:?

Ειναι μες την γκρινια κ ολη μερα την παιρνω απο τον καναπε-στο κρεββατι-στο καροτσι,την κραταω κ λιγο πανω μου γιατι κλαιει..Τι να σας πω..Η μεση μου με εχει ΠΕΘΑΝΕΙ!!!!!Δεν αντεχω, δεν ξερω τι να κανω απο τον πονο!:cry: κλαψ κλαψ

Ελπιζω τουλαχιστον να μην κολλησω κ εγω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και με τι καθαρίζουμε τον νιπτήρα άραγε πριν μπει το μωρό μέσα?..

[είμαι υστερική, sorry!...]

επειδη κ εγω ειμαι υστερικη καθαριζω με χλωρινη,ντετολ!

Καλησπερα κοριτσια!!

Δεν καταφερα να σας διαβασω καθολου..Εχω τη μικρη μου αρρωστη με πονολαιμο,μου εκανε πυρετο,εμετο..αχχ:?

Ειναι μες την γκρινια κ ολη μερα την παιρνω απο τον καναπε-στο κρεββατι-στο καροτσι,την κραταω κ λιγο πανω μου γιατι κλαιει..Τι να σας πω..Η μεση μου με εχει ΠΕΘΑΝΕΙ!!!!!Δεν αντεχω, δεν ξερω τι να κανω απο τον πονο!:cry: κλαψ κλαψ

Ελπιζω τουλαχιστον να μην κολλησω κ εγω!

Ωχ...προσοχή και περαστικά στην μπουμπου.....

Εχω υγρά και μάλιστα αρκετά, αλλά ο γιατρός είπε ότι ειναι φυσιολογικό, αν ειναι άοσμα και διαφανή. Τεστ δεν έκανα αν και πρέπει γιατι πριν μείνω έγκυος είχα τραχηλίτιδα κ έκανα θεραπεία.

Εγω εκανα στην αρχη της εγκυμοσυνης γιατι ειχα υγρα αλλα βγηκε μια χαρα αλλα τωρα εχω πολλα και διαφανες και αοσμα.

Αλλα για τραχηλιτιδα ειχα παθει και εγω παλια και ταλαιπωρηθικα με πολλες θεραπειες αλλα τιποτα, και εκανα καυστηριαση και μου περασε

ΠΗΤ 18/06/13 Κοριτσι

ΚΑΡΜΑΡ καταπληκτικες οι τσαντες,εμενα μου αρεσε πολυ η δευτερη!! Παρολαυτα θα αγορασω απο το ebay εγω.δεν ειναι τοσο ωραιες εννοειτε,αλλα ειναι πολυ φθηνες!

**Συσπασεις οπως σας ειπα εχω κ εγω :| πηρα το γιατρο κ μου ειπε πως ειναι φυσιολογικο να συσπατε η μητρα :rolleyes: και πως αν δεν εχω ΠΑΝΩ απο 4 την ωρα δεν υπαρχει λογος ανησυχιας..εγω παλι ανησυχω ομως κοριτσια..:|

Διαφημίσεις

Κοριτσια να ρωτησω κατι εσεις εχετε υγρά;εγω εχω και εχω κανει τεστ παπ αλλα ολα ειναιμια χαρα

Γενικά έχω. Ως προς το ανησυχητικό του πράγματος, ισχύει αυτό που σου είπε η Γιώτα. Πάντως, αν παίρνεις εξτρά προγεστερονη (ουτροτζεστάν, κρινόν κλπ) επιδεινώνεται η κατάσταση...

Εχω τη μικρη μου αρρωστη με πονολαιμο,μου εκανε πυρετο,εμετο..αχχ:?Ειναι μες την γκρινια κ ολη μερα την παιρνω απο τον καναπε-στο κρεββατι-στο καροτσι,την κραταω κ λιγο πανω μου γιατι κλαιει..Τι να σας πω..Η μεση μου με εχει ΠΕΘΑΝΕΙ!!!!!Δεν αντεχω, δεν ξερω τι να κανω απο τον πονο!:cry: κλαψ κλαψ. Ελπιζω τουλαχιστον να μην κολλησω κ εγω!

Περαστικά και κουράγιο....

NuWHp2.png

InJWp3.png

Για τον νιπτηρα και εγω εχω προβλημα φοβαμαι

Να βαζετε τους αντρες σας να τα πλενουν!

Ειναι μια συμβουλη που μου ειχαν δωσει παλιες μανουλες!Εμεις κανουμε ενα σωρο αλλα πραγματα..θηλαζουμε,αλλαζουμε ολη μερα πανες,μαγειρευουμε,καθαριζουμε!εε,ας κανουν κ αυτοι κατι!!Και να τους μαθαιτε να το κανουν απο την αρχη!!Ο δικος μου μεχρι τωρα την λουζει,και οχι δεν με βοηθαει σε ΚΑΜΙΑ αλλη δουλεια στο σπιτι,μονο αυτο κανει γιατι του το επεβαλα απο την αρχη!;)

Εγω εκανα στην αρχη της εγκυμοσυνης γιατι ειχα υγρα αλλα βγηκε μια χαρα αλλα τωρα εχω πολλα και διαφανες και αοσμα.

Αλλα για τραχηλιτιδα ειχα παθει και εγω παλια και ταλαιπωρηθικα με πολλες θεραπειες αλλα τιποτα, και εκανα καυστηριαση και μου περασε

Εγώ είχα κάνει τεστ τον Μάρτιο, βγηκε τραχηλίτιδα, έκανα θεραπεία με αντιβίωση και κρέμα (ΜΠΛΙΑΧ....) και θα έκανα επαναληπτικό τεστ τον Σεπτέμβριο, δηλ στους 6 μήνες. Εν τω μεταξύ είχα πάει πάλι στον γιατρό για άλλο θέμα τον Ιούλιο και είδε ότι ο τράχηλος ήταν εντάξει. Τον Σεπτέμβριο παντρευτήκαμε και δεν είχα την έννοια να πάω για τεστ και λέω θα πάω τον άλλο μήνα, αλλά τον άλλο μήνα έμαθα ότι είμαι έγκυος και πήγε πίσω.....Είπαμε όμως με τον γιατρό κάποια στιγμή να το κάνουμε, αλλά δε θέλω....

Να βαζετε τους αντρες σας να τα πλενουν!

Σωστό!

Άσε που οι άντρες συνήθως, ειδικά σε σχέση με μας, έχουν κάτι χερούκλες σαν κουπιά, οπότε...πιο μεγάλη επιφάνει κρατήματος, για την αρχή είναι ό,τι πρέπει!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Σωστό!

Άσε που οι άντρες συνήθως, ειδικά σε σχέση με μας, έχουν κάτι χερούκλες σαν κουπιά, οπότε...πιο μεγάλη επιφάνει κρατήματος, για την αρχή είναι ό,τι πρέπει!

Ναι μπραβο ισχυει κ αυτο!!Αλλα να τους βαλετε οπως ειπα απο την αρχη να το κανουν με τη καθοδηγηση σας:cool: οχι να το θυμηθητε δυο μηνες μετα γιατι ολο δικαιολογιες θα ειναι..

Διαφημίσεις

Εγώ είχα κάνει τεστ τον Μάρτιο, βγηκε τραχηλίτιδα, έκανα θεραπεία με αντιβίωση και κρέμα (ΜΠΛΙΑΧ....) και θα έκανα επαναληπτικό τεστ τον Σεπτέμβριο, δηλ στους 6 μήνες. Εν τω μεταξύ είχα πάει πάλι στον γιατρό για άλλο θέμα τον Ιούλιο και είδε ότι ο τράχηλος ήταν εντάξει. Τον Σεπτέμβριο παντρευτήκαμε και δεν είχα την έννοια να πάω για τεστ και λέω θα πάω τον άλλο μήνα, αλλά τον άλλο μήνα έμαθα ότι είμαι έγκυος και πήγε πίσω.....Είπαμε όμως με τον γιατρό κάποια στιγμή να το κάνουμε, αλλά δε θέλω....

Θα ξεκινησεις οταν γεννησεις με το καλο

ΠΗΤ 18/06/13 Κοριτσι

Σωστό!

χαχαχαχχαχ με εμενα ειναι το αντιθετο εγω εχω πιο μεγαλη παλαμη απο τον αντρα μου χαχαχ

ΠΗΤ 18/06/13 Κοριτσι

α!οταν ειπα στο γιατρο για τη συσπασεις μου ειπε τη Δευτερα που θα παω να μου εξετασει τον τραχηλο! Θα με εξετασει απο κατω εε?:? το χειροτερο μου!

α!οταν ειπα στο γιατρο για τη συσπασεις μου ειπε τη Δευτερα που θα παω να μου εξετασει τον τραχηλο! Θα με εξετασει απο κατω εε?:? το χειροτερο μου!

Τι του είπες δηλαδή;;Έχεις τόσες πολλές συσπάσεις; Παίρνεις τίποτα;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...