Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλησπερα!

Καλα τοσα πολλα θεματα δεν ξερω τι να πρωτοσχολιασω!

Καταρχας Χρονια Πολλα στο αγορακι της Μαριας και να κανετε σουπερ παρτυ!!!!

Ο Χαρουλης μου γιορταζει αυριο στις 10!

Καρεκλακι φαγητου που ειδα οτι λετε μετα τους 5 μηνες θα χρειαστει τωρα το ρελαξ

οι αποψεις δυιστανται (σωστα το εγραψα?). Οι γιατροι λενε μετα τους 2 μηνες νομιζω

αλλα εγω το χρισιμοποιουσα μετα το μηνα απλως αμα το επαιρνε υπνος το

μετεφερα στην κουνια του!

Αλλαξιερα κι εμεις δεν ειχαμε χωρο και βαλαμε αυτο το μαξιλαρακι-αλλαξιερα

στον παγκο του μπανιου νομιζω το εχουμε ξανασχολιασει!Ειδικα οσες

εχετε αγορι τα ατυχηματα τυπου σιντριβανι την ωρα της αλλαγης μπορει να αποβουν

μοιραια για σεντονια, παρκε κτλ αν εχετε αλλαξιερα στο υπνοδωματιο......

Lila pause πολυ ωραιο το κρεββατι!

Αχ ειμαι που ειμαι προκατειλημενη με την καμπυλη διαβασα και τα δικα σας

και τρεμω μην τα βγαλω κι εγω! Δεν εχω ξανακανει των 75γρ παντως πηρα το οκ

να εχω μαζι μου λεμονι και θα παω αν ειναι στο Ρεα που ειναι κοντα μου στις 20 του μηνος.

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σε όλες τις μανουλες!! Για την στάση του ύπνου εγώ και στο πρώτο και τώρα κοιμάμαι στο πλάι με ένα μαξιλαρι(όχι θήλασμου). Εμένα αυτό που με βοήθησε ήταν να μην τρώω βαριά το βράδυ. Οταν έτρωγε ο μικρός και τώρα η μικρή το κλωτσιμα δεν περιγράφεται.

Αλλάξιερά κορίτσια να πάρετε οπωσδήποτε κι ας έχετε πολύ χώρο σε ντουλάπες. Εμένα με βοήθησε παρά πολύ να έχω πάνες,φορμακια,υποσεντονα κοντά μου όταν άλλαζα το γιο μου γιατί το πόσες φορές με κατουρησε, ή έβγαλε γουλιτσα την ώρα που τον άλλαζα και να θες να τις μετρήσεις δεν μπορείς!!!!!!! Κι εκείνη την ώρα τα θες όλα δίπλα σου γιατί δεν θα είναι πάντα κάποιος μαζί σου.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

χρονια πολλα καλε στο παιδακι της Μαριας πουμγιορταζει σημερα και στον Χαρουλη για αυριο...ξεχναω κανενα?

Λοιπον εμεις την καναμε την καμπυλη τελειωσαμε...μιας ωρας βεβαια!Μακαρι να βγουν καλα τα αποτελεσματα ωστε να μη μου ζητησει την 3ωρη.

Το νερο μου ειπε η κοπελα να το πιω για καλυτερη απορροφηση αλλα αυτο μου εκανε την ζημια.

Μαρακι αν πας στο Ρεα απο δευτερομανουλες εμαθα οτι ειναι πολυ καλυτερη η γλυκοζη απο αλλα εργαστηριακα κεντρα οποτε ψυχραιμια και αν θες ακουσε με οχι νερο μετα!

Αυτο το συστημα απορριψης πανας πως λειτουργει βρε κοριτσια?

εχει παρει καμια απο αμαζον μαξιλαρι θηλασμου?

λετε να παρω απο εκει αν βρω?

aCtzp3.png

Xρόνια πολλά στα παιδάκια που γιορτάζουν κι έχουν γενέθλια!

Ρουμπινάκι καλωσήρθες!

mummytobe καλά αποτελέσματα!

να ρωτησω και κατι για υπνοσακους.βρηκα αυτο το site http://www.thedreambag.gr/sizing.phpαπο οπου σκεφτομαι και να αγορασω.δεν ειναι προτιμοτερο να παρω κατευθειαν το μεγαλο(18-36) και tog 1.0 για ολες τος εποχες ή σκεφτομαι ξανθα?

Τέλειο!

Εγώ βρε παιδιά ήθελα κι έναν ελαφρύ, ας πούμε "ανοιξιάτικο/καλοκαιρινό" υπνόσακκο... υπάρχει κάτι τέτοιο? Δεν θέλω σεντόνια (ούτε κουβέρτες πιο μετά) όσο το μωρό είναι τόσο μικρό (φοβάμαι για SIDS)...

Αν υπάρχει χώρος στο μπάνιο βολεύει πολύ νομίζω

η αλλαξιέρα-μπάνιο ή να μπει μια απλή αλλαξιέρα.

Επίσης, σκέφτομαι σοβαρά να πάρουμε σύστημα απόρριψης πάνας

http://www.amazon.co.uk/Tommee-Tippee-Sangenic-Nappy-Disposal/dp/B002VKQD5S/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1360418877&sr=8-6

Σκέφτομαι να πάρω σκέτο το στρωματάκι της αλλαξιέρας και να το βάλω πάνω στο πλυντήριο, γιατί χώρος δεν υπάρχει... και μάλιστα αν ήταν κορίτσι δεν θα σκεφτόμουν να πάρω ούτε καν αυτό. Αλλά με το αγοράκι δεν μπορώ ούτε να σκέφτομαι ότι. π.χ. το αλλάζω πριν το τάισμα στις 3 η ώρα το πρωί πάνω στο κρεβάτι ή στον καναπέ κρεββάτι, και ξαφνικά μου βρέχει ας πούμε το κρεβάτι με όλα τα συμπράγκαλά του (σεντόνι, στρώμα κλπ)... παθαίνω νευρικό κλονισμό!

Για πείτε βρε κορίτσια, δηλαδή ακόμα και ξημερώματα είναι, μεταφέρουμε στο μπάνιο που θα είναι π.χ. η αλλαξιέρα και αλλάζουμε? (άντε να το ξανακοιμίσεις μετά...)

Εμένα με βοήθησε παρά πολύ να έχω πάνες,φορμακια,υποσεντονα κοντά μου όταν άλλαζα το γιο μου γιατί το πόσες φορές με κατουρησε, ή έβγαλε γουλιτσα την ώρα που τον άλλαζα και να θες να τις μετρήσεις δεν μπορείς!!!!!!! Κι εκείνη την ώρα τα θες όλα δίπλα σου γιατί δεν θα είναι πάντα κάποιος μαζί σου.

Δηλαδή, αν αλλάζεις στο μπάνιο, ας πούμε, πρέπει να έχεις εκεί έναν χώρο με όλα αυτά που θα χρειαστείς, σωστά?

Αααααααααα, και μια και αναφέρθηκε το σύστημα απόρριψης πάνας, πρόκειται για αυτά που περιορίζουν τη μυρωδιά?

εγω τον αλλαζα στο δωματιο του με πολυ λιγο φως και χωρις κουβεντες(οχι απο την αρχη μεχρι να καταλαβω οτι ξαγρυπναει μου πηρε λιγο καιρο):P

οσοσ για τα ατυχηματα εκεινη την ωρα με μωρομαντηλα η αν δεν θες με βρεγμενη πετσετουλα γιατι αμα τα βαλεις κατω απο το νερο ξαγρυπνανε(κι αυτο μονη μου το ανακαλυψα και οταν το ειπα στην μαμα μου η σε φιλες η απαντηση ηταν εννοοιτε δε το ξερεις:evil: τα νευρα μου εμενα κροσια που εκανα να τον ξανακοιμησω 2 ωρες)

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

οσο για τον υπνοσακο αν παρετε να περνετε κοριτσια το νουμερο που αντιστοιχει στην ηλικια του μωρου και οχι μεγαλυτερο γιατι υπαρχει κινδυνος!!!!

και για μεγαλυτερα μωρα τους υπνοσακους που εχουν τα πατουσακια εξω

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Δεν θέλω σεντόνια (ούτε κουβέρτες πιο μετά) όσο το μωρό είναι τόσο μικρό (φοβάμαι για SIDS)...

Τι σχέση έχει ο υπνόσακος με αυτό?

(μην επεκταθείς και πολύ γιατί αγριεύομαι, απλά πες μου ποια υποτίθεται ότι είναι η σύνδεση των σεντονιών με το σιντς-μέχρι τώρα μόνο για την πιπίλα είχα διαβάσει ότι βοηθάει...)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Τι σχέση έχει ο υπνόσακος με αυτό?

(μην επεκταθείς και πολύ γιατί αγριεύομαι, απλά πες μου ποια υποτίθεται ότι είναι η σύνδεση των σεντονιών με το σιντς-μέχρι τώρα μόνο για την πιπίλα είχα διαβάσει ότι βοηθάει...)

Θεωρητικά ρε παιδί μου καλύτερα φορετό σκέπασμα!

Μη μου δίνετε σημασία σε φοβίες. Φταίει που δεν έχω μαμά/πεθερά/φίλες για βοήθεια και συμβουλές και όλα τα μαθαίνω από το διαδίκτυο, παίζει συχνά να είμαι υπερβολική. Κι εμάς μας σκεπάζανε και δεν πάθαμε τίποτα.

Μέχρι και πέρυσι πήγαινες απλά το πρωί με γραμμένη την εξέταση έκοβες εισιτήριο την έκανες και σε έβλεπαν τώρα δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι.Στα θετικά του είναι ότι σου δίνουν γλυκόζη κανονική και όχι την σκόνη που ανακατεύουν οπότε είναι πιο εύγευστη.

Υπνόσακο κανονικά να πάρεις το 0-6 για αρχή και μετά μεγαλύτερο γιατί όσο μεγαλύτερο το νούμερο τόσο μεγαλύτερο το κενό κάτω από το κεφάλι που κλείνει οπότε το νεογέννητο σε 18-36 υπάρχει περίπτωση να μπει όλο μέσα στον υπνόσακο.Παρεμπιπτόντως θα έπαιρνα υπνόσακο μετά τον Σεπτέμβριο ώστε να ξέρω και την ανάπτυξη του μωρού και να επιλέξω σωστό νούμερο για τον χειμώνα γιατί το καλοκαίρι δεν παίζει να το φορέσει.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Κλαημερα!

Ευχαριστω πολυ κοριτσια για τα Χρονια Πολλα αντε κι εσεις σε λιγο καιρο θα εχετε

τα μωρακια σας!

Skybeam το βραδυ οταν ξυπναει το μωρο η ιεροτελεστια εχει ως εξης πρωτα αλλαγμα πανας

στο στρωματακι που εχεις στο μπανιο πχ με λιγο φως και μετα ταισμα (θηλασμος, μπιμπερο).

9 στις 10 αφου ρευτει το παιρνει ο υπνος επανω σου οποτε το μεταφερεις στο κρεββατι.

Υπαρχει περιπτωση μια στο τοσο αφου φαει να τα ξανακανει οποτε το αλλαζεις παλι. Εμενα

δε μου ετυχε να μην κοιμαται το πολυ πολυ να ηθελε παλι στηθος για 2-3 πιπιλιες

και το παιρνε ο υπνος!Πιο μετα με την πιπιλα τη βαζεις και ξεραινονται!

Υπνοσακο μονο χειμωνα χρησιμοποιησα και παλι πολυ λιγο αφου δεν κανει και ιδιαιτερο κρυο

Το καλοκαιρι με ενα σεντονακι μια χαρα ειναι τα μωρακια δεν νομιζω οτι ειναι απαραιτητο

παντως εχω δει στα λητω καλοκαιρινα ρουχα που εχουν μανικακι και ειναι μακρια σαν φορεματα

με σουρα κατω.....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλημέρα! Καλή Κυριακή!πως είμαστε;

Εμείς καλά. Χθες πήγα έκανα κι εγω την καμπύλη, αναμονή αποτελεσμάτων τώρα! Όλα καλά με τη γλυκόζη, δεν με πείραξε ούτε εμένα, ούτε αλλες δυο εγκυουλες που κάναμε μαζί την καμπύλη. Αυτό που με πείραξε ήταν το τσουρεκακι με πραλίνα που έφαγα μετα από τόσες ώρες νηστική! Μήπως τελικά έχω υπογλυκαιμια; Μετα απο το γλυκό εγω γλυκό λιγουρευτηκα...

Αλλαξιερα ψηφίζω κι εγω στο μπάνιο αν βολεύει. Είχα πάρει απο τα τζαμπο στρωματακι με βάση σκληρή απο κάτω το οποίο είχα πάνω στο πλυντήριο. Αλλάζεις, πλενεις επι τόπου και οι διαρροές μαζεύονται εύκολα στο μπάνιο... Όσο για το βράδυ θέλει όντως χαμηλό φως. Εγω είχα βάλει ενα χαμηλό έξω απο το μπάνιο και έτσι τον άλλαζα. Και καθάριζα με βρεγμενο βαμβάκι. Τη μέρα κανονικα στο νηπτιρα πλυσιμο.

Όσο για τον υπνόσακο είχα πάρει στην αρχή και τον έβαλα μια φορά μόνο. Δεν με βόλευε τη νύχτα γιατι κάθε τρεις και λίγο που τον θήλαζα, ήθελε και αλλαγμα. Οπότε όλο το βράδυ έβαζα και έβγαζα τον υπνόσακο. Άσε που στο θηλασμο ζεσταινονταν πολύ ο μικρός. Αυτα το μάρτιο που γεννησα. Μετα απο το φθινόπωρο που είχαμε μεγαλώσει πλέον πήρα απο τα ολόσωμα με ποδαράκια. Και φέτος πάλι τέτοια γιατί ξεσκεπαζεται.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Μαραία χρόνια πολλά του Χάρη να τον χαίρεστε!!!

Ρουμπίνι καλώς ήρθες.

Για το βράδυ και εγώ με βρεγμένο βαμβάκι καθάριζα δεν τα έπλενα μη ξαγρυπνήσουν αλλά την μέρα κανονικά κάτω από την βρύση του νιπτήρα. Έχω αλλαξιέρα έπιπλο το οποίο παρά τις πολλές ντουλάπες με βολεύει για εσώρουχα κάλτσες σελτεδάκια πανάκια κτλ οπότε ότι και αν χρειαστώ είμαι πάντα πάνω από το παιδί.Αλλά έχω χώρο αν δεν είχα και εγώ για μπάνιο το στρωματάκι θα έπαιρνα

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα μανουλιτσες...

Αρχικά, σας ευχαριστω πολυ όλες για τις ευχές...

να χαίρεστε τα παιδάκια σας κ ο πρωτομανουλες

εύχομαι με το καλο...

Μαρακι να χαίρεσαι το αγοράκι σου! Πολύχρονος να ειναι!

Μόλις τελείωσα απο τις 6.30 το πρωί το συμμάζεμα

του σπιτιού, οπότε μπορείτε να καταλάβετε τι είχε

γίνει εδω χθες....

Δεν πειράζει όμως το χάρηκα, αν κ κουραστηκα πολυ.

Το μονο πο έγινε κ στενοχωρηθηκα,σήμερα

βέβαια που το κατάλαβα,

ειναι οτι ξεχασαμε μεσα στον πανικο να βγάλουμε

φωτογραφίες....τραβηξαμε μονο βίντεο...

Ρουμπινακι καλώς όρισες....

Αλλαξιερα κ εγω δεν είχα πάρει, μονο το στρωματακι

είχα κ μια χαρα...

Πάντως κ εμεις το βράδυ είχαμε χαμηλό φωτισμό

γιατι πριν το ακούμε χαμπάρι ξυπνουσε

για τα καλα κ που να κοιμηθεί.....

Υπνόσακο κ εγω του έβαλα φέτος το χειμώνα...

Νομίζω οτι με το φορμακι κ ένα σεντόνακι θα ειναι μια χαρα

Καλα αποτελέσματα στα κορίτσια που έκαναν γλυκοζη...

Ρηλαξ κ εγω χρησιμοποίησα μετα τις 40 μερες,

αρχικά οχι για πολυ ωρα, αλλα όσο μεγάλωνε του

άρεσε πάρα πολυ..κ μετα τον 3 μηνα είχε

μάθει να κουνιέται μόνος του...

Αυτά θυμάμαι....η αϋπνία βλέπετε...παω να κανω

καφεδάκι μπάς κ ανοίξει το μάτι κ θα σας ξανά διαβάσω

qLIep2.png

y2qkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...