Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Μέχρι και το "άσπρος σίφουνας άζαξ" του αρέσει λέει καλύτερα από το Αθανάσιος! Να σου πω την αλήθεια κλείνω τ' αυτιά μου! Ας λέει ό,τι θέλει! Ας διαλέξει υποκοριστικό εκείνος, κι ας μη μοιάζει και πολύ, δεν με πειράζει... προς το παρόν το λέμε "το μπουρέκι!":D

Αχ, βρε mummytobe, τι πακέτο έφαγες βρε κοριτσάκι μου... είναι τόσο χάλια τελικά αυτή η γλυκόζη? Μάλλον, ε?

ααααα παραειναι προκατειλημμένος!!!

Μην αγχώνεσαι...δεν αντιδρούν ολοι οι οργανισμοι το ίδιο!

Εμένα μαρεσε πχ! :oops: Δεν δυσκολεύτηκα καθόλου!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ, βρε mummytobe, τι πακέτο έφαγες βρε κοριτσάκι μου... είναι τόσο χάλια τελικά αυτή η γλυκόζη? Μάλλον, ε?

εγω πιο πολυ χαλια ημουν, επειδη ημουν νηστικη..ημουν σε ημι-λυποθυμη κατασταση!:? ευτυχως τωρα δεν θα την κανω την παλιο εξεταση!

ααααα παραειναι προκατειλημμένος!!!

Μα, ναι, αδικαιολόγητο, δεν του έχει κάνει και κανένα κακό ο άνθρωπος!

εγω πιο πολυ χαλια ημουν, επειδη ημουν νηστικη..ημουν σε ημι-λυποθυμη κατασταση!:? ευτυχως τωρα δεν θα την κανω την παλιο εξεταση!

Επιτρέπεται να φάμε κάτι πριν, ή πρέπει ούτως ή άλλως νηστικές? [μάλλον γι' αυτό αηδίασες τόσο....]

Skybeam σκεψου υποκοριστικα να του προτεινεις για να αρχισει να το συνηθιζει.

εχω ξαδερφο που τον φωναζουν Νασο και μου αρεσει πολυ!

Για Νάσο το πάω κι εγώ... ωραίο ονοματάκι είναι, τι στο καλό!:(:rolleyes:

Επιτρέπεται να φάμε κάτι πριν, ή πρέπει ούτως ή άλλως νηστικές? [μάλλον γι' αυτό αηδίασες τόσο....

δεν ξερω,εμενα μου ειπε να παω πρωι και νηστικη!:|

Διαφημίσεις

δεν ξερω,εμενα μου ειπε να παω πρωι και νηστικη!:|

Νηστική κ εμένα...απο το προηγούμενο βράδυ ..μέχρι τις 10 μου είχε πει αν θέλω να φάω κατι!

Νάσος nice!!! Skybeam μηπως ειναι σκορπιός ο αντρας σου????

Qiamp3.png

lRVcp3.png

καλησπέρα!

Πολύ την ευχαριστήθηκα την κουβεντούλα σας, τη διάβαζα εδώ και λίγη ώρα.

Skybeam, δεν είναι αντικειμενική η γνωμη μου, μιας και οι μπαμπάδες μας έχουν το ίδιο όνομα και, παρ' όλο που ποτέ δεν ήταν το αγαπημένο μου, το Νάσος το έχω συνηθίσει και μου αρέσει αρκετά (έτσι τον φωνάζουμε).

Επίσης, πολύ λογικά και γλυκά μου φαίνονται όλα αυτά που έχεις σκεφτεί, σαν τρίτος παρατηρητής που τα ακούω.

Τι παραπάνω χρειαζόμαστε, στο κάτω-κάτω, από μια κίνηση καλής θέλησης και διάθεσης..?

Και να σου πω και κάτι? Μερικές φορές, αν δεν ζορίζεσαι για κάποιον συγκεκριμένο λόγο, το κάνεις για να ευχαριστήσεις και κάποιον άλλο. Ο άντρας μου δεν πάτησε ποτέ πόδι για το όνομα, αλλά ξέρω ότι θα του αρέσει να βγει ο μπαμπάς του. Επίσης και τα πεθερικά μου, που με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή της σχέσης και μέχρι σήμερα με έχουν κατα-υποχρεώσει σε πολλά, δεν έχουν εκφράσει ποτέ γνώμη για το όνομα αλλά ξέρω πόσο θα το χαρούν. Ε, για όλα αυτά μαζί, κατέληξα στο όνομα του πεθερού μου.

NuWHp2.png

InJWp3.png

τσα! γύρισα!όλα καλά μου είπε ο ενδοκρινολόγος αλλά

όσο μπορώ να αποφεύγω τα γλυκά! μου την ξανάγραψε την

ακατονόμαστη και θα πάω την τρίτη να την κάνω!

αχ βρε νάντια μου κακή εμπειρία! μα καλά κ αυτός 100γρ?!?!?

εμένα 75 μου έβαλε και είδα και έπαθα! πάλι καλά που

στο άλλαξε για αύριο!υπομονή! να φας ελαφριά τώρα

να μην σου βγεί τίποτα ανεβασμένο λόγω φαγητού ή γλυκού

για να μην αναγκάζεσαι να ξανακάνεις!

αχ τι τραβάμε για τα σκατούλια μας!άντε να βγουν να μας το

ανταποδώσουν!!:D:D:D:D

skybeam όντως νηστική τουλάχιστον 10ωρο! άσε και μετά

περιμένεις για τις λήψεις 2 ώρες και πεινάαααααααας.....

μόνο αυτό σκεφτόμουν! και μετά πήγα και τσάκισα goodys!:oops::shock:

το νάσος και μένα μου αρέσει και αφού έχει βγει του μπαμπά του δεν

το συζητώ, δεν έχει λόγο να αρνείται!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Καλησπερα και απο εμενα!!!

Πολλα θεματα για αναλυση βλεπω!!!Καταρχας ξεχυθηκα σημερα στην αγορα και πηρα ουκ ολιγα πραγματα για την μπουμπου!Πηγα στα benetton για νυχτικακι για μενα και τελικα βρηκα πολυ ωραια εσωρουχακια για τη μικρη και φυσικα της πηρα τοσα πολλα μεχρι να χρονισει σχεδον.Νυχτικακι πηρα τελικα απο το Ιntimissimi.μιση τιμη,αμανικο,βαμβακερο με λιγη δαντελιτσα.super!και βρακοζουνες απο carerfur.ειχε σημερα προσφορα 3 βρακια/4 ευρω!!!ωραιοτατα και βαμβακερα!

Την καμπυλη και εμενα μου ειπε να την κανω οταν μπω στην 28η εβδομαδα.εχω ακομα...αυτο που δε ρωτησα ειναι επειδη παιρνω σιδηρο το πρωι πριν φαω,αν πρεπει να παρω το χαπι η οχι πριν την καμπυλη.Εγω ειχα ξανακανει καμπυλη πριν μεινω εγκυος λογω πολυκυστικων.ανεχτη κατασταση αλλα πολυ πεινα στο ενδιαμεσο!!!!

Παμε στα ονοματα τωρα.Εγω την εχω ταξει στην Παναγια με τοσα προβληματα που περασαμε και λεω να την φωναζω Μάϊρα αντι για Μαρια.Και θα εχει και δευτερο ονομα το οποιο το εχω αφησει free στο συζυγο.Εμεις ειμαστε και οι δυο μοναχοπαιδια,δευτερο εγγονι προς το παρον δεν σκεφτομαστε,η πεθερα μου εχει πεθανει αρα οι υπολοιποι πηγαν πασο!

skybeam,εκτος απο το Νασος που ειναι πολυ ωραιο,παιζει και το Θανος,εξισου καλο!!

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Καλησπερα και απο εμενα!!!

Πολλα θεματα για αναλυση βλεπω!!!Καταρχας ξεχυθηκα σημερα στην αγορα και πηρα ουκ ολιγα πραγματα για την μπουμπου!Πηγα στα benetton για νυχτικακι για μενα και τελικα βρηκα πολυ ωραια εσωρουχακια για τη μικρη και φυσικα της πηρα τοσα πολλα μεχρι να χρονισει σχεδον.Νυχτικακι πηρα τελικα απο το Ιntimissimi.μιση τιμη,αμανικο,βαμβακερο με λιγη δαντελιτσα.super!και βρακοζουνες απο carerfur.ειχε σημερα προσφορα 3 βρακια/4 ευρω!!!ωραιοτατα και βαμβακερα!

Την καμπυλη και εμενα μου ειπε να την κανω οταν μπω στην 28η εβδομαδα.εχω ακομα...αυτο που δε ρωτησα ειναι επειδη παιρνω σιδηρο το πρωι πριν φαω,αν πρεπει να παρω το χαπι η οχι πριν την καμπυλη.Εγω ειχα ξανακανει καμπυλη πριν μεινω εγκυος λογω πολυκυστικων.ανεχτη κατασταση αλλα πολυ πεινα στο ενδιαμεσο!!!!

Παμε στα ονοματα τωρα.Εγω την εχω ταξει στην Παναγια με τοσα προβληματα που περασαμε και λεω να την φωναζω Μάϊρα αντι για Μαρια.Και θα εχει και δευτερο ονομα το οποιο το εχω αφησει free στο συζυγο.Εμεις ειμαστε και οι δυο μοναχοπαιδια,δευτερο εγγονι προς το παρον δεν σκεφτομαστε,η πεθερα μου εχει πεθανει αρα οι υπολοιποι πηγαν πασο!

skybeam,εκτος απο το Νασος που ειναι πολυ ωραιο,παιζει και το Θανος,εξισου καλο!!

Μεγειά σου!!!!!!!!!! Τι ωραία!!!!

Πολύ σας χαίρομαι με τα ψώνια... εγώ τώρα τελείωσα δουλειά και που να παω.... :cry::cry:

Το Μάιρα πολυ ωραία και πρωτότυπο!!! Οπως και το Θάνος!!!! Ισως μαρέσει και πιο πολύ απο το Νάσος!!

Δεν ξέρω αν το παθαίνετε εσείς..αλλα εγω συνδυάζω ονόματα με πρόσωπα και μετά μου τα θυμίζουν.... Τώρα πχ το Νάσος μου θύμισε τον Μπουλά.. σε κάποιο σήριαλ πρέπει να τον έλεγαν έτσι... Σορρυ βρε skybeam αλλά τώρα μου ρθε ο συνδυασμός...

περιμένεις για τις λήψεις 2 ώρες και πεινάαααααααας.....

μόνο αυτό σκεφτόμουν! και μετά πήγα και τσάκισα goodys!:oops::shock:

εγώ τσάκισα μετά ενα ντόνατς κανέλας που πολλές μέρες το λιγουρευόμουν!!! Ετσι γιατι λέω μπορεί να ήταν το τελευταίο γλυκό...χιχιχι!!!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Διαφημίσεις

Ενα ωραίο άρθρο για όσες σκέφτονται χρώματα και στυλ για το μπεμπο-δωμάτιο!!

http://www.eimaimama.gr/2013/02/riges-sto-vrefiko-dwmatio.html

Πολύ ωραίο!

Εγώ σκέφτομαι για κάτι τέτοιο, έναν τοίχο να τον κάνουμε ριγέ,

φυστικί-λεμονί!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Για σας κι από εμένα! Εχετε χώρο για άλλη μια? γένναω τον Ιούνιο και την εβδομάδα που έρχεται και έχω λίγο αγχος.

Καλως την!!!!ενοειται πως εχουμε χωρο!!!με το καλο το μωρακι σου!!Φυλο εχετε δει;; Το πρωτο σου;;; Μην αγχωνεσαι....δεν κανει καλοοοοο!!!Θετικη σκεψη!!!

Καλε Μαρια,σημερα γιορταζουν οι Χαρηδες;;; Αν ναι,να χαιρεσαι τον μικρο σου!!!

Ναντιακι,αντε να πανε ολα σουπερ ευκολα αυριο!!!!!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...