Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

I want to be mama και stroumfitaki, μην το βάζετε κάτω!

Είμαι σίγουρη πως σε λίγο καιρό θα έχετε ευχάριστα νέα.

Σήμερα έκανα μια ακόμη χοριακή και το απόγευμα έχω ραντεβού με το γιατρό. Με έχει πιάσει μια αγωνία κι ένα άγχος άλλο πράγμα.!

eNortjKzUjK0NDE0slSyBlwwFZoC1w,,33.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

lila pause σε καταλαβαινουμε! Η αγωνια για τον 1ο υπερηχο ειναι πολυ μεγαλη με το καλο να δειτε κατι καλο! Μια μερα διαφορα εχουμε ε?

Ασχετο: δεν ξερεις ποσες Lila pause εχω φαει μικρη απειρες!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

I want to be mama και stroumfitaki, μην το βάζετε κάτω!

Είμαι σίγουρη πως σε λίγο καιρό θα έχετε ευχάριστα νέα.

Σήμερα έκανα μια ακόμη χοριακή και το απόγευμα έχω ραντεβού με το γιατρό. Με έχει πιάσει μια αγωνία κι ένα άγχος άλλο πράγμα.!

Να μας πεις νεα απο το σπορακι!

Το stroumfitaki άφαντο ε;

aCtzp3.png

Η χοριακή μου έπεσε κοντά στις 2.000, άρα μάλλον γλύτωσα το εξωμήτριο φαντάζομαι. Απόξεση όμως θέλει να κάνουμε οπωσδήποτε για το στείλουμε για ιστολογική ανάλυση.

Γενικά, ξεκινάει το γερό ξεσκόνισμα και τα βουνά εξετάσεων. Δεν θέλει λέει να περιμένει να τριτώσει για να το ψάξουμε, και συμφωνώ μαζί του.

Βέβαια, δεν έχω ξανακάνει απόξεση και φοβάμαι λίγο.

Σας αφήνω τώρα να χαρείτε την συζήτηση για τα ζουζούνια σας. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την παρέα όλες αυτές τις μέρες! Είστε πολύ γλυκές, να είστε καλά και όλα να σας πάνε δεξιά!

Θα επανέλθω σύντομα με χαρούμενα νέα ξανά!

Φιλιά πολλά σε όλες σας!

4.gif

Διαφημίσεις

stroumfitaki ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια! ;)

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι αφού στο ενδομήτριο όπως είπες ο γιατρός

δεν είδε τίποτα τί θα καθαρίσει με την απόξεση

και τί θα στείλει για ιστολογική εξέταση???:confused: :confused: :confused:

Πώς είναι δυνατόν να σου μιλάει για απόξεση και ιστολογική εξέταση

όταν στην μήτρα δεν υπάρχει τίποτα?? :confused: :confused:

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Kαλημέρα κούκλες πώς είμαστε σήμερα???

lila pause τί έγινε στον γιατρό χθές..????

άντε μπές να μας πείς ευχάριστα!!!!

Εμένα πάλι με πιάσανε τα διαόλια μου..πάλι όλη την ώρα άσχημα σκέφτομαι!

Είναι μάλλον επειδή είμαι και σε κρίσιμη εβδομάδα

και έχω και καιρό να δώ το σποράκι μου!

Υ.Γ. Μόλις έκλεισα ραντεβού για υπέρηχο την Παρασκευή!:D :D

Καλημέρα κορίτσια!! :D

Mariapap82 τώρα θα τη διαβάζεις τη Lila Pause! Νόστιμο γλυκάκι η άτιμη!!

Λοιπόν όλα καλά πήγανε. Η χοριακή 5ψήφιο νούμερο και ακούσαμε και καρδούλα!!! Μιλάμε για ΤΟ ΘΑΥΜΑ της φύσης.

Αυτό που με τσάκισε χθες ήταν ότι ένας πολύ έντονος πονοκέφαλος που είχα για πολλές ώρες μου προκάλεσε στομαχικές διαταραχές σε σημείο να σκεφτόμαστε με τον γιατρό πως αν δεν σταματήσουν τα συμπτώματα θα πρέπει να πάω σε κάποιο νοσοκομείο να μου βάλουν ορό. Ευτυχώς με το κατάλληλη αγωγή συνήλθα, κοιμήθηκα και σήμερα ξεκουράζομαι από το σπιτάκι μου!

Κατά τ' άλλα μια χαρά!

Έχετε συνειδητοποιήσει ότι θα γίνεται μανούλες;

eNortjKzUjK0NDE0slSyBlwwFZoC1w,,33.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κ από μένα!!! μπαίνω κ εγώ στην παρέα σας 6w κ 3d, με ΠΗΤ 18/5/12 αλλά σίγουρα θα γεννήσω νωρίτερα λόγω καισαρικής κ 2ου παιδιού. Εχθές κάναμε τον πρώτο υπέρυχο κ ακούσαμε καρδούλα.. 6χιλιοστά το κουτσουνάκι μας.. Ελπίζω να πάνε όλα τέλεια για όλες μας..

Stroumfitaki τα λέγαμε κ στο forum λυπάμαι πολύ γι αυτό που σου συνέβη.. κουράγιο κ να σκέφτεσαι κάθε εμπόδιο για καλό.. αυτό σκέφτομαι εγώ πάντα.. θα ρθει σύντομα το σποράκι που περιμένεις, δεν υπάρχει περίπτωση!! θα συνομοτήσει το σύμπαν!!! σου στέλνω θετική ενέργεια κ τις ευχές μου να πάνε όλα καλά.. :)

Μπραβο lila pause!!!!!!! Θα σε διαβαζω και θα μου τρεχουνε τα σαλια...

Τι πονοκεφαλος ηταν αυτος?Τωρα εισαι ενταξει?

jane28 καλως ηρθες! Σου ειπε ογιατρος οτι θα κανεις σιγουρα καισαρικη?

Καλως σας βρήκα!! ναι σίγουρα λέει κ στις 38 εβδομάδες αν πάνε όλα καλά, όχι αργότερα.. οπότε με βλέπω Πασχαλιά στο μαιευτήριο!! εσύ θα σκέφτεσαι για φυσιολογικό μετά από καισαρική?

Κοιτα εμενα μου ειπε οτι αν οι συνθηκες ειναι ιδανικες μπορουμε να παμε για φυσιολογικο το οποιο θα προτιμουσα!

Απλως αν διαβασες τα εγραψα και παραπανω επειδη και τα 2 παιδια ηταν μεγαλα 3650γρ και 4160γρ (το πρωτο βγηκε με ΦΤ αλλα με δυστοκια και το 2ο ειχε λαθος σταση και δεν εμπεδωνοταν οποτε πηγαμε για ΚΤ) μπορει και το επομενο να ειναι παλι μεγαλο και για υτο να χρειαστει η καισαρικη όχι ομως επειδη εκανα και στο προηγουμενο παιδι. Δε σημαινει οτι αμα κανεις μια φορα καισαρικη πρεπει και τα επομενα με καισαρικη εκτος αν δεν εχουν περασει 18 μηνες απο την προηγουμενη γεννα!

Μη σκεφτεσαι ασχημα δεν οφελει αυτο! Υπομονη μεχρι την παρασκευη και μεχρι τοτε ευχαριστες σκεψεις!

Αυτό προσπαθώ να κάνω!

Άντε να φύγει το πρώτο τρίμηνο να ηρεμήσουμε λίγο!!!:?

Καλημέρα κορίτσια!! :D

Mariapap82 τώρα θα τη διαβάζεις τη Lila Pause! Νόστιμο γλυκάκι η άτιμη!!

Λοιπόν όλα καλά πήγανε. Η χοριακή 5ψήφιο νούμερο και ακούσαμε και καρδούλα!!! Μιλάμε για ΤΟ ΘΑΥΜΑ της φύσης.

Αυτό που με τσάκισε χθες ήταν ότι ένας πολύ έντονος πονοκέφαλος που είχα για πολλές ώρες μου προκάλεσε στομαχικές διαταραχές σε σημείο να σκεφτόμαστε με τον γιατρό πως αν δεν σταματήσουν τα συμπτώματα θα πρέπει να πάω σε κάποιο νοσοκομείο να μου βάλουν ορό. Ευτυχώς με το κατάλληλη αγωγή συνήλθα, κοιμήθηκα και σήμερα ξεκουράζομαι από το σπιτάκι μου!

Κατά τ' άλλα μια χαρά!

Έχετε συνειδητοποιήσει ότι θα γίνεται μανούλες;

Τέλεια τα νέα!!Μπράβο κοπέλα μου!!!!!!:D :D Πονοκέφαλος ε?

Μήπως στρεσαρίστηκες?Πάντως αυτό που έχει σημασία είναι ότι άκουσες

τον πιο γλυκό ήχο της ζωής σου!!!!!!!!:D

Εγώ να σου πώ παρόλο που είμαι ήδη μαμά

αν δεν το νοιώσω να κουνιέται δεν μπορώ να το πιστέψω

ότι έχω μία ζωούλα μέσα μου!!!

Θαύμα όπως το λές!!!!

Γεια σας κ από μένα!!! μπαίνω κ εγώ στην παρέα σας 6w κ 3d, με ΠΗΤ 18/5/12 αλλά σίγουρα θα γεννήσω νωρίτερα λόγω καισαρικής κ 2ου παιδιού. Εχθές κάναμε τον πρώτο υπέρυχο κ ακούσαμε καρδούλα.. 6χιλιοστά το κουτσουνάκι μας.. Ελπίζω να πάνε όλα τέλεια για όλες μας..

Stroumfitaki τα λέγαμε κ στο forum λυπάμαι πολύ γι αυτό που σου συνέβη.. κουράγιο κ να σκέφτεσαι κάθε εμπόδιο για καλό.. αυτό σκέφτομαι εγώ πάντα.. θα ρθει σύντομα το σποράκι που περιμένεις, δεν υπάρχει περίπτωση!! θα συνομοτήσει το σύμπαν!!! σου στέλνω θετική ενέργεια κ τις ευχές μου να πάνε όλα καλά.. :)

Καλώς ήρθες!!!!!!! Έχεις ήδη παιδάκι ε??Πόσο χρονών??

Καισαρική γιατί θα κάνεις???Με το καλό εύχομαι να έχεις

κι εσύ και όλες μας μία καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...