Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλημέρα!

Υπαρχει περιπτωση μια στο τοσο αφου φαει να τα ξανακανει οποτε το αλλαζεις παλι.

Άλλη μια ενδιαφέρουσα πληροφορία που δεν ήξερα...

Τον ξεχνάμε τον ύπνο για πολύ καιρό, όχι αστεία, έτσι? :D:D

Είχα πάρει απο τα τζαμπο στρωματακι με βάση σκληρή απο κάτω το οποίο είχα πάνω στο πλυντήριο. Αλλάζεις, πλενεις επι τόπου και οι διαρροές μαζεύονται εύκολα στο μπάνιο...

Καλά αποτελέσματα!

Από το τζάμπο, ε? Καλά λες, να είναι και οικονομικό..

kittymaria, και του χρόνου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Άλλη μια ενδιαφέρουσα πληροφορία που δεν ήξερα...

Τον ξεχνάμε τον ύπνο για πολύ καιρό, όχι αστεία, έτσι? :D:D!

εεεε δεν ξαναμιλαω γιατι μαλλον σε τρομαζω! χεχε

Σου φαινεται βουνο τωρα αλλα δεν ειναι τοσο ασχημα!

Ενταξει μια στο τοσο το παιδι οπως και εμεις οι μεγαλοι θελει να τα κανει

μετα το φαι!!!!:D:D:D

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

εεεε δεν ξαναμιλαω γιατι μαλλον σε τρομαζω! χεχε

Σου φαινεται βουνο τωρα αλλα δεν ειναι τοσο ασχημα!

Ενταξει μια στο τοσο το παιδι οπως και εμεις οι μεγαλοι θελει να τα κανει

μετα το φαι!!!!:D:D:D

αααααχαχα, όχι λέγε, λέγε να ξέρουμε! :D:D:D

Ας τα κάνει το έρημο, το πρόβλημα γενικά είναι όταν αν δεν τα κάνει, σωστά?:D:D:D:D

αααααχαχα, όχι λέγε, λέγε να ξέρουμε! :D:D:D

Ας τα κάνει το έρημο, το πρόβλημα γενικά είναι όταν αν δεν τα κάνει, σωστά?:D:D:D:D

Όντως πιο ζόρι είναι όταν δεν τα κάνει! Και ναι μόλις τρώνε τα κάνουν, δεν χάνουν χρόνο! Για αυτο ειπα ήταν ο κύριος λόγος που δε με βόλεψε ο υπνόσακος, όλο το βράδυ ήμουν βάλε-βγαλε τον υπνόσακο... Πάντως αυτά είναι για τους πρώτους μήνες, σιγα σιγα μειώνονται τα νυχτερινά αλλαγματα!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σας!ευχομαι να ειστε ολες καλα και να ευχηθω με τη σειρα μου χρονια πολλα στα αντρακια σας.να ειναι παντα γερα και τυχερα.και του χρονου με υγεια!θα προσπαθησω να σχολιασω οσα περισσοτερα posts θυμαμαι.xanp,σε ευχαριστω για τις πληροφοριες για το Αλεξανδρας.θα παρω αυριο τηλ.να ρωτησω για σιγουρα.οσο για τον υπνοσακο.επειδη το καλοκαιρι μετακομιζουμε σε παραθαλασσιο μερος και οσο να ειναι την εχει την υγρασια του,γι αυτο σκεφτομαι να την κοιμιζω σε αυτον.δεν ειχα υπολογισει πως στη διαρκεια της νυχτας θα πρεπει να την αλλαζω.ευχαριστω τις φιλες που μου το επισημαναν.αλλα με τι θα την σκεπαζω!?αν μελετησετε το site που εβαλα εχει διαφορετικους υπνοσακους για καθε εποχη.skountoufla,εχει πολυ ωραιους και για αγορακια!οσον αφορα το δοχειο υγιεινης,το εχουν τα prenatal μεχρι 18-2 με 40% εκπτωση στα 15 ευρω.

Για το μαξιλαρι-θηλασμου-υπνου,ρε κοριτσια ειναι τεραστιο αυτο το πραγμα?θα παρεξηγηθει ο συζυξ.!

απο χθες το βραδυ,με εχουν πιασει τα συναισθηματικα μου και κλαιω με το παραμικρο.πηραμε το καροτσι στο σπιτι και το κοιταω και σκεφτομαι οτι σε λιγους μηνες,ενα ανθρωπακι θα ειναι μεσα σε αυτο.ενα ανθρωπακι με τις δικες του αναγκες,τα δικα του θελω,τη δικια του ζωη.πληρως εξαρτημενο απο εμας! Και σκεφτομαι αν θα ειμαι καλη μαμα,αν με αγαπαει,αν,αν,αν....θα μου πειτε ρε κοπελια εξι μηνες εχουν περασει με ολα αυτα τα θεματα που ειχατε,τωρα το θυμηθηκες?απλως τωρα βλεπω τα πραγματα της-ακου εκει "τα πραγματα της"-και συνειδητοποιώ το θαυμα μεσα μας!

Συγνωμη,ρε κοριτσια για το παραλήρημα...ελπιζω να μη σας ψυχοπλακωσα!!!αληθεια,η σεληνη σε ποιο ζωδιο ειναι?

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

απο χθες το βραδυ,με εχουν πιασει τα συναισθηματικα μου και κλαιω με το παραμικρο.πηραμε το καροτσι στο σπιτι και το κοιταω και σκεφτομαι οτι σε λιγους μηνες,ενα ανθρωπακι θα ειναι μεσα σε αυτο.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Αχ, milky, έχεις πολύ γέλιο!

Σε καταλαβαίνω, όμως (κι εμείς πήραμε το καρότσι και το βάλαμε στο επίμαχο δωμάτιο και όχι μόνο αυτό! Μας έχουν δανείσει και μία καλαθούνα και την έχω εκεί, σκεπασμένη με σεντόνι βέβαια, αλλά και πάλι φαίνεται κάθε φορά που περνάω απ' έξω...!)

Και να φανταστείς ότι δεν ήθελα να μαζέψω πράγματα από τόσο νωρίς (προλήψεις μου...:tongue:), αλλά τώρα τα βλέπει κι ο άντρας μου που τον είχα "με το λουρί" να μην ενθουσιαστεί και πήγε πήρε δειγματολόγια να διαλέξω, λέει, τα χρώματα, να τα πάρει και να βάψει το δωμάτιο!

(θέλει η ....... να κρυφτεί, κι η χαρά δεν την αφήνει :))

[επίσης, έξι μήνες δεν είναι πάντα αρκετοί για να νιώσουμε ξένοιαστες και πάλι, μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου ;)]

NuWHp2.png

InJWp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Αχ, milky, έχεις πολύ γέλιο!

Σε καταλαβαίνω, όμως (κι εμείς πήραμε το καρότσι και το βάλαμε στο επίμαχο δωμάτιο και όχι μόνο αυτό!

Χαιρομαι που σε κανω και γελας! Γιατι ειμαι για γελια και για κλαματα! Δε μας φτανουν ολα τα αλλα που περασαμε,εχω και τα ψυχοσυναισθηματικα μου!!!!

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

οσον αφορα το δοχειο υγιεινης,το εχουν τα prenatal μεχρι 18-2 με 40% εκπτωση στα 15 ευρω.

Tέλεια! Θα πάω να το πάρω από βδομάδα.

Βλέπω όλες κάνουμε αγορές, ετοιμάζουμε δωμάτια...

Κι εγώ σήμερα άδειασα τον χώρο του μωρού. Είναι ένας μικρός χώρος, περίπου 1,5 χ 1,5 τ.μ. που το είχα κάνει ψευτο-μπουντουάρ. Δηλαδή μέσα μια τουαλέτα/σεκρετέρ, καθρέφτες, φτερά και πούπουλα, τα κοσμήματά μου, μια καρέκλα με βελούδινη επένδυση της πεθεράς μου και λοιπά.

Ε, κάποτε έπρεπε να αδειάσει ο χώρος. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα πράγματα χωρούσε ένα τόσο μικρό μέρος... Έπιασα να ψευτοτακτοποιώ και να βάζω από δω κι από κει κοσμήματα, καλλυντικά, αιθέρια έλαια, μανόν και όλες αυτές τις γυναικείες αηδίες... πήρα και μια κούτα να φυλάξω κάποια πράγματα που δεν χωρούσαν πουθενά (γιατί όλο κι όλο το σπίτι είναι 48 τ.μ. μαζί με τις ντουλάπες).

Ε, τελικά μαζεύτηκαν στην κούτα όλα τα αγαπημένα μικροαντικείμενα που μου είχε κάνει δώρο η μαμά μου, που δεν την έχω πια. Κλάμα και κακό! Συνειδητοποιείς κάτι τέτοιες στιγμές που αδειάζουν οι χώροι και μαζεύονται τα πράγματα της προηγούμενής σου ζωής, πως δεν είσαι πια εσύ το παιδί, περιμένεις παιδί και τώρα θα είσαι μαμά, παραμερίζεις ό,τι δεν χωράει και κάνεις οτιδήποτε για να βολέψεις το νέο μέλος καλύτερα... και μάλιστα αυτά είναι τα ανούσια! Τα ουσιώδη για το μεγάλωμά του είναι άλλα...

Τεσπα, τα έπιπλα κι οι κούτες πήγαν στην αποθήκη της πολυκατοικίας. Μένει η ντουλαπίτσα του χώρου αυτού να καθαριστεί γιατί έχει παπούτσια και τζιτζιρι-μίντζιρι, μετά αναδιοργάνωση της ντουλάπας μας για να χωρέσουν όλα.. με περιμένει δουλειά, αλλά δεν πειράζει...

Το άλλο Σάββατο πάμε για την κούνια, τα ντουλάπια, τα ραφάκια και το φωτιστικό του μωρού που θα μπουν στο χώρο που άδειασα! :D

Διαφημίσεις

Ε, τελικά μαζεύτηκαν στην κούτα όλα τα αγαπημένα μικροαντικείμενα που μου είχε κάνει δώρο η μαμά μου, που δεν την έχω πια. Κλάμα και κακό! Συνειδητοποιείς κάτι τέτοιες στιγμές που αδειάζουν οι χώροι και μαζεύονται τα πράγματα της προηγούμενής σου ζωής, πως δεν είσαι πια εσύ το παιδί, περιμένεις παιδί και τώρα θα είσαι μαμά, παραμερίζεις ό,τι δεν χωράει και κάνεις οτιδήποτε για να βολέψεις το νέο μέλος καλύτερα... και μάλιστα αυτά είναι τα ανούσια!

Τα λόγια σου με άγγιξαν πολύ, ας μην πω τίποτα παραπάνω.

[είναι μέρες που όσο και να επικεντρωθείς στο ευχάριστο που έρχεται, δεν παύεις να φέρνεις στο μυαλό σου αυτά που έμειναν πίσω και σε πιάνει το παράπονο που δεν μπόρεσαν να συμβαδίσουν. Έχουν κι αυτά την ουσία τους, αφού θα συν-καθορίσουν το πώς θα μεγαλώσουμε τελικά τα παιδιά μας. Συγνώμη που παρασύρθηκα, μάλλον με ξάφνιασε το πόσο μπορεί να μιλήσει μέσα σου ένας άγνωστος άνθρωπος, που δεν σε ξέρει καθόλου. Τέλος εδώ!]

Κι εγώ κατέληξα στην κούνια, σας το είπα? :D

Από βδομάδα θα την παραγγείλω, γιατί θέλει, λέει, 4-6 εβδομάδες για να σου'ρθει. Ηλεκτρονικά θα κάνω την παραγγελία, αλλά φίλη φίλης που την έχει επίσης παραγγείλει, την είδε απο κοντά και μου είπε ότι είναι μια χαρά!

NuWHp2.png

InJWp3.png

[είναι μέρες που όσο και να επικεντρωθείς στο ευχάριστο που έρχεται, δεν παύεις να φέρνεις στο μυαλό σου αυτά που έμειναν πίσω και σε πιάνει το παράπονο που δεν μπόρεσαν να συμβαδίσουν. Έχουν κι αυτά την ουσία τους, αφού θα συν-καθορίσουν το πώς θα μεγαλώσουμε τελικά τα παιδιά μας. Συγνώμη που παρασύρθηκα, μάλλον με ξάφνιασε το πόσο μπορεί να μιλήσει μέσα σου ένας άγνωστος άνθρωπος, που δεν σε ξέρει καθόλου. Τέλος εδώ!]

:?;)

Κι εγώ κατέληξα στην κούνια, σας το είπα? :D

Από βδομάδα θα την παραγγείλω, γιατί θέλει, λέει, 4-6 εβδομάδες για να σου'ρθει. Ηλεκτρονικά θα κάνω την παραγγελία, αλλά φίλη φίλης που την έχει επίσης παραγγείλει, την είδε απο κοντά και μου είπε ότι είναι μια χαρά!

Άντε, μπράβο, με το καλό να σας έρθει!

Βάλε βρε να δούμε καμμιά φωτο! Είναι λευκή? [σ' αυτό συμφωνούμε όλες εδωμέσα, στις άσπρες κούνιες δηλαδή!]

Κορίτσια καλησπέρα κι από εμένα!

Οσες πάρετε τώρα κουνια καλό είναι να την στησετε σε ένα άδειο χώρο γιατί στην αρχή μυριζουν τα ξύλα.

Στρώματακι για αλλαγμα έχει και τι ικανά οικονομικό και είναι πολύ καλό, αυτό από τα τσαμπο δεν το ξέρω

Α και χρόνια πολλά!!!!!:P

h3HFp3.png

NlXcp3.png

http://www.thegreenoffice.gr/product/barcelona-kounia-pediki/#prettyPhoto

200 θα μου την αφήσει τελικά (και καλα τιμή Φεβρουαρίου μόνο, αλήθεια-ψέματα, τρέχα γύρευε...). Μόνο κούνια (όχι προ-εφηβικό κρεβατάκι). Ανεβοκατεβαίνει η βάση του στρώματος, όχι τα κάγκελα.

Για το στρώμα ακόμα κάνω έρευνα αγοράς...

Α, Μαρία, να χαίρεσαι τον γιο!!!!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...