Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Ενταξει,κοριτσια,παραιτουμαι!!!!και εκει που ελεγα να παρω κανα 2-3 μπιμπερο γυαλινα για να βρισκονται,διαβαζω οτι το μητρικο γαλα στα γυαλινα μπιμπερο αλλοιωνεται και απαγορευεται!!!αληθευει αυτο?τι να παρω τελικα?

βρε,δευτερομανες,διαφωτιστε μας,εμας τα ασχετα πλασματα του Θεου,που δεν εχουμε κανεναν να μας ενημερωσει!!!!αυτα τα μικρα-σημαντικα που ολοι τα θεωρουν δεδομενα....

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ προσωπικά πρώτη φορά το ακούω αυτο. Εγώ είχα διαβάσει ότι τα πλαστικά δεν είναι καλά και να παίρνουμε γυάλινα! Τώρα να σου πω τι έκανα εγώ στν αρχή είχα γυάλινα (είχα κι ένα πλαστικό και καλά βοήθουσε στους κολικους) μετά που ο μικρός άρχισε να πίνει πολύ γάλα και δεν του έφτανε πήρα πλαστικό και με αυτό πίνει μέχρι σήμερα.

Σορρυ για τυχόν λάθη που κάνω αλλά γράφω από κινητό

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Εγώ προσωπικά πρώτη φορά το ακούω αυτο.

ΑΤΟΜΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Απλές τεχνικές οδηγίες και συμβουλές

Από το Μαιευτήριο «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ»

Ατομική τράπεζα μητρικού γάλακτος σημαίνει: Διατήρηση του Μητρικού γάλακτος στο ψυγείο ,για να χορηγηθεί στο μωρό όταν η μητέρα απουσιάζει από το σπίτι, είτε γιατί εργάζεται, είτε γιατί και αυτή έχει ανάγκη από μια κοινωνική έξοδο. Έτσι ένας ή δύο θηλασμοί αντικαθιστούνται με μητρικό γάλα από την ατομική τράπεζα μητρικού γάλακτος και δεν υπάρχει ανάγκη μικτής διατροφής, δηλαδή θηλασμός και ξένο γάλα.

Α. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Για να κάνουμε την ατομική τράπεζα μητρικού γάλακτος χρειάζονται:

1. Αρκετά πλαστικά μπιμπερό των 120 κ.εκ όχι μεγαλύτερα.

2. Ένα πλαστικό θήλαστρο τύπου Medela (χειροκίνητο ηλεκτρικό θήλαστρο).

3. Ένα θερμόμετρο δωματίου.

4. Αυτοκόλλητες ετικέτες για να γράφεται η ημερομηνία της πρώτης συλλογής γάλατος σε κάθε μπιμπερό.

Τα σκεύη πρέπει να είναι πλαστικά και όχι γυάλινα γιατί το γυαλί καταστρέφει ορισμένα στοιχεία του μητρικού γάλακτος.

Δοκιμάστε ,προσπαθήστε ,διαβιβάστε την εμπειρία σας. Εμείς είμαστε κάθε στιγμή στη διάθεση σας για να σας βοηθήσουμε στο τηλ. 210-6462782.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες.

συντήρηση μητρικού γάλατος

μελέτη και στην προτελευταία παράγραφο λέει για τα μπουκάλια όλα τα άρθρα είναι από την LLL οπότε θεωρούνται αξιόπιστα.

"Όσον αφορά την αποθήκευση στο σπίτι, ειδικοί συστήνουν γενικά τη χρήση καθαρών, στεγνών γυάλινων ή πλαστικών δοχείων, που δεν περιέχουν τη χημική ουσία βισφενόλη Α."

http://users.auth.gr/~diakou/LLL8.Storing%20Milk%20GREEK.html

σε κανένα άρθρο δεν είδα τίποτα για τα γυάλινα.

Από προσωπική εμπειρία όταν έβαζα το γάλα στο πλαστικό μπιμπερό όταν κρύωνε το λίπος κόλλαγε στα τοιχώματα με αποτέλεσμα να μην ενώνεται εύκολα με το υπόλοιπο γάλα-νερό όταν το έκανα με ελαφρές κινήσεις και ακόμα και όταν το ζέσταινα μέρος του λίπους έμενε στα τοιχώματα και φαινόταν ενώ στο γυάλινο δεν υπήρχε τέτοιο θέμα. Και το θέμα είναι ότι το λίπος είναι το α και το ω στο μητρικό γάλα...

Σκεφτείτε το και με τα πιάτα το λίπος στα πλαστικά όσο και ζεστό να είναι το νερό θέλει περισσότερο προσπάθεια να φύγει από ότι στο γυαλί.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα! Καλή βδομάδα!

Βίκυ μην αγχωνεσαι καταρχήν! Το άρθρο που βρήκες μιλάει για τράπεζα γάλακτος, για αποθήκευση, όχι για ταισμα. Δεν νομίζω να υπάρχουν γυάλινα μπουκαλάκια αποθήκευσης έτσι κι αλλιώς. Μικρά πλαστικά μπουκαλια και πλαστικά σακουλακια χρησιμοποιούμε για την αποθήκευση.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Σε αυτο με το λίπος εχει δίκιο η Ξανθή όντως χωρίζει το λίπος από το υπόλοιπο και μετά το ζέσταμα πάλι βλέπεις οτι τα τοιχωματα παραμένουν λιπαρά αλλά για να μην βγάζουν γυάλινα για αποθήκευση φαντάζομαι σίγουρα δεν καταστρέφεται το γάλα.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Για αποθήκευση στην κατάψυξη ξέρω σίγουρα ότι πρέπει να έχουν κενό από πάνω αρκετό γιατί αλλιώς σπάνε ίσως για αυτό το λέει;

Καλά σίγουρα αυξανεται ο όγκος στην κατάψυξη και δεν γεμίζουμε μέχρι πάνω.

Ξανθή στο πρώτο λινκ που έβαλες διάβασα και για την αλλαγή στη γεύση που είχες αναφέρει μετά το ξεπάγωμα.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Ναι εμένα η μικρή το ξεπαγωμένο δεν το έπινε και το δοκίμασα και εγώ και έχει μεταλλική γεύση δεν είχε άδικο.Όμως τα περισσότερα μωράκια το πίνουν σε σχέση πάντα με ότι έχω διαβάσει στο γκρουπ του μητρικού θηλασμού λίγα ήταν αυτά που τελικά δεν το ήπιαν.

Καλημερα!

Ευχαριστω και παλι για τις ευχες!

Χμμμμμμ τα δικα μου παιδια ανηκουν στο γκρουπ που δεν επιναν

γαλα αν δεν ηταν αμεσης παραγωγης απο το στηθος!!!!:D:D

Ουτε μητρικο απο καταψυξη ζεσταμενο ουτε απο ψυγειο ουτε σε γυαλινο

ουτε σε πλαστικο ουτε σκονες.

Παντως μαλλον το σημαντικο ειναι το μπουκαλι που θα ζεσταθει το γαλα

στο πλαστικο μπορει να υπαρχει αλλιωση οπως με ολα τα πλαστικα

φανταζομαι.

Με γεια σε ολες τις αγορες!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!!!! Χάθηκα το σ/κ, έλιωσα στο σπίτι..... Ελπίζω να είστε όλες καλά, σας διάβασα πάντως..... Να καλωσορίσω κι εγώ το ρουμπινάκι!!!

Σχετικά με την αποθήκευση του μητρικού γάλακτος, εγώ είχα διαβάσει αυτό το άρθρο και ειναι κατατοπιστικό, δεν ξέρω αν το έχει παραθέσει ήδη κάποια κοπέλα, νομίζω πως όχι.....

http://www.mitrikosthilasmos.com/2009/10/blog-post_30.html

Καλημέρααααα!

Ταλαιπωρήθηκα ρε παιδιά στον ύπνο χτες βράδυ, η μέση μου με πέθανε, δεν βολευόμουν πουθενά, μαξιλάρι μπρος μαξιλάρι πίσω αλλά όλο μουδιασμένη ήμουν, όλο αχ και βαχ!

Κι έχω και δουλειές και βαριέμαι πολύ, αλλά πρέπει να σηκωθώ.

Καλή εβδομάδα!

Καλημέρα κορίτσια μου!!!! Χάθηκα το σ/κ, έλιωσα στο σπίτι..... Ελπίζω να είστε όλες καλά, σας διάβασα πάντως..... Να καλωσορίσω κι εγώ το ρουμπινάκι!!!

Σχετικά με την αποθήκευση του μητρικού γάλακτος, εγώ είχα διαβάσει αυτό το άρθρο και ειναι κατατοπιστικό, δεν ξέρω αν το έχει παραθέσει ήδη κάποια κοπέλα, νομίζω πως όχι.....

http://www.mitrikosthilasmos.com/2009/10/blog-post_30.html

Εγώ στο πρωινό μου μήνυμα χαχα

Γενικά το σαιτ μητρικός θηλασμός είναι έγκυρο και αξιόπιστο μιας και γράφουν κυρίως πιστοποιημένα IBCLC μέλη καθώς και ακολουθεί τις επίσημες συστάσεις και γραμμές της LLL international

Καλημερα και καλη εβδομαδα!

Ευχαριστω ολες τις μανουλες για τις πληροφοριες σχετικα με τη συντηρηση του μητρικου γαλακτος.ειμαι ηδη ενημερη για ολα αυτα που επισυναψατε.απλως στην αναζητηση "ποιο μπιμπερο να αγορασω",πολλες μανουλες ανεφεραν αυτο για τα γυαλινα μπουκαλια και το μητρικο γαλα.απο εκει το εμαθα και εγω.

ευχαριστω παντως ακομα μια φορα για την αμεση ανταποκριση και τις πολυτιμες πληροφοριες.πασα βοηθεια και ενημερωση δεκτη!!!

κοριτσια καλη εβδομαδα!

ενδιαφεροντα αυτα που γραψατε θα τα μελετησω αναλυτικα λιγο αργοτερα γιατι πολυ με ενδιαφερουν!

Η καμπυλη τοσο καλη που ανησυχω μην εχει γινει λαθος!!

84 σακχαρο νηστειας και 60' με 50 γρ γλυκοζη 91!

πολυ καλο για να ειναι αληθινο!!

σημερα εχω γενεθλια!!:D

Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τις ευχες σας!χιχιχιχιχιχιχι..

η μικρουλα μου σημερα εδωσε κλωτσιτσα νωρις νωρις το πρωι...με τετοιο δωρο πρωινο τι να τα κανω τα υπολοιπα??

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...