Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Ε τότε πετάς και την πάνα εκεί και απλά ίσως να τα πηγαίνεις 3 φορές την μέρα κάτω αντί για 2 αφού λογικά θα γεμίζει πιο γρήγορα.

Κοίτα αυτό που λένε τα κορίτσια δεν κάνει και πολλά 15 ευρώ νορμαλ είναι αλλά το θέμα είναι ότι γεμίζεις μπιχλιμπίδια τώρα εσύ ξέρεις καλύτερα για τον χώρο σου τι θα βολέψει.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ε τότε πετάς και την πάνα εκεί και απλά ίσως να τα πηγαίνεις 3 φορές την μέρα κάτω αντί για 2 αφού λογικά θα γεμίζει πιο γρήγορα.

Κοίτα αυτό που λένε τα κορίτσια δεν κάνει και πολλά 15 ευρώ νορμαλ είναι αλλά το θέμα είναι ότι γεμίζεις μπιχλιμπίδια τώρα εσύ ξέρεις καλύτερα για τον χώρο σου τι θα βολέψει.

Nαι, κι εγώ δεν θέλω να γεμίζω με πολλά-πολλά... αλλά αφού υπάρχει ανάγκη και οι πάνες θα βρίσκονται σε κλειστό χώρο, έστω και έξω από την πόρτα κι ακόμη κι αν πετιούνται συχνά, θα πρέπει να το πάρω, κάτι θα κάνει κι αυτό στο θέμα της μυρωδιάς.

Καλημέρα.

Χριστιάνα προσωπικά πόνεσα περισσότερο στην καισαρική με τον κολικό παρά όταν γέννησα φυσιολογικά.Και το κυριότερο για μένα ήταν ότι όσο και αν πόνεσα στον φυσιολογικό με το που γέννησα ήμουν μια χαρά σαν μηδέποτε γενόμενο και μπορούσα να κάνω τα πάντα ενώ στην άλλη περίπτωση πονούσα μετά και για καμιά 10αρια μέρες δεν μπορούσα να κάνω και πολλά αλλά κυρίως τις 2 πρώτες τίποτα. Και για εμένα που έχω το παιδί δίπλα μου από την αρχή όλη μέρα ήταν πολύ δύσκολο.

Καλημερα!Καταλαβαινω τι περασες,τα ιδια τραβηξα κ εγω αλλωστε..:|

Εγω απλα τωρα,προσπαθω να καταλαβω πως ειναι οι πονοι της γεννας!:rolleyes:

Και σε ρωτησα εσενα που τα εζησες κ ξερεις!Δηλαδη οι πονοι του κολικου ειναι χειροτεροι απο τους πονους της γεννας?Αυτο προσπαθω να καταλαβω.:rolleyes:

Nαι, κι εγώ δεν θέλω να γεμίζω με πολλά-πολλά... αλλά αφού υπάρχει ανάγκη και οι πάνες θα βρίσκονται σε κλειστό χώρο, έστω και έξω από την πόρτα κι ακόμη κι αν πετιούνται συχνά, θα πρέπει να το πάρω, κάτι θα κάνει κι αυτό στο θέμα της μυρωδιάς.

αν ειναι οντως φθηνο να το παρεις!Καλυτερα να τις πετας εκει, παρα να τρεχεις καθε τρεις κ λιγο κατω για να πετας τις πανες.εγω τις πεταω εξω ολες δεν αντεχω τις μυρωδιες,ιδιως αυτες με κακα τις βαζω μεσα σε σακουλιτσα κ μετα στον μεγαλο καδο εξω γιατι κ εκει μυριζουν,ιδιως το καλοκαιρι!

Τι να σου πω για μένα πάντα ο κολικός ήταν πιο δυνατός πόνος από την γέννα και δεν έκανα και επισκληρίδιο οπότε έχω πλήρη αίσθηση της διαδικασίας.

Άλλες πάλι λένε ότι οι πόνοι της γέννας είναι ο πιο δυνατός πόνος από όλους...

Διαφημίσεις

Τσα!Καλημερα!

Παλι για πανες λετε βλεπω!

Skybeam κι εγω μενω σε οροφοδιαμερισμα και εχω μια μεγαλη σακουλα

σκουπιδιων απεξω απο την πορτα και καθε πρωι που βγαινω την πεταω.

Λειτουργουμε με τη λογικη οτι δε μενει αλλος στον οροφο οποτε δεν

ενοχλουμε γιατι το μπαλκονι το βλεπει ηλιος τη μερα και βρεχεται οταν βρεχει.

Νομιζω κι εσυ δεν θα εχεις θεμα.

Καλα Χριστιανα η δικια σου εκανε ασχημο πεσιμο! Αμα ετρεχε και αιμα πραγματικα

τρομαζεις! Εμενα εχει πεσει 2 φορες τη δευτερη ειχε πολυ γελιο το ειδα αλλα δεν την

προλαβα. Εχουμε διπλα στην κουνια της ενα μεγαλο και βαθυ καλαθι με ολα τα

λουτρινα κι αυτη εσκιβε απο πανω προσπαθωντας να τα φτασει και τσουπ πεφτει

μεσα με το κεφαλι και να εξεχουν μονο τα ποδια! Ειχα πεθανει στο γελιο :D

Παντως το εμαθε και το ξανακανε....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Τι να σου πω για μένα πάντα ο κολικός ήταν πιο δυνατός πόνος από την γέννα και δεν έκανα και επισκληρίδιο οπότε έχω πλήρη αίσθηση της διαδικασίας.

Άλλες πάλι λένε ότι οι πόνοι της γέννας είναι ο πιο δυνατός πόνος από όλους...

:rolleyes::rolleyes:

Μακαρι να τα καταφερω να γεννησω και εγω φυσιολογικα και ας ειναι χειροτεροι οι πονοι απο αυτους του κολικου!:)

Πότε θα πας για β επιπέδου εσύ Χριστιάνα;;;

Εμείς πάλι τα βγάζουμε μπαλκόνι αλλά έχω τέντες και δεν τα βλέπει ο ήλιος δεν βρέχονται κτλ αλλά συνήθως μόλις βγει κάποιος από το σπίτι τα πάμε κάτω μπορεί να πετάξουμε σκουπίδια και 5 φορές σε μια μέρα άσχετα αν έχει πάνες ή όχι

Νομιζω κι εσυ δεν θα εχεις θεμα.

Ευτυχώς όχι, το ίδιο θα κάνω κι εγώ.

Εχουμε διπλα στην κουνια της ενα μεγαλο και βαθυ καλαθι με ολα τα

:D:D:D

Ααααχαχα, τελείως καρτούν το μπεμπέ! [χωρίς πλάκα τώρα, ευτυχώς που ήσουν μπροστά!]

Διαφημίσεις

Εμενα εχει πεσει 2 φορες τη δευτερη ειχε πολυ γελιο το ειδα αλλα δεν την

προλαβα. Εχουμε διπλα στην κουνια της ενα μεγαλο και βαθυ καλαθι με ολα τα

Παντως το εμαθε και το ξανακανε....

Εμ της άρεσε της κοπέλας χαχα ήταν και μαλακά εκεί με τα κουκλάκια τέλεια χαχα...

Πάντως δεν ξέρω εσένα αλλά εμένα η μικρή κάνει ότι πιο απίστευτο βλέπει από τον μεγάλο και επικίνδυνο εννοείται το τρίτο πως θα βγει παναγία μου;;;

Κι εμενα αντιγραφει τον μεγαλο. Αν ειναι μονη της ειναι

αγγελουδι. Πολυ φοβαμαι οτι παει εναλλαξ. Δηλαδη ζωηρο

το πρωτο, ησυχο το δευτερο και ακομα πιο ζωηρο το τριτο!!!

Για να δουμε.....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Κι εμενα αντιγραφει τον μεγαλο. Αν ειναι μονη της ειναι

αγγελουδι. Πολυ φοβαμαι οτι παει εναλλαξ. Δηλαδη ζωηρο

το πρωτο, ησυχο το δευτερο και ακομα πιο ζωηρο το τριτο!!!

Για να δουμε.....

ναι ε? μακαρι να ειναι φρονιμος τοτε ο δευτερος!

αν κ ειμαι σιγουρη πως αντιγραφουν οπως λετε τις τρελλες του μεγαλου αδερφου!

Εμένα και τα 2 είναι ήσυχα γενικά απλά ζωηρά όπως κάθε παιδάκι οφείλει να είναι.Αλλά όταν είναι μαζί το ρίχνουν έξω με εξτριμ διαδικασίες αλλιώς οκ.Τώρα το τρίτο ελπίζω να ακολουθήσει τα άλλα 2 και ας μάθει από πιο νωρίς να πηδάει από τους καναπέδες στο τραπέζι και τουμπαλιν χαχα

Καλημερα σας!!

skybeam,πηγα χθες στα prenatal και ειδα απο κοντα τον καδο υγιεινης.ειναι ενα δοχειο,οχι πολυ μεγαλο και πολυ ψηλο(αρα βολευει απο αποψη χωρου),στο οποιο ενσωματωνεται μια κασετα με μια τεραστια σακουλα απορριματων και απο πανω το καπακι.καθε φορα που πετας την πανα,η σακουλα στριφογυρναει και κλεινει αεροστεγως την πανα και δημιουργει κατι σαν καψουλα-λουκανικο.ρωτησα την πωλητρια ποση χωρητικοτητα εχει και μου ειπε οτι εξαρταται απο την ηλικια του παιδιου αρα και το μεγεθος της πανας.Σε βρεφικη ηλικια χωραει περιπου 20-25 πανες.κοστιζει οντωσ 14.99.η κασετα με την τη σακουλα 9,99 και διαρκει περιπου ενα μηνα και αν παρεις τη οικονομικη συσκευασια των εξι,τοτε κοστιζει 39.99.

Επισης εχει ωραια ρουχαλακια-φορμακια-ζακετακια χειμερινα-καλοκαιρινα με εκπτωση 60%.γενικα ειχε καλες τιμες και προσφορες.Αυτο που ηταν απαραδεκτο,ειναι το mothercare.σε τιποτα σχεδον δεν ειχε εκπτωση και η διαφημιση που ελεγε ολα τα καλοκαιρικα με 50%,ηταν για ηλικιες απο 1 ετουσ και πανω...

Ασχετο,ξαναρχισαν σε καμμια οι καουρες?πολυ νωρις δεν ειναι?γιατι χθες ΥΠΝΟΣ-ΒΙΚΥ σημειωσατε 1.:evil::evil:

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...