Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Δεύτερη....πήγα 5+5 την πρώτη φορα...είδαμε οτι ολα ειναι καλα και είδαμε και καρδιά να αναβοσβήνει!

ε τωρα εκεινη η γαριδα θα ειναι πιο μεγαλη και θα διακρινεται το κεφαλι!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ραντεβου δεν εχω κλεισει μαλλον θα το βαλω 4 οκτωβριου που θα ειμαι 6+2 για να ακουσουμε σιγουρα καρδια οποτε θα αργησω να εχω νεα....

Κατα τα αλλα πως πανε οι αναγουλες και οι καουρες?

Το παιδι μου ειναι ανάποδο...

Εχθές ο μπαμπάς πήγε και έφερε goody's Παναθεμα τον!

Εγω ήμουν απο το μεσημέρι και μετα χάλια!

Με το που τα βλέπω λέω...Ωχ...την βάψαμε!αλλα ειμαι λαιμαργη δεν κρατήθηκα!

Ε σας πληροφορώ οτι πέρασαν ολα!

Σαν πουλάκι κοιμήθηκα!

Ενιωθα βέβαια λίγες τύψεις λόγω junk food....αλλα απο στομάχι τελεια!

aCtzp3.png

ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!!!! Για καποιο λογο τα σουβλακια δεν μας πειραζουν!

Ακου τωρα ιστορια: ειμαι εγκυος στο 1ο εχουμε παει διακοπες στη Λημνο και εγω ειμαι στη χειροτερη φαση αναγουλες, καουρες και τα σχετικα δεν μπορουσα να φαω τιποτα. Τρωγανε οι αλλοι διπλα μου καλαμαρακια, ψαρια και χταποδια και εγω να θελω να βγαλω το παραμικρο. Εφτασα να τη βγαλω 2 μερες μονο με λαπα μπας και συνελθω και τη μερα που φευγαμε απεναντι απτο λιμανι ειχε βρωμικο χτυπησα ενα απολα το οποιο οχι μονο δε με πειραξε αλλα μετα απο 2 ωρες ηθελα κι αλλο!!!!

Σε βλεπω καθε βραδυ με σουβλακια!!!!!

Διαφημίσεις

ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!!!! Για καποιο λογο τα σουβλακια δεν μας πειραζουν!

Ακου τωρα ιστορια: ειμαι εγκυος στο 1ο εχουμε παει διακοπες στη Λημνο και εγω ειμαι στη χειροτερη φαση αναγουλες, καουρες και τα σχετικα δεν μπορουσα να φαω τιποτα. Τρωγανε οι αλλοι διπλα μου καλαμαρακια, ψαρια και χταποδια και εγω να θελω να βγαλω το παραμικρο. Εφτασα να τη βγαλω 2 μερες μονο με λαπα μπας και συνελθω και τη μερα που φευγαμε απεναντι απτο λιμανι ειχε βρωμικο χτυπησα ενα απολα το οποιο οχι μονο δε με πειραξε αλλα μετα απο 2 ωρες ηθελα κι αλλο!!!!

Σε βλεπω καθε βραδυ με σουβλακια!!!!!

Μωρε ειναι που δεν κάνει....αλλιώς κανένα πρόβλημα δεν εχω..

Αλλιώς εμείς γενικά τα delivery τα στηρίζουμε..

Μήπως το λιπαρο κάτι κάνει?περιεργο ειναι...αυτο το πράγμα...

Εσύ ωραίες διακοπές πρέπει να περασες τότε έτσι όπως μου τα λες....:tongue::tongue:

aCtzp3.png

Ρε κορίτσια, κι εγώ αυτό παθαίνω!

Ενώ δεν το είχα καθόλου με το κρέας, τώρα όποτε δω σουβλάκι αισθάνομαι σαν βρυκόλακας!!!

Επίσης, με χαρά σας ανακοινώνω οτι σήμερα μου επέστρεψαν οι αναγούλες! Και όχι μόνο επέστρεψαν, αλλά φέρανε μαζί τους και το μυτο-σκάννερ!!! Από όπου περάσαμε με το αυτοκίνητο, εντόπισα ακριβώς τί φαγητό μαγειρεύανε στην κάθε γειτονιά! Λαγωνικό σας λέω!

4.gif

xaxaxaxaxa ακου μυτοσκανερ! εισαι φοβερη! Αμαν κι εσυ απο τωρα αναγουλες? Και τα "καλα" ειναι μετα την 9η και κορυφωνονται 14η-15η! Θα πεσι σουβλακι και σοδα συνεφο......

Το σουβλάκι καλοδεχούμενο είναι!

"Εξαγωγές" να μου κάνουν τη χάρη να μην πέσουν, γιατί έχω μια εμετοφοβία, που δεν είμαι σίγουρη αν είμαι έτοιμη να την αποχωριστώ!!!:rolleyes:

Εσύ πώς τα πας; Τελικά γιατί σου είπε ο γιατρός για καισαρική;

4.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Χθες πηγαμε σε γαμο ολο το τσουρμο και τωρα ειμαι κομματια κι ας γυρισαμε νωρις. Αυτα τα παιδια γιατι να μην μπορουν να κοιμηθουν περα απτις 7:30?

Stroumfitaki μην αγχωνεσαι απο τωρα για τις αναγουλες. Εγω οσο και να υπεφερα δεν εχω κανει ουτε ενα εμετο ποτε γιατι δεν μπορω να κανω εμετο γενικα. Τωρα αυτο δεν ξερω αν ειναι και καλο μπορει εκεινη την ωρα που υποφερεις να ανακουφιζεσαι αν κανεις εμετο. Πραγματικα δεν ξερω. Αλλα μην αγχωνεσαι μπορει και να μην εχεις φοβερες αναγουλες.

Τωρα για την καισαρικη το ψιλοπεριμενα γιατι εχω την ταση να κανω μεγαλα παιδια (που δεν μπορω να βγαλω χεχε). Ο Χαρης γεννηθηκε μονος του ενα μηνα νωριτερα 3650γρ και τα ειδα ολα ειχα φοβερη δυστοκια. Η Λυδια ειχε εντελως λαθος σταση ηταν και μεγαλη (4160γρ) και παρολο που καναμε προκληση δεν κατεβαινε με τιποτα οποτε πηγα για καισαρικης. "Αμα οι συνθηκες ειναι τελειες μπορει να παμε για φυσιολογικο" ετσι μου ειπε θα το συζητησουμε και απο κοντα. Αλλα τωρα που τα χω κανει και τα 2 δε με φοβιζει τιποτα ενα γερο μωρο θελω!

Οπως ολες μας ;)

Καλημερααααααα!!

Μαρακι σε ξύπνησαν τα ζιζανιακια σου??

Να σας ενημερώσω οτι εχθές μπήκε στο θεματάκι μας το άλλο η I want to be mama και ειναι αρκετά καλα!

Δυστηχως το εμβρυο ηταν νεκρό 3 εβδομάδες :shock: οπότε ευχαριστεί τον Θεό που δεν έπαθε η ίδια κάποια μεγάλη ζημιά!

Εχει τον άντρα τηςου την στηρίζει πολυ και θα μπει σιγά σιγά σε μια σειρά εξετάσεων μέχρι να περάσει το απαραίτητο εξάμηνο και να ξαναμείνει έγκυος σε ενα υγιέστατο μωρακι που θα πάρει στην αγκαλίτσα της!

Stroumfitaki αναγουλες ξεκίνησαν ε?

Καλα κουράγια και εσύ......αχ κορίτσια....έχουμε να περάσουμε ζόρικο φθινόπωρο...:tongue:

aCtzp3.png

mariapap82 το νου σου στα σάκχαρα που κάνεις! Να το παρακολουθήσεις στενά αυτή τη φορά, και θα με θυμηθείς. Ο διαβήτης κύησης είναι που μεγαλώνει πολύ τα μωράκια! Ίσως πέρασες και δεν το αντιληφθήκατε! Πάντως, είτε με καισαρική είτε χωρίς, το αποτέλεσμα μετράει! Τα ζουζουνάκια μας!

mummytobe είμαι σίγουρη πως η κοπέλα πολύ σύντομα θα μετράει πάλι εβδομάδες εγκυμοσύνης! Είναι δυνατός και θετικός άνθρωπος, όλα θα της πάνε καλά. :)

Ξεκινήσανε κι εμένα πάλι οι αναγούλες, τρώω κανονικά βέβαια, όπως και πριν την εγκυμοσύνη, αλλά ακόμη δεν έχω πάρει γραμμάριο. Μην ανησυχείς για το Φθινόπωρο πάντως! Θα έχουμε ζόρικο Φθινόπωρο, αλλά τρελλό καλοκαιράκι!!! :D

4.gif

Καλημέρα κι από εμένα!Τί κάνετε σήμερα?

Είδα σουβλακοσυζήτηση ανοίξατε...εμένα ρε κορίτσια παρόλο που καμμιά φορά αν περάσω από γυράδικο μου μυρίζουνε και τρέχουνε τα σάλια μου μόλις σκεφτώ να τα φάω με πιάνει μία φοβία μην μου γυρίσει σε αναγούλα και ψάχνομαι μετά!!!

mariapap82 τί μεγάλα παιδιά βρε θηρίο!!!Μπράβο!!!!!Δηλαδή λογικά θα δείτε πώς πάει το μωρό με τα κιλά και ανάλογα θα αποφασίσετε αν κάνεις καισαρική ή όχι έτσι?Όπως και να έχει 2 παιδιά έχεις κάνει τίποτα δεν σε φοβίζει τώρα!!!!!!:D;)

mummytobe καλημέρα!!!!Περαστικά στην i want to be mama και ελπίζω να είναι γρήγορα έτοιμη για νέες προσπάθειες!Πάντως φαντάζομαι κινδύνευσε και η ίδια αφού 3 εβδομάδες το έμβρυο δεν ζούσε!!Ευτυχώς που η ίδια είναι καλά στην υγεία της!!Δόξα το Θεό!!

Εγώ 2 φορές μέχρι στιγμής πήγα γιατρό!Την πρώτη είδαμε σάκο και εμβρυικό ασκό,την δεύτερη είδαμε φασόλι και ακούσαμε καρδούλα και τώρα ξανά ραντεβού για αυχενική σε 3 εβδομάδες!!ΑΙΩΝΑΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!

Lila Pause καλώς ήρθες στην παρέα μας!!Με το καλό να δείτε το σποράκι σας και να ακούσετε τν καρδούλα να χτυπά!

stroumfitaki καλώς όρισαν οι ναυτίες!!!Εμένα βασικά μου έφυγαν δεν ξέρω γιατί!!Να ανησυχώ!!!!????:rolleyes::confused:Πάντως κι εγώ μυρίζω τα πάντα..τα πάντα όμως δεν μου ξεφεύγει τίποτα!!!Κι άντε αν η μυρωδιά είναι ωραία!!!!Αν είναι μπλιαχ έχω πρόβλημα μεγάλο!!!!:tongue:

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

καλημέρα κ από μας!!:D

τι κάνετε όλες?μια χαρά σας ακούω εκτος από τις αναγούλες μας, γιατί κ εγώ έχω, που προβλέπω να μας συντροφεύουν για κανα μηνάκι ακόμα οπότε υπομονή!! εγώ χτες το βράδυ υποδέχτηκα και τις αιμμοροίδες μου!!! τέλεια ε??:shock: είχα κ πριν μείνω έγκυος θέμα αλλά κ τώρα με το σίδηρο ακόμα καλύτερα!! :?

lila pause welcome!!έτσι να γινόμαστε πολλές!! αφήστε που από το πρωί όλο όμορφες μπέμπες βλέπω σε νέα από δω κ από κει κ φαντάζομαι κ εγώ....γιατί, δεν σας έχω πει, εμένα μ έχουν όλοι για κορίτσι...πιο πολύ γιατί όλοι κορίτσι θέλουν!! βλεπεις η αδερφή μου έχει ένα αγόρι κ χριστούγεννα θα μας κάνει το δεύτερο κ από τον άντρα μου έχουν 3 εγγονούς και ΜΙΑ εγγονή! οπότε.....

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...