Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πότε εχεις ξανα γιατρο?? Εγώ στις 25... οταν φευγω απο τον γιατρο μου φαινεται πως περασε γρηγορα...αλλα μετα μεχρι να ξαναπαω περναει αργα αργα.. γρρρ

εγώ στις 27!:D αν και αυτή τη φορά μου έκλεισε στις 3 βδομάδες

όχι στις 4, νομίζω χωρίς να το καταλάβει οπότε μπορεί να το κάνω

και για 4 μαρτίου μια βδομάδα μετά θα δω!

το καλύτερο μου όταν πηγαίνω στο γιατρό..έχει περάσει

ακόμα ένας μήνας! τέλειο?!?! και μετά από αυτό το ραντεβού

θα πάμε όταν μπαίνουμε στο μήνα μας περίπου!χεχε!:tongue:

θα χουμε κάνει και doppler ενδιάμεσα, θα περάσει πιο γρήγορα!:D

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Δυστυχώς δε γίνεται....μάλιστα οταν με ακούνε να τον

φωνάζω έτσι με κοροϊδεύουν

Να επιμενεις οτι ετσι θελεις να τον φωναζουν ολοι!!

Και γιατι κοροιδευουν?Εμενα μου αρεσει πολυ!!;)

κι εμένα μ αρέσει το μιχαήλ πολύ!! κι ήταν υποψήφιο αλλά μετά

σκέφτηκα πως όλοι μιχάλη θα τον φωνάζουν και ξενέρωσα!:confused:

σας χαιρετω κοριτσούδες γιατί έχω ραντεβού με τον ενδοκρινολόγο

5.30 να μου γράψει και την καμπύλη! θα μπω να σας πω τα νέα μου!

φιλιάααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

Να επιμενεις οτι ετσι θελεις να τον φωναζουν ολοι!!

Και γιατι κοροιδευουν?Εμενα μου αρεσει πολυ!!;)

Ελα ντε? κ μένα μου αρέσει πιο πολυ....αλλα ειμαι

1 εναντίον όλων των άλλων....

Πάντως εγω Μιχαηλ θα τον φωνάζω τέλος....

Αχ κ εγω εχω γιατρο τη Δευτέρα κ ανυπομονω....

qLIep2.png

y2qkp3.png

Good luck!!

Φιλακια!!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Το πρώτο στο υπογραφω κ εγω...

Περιμένουμε νεα!!

qLIep2.png

y2qkp3.png

Ελα ντε? κ μένα μου αρέσει πιο πολυ....αλλα ειμαι

1 εναντίον όλων των άλλων....

Πάντως εγω Μιχαηλ θα τον φωνάζω τέλος....

Αχ κ εγω εχω γιατρο τη Δευτέρα κ ανυπομονω....

σε καταλαβαινω..

και εγω τι τραβηξα για να την φωναζουν την κορη μου οπως θελω δεν λεγετε!!

και καποιοι ακομα επιμενουν!!:evil::evil:

πονεμενη ιστορια ασε..

Skybeam πολυ κρίμα...ουσιαστικά σου λείπουν ενσημα

2 μηνων γιατι όντως το μηνα σου βάζουν 25.

Nαι ρε γμτ... σ' ευχαριστώ για την επιβεβαίωση... κρίμα για δυο μήνες!

Όσες πάρετε πυτζαμες να κοιταξετε να καλύπτει η μπλουζα καλά τον π@π@ σας γιατί δεν θα αισθάνεστε άνετα αν δείτε πως φαίνεται απο πίσω η σερβιετα μεσα απο το παντελόνι...

Σωστό κι αυτό.

Για πείτε μου τη γνώμη σας... τον πιτσιρίκο έχω πει να τον βγάλουμε το όνομα του μπαμπά μου (Αθανάσιος). Ο δικός μου τσινίζει γιατί δεν τον χωνεύει και πολύ τον πατέρα μου. Πεισμώνω όμως, γιατί σαν ζευγάρι και σαν οικογένεια ο μπαμπάς μου μας έχει βοηθήσει πολύ και θέλω να τον ευχαριστήσω. Εξάλλου ο άντρας μου έχει ήδη έναν γιο από τον πρώτο του γάμο που τον βάφτισε το όνομα του πατέρα του. Κι έχω πει (ενώ δεν το περίμενε και κανείς) να κάνουμε και νονό τον πρώτο του άντρα μου πράγμα που και το καταχάρηκε και το έχει ανακοινώσει στον μικρό! Ε! έταξα κι εγώ του μπαμπά μου το όνομα...

Πονεμένη ιστορία τα κιλά κορίτσια... τώρα σήμερα με είδε η γιατρός μου γιατί της πήγα όλες μου τις εξετάσεις να δει, είχαν μαζευτεί πολλές.. με βλέπει και μου λέει κόψε τα γλυκά, αλλά κυρίως τα αλάτια. Της λέω γιατί? Μου λέει δεν είναι όλα κιλά, έχεις πρηστεί πολύ αλλά δεν το καταλαβαίνεις...

Διαφημίσεις

κοριτσια μπηκα πριν παω για δουλεια να σας ενημερωσω για τα χαλια μου!

πηγαμε ηπιαμε 100γρ γλυκοζης με γευση λεμονακι...χυμο φρεσκο λεμονακι διπλα και οταν μου ειπαν να πιω και νερο στην τελευταια γουλια(γιατι το επινα λιγο λιγο) τα εβγαλα...

παει λοιπον.....

αυριο παλι!

με λυπηθηκε ο γιατρος και μου ειπε να πιω 50γρ και να κανω την καμπυλη της 1 ωρας.

Φανταζομαι αν δειξει κατι να με στειλει για την μεγαλη ξανα...

τα σκ@τως@με!

aCtzp3.png

Nαι ρε γμτ... σ' ευχαριστώ για την επιβεβαίωση... κρίμα για δυο μήνες!

Σωστό κι αυτό.

Για πείτε μου τη γνώμη σας... τον πιτσιρίκο έχω πει να τον βγάλουμε το όνομα του μπαμπά μου (Αθανάσιος). Ο δικός μου τσινίζει γιατί δεν τον χωνεύει και πολύ τον πατέρα μου. Πεισμώνω όμως, γιατί σαν ζευγάρι και σαν οικογένεια ο μπαμπάς μου μας έχει βοηθήσει πολύ και θέλω να τον ευχαριστήσω. Εξάλλου ο άντρας μου έχει ήδη έναν γιο από τον πρώτο του γάμο που τον βάφτισε το όνομα του πατέρα του. Κι έχω πει (ενώ δεν το περίμενε και κανείς) να κάνουμε και νονό τον πρώτο του άντρα μου πράγμα που και το καταχάρηκε και το έχει ανακοινώσει στον μικρό! Ε! έταξα κι εγώ του μπαμπά μου το όνομα...

Πονεμένη ιστορία τα κιλά κορίτσια... τώρα σήμερα με είδε η γιατρός μου γιατί της πήγα όλες μου τις εξετάσεις να δει, είχαν μαζευτεί πολλές.. με βλέπει και μου λέει κόψε τα γλυκά, αλλά κυρίως τα αλάτια. Της λέω γιατί? Μου λέει δεν είναι όλα κιλά, έχεις πρηστεί πολύ αλλά δεν το καταλαβαίνεις...

Εγω θεωρω πως εχεις κανει την καλυτερη κινηση!!! Κ για το παιδάκι που θα γινει νονός...πολυ ωραια ιδεα...κ για τον μπαμπα σου!!!! Να το συζητησεις με τον αντρα σου!! Εκεινος τι θέλει δηλαδη? Αφου εβγαλε τον μπαμπα του??? Να πειτε κάποιο τρίτο??

Qiamp3.png

lRVcp3.png

κοριτσια μπηκα πριν παω για δουλεια να σας ενημερωσω για τα χαλια μου!

πηγαμε ηπιαμε 100γρ γλυκοζης με γευση λεμονακι...χυμο φρεσκο λεμονακι διπλα και οταν μου ειπαν να πιω και νερο στην τελευταια γουλια(γιατι το επινα λιγο λιγο) τα εβγαλα...

παει λοιπον.....

αυριο παλι!

με λυπηθηκε ο γιατρος και μου ειπε να πιω 50γρ και να κανω την καμπυλη της 1 ωρας.

Φανταζομαι αν δειξει κατι να με στειλει για την μεγαλη ξανα...

τα σκ@τως@με!

Αχ μωρε καημενουλααααα..... σε ταλαιπώρησε...

Κανε ακομα λίγο κουράγιο για αύριο και δεν θα χρειαστεί για αρκετό καιρό ακομα να την ξανακάνεις...μέχρι το 2ο δηλαδη!!!!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Εγω θεωρω πως εχεις κανει την καλυτερη κινηση!!! Κ για το παιδάκι που θα γινει νονός...πολυ ωραια ιδεα...κ για τον μπαμπα σου!!!! Να το συζητησεις με τον αντρα σου!! Εκεινος τι θέλει δηλαδη? Αφου εβγαλε τον μπαμπα του??? Να πειτε κάποιο τρίτο??

Μέχρι και το "άσπρος σίφουνας άζαξ" του αρέσει λέει καλύτερα από το Αθανάσιος! Να σου πω την αλήθεια κλείνω τ' αυτιά μου! Ας λέει ό,τι θέλει! Ας διαλέξει υποκοριστικό εκείνος, κι ας μη μοιάζει και πολύ, δεν με πειράζει... προς το παρόν το λέμε "το μπουρέκι!":D

Αχ, βρε mummytobe, τι πακέτο έφαγες βρε κοριτσάκι μου... είναι τόσο χάλια τελικά αυτή η γλυκόζη? Μάλλον, ε?

Skybeam πολυ ωραιο αυτο που σκεφτηκες!!;)Ο αντρας σου πως θελει να τον πειτε?

mummytobe ωχ και παλι ωχ!!:?αντε μακαρι να τα καταφερεις αυριο κ να ειναι κ καλα τα αποτελεσματα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...