Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Λοιπόν, αφήνω τα χαζά να σου πω τι ξέρω απο θεωρία:

(οι παλιές θα μας τα πουνε καλύτερα βέβαια)

1.δεν ξέρω με τι πρέπει να έχουμε καθαρίσει το νιπτήρα, αν π.χ. αποφεύγουμε τα βαριά απορρυπαντικά, απλά φροντίζουμε, κατά τη συνήθη υγιεινή, να είναι καθαρός,

2. στο νιπτήρα στρώνουμε μέσα μια πετσέτα

3. το μωρό το κρατάμε όπως αυτή στο βιντεάκι (είτε μπρούμητα είτε ανάσκελα-ανάλογα τι πλένουμε-και στηρίζουμε τον κορμό του στον βραχίονά μας (βραχίονας λέγεται αυτό? από καρπό μέχρι αγκώνα????), ΣΤΗΡΊΖΟΝΤΑΣ παράλληλα αυχένα και κεφάλι)

4. ο αφαλός εγώ ηξερα ότι δεν πρέπει να βραχεί καθόλου (και καλά πώς όταν έχεις μια πληγή/ράμματα κλπ και σου λέει ο γιατρός για 3 μέρες να μην κάνεις μπάνιο), ΑΛΛΑ και οι δύο μαιες που άκουσα μας είπαν ότι δεν πειράζει να πέσει νερό επάνω, απλά να μην πέσει με πίεση (πχ. κατευθείαν από τη βρύση ή το τηλ. της μπανιέρας), να μην βουτηχτεί μέσα στο νερό και να μην "μουλιάσει". Μετά απλά τον σκουπίζουμε ταμποναριστά απαλά και τον απολυμαίνουμε με οινόπνευμα (αυτά μέχρι να "πέσει", αφότου πέσει, προσέχουμε 3-4 μερούλες ακόμα, μέχρι να επουλωθεί τελείως η πληγίτσα)

Συμφωνω σε ολα μονο που εγω δεν το ακουμπαγα καθολου στον

πατο του νιπτηρα οποτε δεν εβαζα πετσετα! Καθολη τη διαρκεια το

ειχα πανω στο χερι μου!Μαλλον ημουν πολυ προχω :D:D:D

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τον αφαλό στην αρχή τον καθαρίζουμε με καθαρό οινόπνευμα;

Έτσι λέει η πλειοψηφία (άλλοι λένε ότι και ο φυσιολογικός ορός κάνει, αλλά οι περισσότεροι είναι υπέρ της απολύμανσης του οινοπνεύματος)-έχω διαβάσει ολόκληρο θέμα στο parents! γενικά ούτε στις πανελλήνιες δεν νομίζω να έχω διαβάσει τόσο, όσο από τότε που ξεκίνησα τις προσπάθειες για μωρό :rolleyes:

[τι εννοείς "καθαρό"? το κλασσικό που έχουμε στο σπίτι...?]

NuWHp2.png

InJWp3.png

Μην αγχωνεσαι το πολυ πολυ μενεις αθηνα?Ερχομαι να το πλενουμε μαζι τις

πρωτες μερες :P

Είσαι πολύ γλυκιά, ευχαριστώ! Αλλά θα είσαι λεχώνα κι εσύ τότε!:D

Θα κάνουμε τηλεδιάσκεψη, θα στήνεις κάμερα όταν πλένεις το δικό σου κι εγώ θα βλέπω μέσω skype πχ και θα κάνω τα ίδια!!

Skountoufla, ευχαριστώ. Αυτή η οδηγία νο. 3 πολύ ζογκλερικό μου φαίνεται ρε παιδί μου... Να δεις που με το πλύσιμο θα γίνουν κουρέλια τα νεύρα μου :( Σίγουρα πριν βγούμε απ' το μαιευτήριο θα ζητήσω πρόβα τζενεράλε με καμμιά μαία!

Συμφωνω σε ολα μονο που εγω δεν το ακουμπαγα καθολου στον

πατο του νιπτηρα οποτε δεν εβαζα πετσετα! Καθολη τη διαρκεια το

ειχα πανω στο χερι μου!Μαλλον ημουν πολυ προχω :D:D:D

wooooooooowww!!! Έχεις αλλάξει πίστες εσύ!

Έτσι λέει η πλειοψηφία (άλλοι λένε ότι και ο φυσιολογικός ορός κάνει, αλλά οι περισσότεροι είναι υπέρ της απολύμανσης του οινοπνεύματος)-έχω διαβάσει ολόκληρο θέμα στο parents! γενικά ούτε στις πανελλήνιες δεν νομίζω να έχω διαβάσει τόσο, όσο από τότε που ξεκίνησα τις προσπάθειες για μωρό :rolleyes:

[τι εννοείς "καθαρό"? το κλασσικό που έχουμε στο σπίτι...?]

Νομίζω ότι το υπαρχει το μπλε και το ασπρο που είναι το καθαρο που λένε. Μπορεί να λεω και βλακείες....χιχιχι

Διαφημίσεις

Θα κάνουμε τηλεδιάσκεψη, θα στήνεις κάμερα όταν πλένεις το δικό σου κι εγώ θα βλέπω μέσω skype πχ και θα κάνω τα ίδια!!

Skountoufla, ευχαριστώ. Αυτή η οδηγία νο. 3 πολύ ζογκλερικό μου φαίνεται ρε παιδί μου... Να δεις που με το πλύσιμο θα γίνουν κουρέλια τα νεύρα μου :( Σίγουρα πριν βγούμε απ' το μαιευτήριο θα ζητήσω πρόβα τζενεράλε με καμμιά μαία!

:D:D:D εισαι φοβερη εχω πεθανει στο γελιο!!!!

Αυτη η αλλαγη στον αερα ειναι λιγο ζογκλερο αλλα μετα απο 3-4

θα παρεις τον αερα και θα το κανεις με ανεση coperfield!!!!

Σας αφηνω παω να παραλαβω τεκνα!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Αυτή η οδηγία νο. 3 πολύ ζογκλερικό μου φαίνεται ρε παιδί μου... Να δεις που με το πλύσιμο θα γίνουν κουρέλια τα νεύρα μου :( Σίγουρα πριν βγούμε απ' το μαιευτήριο θα ζητήσω πρόβα τζενεράλε με καμμιά μαία!

Κοίτα, πέρα από την πλάκα εγώ πραγματικά δεν μπορώ να με φανταστω να κάνω αυτό το πράγμα, ειδικά μόνη μου αποκλείεται, θα φωνάζω τη γειτονιά, δεν υπάρχει περίπτωση. Ξέρω ότι αναγκαστικά θα γίνει, κάπως, one way or another, αλλά δεν μπορώ "να με δω" να το κάνω. Μου φαίνεται αδύνατον!

....Και φαντάσου να τα γεννήσουμε μικρούλικα!

Θα το αφήσω άπλυτο μέχρι να καβαντζάρει τα 4 κιλά.

Σιγά, πού βρωμίζονται και θέλουν και μπάνιο!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Κοίτα, πέρα από την πλάκα εγώ πραγματικά δεν μπορώ να με φανταστω να κάνω αυτό το πράγμα, ειδικά μόνη μου αποκλείεται, θα φωνάζω τη γειτονιά, δεν υπάρχει περίπτωση.

Χαχα, ναι! Όλες τις μάνες της πολυκατοικίας θα φωνάζω!

Αν είναι να σπάσουν τα νεύρα μου θα βάζω τον άντρα μου να το κάνει

που είναι γενικά πιο ψύχραιμος [κι εγώ θα καταπίνω ηρεμιστικά και θα

βλέπω...]

Χαχα, ναι! Όλες τις μάνες της πολυκατοικίας θα φωνάζω!

Αν είναι να σπάσουν τα νεύρα μου θα βάζω τον άντρα μου να το κάνει

που είναι γενικά πιο ψύχραιμος [κι εγώ θα καταπίνω ηρεμιστικά και θα

βλέπω...]

Δεν σας ξέρω, αλλά σας έκανα εικόνα...!!!!!!;);)

Διαφημίσεις

Στη χειρότερη θα του ανάβουμε το θερμοσίφωνο, να πηγαίνει να κάνει μόνο του

Μη σου πω χωρίς θερμοσίφωνο, με κρύο να κάνει να σκληραγωγηθεί, έρχονται δύσκολοι καιροί....

αχαχαχαχαχαχαχα....και εγω στην τηλεδιασκεψη κοριτσιαααα!

wooooooooowww!!! Έχεις αλλάξει πίστες εσύ!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

κοριτσια εχετε πολυ πλακα!Και εγω φοβαμαι πολυ!αλλα εγω φοβαμαι τον αφαλο,το κοψιμο νυχιων και την αναρροφηση μυξων!:rolleyes:

aCtzp3.png

Κοριτσια να ρωτησω κατι εσεις εχετε υγρά;εγω εχω και εχω κανει τεστ παπ αλλα ολα ειναιμια χαρα

Εχω υγρά και μάλιστα αρκετά, αλλά ο γιατρός είπε ότι ειναι φυσιολογικό, αν ειναι άοσμα και διαφανή. Τεστ δεν έκανα αν και πρέπει γιατι πριν μείνω έγκυος είχα τραχηλίτιδα κ έκανα θεραπεία.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...