Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Ξανθή τουλάχιστον κάτι παίρνουνε! :D:tongue:

Η δικιά μου η πρώτη είναι καρμπόν ο πατέρας της μόνο το πιπί μου :oops: :oops:

που λέει ο λόγος έχει αλλά κατά τα άλλα φτυστή ως εκεί που δεν πάει.

Και η δεύτερη βαδίζει στα χνάρια της μετά τον τρισδιάστατο που

δείχνει ένα μωρό ίδιο με την πρώτη μου!

Τα γονίδιά μου είναι για απόσυρση μου φαίνεται! :tongue: :tongue:

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξανθη μου πως ηταν μετα απο τοοοοοσο καιρο ναδεις το μικρο σου?

το αφησες μια σταλια και τωρα ολοκληρο παιδι!

εμεις οπως ξερετε δεν εχουμε ιδεα απο την οψη της μικρης!

θα την δουμε μαλλον μια και αλη!

aCtzp3.png

Τα γονίδιά μου είναι για απόσυρση μου φαίνεται! :tongue: :tongue:

Noμίζω πως και τα δικά μου το ίδιο. Έχω μια παράξενη αίσθηση

ότι το μωρό θα είναι ίδιο ο πατέρας του και δεν θα έχει πάρει

τίποτα από μένα. Και εννοώ και από άποψης εμφάνισης και από

χαρακτήρα.

Noμίζω πως και τα δικά μου το ίδιο. Έχω μια παράξενη αίσθηση

ότι το μωρό θα είναι ίδιο ο πατέρας του και δεν θα έχει πάρει

τίποτα από μένα. Και εννοώ και από άποψης εμφάνισης και από

χαρακτήρα.

μπααα...τα αγορακια μοιαζουν στην μαμα τους λενε!

Αληθεια σε ειδοποιησαν για το σεμιναριο?

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!

Αχ κοριτσάκια μου...διάβασα την παρακάτω ιστορία γέννας, όπως την περιέγραψε μια κοπέλα απο ένα άλλο τοπικ, και δεν μπορούσα να σταματήσω το κλάμα.... Ποσο ανυπομονώ να περάσει ο καιρός και να τα ζήσουμε κ εμείς όλα αυτά!!!

http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=1941741&postcount=10411

Τι συγκινητικό!!!!!! Έβαλα τα κλάματα πραγματικά!!!! Αχ θεέ μου, τι περίεργο που θα είναι....

Ναι! Κι εσένα? Να συνεννοηθούμε για να μη χαθούμε!

θα ανταλλαξουμε τηλεφωνα για να μιλησουμε....δεν εχω ιδεα που ειναι αυτο!

αλλη κοπελα απο εδω δηλωσε συμμετοχη?

aCtzp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!

Και η δεύτερη βαδίζει στα χνάρια της μετά τον τρισδιάστατο που δείχνει ένα μωρό ίδιο με την πρώτη μου!

Τι όμορφο όμως που είναι να μοιάζουν τα αδέρφια μεταξύ τους!

Πάντως με τις κόρες, μην ανησυχείς! Είναι αναπόφευκτο για τα κορίτσια να μοιάσουν τελικά στη μαμά τους. Είναι ο τρόπος τους, οι κινήσεις τους, το βλέμμα τους, οι εκφράσεις τους, αυτά θα τα πάρουν απο σένα (θέλουν δε θέλουν:tongue:).

εμεις οπως ξερετε δεν εχουμε ιδεα απο την οψη της μικρης! θα την δουμε μαλλον μια και αλη!

Κι εμείς... :rolleyes:

μπααα...τα αγορακια μοιαζουν στην μαμα τους λενε!

Καλά σου λέει skybeam! Αφού κάνουμε που κάνουμε τους γιους, τουλάχιστον έχουμε καβαντζάρει-στατιστικά τουλάχιστον!- ένα παιδί που θα μας μοιάζει και θα είναι μαμάκιας (με την καλή έννοια)! [Αν και, σας είπα, από απλή παρατήρηση και μόνο έχω δει ότι συνήθως τα παιδιά μεγαλώνοντας θα πάρουν το όλο στυλ του γονιού του ίδιου φύλου]

NuWHp2.png

InJWp3.png

θα ανταλλαξουμε τηλεφωνα για να μιλησουμε....δεν εχω ιδεα που ειναι αυτο!

Εννοείται. Κι εγώ έχω μείνει πίσω από Αγ. Παρασκευή, δεν ξέρω καθόλου πού είναι το μετρό της περιοχής...

Καλά σου λέει skybeam! Αφού κάνουμε που κάνουμε τους γιους, τουλάχιστον έχουμε καβαντζάρει-στατιστικά τουλάχιστον!- ένα παιδί που θα μας μοιάζει και θα είναι μαμάκιας (με την καλή έννοια)! [Αν και, σας είπα, από απλή παρατήρηση και μόνο έχω δει ότι συνήθως τα παιδιά μεγαλώνοντας θα πάρουν το όλο στυλ του γονιού του ίδιου φύλου]

Βρε, λες? Η αλήθεια είναι ότι ο γιος του άντρα μου από τον πρώτο του γάμο, ενώ λένε ότι μοιάζει στη μαμά του περισσότερο, εγώ βλέπω να είναι ίδιος ο άντρας μου, και πραγματικά λόγω αυτού που λες μάλλον, γιατί το σώμα, σουλούπι, κινήσεις κ.λπ... τον κάνουν να φαίνεται φτυστός! (ενώ ο άντρας μου λέει ότι στη μάνα του μοιάζει)

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλιτσες!

Είστε όλες καλα ελπίζω...

Μαρια πως παει η ίωση?ευχομαι να πέρασε...

Skybeam θα σου μοιάζει ο γιος σου, θα δεις...

αρχικά τουλάχιστον γιατι οταν θα γίνει άνδρας οπως

λένε κ τα κορίτσια θα μοιάζει πιο πολυ του μπαμπά...

Ο δικός μου ειναι όλο ίδιος εγω οταν ήμουν μικρη,

ο άνδρας μου καμία φορα τον φωνάζει μικρο Μαριακι...

Η μπεμπα όμως απ οτι είδα στη φωτο μοιάζει του μπαμπα....

Την υγεια τους να χουν...σε όποιον κ αν μοιάζουν...

Skountoufla άξιζε τον κόπο η ταλαιπωρία χθες με το σεμινάριο?λ

qLIep2.png

y2qkp3.png

Καλημερα κοριτσια τι κανετε;

Ειμαι εγκυος στο πρωτο και ειναι κοριτσακι και μου ειπε ο γιατρος για 18 Ιουνιου θα γεννησω.Αυριο παω για την β'επιπεδου.

ΠΗΤ 18/06/13 Κοριτσι

Καλημερα κοριτσια τι κανετε;

Ειμαι εγκυος στο πρωτο και ειναι κοριτσακι και μου ειπε ο γιατρος για 18 Ιουνιου θα γεννησω.Αυριο παω για την β'επιπεδου.

καλημέρα Γιαννα, με το καλο το κοριτσάκι σου!!!! Και καλή επιτυχία αύριο!!!!

Skountoufla άξιζε τον κόπο η ταλαιπωρία χθες με το σεμινάριο?λ

E, λοιπόν, να πω την αλήθεια, ναι!

Δεν το περίμενα, γιατί όλο κι όλο μια συνάντηση είναι και "διοργανώνεται" από κατάστημα βρεφικών ειδών, όπου απλά έρχεται μια μαία, αλλά είπε ενδιαφέροντα πράγματα, για πρωτάρες τουλάχιστον (κράτησα και σημειώσεις!).

Βέβαια, απ' ό,τι έχω καταλάβει, για τον θηλασμό η καθεμιά λέει το μακρύ της και το κοντό της, ειδικά αν έχει ιδία εμπειρία και νομίζει ότι αφού αυτή το έκανε έτσι και "της βγήκε", έτσι είναι και το σωστό, απλά κάποιες γενικές κατευθυντήριες γραμμές χρειάζονται.

[π.χ. γιατί μπορεί το μωρό να σου κόψει/πληγιάσει τη θηλή? γιατί δεν είναι σε σωστή στάση θηλασμού ώστε να "βεντουζάρει" το στόμα του στο στήθος (δηλ. να μην πιάνει μόνο τη ρώγα, αλλά και το γύρω γύρω, να μην μπαίνει αέρας απο πουθενά), ε, αυτό δεν το είχα ξανακούσει. όταν το είπα σε φίλη μου, μου είπε ότι αυτή αναγκάστηκε το ανακάλυψε μόνη της, αφότου το έπαθε (σκισμένη θηλή, αίμα, θήλαστρο για λίγο κλπ κλπ). Ε, καλό δεν είναι να το έχεις ακούσει πιο πριν? Κι αν μπορέσεις, το εφαρμόζεις!

Σας αφήνω να πάω για την εβδομαδιαία μέτρηση συσπάσεων ...και την πρωτη μου ένεση κορτιζόνης....:(

BYE!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...