Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ και βαχ! Ελπίζω τουλάχιστον να μην ξεπεράσω το φράγμα των 18-20 το πολύ!

Δεν ξέρω τι γίνεται στο τελευταίο δίμηνο, που λένε ότι πάιρνεις από το πουθενά κιλά.... Εμένα αυτό είναι που με τρομάζει...... Αν δηλαδή κ προσέχοντας (λέμε τώρα....) πάρεις καμιά 2-3 κιλα το μήνα στον 8-9, την κάτσαμε τη βάρκα.... Έτσι λένε, δεν ξερω.....

καλημέρα κορίτσια μου!

γιάννα καλωσήρθες στο παρεάκι μας!με το καλό η μπουμπού!

μήπως να ξαναδούμε το πινακάκι μας?μας φάγατε τα κορίτσια!!

συνήθως το αντίθετο γίνεται..τουλάχιστον με τους γύρω μου!

πρώτη φορά ακούω τόσα κορίτσια μαζεμένα!!

περαστικά στις αρρωστούλες..υπομονή με αυτό τον καιρό

όλο και κάτι αρπάζεις!:( άντε κανά 20ημέρο ακόμα και μετά μπαίνει

άνοιξη!!:D

εμείς έχουμε τετάρτη γιατρό!και εμείς είχαμε δει φάτσα μόνο

στη β επιπέδου αλλά δεν καταλάβαινες και πολλά..ήταν και

μικρούλης τότε!

πάντως skybeam και εγώ έχω βαρύνει κουράζομαι πολύ..από κιλά

είμαι στα +9 αλλά ότι και να κάνω παραπάνω αμέσως με πονάει

η κοιλιά..ούτε στο αμάξι δεν πολυμπορώ πια!:confused:

άντε κανά 15μερο ακόμα με βλέπω στη δουλειά και μετά σπίτι..

και δεν έρχομαι και κάθε μέρα! οι υπόλοιπες πότε ξεκινάνε οι

άδειές σας?

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια

Γιαννα καλωσηρθες και με το καλο η κορη! κιεγω τελικη 18/06 με κορη αλλα το δευτερο!

skybeam μην αγχωνεσαι για τα κιλα εγω στο πρωτο πηρα 20 και τα εχασα αμεσως... τωρα μαλλον προς τα εκει οδευω παλι θα δειξει....παντως εγω στο τελος πηρα πολυ λιγα

περαστικα σε ολες τις αρρωστουλες

h3HFp3.png

NlXcp3.png

πάντως skybeam και εγώ έχω βαρύνει κουράζομαι πολύ..από κιλά

είμαι στα +9 αλλά ότι και να κάνω παραπάνω αμέσως με πονάει

η κοιλιά..ούτε στο αμάξι δεν πολυμπορώ πια!:confused:

Εσύ κοριτσάκι μου είσαι και τρεις εβδομάδες μπροστά, κάπως πιο πολύ δικαιολογείται φαντάζομαι! Τέλος πάντων, ας είμαστε καλά...

skybeam μην αγχωνεσαι για τα κιλα εγω στο πρωτο πηρα 20 και τα εχασα αμεσως... τωρα μαλλον προς τα εκει οδευω παλι θα δειξει....παντως εγω στο τελος πηρα πολυ λιγα

Για να δούμε, αισιόδοξο αυτό!

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!

Εχω πολλές μέρες να σας γράψω!!! Τι κανετε;;;

Ευχομαι περαστικά για τις ιωσουλες που διάβασα και ότι καλύτερο στα κοριτσια που δεν εχουν κάνει ακόμα την β'επιπεδου.

Τι κάνετε; Τι νεα;;; Μου απάντησαν και μένα θετικά για το σεμινάριο...ποιο άλλο κοριτσάκι θα πάει;;; Γιατί με τόσες σελίδες που διάβασα δεν θυμάμαι....:rolleyes:

Είμαι απαραδεκτη...εχω μέρες να μπω!!!

Δεν μπορώ άλλο..θέλω να περάσει ο καιρός να παρω αγκαλίτσα τον μπεμπηη να τον δω με τα ματια μου οτι είναι καλά!!!Μονο τότε νομίζω πως θα ησυχάσω...

Επίσης,εχω δει 2 τσάντες-αλλαξιέρες ίδιες σε διαφορετικό χρωμα... ακούω απόψεις..

Η πρώτη: http://www.kidsstore.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=yagendoo_flypage_1.tpl&product_id=4320&category_id=31&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&ref=bestprice.gr

Η 2η : http://www.agora.net.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=yagendoo_VaMazing_2.tpl&product_id=4052&category_id=31&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&ref=bestprice.gr

Αμα εχετε ορεξούλα μπείτε να μου πείτε την γνώμη σας!!!

Καλημερα κοριτσια τι κανετε;

Καλωσήρθες! Με το καλό η β' και ο ερχομός της μπεμπούλας σου!

Ασε που καναμε συναυλια απο

3 δωματια ακουγομασταν να βηχουμε εγω και τα παιδια!!!

Οταν γεννησεις θα βαλεις τη μαια του γιατρου ή του μαιευτηριου να σου

βαλουν το παιδι στο στηθος και να σου δειξουν επι τοπου τι

πρεπει να κανεις!

Περαστικά σας, βρε παιδιά (φαντάζομαι ότι με τόσο βήχα θα νιώθεις το κεφάλισου έτοιμο να εκραγεί....:()

Ελπίζω να πετύχω τέτοιες μαίες, αν και προσπαθώ να μην έχω πολλές απαιτήσεις

Βρε τελικά είναι δυνατόν να φαίνεται απο τον τρισδιαστατο υπέρηχο πού μοιάζει το παιδί;;(κόλλησα εγώ...)

Πραγματικά κόλλημα έφαγες! Πάντως, παιδιά, να την πω την αμαρτία μου, αυτά τα λινκ της pele ήταν τρομακτικά! Είναι κι αυτό το χρώμα το ...ικτερί...!

Θα δεις και το μωρο?!?!?!?!?!?

Μόνο να το ακούσω μου το βάζουνε (τούκου-τούκου!). Εν τω μεταξύ κάθε φορά μου λένε : "αχ, είναι μικρό μωρέ ακόμα, δεν ακούγεται καλά!"

Μικρό είναι το μάτι σας!

οι υπόλοιπες πότε ξεκινάνε οι άδειές σας?

Από 12 Απριλίου

(...είμαι από τις τυχερές, μετά τον τοκετό ακολουθεί 9μηνο...:P)

εγω στο πρωτο πηρα 20 και τα εχασα αμεσως...

Μπορείς να μας το γράφεις κάθε μέρα αυτό, παρακαλώ?

Απλά θα γράφεις : "Καλημέρα, εγώ στο πρώτο πήρα 20 και τα έχασα αμέσως"

Όλα καλά με τις βρωμοσυσπάσεις (αχ ήταν και μία κοπελίτσα δίπλα, στην 21η εβδομάδα που την παρακολουθούσαν για συσπάσεις....)

Μωρέ ας είναι καλά τα γιουτοπάρ.

Η ένεση τσούζει για κανά δεκάλεπτο, αλλά μετά οκ.

Α, ξέχασα να σας πω κάτι πολύ βασικό για το θηλασμό (:tongue::tongue::tongue:): (ξέρετε, αφού έχουν εξαντλήσει όλα τα επιχειρήματα, ξεφουρνίζουν το βαρύ πυροβολικό) : σε κάθε τάισμα (διάρκειας 30'-60') καις 500 θερμίδες :shock::shock::shock::shock:

ε, εκεί πείθεσαι και το αγοράζεις το προϊόν!!!!!!!!!!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Επίσης,εχω δει 2 τσάντες-αλλαξιέρες ίδιες σε διαφορετικό χρωμα... ακούω απόψεις..

Η πρώτη: http://www.kidsstore.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=yagendoo_flypage_1.tpl&product_id=4320&category_id=31&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&ref=bestprice.gr

Η 2η : http://www.agora.net.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=yagendoo_VaMazing_2.tpl&product_id=4052&category_id=31&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&ref=bestprice.gr

Κατ' αρχήν είναι γενικά πάαααααρα πολύ ωραίες!

Για το δικό μου γούστο, η δεύτερη (γενικά είμαι του ήπιου-μονότονου-μουντού!)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Αχ είναι τέλειες και οι δυο, αλλα θα προτιμούσα την γκρι-καφε...

[quote name='skountoufla;1944080

Μόνο να το ακούσω μου το βάζουνε (τούκου-τούκου!). Εν τω μεταξύ κάθε φορά μου λένε : "αχ' date=' είναι μικρό μωρέ ακόμα, δεν ακούγεται καλά!"

Μικρό είναι το μάτι σας!

[/quote']

χαχαχα!!!!!

skountoufla ευχαριστως να το κανω...;)

αν κι εχω αγχωθει λιγο αν θα τα χασω τωρα που τα ξαναπαιρνω γιατι αν δεν φυγουν μονα τους εχει να πεσει πολυ πεινα!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!

Εχω πολλές μέρες να σας γράψω!!! Τι κανετε;;;

Ευχομαι περαστικά για τις ιωσουλες που διάβασα και ότι καλύτερο στα κοριτσια που δεν εχουν κάνει ακόμα την β'επιπεδου.

Τι κάνετε; Τι νεα;;; Μου απάντησαν και μένα θετικά για το σεμινάριο...ποιο άλλο κοριτσάκι θα πάει;;; Γιατί με τόσες σελίδες που διάβασα δεν θυμάμαι....:rolleyes:

Είμαι απαραδεκτη...εχω μέρες να μπω!!!

Δεν μπορώ άλλο..θέλω να περάσει ο καιρός να παρω αγκαλίτσα τον μπεμπηη να τον δω με τα ματια μου οτι είναι καλά!!!Μονο τότε νομίζω πως θα ησυχάσω...

εμενα η πρωτη μου αρεσε μονο μια ερωτηση εχω: εχει μακρυ λουρι για να το κρεμας σε καροτσι?

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...