Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Kittymaria kai Milky, με το μπαρδόν, αλλά επειδή έχω ένα θεματάκι, πόσο τον έχετε? (τον τράχηλο). Μίλκυ! εσύ πήρες και dvd, όμως!

43mm.ναι,εχουμε ολοκληρο φωτογραφικο αλμπουμ!!!χαλαλι της!

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μωρέ, δεν έχω πρόβλημα με την ένεση αυτή καθαυτή (είμαι κι εγώ κορίτσι ηπαρίνης από την δεύτερη χοριακή και μετά...συν τις ορμονικές ενέσεις του παρελθόντος :confused:), η ιδέα του επιπλέον φαρμάκου με κώλωνε, αλλά κομμάτια να γίνει! Κορτιζόνη for ever!

μια φορα την εβδομαδα θα ειναι!!!εδω την ηπαρινη την κανεις(-ουμε) καθε μερα!!!ΥΠΟΜΟΝΗ!!!το ονειρο πλησιαζει....:rolleyes:

Δηλαδή τη Δευτέρα στον β επιπέδου να πάω προετοιμασμένη και για κολπικό υπέρηχο ε;;;

Πιθανότατα!

Κι εμένα κολπικά τον μέτρησε στην β' και τον έβγαλε 37 μ.μ. Μικρός είναι? Δεν μου είπε τίποτα...

λεω να πιω ενα ντεπον αλλα τι να μου κανει?

Ναι, πιες ένα ντεπονάκι απλό, όχι αναβράζον... κάτι θα κάνει.

Skountoufla εδώ φάγαμε τον γάιδαρο με τόσα φάρμακα... κάντο εκεί νά'χεις το κεφάλι σου ήσυχο... αν δεν σε έβαζε να το κάνεις και χτύπα ξύλο (φτου μακρυά) αποδεικνυόταν ότι το χρειαζόσουν, θα τον περνάγαμε γενεές 14 τον έρημο τον γυναικολόγο...

Φτου, φτου, φτου να μη σας ματιάσω με τους τραχήλους σας!

Skybeam, 37 mm ειναι τέλειος, αλλά μις τράχηλος βγαίνει η Μίλκυ!

Εγώ μόλις 27 mm:(, αλλά κάτω από 25 είναι που ανησυχούμε, λέει...

Γι' αυτό με τις μικροσυσπασούλες τα'παιξε και με έχει από κοντά με τα καρδιοτοκογραφήματα...

Sorry για το γκάλοπ, μωρέ, αλλά λίιιιιιιγο με απασχολεί.

(τον φάγαμε τον γάιδαρο λέτε, ε?...;))

NuWHp2.png

InJWp3.png

Κι εμένα κολπικά τον μέτρησε στην β' και τον έβγαλε 37 μ.μ. Μικρός είναι? Δεν μου είπε τίποτα...

κανουν 2 μετρησεις με διαφορα 2-3 εβδομαδων για να δουν αν μειωνεται το μηκος του για να κανουν περιδεση.αυτο στο α΄τριμηνο.στο β΄τριμηνο τον μετρανε προληπτικα.νομιζω το κατωτατο οριο ανησυχιας ειναι τα 25mm,χωρις να ειμαι σιγουρη!

Διαφημίσεις

Φτου, φτου, φτου να μη σας ματιάσω με τους τραχήλους σας!

Skybeam, 37 mm ειναι τέλειος, αλλά μις τράχηλος βγαίνει η Μίλκυ!

με τοση ξαπλα,το μωρο θα βγει απο το στομα:):):):)

Γεια σας κουκλες κ απο μενα!!

Βίβιαν με το καλο τα αποτελέσματα!!!!! Να ειναι σουπερ να μην το ξανασκεφτείς!

Νάντια μου περαστικά σου!! Κ εμένα με πεθαίνει η πλάτη μου στην αριστερή πλευρά...μάλλον επειδη προσπαθω να κοιμάμαι μονο απο εκει κ επιβαρύνεται....

Σκουντουφλίτσαααα!!! Καλέ ποσο μεγάλωσε το μικράκι??? Τι ωραία!!!! Δεν ξερω για τις ενεσούλες, αλλά ειμαι σίγουρη πως κ εσυ οπως όλες μας θα κάναμε τα πάντα για να γεννηθούν γερα αυτα τα πλασματάκια!! Οπότε σαν μάνα θα το "πιεις κ αυτο το φαρμάκι"!!

Οσο για τον τράχηλο που λέτε...ας το καλό με βάλατε σε πειρασμό κ πήρα τους υπερηχους να ψάξω τις μετρήσεις μου! Εμενα κοιλιακα τον εχει μετρήσει κ αυτο που μου εχει πει ειναι πως ειναι πολύ καλός.

Τίποτα για νούμερα...

Στο χαρτι γράφει (εκτός τα του μωρού)

ΘΕΣΗ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ: ΟΠΙΣΘΙΟΣ ΜΕΣΟΣ

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ: ΒΑΘΜΟΣ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ Ι

ΠΑΧΟΣ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ: ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ

ΑΜΝΙΑΚΟ ΥΓΡΟ: ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ

Δεν λέει κανένα πιο συγκεκριμένο νούμερο......

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Διαφημίσεις

μια φορα την εβδομαδα θα ειναι!!!εδω την ηπαρινη την κανεις(-ουμε) καθε μερα!!!ΥΠΟΜΟΝΗ!!!το ονειρο πλησιαζει....:rolleyes:

που διαβασα οτι με την ηπαρινη τα κιλα ανεβαινουν ολιγον ευκολα?

ισχυει αυτο?

κοριτσια με αγχωσατε λετε επρεπε να με μετρησει κολπικα?

αυτη η β επιπεδου με πολλες αποριες με αφησε και χιλιοξενερωσα και με τον γιατρο που μου την εκανε!

νομιζω 37 ηταν αλλα δεν θυμαμαι πρεπει να βρω τα χαρτια.

ηπια ενα ντεπον ελπιζω να στρωσει γιατι καηκα...

aCtzp3.png

Βρήκα και καινούριο θέμα να αγχώνομαι τώρα μέχρι την Δευτέρα για τον β επιπέδου!!!! Θα πάρω τον γιατρό μου το απόγευμα τηλ να τον ρωτήσω αν έχει μετρήσει τον τραχηλό μου και αν είναι καλος.....

που διαβασα οτι με την ηπαρινη τα κιλα ανεβαινουν ολιγον ευκολα?

ισχυει αυτο?

δεν ξερω αν αληθευει,αλλα ειμαι το ζωντανο παραδειγμα οτι ισχυει!!!

α!!!εχθες που πηγα στα prenatal ειχε στολη αποκριατικη προβατακι τυπου φουφουλα για μωρακια εως ενος ετους!!!πιο cute,πεθαινεις!!αυτα να σκεφτεσαι skountoufla και να παιρνεις δυναμη!!!τι εμεινε νομιζεις?ουτε 3 μηνες!!!

Βρήκα και καινούριο θέμα να αγχώνομαι τώρα μέχρι την Δευτέρα για τον β επιπέδου!!!! Θα πάρω τον γιατρό μου το απόγευμα τηλ να τον ρωτήσω αν έχει μετρήσει τον τραχηλό μου και αν είναι καλος.....

βρε,πουλακι μου,αν ειχες προβλημα,ο γιατρος σου,δε θα σε ενημερωνε???χαλαραααα(οπως λετε και στη Σαλονικα),μην αγχωνεσαι διχως λογο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...