Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάκια μου πως είστε?

έχω να μπω 2-3 και σας έχω χάσει..με έχετε βάλει σε

σκέψεις με το σύστημα με τις πάνες..δεν μου ακούγεται

και πολύ ακριβό..:rolleyes:

εγώ έχω προβληματιστεί με το μαξιλάρι της αλλαξιέρας..

έχουμε ήδη συρταριέρα στο παιδικό και θα έπαιρνα αυτά

τα παπλωματάκια που είναι για πάνω στις αλλαξιέρες αλλά τελικά

δεν βολεύει γιατί δεν χωράει το μωρό κάθετα!:shock:

οπότε θα καταλήξω σε αυτά τα κλασσικά μαξιλάρια που τα βάζεις

πλάγια..έχει καμμία τέτοιο?βολεύει?έχω μπερδευτεί!!:shock:

το απόγευμα θα πάμε να πάρουμε το καρότσιιιιι!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

και μετά θα πάω να πάρω τα αποτελέσματα της 2ης καμπύλης

που έκανα χτες!για να δούμε..

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διάβασα, διάβασα! Καλά μη νομίζεις κι εσύ ότι η διαφορά είναι και τίποτα τεράστια, κάτι χιλιοστά να είναι! Μια χαρά είναι το κεφαλάκι, σκέψου και μαγουλάκι που θα έχει να τσιμπάς και να φιλάς!

Τέτοια να μου λες...Εγώ είμαι όλη ένα μάγουλο (δύο μάγουλα για την ακρίβεια), λες να μου φέρνει το άτιμο....???????????:rolleyes:

NuWHp2.png

InJWp3.png

εγώ έχω προβληματιστεί με το μαξιλάρι της αλλαξιέρας..έχουμε ήδη συρταριέρα στο παιδικό και θα έπαιρνα αυτά

τα παπλωματάκια που είναι για πάνω στις αλλαξιέρες αλλά τελικά

δεν βολεύει γιατί δεν χωράει το μωρό κάθετα!:shock:

οπότε θα καταλήξω σε αυτά τα κλασσικά μαξιλάρια που τα βάζεις

πλάγια..έχει καμμία τέτοιο?βολεύει?έχω μπερδευτεί!!:shock:

Καλημέρα μελιτζανάκι, πράγματι σε χάσαμε!

Κάνε την έρευνά σου για τη συρταριέρα και πες μου κι εμένα γιατί κι εγώ έχω ήδη μία, κρίμα θα είναι να μην βολέψει, δεν θέλω να ψωνίζω εξτρά πράγματα (στη χειρότερη έχω σκεφτεί καμιά από το ΙΚΕΑ)

Καλά αποτελέσματα απ' την καμπύλη και καλές παραλαβές!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Τέτοια να μου λες...Εγώ είμαι όλη ένα μάγουλο (δύο μάγουλα για την ακρίβεια), λες να μου φέρνει το άτιμο....???????????:rolleyes:

Mακάρι! Μα, μωρό χωρίς μάγουλο, κοιλίτσα φουσκωμένη από το γάλα και δίπλες στα μπούτια????? :D:D

;)

Διαφημίσεις

Γεια κοριτσακια

Ελπίζω να είστε όλες καλα!!

Skountoufla εχει απόλυτο δίκιο η Skybeam....τα

μωρά πρεπει να εχουν μάγουλο κ διπλές στα μπουτια...

να ειναι σα μπουρεκακια ...ειναι τέλεια!!!

Γιωτα εμένα μου μέτρησε στη β επιπέδου τον τραχήλο.

Γράφει μάλιστα στα αποτελέσματα οτι ειναι κοιλιακη μέτρηση....

Για τα mothercare συμφωνω κ εγω...δεν εχουν καθόλου

εκπτώσεις...

qLIep2.png

y2qkp3.png

Κορίτσια τον τράχηλο τον μετράνε με κολπικό υπέρηχο;; Εμένα ο γιατρός δεν μου έχει αναφέρει κάτι για μεγάλο ή μικρό κλπ.....

στην β΄επιπεδου,με μετρησε κανονικοτατα κολπικα.και στην τελευταια εξεταση 31/01 στον ιατρο μου,παλι ηθελε να με εξετασει κολπικα γιατι ειχα συσπασεις και επρεπε να το ελεγξει.α!εγω στη β΄επιπεδου πληρωσα 180 ευρω με dvd!!!μαλλον με πιασανε κοροϊδο!!!

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Δηλαδή τη Δευτέρα στον β επιπέδου να πάω προετοιμασμένη και για κολπικό υπέρηχο ε;;; Προετοιμασμένη και ψυχολογικά και σωματικά (να ξυριστώ δηλαδή.....:?:-?:?)

στην β΄επιπεδου,με μετρησε κανονικοτατα κολπικα.και στην τελευταια εξεταση 31/01 στον ιατρο μου,παλι ηθελε να με εξετασει κολπικα γιατι ειχα συσπασεις και επρεπε να το ελεγξει.α!εγω στη β΄επιπεδου πληρωσα 180 ευρω με dvd!!!μαλλον με πιασανε κοροϊδο!!!

Α εχει κ πιο ακριβά απο αυτά που πλήρωσα εγω...:(:(

qLIep2.png

y2qkp3.png

Δηλαδή τη Δευτέρα στον β επιπέδου να πάω προετοιμασμένη και για κολπικό υπέρηχο ε;;; Προετοιμασμένη και ψυχολογικά και σωματικά (να ξυριστώ δηλαδή.....:?:-?:?)

Καλύτερα να είσαι έτοιμη για παν ενδεχόμενο...

qLIep2.png

y2qkp3.png

Διαφημίσεις

και εγω ειχα παει χαλαρη και μου λεει να ετοιμαστουμε και για μετρηση τραχηλου? και λεω ναι,φυσικα και περιμενα και εγω κοιλιακα και μου λεει γδυθειτε παρακαλω.εμεινα με το στομα:shock:(και τα ποδια)ανοιχτα!!!!

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

εμενα μου μετρησε μηκος τραχηλου ευτυχως κοιλιακα αν και κολπικα ειναι καλυτερα!

κοριτσια ασχημα τα νεα...με εχει πιασει η μεση μου εντελως!

δεν μπορω να κουνηθω...τι θα κανω?

λεω να πιω ενα ντεπον αλλα τι να μου κανει?

πολυ την φοβομουν την ρημαδα γιατι εχω μετακινηση σπονδυλου αλλα ακομα ελπιζω οτι ειναι παροδικο και θα περασει!

με εχει πιασει στον πωπω δεξια και με εχει γονατισει!ουφ...

skontoufla περασατε το κιλο?μπραβο βρε θηρια τελεια!

να μην σε αγχωνει η ενεση...οτι ειναι για καλο κοπελα μου!

δεν ειναι ευχαριστο αλλα μην νομιζεις δεν θα σε δυσκολεψει!

τρυπιεμαι και μαλιστα στην κοιλια απο 9η εβδομαδα καθε πρωι!

ολα ειναι στο μυαλο...

aCtzp3.png

Κορίτσια τον τράχηλο τον μετράνε με κολπικό υπέρηχο;;

Μουά, κολπικά, στη β'.

Kittymaria kai Milky, με το μπαρδόν, αλλά επειδή έχω ένα θεματάκι, πόσο τον έχετε? (τον τράχηλο). Μίλκυ! εσύ πήρες και dvd, όμως!

Δηλαδή τη Δευτέρα στον β επιπέδου να πάω προετοιμασμένη ψυχολογικά και σωματικά (να ξυριστώ δηλαδή.....:?:-?:?)

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Καλύτερα να είσαι έτοιμη για παν ενδεχόμενο...

Μου θυμίζει ένα σκετσάκι στο ΑΜΑΝ, με το απεριτίφ...!!!

Νάντια, επίσης, πόσο τον βγάλατε τον τράχηλο, θυμάστε?

Περαστικά και κουράγιο με τη μέση, φαντάζομαι ότι θα είναι πολύ σπαστικό...

(Ναι!!!!! Σπάσαμε το φράγμα του κιλού!!!!!)

Μωρέ, δεν έχω πρόβλημα με την ένεση αυτή καθαυτή (είμαι κι εγώ κορίτσι ηπαρίνης από την δεύτερη χοριακή και μετά...συν τις ορμονικές ενέσεις του παρελθόντος :confused:), η ιδέα του επιπλέον φαρμάκου με κώλωνε, αλλά κομμάτια να γίνει! Κορτιζόνη for ever!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Νάντια περαστικά κοπέλα μου!!!!! Υπάρχει κάτι που μπορείς να κανεις να ανακουφιστείς;;; Μιλά με κανα γιατρο......

Skountoufla θετικές σκεψεις θέλω!!!!!!! Κορτιζόνη for ever λοιπόν!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...