Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα,κουκλες!καλο σκ,ξεκουραστο και ξεγνοιαστο ευχομαι!!!!εχουμε και clubbers στην παρεα βλεπω!το ξενυχταμε καλα!ξυπνησα να πιω τα χαπια μου το αρρωστακι

και ειπα να πω ενα γεια!καλως τη νεα μανουλα!ολα καλα θα πανε,θα δεις!σου μιλαει μια που περασε πολυ αγχος!δεν ωφελει πουθενα!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε οσα μπεμπακια γιορταζουν σημερα και αυριο!γερα και δυνατα πανω απο ολα!

Φιλιά.

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Βρε κοριτσια,να ρωτησω?πως κοιμαστε τα βράδια?εγω ξαπλωνω αριστερα,κλωτσαει.ξαπλωνω δεξια,κλωτασει.ανασκελα-μπρουμυτα δεν κανει.πως να κοιμηθω καλη μου?ορθια?και μετα σου λενε τα ξενυχτια ξεκινανε αμα γεννησεις?αμ δε!!!!εχει παρει καμμια αυτο το μαξιλαρι που πλασάρουν για τον υπνο να μας πει εντυπωσεις?

Καλημέρα..

Χριστιάνα να τον βγάλεις Κωνσταντίνο τον μικρό για μαμά και πεθερά που γιορτάζει μαζί δεν το σκέφτεσαι ε;;;

Πάντως εκεί που στις εποχές μας το Γιώργος Γιάννης κτλ ήταν το σύνηθες και μέσα σε μια τάξη είχαμε πολλούς τώρα έχουν γεμίσει οι τάξεις Ιάσων, Μελίνα και Νεφέλη χαχαχα τουλάχιστον εδώ στην Αθήνα είναι πολυφορεμένα ονόματα.

Μαμι και εγώ στην κόρη μου στην επαναληπτική καμπύλη την γλυκόζη την έβγαλα 2 φορές κιόλας και έτσι δεν ξανά έκανα επαναληπτική αλλά έκανα την διατροφή μιας και δεν είχαμε αξιόπιστα αποτελέσματα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα..

Χριστιάνα να τον βγάλεις Κωνσταντίνο τον μικρό για μαμά και πεθερά που γιορτάζει μαζί δεν το σκέφτεσαι ε;;;

Πάντως εκεί που στις εποχές μας το Γιώργος Γιάννης κτλ ήταν το σύνηθες και μέσα σε μια τάξη είχαμε πολλούς τώρα έχουν γεμίσει οι τάξεις Ιάσων, Μελίνα και Νεφέλη χαχαχα τουλάχιστον εδώ στην Αθήνα είναι πολυφορεμένα ονόματα.

Μαμι και εγώ στην κόρη μου στην επαναληπτική καμπύλη την γλυκόζη την έβγαλα 2 φορές κιόλας και έτσι δεν ξανά έκανα επαναληπτική αλλά έκανα την διατροφή μιας και δεν είχαμε αξιόπιστα αποτελέσματα.

το νερο με πειραξε ειμαι σιγουρη πλεον!

παντως λενε αλλες κοπελες που εχουν κανει και αλλου οτι στο Ρεα που την κανω ειναι καλυτερα απο αλλου...ειναι με γευση λεμονι(ο θεος να το κανει).

aCtzp3.png

καλημερούδια σας :D:D:D

Χρόνια πολλά σε όσα μικρούλια γιορτάζουν σήμερα και αύριο

για την καμπύλη όπως λέει μια κοπέλα παραπάνω νομίζω ότι είναι στον άνθρωπο εμένα δεν μεν πείραξε (είμαι και γλυκατζού :tongue::tongue:) βέβαια έκανα των 50 γρ μιας ώρας, πάντως νομίζω ότι αν την πιείς γρήγορα είναι ευκολότερο να μην την βγάλεις από το να την πίνεις σιγά σιγά. Πάντως θυμάμαι πως μου είχε πει ο γιατρός νηστική να πάω όπως επίσης η νοσοκόμα εκεί μου είπε να την πιω εντός 5 λεπτών και να μην πιω νερό μετά

milky για το μαξιλάρι που ρωτάς εμένα με έχει βολέψει πολύ και στην πρώτη εγκυμοσύνη και τώρα, είχα πάρει το μεγάλο μέγεθος όμως.

Με βοήθησε και στον θηλασμό τις πρώτες μέρες, μετά το χρησιμοποιούσαμε με διάφορους τρόπους, σαν προστατευτικό στην κόρη μου, σαν σκουλήκι για να παίζει, σαν άλογο ............:tongue::tongue::tongue: ακόμα περιμένει να γεννήσω για να το πάρει πίσω :D

Δηλαδή χαμένο για μένα δεν πήγε, παρότι ήταν τσουχτερή η τιμή του (δυστυχώς το είπα πάρει από Ελλάδα) έκανε απόσβεση ;)

KbLyp3.png 4AByp3.png

Νάσος nice!!! Skybeam μηπως ειναι σκορπιός ο αντρας σου????

Όχι... λέων... με οροσκόπο λέοντα και αφροδίτη στον σκορπιό... :rolleyes:

Και να σου πω και κάτι? Μερικές φορές, αν δεν ζορίζεσαι για κάποιον συγκεκριμένο λόγο, το κάνεις για να ευχαριστήσεις και κάποιον άλλο.

Έτσι όπως τα λες είναι. Κι εσύ τα σκέφτηκες καλά... αφού οι άνθρωποι είναι τόσο εντάξει και η οικογένεια είναι αγαπημένη, πολύ καλά θα κάνεις...

skybeam όντως νηστική τουλάχιστον 10ωρο! άσε και μετά

περιμένεις για τις λήψεις 2 ώρες και πεινάαααααααας...

Για να πω την αλήθεια αφού η εξέταση δεν πονάει, δεν το σκέφτομαι καθόλου! Θα κόψεις τα γλυκά, ε? Ψυχανεμίζομαι ότι κι εγώ θα τα κόψω!

milky με γεια σας!

Σορρυ βρε skybeam αλλά τώρα μου ρθε ο συνδυασμός...

εγώ τσάκισα μετά ενα ντόνατς κανέλας που πολλές μέρες το λιγουρευόμουν!!! Ετσι γιατι λέω μπορεί να ήταν το τελευταίο γλυκό...χιχιχι!!!

Χαχα! Δεν πειράζει, και το Θανάσης θυμίζει Βέγγο αλλά όποτε σκέφτομαι ότι ο μπέμπης μεγαλώνει και τον φωνάζω,αυθόρμητα μου έρχεται "Θανασάκος!":rolleyes:

Βρε κοριτσια,να ρωτησω?πως κοιμαστε τα βράδια?

Κι εγώ βασανίζομαι. Μόνο αν είμαι πολύ κουρασμένη κοιμάμαι σερί με δυο διαλείματα για πιπί... τις υπόλοιπες φορές ο ύπνος μου είναι κοπιαστικός και στριφογυριστός. Μαξιλάρι δεν έχω πάρει, βολεύομαι με κάτι μακρόστενα που έχω, αλλά θεωρώ ότι θα βοηθάει...

καλημερα κουκλες....

ειμαστε ξανα για καμπυλη...καλυτερα τα πραγματα...

θα κανω μιας ωρας τελικα οποτε θα τελειωσουμε τσακ μπαμ..

Άντε, καλά ξεμπερδέματα, μπες να μας πεις!

Καλημέρα δεν είπα, ε? Καλημέρα και καλό σ/κ!:D

Να πω την αλήθεια εμένα νερό δεν με αφήσαν να πιω παρά μόνο μισό ποτήρι και αυτό σε όλη την διάρκεια της εξέτασης όχι απευθείας αλλά πάω και την κάνω στο τμήμα διαβήτη κύησης του Αλεξάνδρα και είναι αυστηροί γενικά εκεί δηλαδή πέρα από τις μετρήσεις κοιτάνε και με υπέρηχο αν το μωρό βγαίνει μεγαλύτερο από την εβδομάδα κύησης με τελευταία περίοδο το συν υπολογίζουν και αυτό συν το πόσο βάρος έχεις πάρει και μετά βγάζουν αποτέλεσμα.

Για μαξιλάρι θηλασμού σας το είχα ξαναπεί αν πάτε στο motherbaby να δείτε και επι της ευκαιρίας τα πράγματα του σας το δίνουν δώρο χωρίς να πρέπει να πάρετε κάτι(το λέει και στη σελίδα του).Εγώ από εκεί το έχω και με έχει βολέψει πάρα πολύ και τώρα να κοιμάμαι και στον θηλασμό το χρησιμοποιούσα στην αρχή.

Μαρία να χαίρεσαι τον Μιχαήλ χρόνια του πολλά και να περάσετε υπέροχα στο πάρτι σας.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Να πω την αλήθεια εμένα νερό δεν με αφήσαν να πιω παρά μόνο μισό ποτήρι και αυτό σε όλη την διάρκεια της εξέτασης όχι απευθείας αλλά πάω και την κάνω στο τμήμα διαβήτη κύησης του Αλεξάνδρα και είναι αυστηροί γενικά εκεί δηλαδή πέρα από τις μετρήσεις κοιτάνε και με υπέρηχο αν το μωρό βγαίνει μεγαλύτερο από την εβδομάδα κύησης με τελευταία περίοδο το συν υπολογίζουν και αυτό συν το πόσο βάρος έχεις πάρει και μετά βγάζουν αποτέλεσμα.

Για μαξιλάρι θηλασμού σας το είχα ξαναπεί αν πάτε στο motherbaby να δείτε και επι της ευκαιρίας τα πράγματα του σας το δίνουν δώρο χωρίς να πρέπει να πάρετε κάτι(το λέει και στη σελίδα του).Εγώ από εκεί το έχω και με έχει βολέψει πάρα πολύ και τώρα να κοιμάμαι και στον θηλασμό το χρησιμοποιούσα στην αρχή.

για να κανεις την εξεταση στο Αλεξανδρας,κλεινεις ραντεβου?πως λειτουργει το συγκεκριμενο τμημα?

οταν μιλαμε για μαξιλαρι εγκυμοσυνης/θηλασμου εννοουμε αυτο http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&tl=el&u=http%3A%2F%2Fwww.pregnancypillow.co.uk%2F&anno=2 ή αυτο http://www.babydream.gr/prodsolo.aspx?pid=1864&ref=bestprice.grγιατι σκεφτομουν το δευτερο.δεν κανει και για τον υπνο της μαμας?οσο για το motherbaby.gr,το γνωριζω αλλα σημερα που λεγαμε να παμε προς τα εκει,κλεινει νωρις και γενικα το ωραριο του δε βολευει καθολου.δεν μπορουσαν να το εχουν συνεχομενο?επισης οποια μενει κοντα στον Κορυδαλλο,δειτε και αυτο.http://www.moroudokosmos.com/index.php?dispatch=categories.view&category_id=104

να ρωτησω και κατι για υπνοσακους.βρηκα αυτο το site http://www.thedreambag.gr/sizing.phpαπο οπου σκεφτομαι και να αγορασω.δεν ειναι προτιμοτερο να παρω κατευθειαν το μεγαλο(18-36) και tog 1.0 για ολες τος εποχες ή σκεφτομαι ξανθα?

Διαφημίσεις

Γιου-χου!!!! ;)

Πώς είστε????

Για σας κι από εμένα!

Καλώς μας ήρθες και με το καλό να δεχτείς το μπεμπάκι σου!

Α! και με το καλό η β'!!!

ειμαστε ξανα για καμπυλη...

Καλή δύναμη!

Βρε τι πάθαμε μ' αυτήν την καμπύλη!

οταν μιλαμε για μαξιλαρι εγκυμοσυνης/θηλασμου εννοουμε αυτο http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&tl=el&u=http%3A%2F%2Fwww.pregnancypillow.co.uk%2F&anno=2 ή αυτο http://www.babydream.gr/prodsolo.aspx?pid=1864&ref=bestprice.grγιατι σκεφτομουν το δευτερο.δεν κανει και για τον υπνο της μαμας?

Κι εγώ έχω την ίδια απορρία, αν μπορείτε να μας διαφωτίσετε.

Το απλωτό μαξιλάρι βολεύει ή το έτοιμο ημικύκλιο????

Milky, ο υπνόσακος είναι τέλειοςςςςς, τόσο χαριτωμένος!!!! Μας κολάζεις τις αγορομάνες με τα αυστηρά outfits....:(

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλησπέρα κοιλίτσες! Αχ τι ωραίες συζητήσεις!

Για το δωμάτιό της μου αρέσει αυτό το κρεβατάκι http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1080306&itmid=2989154#

Αρχικά θα κοιμάται σε λίκνο στο δωμάτιό μας. Έχω δει ένα αρκετά οικονομικό στα Mothercare περίπου στα 90 ευρώ, αν θυμάμαι καλά.

Για αλλαξιέρα σκέφτομαι να πάρω μια απλή με ανοιχτά ράφια

ώστε ό,τι χρειάζομαι να είναι εύκολα προσβάσιμο.

Σχετικά με τη στάση του ύπνου. Προσπαθώ να κοιμάμαι στο αριστερό

πλευρό. Σ' αυτή τη στάση έχω την εντύπωση ότι κλωτσάει περισσότερο.

Τον τελευταίο καιρό βάζω ένα επιπλέον μαξιλάρι για να

σηκώνεται λίγο η πλάτη μου ώστε να μπορώ να κοιμάμαι και ανάσκελα

χωρίς να τεντώνεται εντελώς η κοιλιά μου.

Το ρηλάξ από ποιο μήνα επιτρέπεται;

eNortjKzUjK0NDE0slSyBlwwFZoC1w,,33.png

Για το δωμάτιό της μου αρέσει αυτό το κρεβατάκι http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1080306&itmid=2989154#

Αρχικά θα κοιμάται σε λίκνο στο δωμάτιό μας. Για αλλαξιέρα σκέφτομαι να πάρω μια απλή με ανοιχτά ράφια ώστε ό,τι χρειάζομαι να είναι εύκολα προσβάσιμο. Το ρηλάξ από ποιο μήνα επιτρέπεται;

Ομορφούλικο! Κι εγώ σε τελείως λευκή κούνια έχω καταλήξει.

Το ίδιο με σένα σκέφτομαι και για την αλλαξιέρα (ευτυχώς από συρτάρια και ντουλάπες είμαστε υπερπλήρεις).

Εμείς έχουμε καβαντζώσει μια καλαθουνίτσα για τον πρώτο-πρώτο καιρό (κούνια δεν χωράει στην κρεββατοκάμαρά μας και δεν θέλω να ξε-κρεβατωθώ για να είμαι στο ίδιο δωμάτιο με το μωρό στην αρχή..., ελπίζω να βολέψει...)

Καλή η ερώτηση για το ρηλάξ, με ενδιαφέρει κι εμένα η απάντηση.

Γενικά, για τα χοντρά ψώνια τι θα χρειαστούμε? Κούνια, καρότσι και τι άλλο? Ρηλάξ, καρεκλάκι φαγητού από πότε?

NuWHp2.png

InJWp3.png

Skountoufla, αρχικά σκεφτόμουν για συρταριέρα-αλλαξιέρα.

Δεδομένου όμως ότι το δωμάτιό της έχει μεγάλη ντουλάπα

κρίμα είναι να δώσουμε χρήματα για ένα ακόμη έπιπλο.

Ούτε στη δική μας κρεβατοκάμαρα χωράει κούνια.

Αν υπάρχει χώρος στο μπάνιο βολεύει πολύ νομίζω

η αλλαξιέρα-μπάνιο ή να μπει μια απλή αλλαξιέρα.

Επίσης, σκέφτομαι σοβαρά να πάρουμε σύστημα απόρριψης πάνας

http://www.amazon.co.uk/Tommee-Tippee-Sangenic-Nappy-Disposal/dp/B002VKQD5S/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1360418877&sr=8-6

Το έχει καμιά;

Μια χαρά θα βολευτούν τα μωράκια μας στις καλαθούνες τους.

Καρεκλάκι φαγητού νομίζω μπορούμε να το αγοράσουμε κι αργότερα

όταν θα ξεκινήσουν να τρώνε στέρεες τροφές δηλ, 5-6ο μήνα.

eNortjKzUjK0NDE0slSyBlwwFZoC1w,,33.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...