Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα πως ειμαστε σημερα?

Πηρα επιτελους χθες το γιατρο και θα παω μετα την 1η οκτωβριου και μαλλον θα παμε παλι για καισαρικη!

my girl μην αγχωνεσαι με το στηθος δεν προκειται να ειναι ετσι πρησμενο μεχρι το τελος καποια στιγμη ξεπρηζεται! Εμενα και την προηγουμενη φορα και τωρα δεν πρηστηκε καθολου σκετες σακουλες ενα πραγμα χεχε!

stroumfitaki μαρεσει το σλογκαν σου ετσι με αισιοδοξια!

mummytobe τις θυμαμαι κι εγω τις καουρες πραγματικα θες να φας παγακια νομιζω οτι βοηθαει λιγο το κρυο γαλα και το γιαουρτι. Δεν κανουν θαυματα αλλα ετσι λιγο ανακουφιζεσαι...

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

my girl το εχει σουπερ μαρκετ ναι!

φαντασου οτι ειναι perrier απλα ισως ειναι πιο φυσικο δεν ξερω!

τωρα για το στηθος τι να σου πω βρε κοπελα μου...

εχουμε τρελαθει κιολας!

ολη μερα πιανομαστε και χουφτωνομαστε να δουμε αν το στηθος ποναει...αν ειναι ακομα το ιδιο πρησμενο...

και εμενα προσωπικα παντα με πιανει πανικος μη και τυχον εχει ξεπρηστει κατα ενα χιλιοστο!

εγω θα σου ελεγα αυτα που λεω και σε εμενα!

χαλαρωσε και μην αγχωνεσαι...

ασε το σπορακι σου να κανει την δουλεια του και μη το επιβαρυνεις αθελα σου με αγχος!

η φυση κοριτσια μου λεει οτι η καθε εγκυμοσυνη θα παει καλα....

υπαρχουν εξαιρεσεις αλλα γιατι παντα να στεκομαστε σε αυτες?

οχι!!!!!ολα θα πανε καλα!!!!

Όπως το λες όλη την ώρα το χέρι εκεί το έχω α

φού ο άντρας μου μου λέει σταμάτα πια θα τα κατσιάσεις μια χαρά πρησμένα είναι

ρώτα εμένα που ξέρω :oops: :oops: :oops: !!!

Από εχθές είπα δεν θα ξανασκεφτώ τίποτα αρνητικό

και προσπαθώ να αποφεύγω να διαβάζω και αυτές τις εξαιρέσεις στο νετ

γιατί με γεμίζουνε άγχος και δεν μπορώ να το διαχειριστώ με τίποτα!!!!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Vivian μεγειές μεγειές!!αντε τώρα το επόμενο μας να ειναι πόσο καιρό θηλαζουμε!:tongue:

mariapap82 την ίδια μέρα έχουμε γιατρό!τελεια!!εχουμε να ανακοινώσουμε πολλά ωραία νέα στην παρέα....μόνο που αργεί....:cry::cry:

mygirl και εγώ διαβάζω διάφορα...και μετά λέω τι κάνω τώρα?και τα κλεινω!

Σε καταλαβαίνω...έχω περάσει και μια βιοχημικη όπου η τρέλα μου είχε χτυπήσει κόκκινο και δεν έβγαλα και τίποτα...

Ακολουθώ την κουβέντα του γιατρού μου και έχω ηρεμήσει "κανείς όχι μόνο όσα μπορείς αλλα παραπάνω απο όσα μπορείς!η μοίρα του κάθε μωρού ειναι προδιαγεγραμμένη...Ασε την φύση να κάνει την δουλεια της και μην αγχωνεσαι!οπως δεν θα ήθελες να σε έχουν σε ένα δωμάτιο και να βαράνε δυνατά τους τοίχους έτσι δεν θέλει και αυτό!το άγχος αυτό του κάνει...οπότε ήρεμα και ότι ειναι να γίνει θα γίνει!"

aCtzp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Vivian μεγειές μεγειές!!αντε τώρα το επόμενο μας να ειναι πόσο καιρό θηλαζουμε!:tongue:

mariapap82 την ίδια μέρα έχουμε γιατρό!τελεια!!εχουμε να ανακοινώσουμε πολλά ωραία νέα στην παρέα....μόνο που αργεί....:cry::cry:

mygirl και εγώ διαβάζω διάφορα...και μετά λέω τι κάνω τώρα?και τα κλεινω!

Σε καταλαβαίνω...έχω περάσει και μια βιοχημικη όπου η τρέλα μου είχε χτυπήσει κόκκινο και δεν έβγαλα και τίποτα...

Ακολουθώ την κουβέντα του γιατρού μου και έχω ηρεμήσει "κανείς όχι μόνο όσα μπορείς αλλα παραπάνω απο όσα μπορείς!η μοίρα του κάθε μωρού ειναι προδιαγεγραμμένη...Ασε την φύση να κάνει την δουλεια της και μην αγχωνεσαι!οπως δεν θα ήθελες να σε έχουν σε ένα δωμάτιο και να βαράνε δυνατά τους τοίχους έτσι δεν θέλει και αυτό!το άγχος αυτό του κάνει...οπότε ήρεμα και ότι ειναι να γίνει θα γίνει!"

Καλημέρα!!Άντε βρε μαζί έχετε γιατρούλη!Τέλεια!!!!

Θα έχουμε να μάθουμε νέα αρκετά σε 8 μερούλες...;):D

Κι εγώ πέρασα βιοχημική γι' αυτό τρέμω τώρα μην κάτι δεν πάει καλά

..οπότε με καταλαβαίνεις 100% εσύ...;)

Πραγματικά αν το σκεφτείς έτσι πόσο κακό του κάνουμε με το άγχος

..πω πω το παράδειγμα σου νομίζω τα λέει όλα...

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Καλησπέρα κι από μένα! Τη Δευτέρα έχουμε την πρώτη επίσημη επίσκεψή μας στο γιατρό για να δούμε την πρόοδό μας!! Έχω τρομερή αγωνία!

Κορίτσια υπομονή να έχουμε κι όλα καλά θα πάνε!

eNortjKzUjK0NDE0slSyBlwwFZoC1w,,33.png

Καλημέρα!!Άντε βρε μαζί έχετε γιατρούλη!Τέλεια!!!!

Θα έχουμε να μάθουμε νέα αρκετά σε 8 μερούλες...;):D

Κι εγώ πέρασα βιοχημική γι' αυτό τρέμω τώρα μην κάτι δεν πάει καλά

..οπότε με καταλαβαίνεις 100% εσύ...;)

Πραγματικά αν το σκεφτείς έτσι πόσο κακό του κάνουμε με το άγχος

..πω πω το παράδειγμα σου νομίζω τα λέει όλα...

Εσείς μια φορά έχετε παει γιατρό?

Θα ειμαι 8+5 την επόμενη Δευτέρα και δεν ξέρω τι θα δω..θα ακούσουμε καρδούλα...αλλα τι υπάρχει περιπτωση να το δούμε και λιγο πιο μωρακι?

Καλησπέρα κι από μένα! Τη Δευτέρα έχουμε την πρώτη επίσημη επίσκεψή μας στο γιατρό για να δούμε την πρόοδό μας!! Έχω τρομερή αγωνία!

Κορίτσια υπομονή να έχουμε κι όλα καλά θα πάνε!

Καλώς ήρθες!

Με το καλό μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!

Ελα εδώ να συζητάμε και να φεύγουν και άγχη και αγωνίες!

Πρώτη φορά γιατρό ε?

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη σε όλες μας!

Ας πούμε ότι είναι η δεύτερη επίσκεψη αλλά θα είναι ο πρώτος μας υπέρηχος κι ελπίζουμε να ακούσουμε και καρδούλα. Η πρώτη ήταν στην τέταρτη+ εβδομάδα με σκοπό να συζητήσουμε κάποια πράγματα και να μου δώσει συμβουλές.

eNortjKzUjK0NDE0slSyBlwwFZoC1w,,33.png

Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη σε όλες μας!

Ας πούμε ότι είναι η δεύτερη επίσκεψη αλλά θα είναι ο πρώτος μας υπέρηχος κι ελπίζουμε να ακούσουμε και καρδούλα. Η πρώτη ήταν στην τέταρτη+ εβδομάδα με σκοπό να συζητήσουμε κάποια πράγματα και να μου δώσει συμβουλές.

6 εβδομάδων θα είσαι ε?

Λογικά δεν ξέρω αν θα ακούσεις αλλα ίσως την δεις να χτυπάει που βασικά ειναι το ίδιο πράγμα..

Εγω 5+5 την είδα αλλα ήταν νωρίς όπως είπε ο γιατρός...θα μπορούσαμε άνετα να μην τη δούμε!

Εγω σου εύχομαι πάντως να δεις την καρδούλα του μικρού σου και αν την ακούσεις κιόλας.....διπλή χαρά!

aCtzp3.png

mummytobe κι εσυ δεν εχεις παει ακομα στο γιατρο?πρωτη φορα θα ειναι?

Καρδουλα ακουμε αμα εχουμε κλεισει την 6η εβδομαδα.....με το καλο λοιπον να την ακουσετε!

Ραντεβου δεν εχω κλεισει μαλλον θα το βαλω 4 οκτωβριου που θα ειμαι 6+2 για να ακουσουμε σιγουρα καρδια οποτε θα αργησω να εχω νεα....

Κατα τα αλλα πως πανε οι αναγουλες και οι καουρες?

mummytobe κι εσυ δεν εχεις παει ακομα στο γιατρο?πρωτη φορα θα ειναι?

Καρδουλα ακουμε αμα εχουμε κλεισει την 6η εβδομαδα.....με το καλο λοιπον να την ακουσετε!

Δεύτερη....πήγα 5+5 την πρώτη φορα...είδαμε οτι ολα ειναι καλα και είδαμε και καρδιά να αναβοσβήνει!

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...