Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

καλη αναρρωση στη mummy tobe φοβερο να ειναι το εμβρυο 3 βδομαδες νεκρο! Τι μπορεις να παθεις χριστε μου!

Stroumfitaki δεν κανω σακχαρο το παρακολουθουσαμε παντα απλως κανω μεγαλα παιδια ;) και οπως λεει και η my girl αμα παλι ειναι μεγαλο θα παει για καισαρικη εχω στενη λεκανη τι να κανω....

lila pause welcome!!

Μιλησε κανεις για αιωνα μεχρι το γιατρο?Τοσο ειναι και οι 10 μερες μεχρι να κανω την 1η επισκεψη Α Ι Ω Ν Α Σ.....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλη αναρρωση στη mummy tobe φοβερο να ειναι το εμβρυο 3 βδομαδες νεκρο! Τι μπορεις να παθεις χριστε μου!

Stroumfitaki δεν κανω σακχαρο το παρακολουθουσαμε παντα απλως κανω μεγαλα παιδια ;) και οπως λεει και η my girl αμα παλι ειναι μεγαλο θα παει για καισαρικη εχω στενη λεκανη τι να κανω....

lila pause welcome!!

Μιλησε κανεις για αιωνα μεχρι το γιατρο?Τοσο ειναι και οι 10 μερες μεχρι να κανω την 1η επισκεψη Α Ι Ω Ν Α Σ.....

:)

Mariapap82 το δικο μου εμβρυο ηταν 3 εβδομαδες νεκρο.της mummytobe ειναι μια χαρα και θα το χαρει!stroumfitaki ευχομαι η 3η χοριακη να ειναι πενταψηφια κ θα ειναι γιατι το αξιζεις.ολα καλα θα ειναι.

jPnnp3.png

P92Ip3.png

i want to be mama μας έλειψες! Είσαι καλύτερα κοριτσάκι μου; Να τρως πολλά ψαράκια αυτές τις μέρες, θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την διάθεσή σου!

Αχ, μακάρι να είναι πενταψήφιο, αλλά έχω πολλά να φοβάμαι. Με την 2η να μην είχε πάρει ούτε 10% αύξηση και την προγεστερόνη στα πατώματα, αισθάνομαι την αυριανή ημέρα σαν σχολικές εξετάσεις! Εκεί τουλάχιστον χτυπούσες έναν μαραθώνιο διαβάσματος και έγραφες, εδώ τί να κάνω που δεν είναι τίποτε στο χέρι μου...

Έχω πάψει να είμαι και ευσυγκίνητη όπως ήμουν την προηγούμενη εβδομάδα, και με ανησυχεί και αυτό. Ή η χοριακή πήρε την κατιούσα ή ίσως να την συνήθισα κιόλας (γίνεται αυτό?)...

4.gif

i want to be mama μας έλειψες! Είσαι καλύτερα κοριτσάκι μου; Να τρως πολλά ψαράκια αυτές τις μέρες, θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την διάθεσή σου!

Αχ, μακάρι να είναι πενταψήφιο, αλλά έχω πολλά να φοβάμαι. Με την 2η να μην είχε πάρει ούτε 10% αύξηση και την προγεστερόνη στα πατώματα, αισθάνομαι την αυριανή ημέρα σαν σχολικές εξετάσεις! Εκεί τουλάχιστον χτυπούσες έναν μαραθώνιο διαβάσματος και έγραφες, εδώ τί να κάνω που δεν είναι τίποτε στο χέρι μου...

Έχω πάψει να είμαι και ευσυγκίνητη όπως ήμουν την προηγούμενη εβδομάδα, και με ανησυχεί και αυτό. Ή η χοριακή πήρε την κατιούσα ή ίσως να την συνήθισα κιόλας (γίνεται αυτό?)...

Είμαι μια χαρά...

Ήταν απλά να γίνει...

Δεν το επέλεξα εγώ αλλά ο Κύριος.Κάτι παραπάνω γνωρίζει Εκείνος.

Περιμένω να ηρεμήσω να κάνω ότι εξετάσεις χρειάζεται και να βάλω μπροστά πάλι με την βοήθεια του Θεού.

Χαίρομαι που μου χάρισε την ζωή και τον άντρα μου.

όσο για την χοριακή σου εύχομαι από καρδιάς να είναι μεγάλη και να δείτε στον υπέρηχο το σπόρι σας!!!

Έχεις κάνεις εξετάσεις;;;

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

ουπς ναι sorry για την i want to be mama ηθελα να πω επανω και μπερδευτηκα!

Ηταν απλα να γινει οπως συμβαινει σε τοσες κοπελες δυστυχως! Κουραγιο τωρα και ξεκινησετε οταν θα σας πει ο γιατρος. Λενε μαλιστα οτι μετα απο αποβολη "πιανεις" πιο ευκολα!

Stroumfitaki καλα αποτελεσματα! Θα παρεις πρωτα τα αποτελεσματα και μετα θα πας στο γιατρο? Τι ωρα θα ξερεις?

Ήρθε και η σειρά μου να αποχωρήσω από αυτήν την συζήτηση.

Σύντομα θα μπω για απόξεση, δεν ξέρω ακόμη πότε.

Κάπου είδαμε μια κύστη. Στο ενδομήτριο δεν υπάρχει τίποτε.

Ή απορροφήθηκε ή πρόκειται για εξωμήτριο. Θα δείξει η χοριακή που θα βγει το μεσημέρι.

Σε κάθε περίπτωση, το βάψιμο του παιδικού δωματίου αναβάλλεται.

4.gif

Ή απορροφήθηκε ή πρόκειται για εξωμήτριο. Θα δείξει η χοριακή που θα βγει το μεσημέρι.

βρε stroumfitaki τι επαθες ψυχη μου? Πολυ λυπαμαι! Την επομενη φορα ευχομαι να εισαι πιο τυχερη γιατι ηταν κακη τυχη αυτο που επαθες. Κουραγιο εμεις ειμαστε εδω για οτι χρειαστεις.....

Διαφημίσεις

Ότι χρειαστείς είμαι εδώ...

Ξέρω τι περνάς...

Κουράγιο το λέω σε σένα να το ακούω κι εγώ.

ότι μα ότι θες στείλε μου πμ!:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Tί έγινε βρε stroumfitaki ?? :confused: :confused:

Κύστη?? Με 3χιλιάδες και βάλε χοριακή? Γνώμη μου να πάς και σε άλλον γιατρό μην μπέις ακόμα για απόξεση! Όπως και να έχει είσαι αισιόδοξο άτομο και δεν θα σε πάρει από κάτω!:D

Υ.Γ. Καλημέρα στις υπόλοιπες τις παρέας και ελπίζω να είσαστε καλά όλες!!!

i want to be mama δεν σε ξεχνάω!Σε έχω στο νου μου να ξέρεις!

Μπορεί να μην γνωριστήκαμε καλά αλλά σε μία τέτοια απώλεια δεν χρειάζεται να ξέρεις τον άλλον χρόνια για τον σκέφτεσαι!Ότι χρειαστείς εδώ!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Tί έγινε βρε stroumfitaki ?? :confused: :confused:

Κύστη?? Με 3χιλιάδες και βάλε χοριακή? Γνώμη μου να πάς και σε άλλον γιατρό μην μπέις ακόμα για απόξεση! Όπως και να έχει είσαι αισιόδοξο άτομο και δεν θα σε πάρει από κάτω!:D

Υ.Γ. Καλημέρα στις υπόλοιπες τις παρέας και ελπίζω να είσαστε καλά όλες!!!

i want to be mama δεν σε ξεχνάω!Σε έχω στο νου μου να ξέρεις!

Μπορεί να μην γνωριστήκαμε καλά αλλά σε μία τέτοια απώλεια δεν χρειάζεται να ξέρεις τον άλλον χρόνια για τον σκέφτεσαι!Ότι χρειαστείς εδώ!

Να είσαι καλά κοπέλα μου και με το καλό να πάρεις αγκαλιά το μωρό σου...

Θα βλέπω τα νέα σας αλλά δεν θα γράφω,άλλωστε δεν δεν θέλω να σας μαυρίζω την ψυχή εγκυούλες μου γι'αυτό και δεν ενημέρωσα εξ'αρχής.

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Σε κάθε περίπτωση, το βάψιμο του παιδικού δωματίου αναβάλλεται.[/

stroumfitaki μου κανε κουράγιο κοριτσάκι μου...

Σύντομα θα είσαι ξανά εδω να μας λες τα νέα σου!και θα περιμένουμε νέα σου!

Τωρα ετσι όπως ήρθαν τα πράγματα μακάρι να μην ειναι εξωμητριο!

Και γιατί απόξεση?αφου δεν βλέπει τιποτα τι θα καθαρίσει?:confused:

Κάτσε να δούμε την χοριακη...πιο πολυ για βιοχημικη φαίνεται το οποίο σημαίνει οτι κορίτσι μου θα σου ερθει η περίοδος και ετσι θα τελειώσουν ολα!

Βρε κορίτσια λέω βλακείες?

Πήγαινε και σε έναν άλλο γιατρο!

aCtzp3.png

Δύσκολες καταστάσεις για μια γυναίκα, αλλά για κάποιο λόγο όμως συμβαίνουν. Κουράγιο και δυναμη για την νέα προσπάθεια! Επίσης θα συμφωνήσω ότι επειδή το εξωμητριο δεν είναι μια απλή υπόθεση συμβουλέψου και άλλο γιατρό πριν κανεις οτιδήποτε. Εύχομαι ολα να είναι όσο πιο δυνατόν ανώδυνα.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...