Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Πάντως εγώ σε φαντάζομαι ψηλή, πολυ αδύνατη με κοιλιά μονο.... Το Tickerακι σου φταιει!!!!! :P

Nαι, καλά... παλιά!!!

Ας μ' έβλεπε κι ο άντρας μου έτσι που με κοιτάζει στραβά και αναφωνεί απελπισμένα.... πάαααααααλι θα φας? :D:D:D:D:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Από αυτά που γράφεις μάλλον μεγάλο μέρος του βάρους που πήρες είναι κατακράτηση. Θα φύγουν νεράκι στο πρώτο τρίμηνο, θα δεις! Κι εγώ με κορτιζόνη όλο το πρώτο τρίμηνο και προγεστερόνη μέχρι σήμερα (καλά και καμία αυτόσυγκράτηση, να προσθέσω!) είμαι περίπου στα +14, ξεκίνησα 62 με 1,67. Φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να κουνηθώ όταν θα μπω στο μήνα μου, ήδη ώρες ώρες και χωρίς να κουράζομαι αισθάνομαι καταπονημένη

Α, και περαστικούλια!

Σε ευχαριστω πολυ!Ετσι θελω να πιστευω!!!οτι θα φυγουν γρηγορα,αλλιως με βλεπω με ψυχοφαρμακα!!!εχω παρει και ζεστα το θεμα θηλασμος,θα δειξει!!!μακαρι να πανε ολα καλα σε ολες μας και να εχουμε τελειομηνη εγκυμοσυνη και ευκολο τοκετο!!

Πολυ γλυκούλα η ταπετσαρία σας!! Κ θα το έχετε και ετοιμο το δωμάτιο κ στο επόμενο!! Σουπερ!!

Μεγάλη απόφαση πάντως.... τι να πω! Ελπίζω να καταλήξουμε άμεσα!

Ευχαριστω!επομενο?επομενο τι?κατσε να γεννησω την μπουμπου!μου θυμιζεις τον γιατρο μου.μου λεει θα το παλεψουμε μεχρι τελους για φυσιολογικο για να κανεις αμεσως το επομενο.Καλα λεω...προτρεχουμε!μη ξεχνας οτι ειμαι και 36 Μαιων!!!ενα και καλο!!!

Σκεψου οτι κανεις μια επενδυση για τα επομενα 7 χρονια και αξιζει να παρεις κατι καλο(αν εχεις τη δυνατοτητα) που μπορει να χρησιμοποιηθει και απο το επομενο bebe και να αρεσει και να εξυπηρετει εσενα και τη μπεμπα!γνωμη μου παντα!

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Βικη καλώς ήρθες και πάλι!

Σατεν και δαντελα νυχτικά με στήθος τούμπανο, κοιλιά 6 μηνών και σερβιετα σούπερ σούπερ έξτρα λαρτζ δεν νομίζω να είναι και τι πιο ωραίο θέαμα. Μήπως μιλούσε για καμιά χρουσαλά ή κάτι τέτοιο; Άνετα βαμβακερά νυχτικά θα πρότεινα με κουμπάκια για το θηλασμό. Γενικά μεσα στα δωμάτια εχει ζέστη, οπότε κάτι ελαφρύ θα χρειαστεί. Για τα εσώρουχα που είπες skybeam μπορείς να μην πάρεις και καθόλου μιας χρήσης. Στα σεμινάρια ανωδυνου μας είχαν πει οι μαίες οτι βολεύουν εσώρουχα στυλ η βράκα της γιαγιάς, τα οποία είναι ψηλοκαβαλα και αγκαλιάζουν και την άδεια πλέον κοιλιτσα. Είχα πάρει από ενα μαγαζί με φθηνά εσώρουχα, θα έχετε φαντάζομαι και στην Αθήνα τέτοια. 1 ευρω το 1. Και τα μιας χρήσης τόσο κάνουν περίπου,οπότε πες οτι και αυτα μιας χρήσης είναι. Άσε που δεν τα λερωσα εν τέλει και τα έχω και για αυτη τη φορά.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Να μαι κι εγω!

Γυρισαμε απτο γιατρο 960γρ η μπεμπινα εννοειται οτι δεν καθισε για φωτο

και εχουμε και εναν επιχειλιο πλακουντα οποτε δεν πρεπει να κουραζομαι

και να σηκωνω μεχρι να ανεβει ψηλα γιατι μπορει να ξεκολησει λιγο!

Χα! κι εγω εχω σηκωσει παιδια, κουτες με βιβλια, ηλ. σκουπα μονο τα χαλια

δεν ειχα σηκωσει αυτο το μηνα :P

Με στειλε να κανω και τη σιχαμενη καμπυλη αλλα των 75γρ με τις 3 μετρησεις!

Μονο που το σκεφτομαι μπλιαχ!

Milky καλως μας ξαναρθες ολα καλα ευχομαι τωρα!

Κοριτσια νυχτικα ειχα παρει 2 καλα οχι ομως σατεν μακο αλλα με λιγη

δαντελιτσα και τσαχπινιες και φυσικα ρομπα! Επειδη οσο να οπως λεει

και η μαρια εισαι με την κοιλια 6 μηνων σερβιετες εχτρα λαρτζ θελεις λιγο

κατι να σου ανεβασει τη διαθεση. Τωρα το ωραιο νυχτικο θα ειναι ή το βαψιμο

(γιατι καποιες βαφονται στο μαιευτηριο εγω δεν ηθελα) δεν ξερω

Αλλα και να λερωθουνε καθαριζουν πανευκολα με κρυο νερο

Εσωρουχα θα εχουν στο μαιευτηριο μιας χρησης μην ανησυχειτε!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Να μαι κι εγω!

Παναγια μου ενα παιδι!!!!τσουπωτη-τσουπωτη!!Μπραβο σας!!!να ανησυχησω που στην αντιστοιχη εβδομαδα ημασταν 700 γραμμαρια?ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!με τον επιχειλιο!!δεν παιζουνε με αυτα!!!χαλαρωσε και ασε τις δουλειες για τους αλλους!!

Milky καλως μας ξαναρθες ολα καλα ευχομαι τωρα!

Ευχαριστω ολες κοριτσια!να ειστε καλα!εσεις και τα μπεμπακια σας!!!

Διαφημίσεις

Να μαι κι εγω!

Γυρισαμε απτο γιατρο 960γρ η μπεμπινα

εντάξει είμαστε στο ίδιο γκρουπ καλά λέω εγώ!:tongue:

είμαστε οι ιδανικοί άντρες για σας αλλά είμαστε πιασμένοι!!:tongue::tongue:

πόσο είπαμε γεννήθηκαν τα πιτσίνια σου?

προβλέπω τον άλλο μήνα να μου λέει, ε μέχρι τις 20 απρίλη

και πολύ σου είναι! θα χει χτυπήσει το 2κιλο το βλέπω!!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Σατεν και δαντελα νυχτικά με στήθος τούμπανο, κοιλιά 6 μηνών και σερβιετα σούπερ σούπερ έξτρα λαρτζ δεν νομίζω να είναι και τι πιο ωραίο θέαμα. Μήπως μιλούσε για καμιά χρουσαλά ή κάτι τέτοιο; Άνετα βαμβακερά νυχτικά θα πρότεινα με κουμπάκια για το θηλασμό. Γενικά μεσα στα δωμάτια εχει ζέστη, οπότε κάτι ελαφρύ θα χρειαστεί. Για τα εσώρουχα που είπες skybeam μπορείς να μην πάρεις και καθόλου μιας χρήσης. Στα σεμινάρια ανωδυνου μας είχαν πει οι μαίες οτι βολεύουν εσώρουχα στυλ η βράκα της γιαγιάς, τα οποία είναι ψηλοκαβαλα και αγκαλιάζουν και την άδεια πλέον κοιλιτσα.

Πες τα βρε κορίτσι! Της γιαγιάς λες καλύτερα από μιας χρήσης, τέτοια θα π΄ρω!

Να μαι κι εγω!

Άλλο μοντέλο εδώ! Η μαμά μόνο μας βγήκε πολύ ατακτούλα!

Να σου πω! Ελπίζω να κάτσεις να ξεκουραστείς μετά τη διαπίστωση του γιατρού!..

Χαιρετώ την κομπανία!

Έχω ένα κεφάλι καζάνι!

Μόλις γύρισα από το "σεμινάριο" (συνάντηση, βασικά) με μία μαία, που οργάνωσε εδώ ένα κατάστημα με είδη μπεμπε. Δύο ώρες μπλα-μπλα, τα μισά χρήσιμα τα άλλα μισά χαζά, ραντεβού τον επόμενο μήνα για το θηλασμό! Δεν μου'ρχεται προς το παρόν κάτι χρήσιμο να σας μεταφέρω, αλλά είπαμε, το μυαλό ακόμα δεν λειτουργεί...

Μετα απο πολυ καιρο και διαφορα προβληματα που ευτυχως προσπερασαμε,ηρθα και εγω!

Milky γεια! Περαστικά να είναι όλα τα άσχημα.

Πολύ γέλασα με τη μόδα για λεχώνες! Εμπειρία δεν έχω, αλλά δεν μπορώ να με φανταστώ με σατέν στο μαιευτήριο. Καλέ, θα μας γλιστράει το μωρό!

Σατεν και δαντελα νυχτικά με στήθος τούμπανο, κοιλιά 6 μηνών και σερβιετα σούπερ σούπερ έξτρα λαρτζ δεν νομίζω να είναι και τι πιο ωραίο θέαμα. Μήπως μιλούσε για καμιά χρουσαλά ή κάτι τέτοιο;

Εντάξει, πέθανα στο γέλιο!

Εμένα μου συστήσανε αυτήν την εταιρεία για κούνιες και έχω δει αυτές:

http://www.thegreenoffice.gr/product/barcelona-kounia-pediki/#prettyPhoto[pp_gal]/0/

http://www.thegreenoffice.gr/product/nostalgia-kounia-pediki/#prettyPhoto[pp_gal]/0/

NuWHp2.png

InJWp3.png

Εμένα μου συστήσανε αυτήν την εταιρεία για κούνιες και έχω δει αυτές:

http://www.thegreenoffice.gr/product/barcelona-kounia-pediki/#prettyPhoto[pp_gal]/0/

http://www.thegreenoffice.gr/product/nostalgia-kounia-pediki/#prettyPhoto[pp_gal]/0/

πολυ ωραιες και αυτες!!!απο τιμες πως ειναι?

Διαφημίσεις

Ειδικά για τον Φλεβάρη -έτσι μου είπαν...- 170 ? + 23% Φ.Π.Α.

4-6 εβδομάδες παράδοση (λόγω εισαγωγής....)

Τα στρώματά τους είναι στα 103 και 117 ? + 23% Φ.Π.Α.

[ρε παιδιά, τα στρώματα σε τέτοιες τιμές κινούνται????]

Απλά με προβληματίζει που δεν μπορώ να τις δω από κοντά, να τις ταρακουνήσω, να δω πόσο γερές μου φαίνονται, γιατί μένω επαρχία και αν είναι θα παραγγείλω "στα τυφλά".

NuWHp2.png

InJWp3.png

Ειδικά για τον Φλεβάρη -έτσι μου είπαν...- 170 ? + 23% Φ.Π.Α.

4-6 εβδομάδες παράδοση (λόγω εισαγωγής....)

Τα στρώματά τους είναι στα 103 και 117 ? + 23% Φ.Π.Α.

[ρε παιδιά, τα στρώματα σε τέτοιες τιμές κινούνται????]

Απλά με προβληματίζει που δεν μπορώ να τις δω από κοντά, να τις ταρακουνήσω, να δω πόσο γερές μου φαίνονται, γιατί μένω επαρχία και αν είναι θα παραγγείλω "στα τυφλά".

το στρωμα που μου προτειναν εμενα ειναι αυτο:http://www.irabebe.gr/product/%CE%957328/stroma-coco-latex

η τιμη οντως ειναι αυτη!θα πηγαινα ευχαριστως να τις δω απο κοντα να σου πω εντυπωσεις αλλα ουτε με αφηνει ο αντρας μου να οδηγησω(εχει γινει υπερπροστατευτικος) και θα με σκοτωσει αν του πω να με παει και εκει(αγιος στεφανος γαρ!λιγο μακρια απο κεντρο)

Ευχαριστώ για την καλή διάθεση!!!

Καλά κάνει ο άντρας σου! Έτσι είναι κι ο δικός μου. Λίγο σπαστικό μεν, αλλά δεν πειράζει γιατί μερικές φορές ξεχνάμε τις τρομάρες που έχουμε περάσει και ξεθαρρεύουμε, οπότε καλό είναι να μας το θυμίζει κάποιος...

Δεν υπάρχει υπερπροστατευτικό στην κατάστασή μας.

Λίγος καιρός είναι, ας κάτσουμε στ' αβγά μας..........;)

Θα βρώ άκρη αν καταλήξω εκεί, μην ανησυχείς, αλλά κι αυτες οι μαμας&παπας ωραίες είναι οι άτιμες!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Ευχαριστώ για την καλή διάθεση!!!

Καλά κάνει ο άντρας σου! Έτσι είναι κι ο δικός μου. Λίγο σπαστικό μεν, αλλά δεν πειράζει γιατί μερικές φορές ξεχνάμε τις τρομάρες που έχουμε περάσει και ξεθαρρεύουμε, οπότε καλό είναι να μας το θυμίζει κάποιος...

Δεν υπάρχει υπερπροστατευτικό στην κατάστασή μας.

Λίγος καιρός είναι, ας κάτσουμε στ' αβγά μας..........;)

Θα βρώ άκρη αν καταλήξω εκεί, μην ανησυχείς, αλλά κι αυτες οι μαμας&παπας ωραίες είναι οι άτιμες!

τα mamas and papas τα εχουν τα lapin house.δεν εχει στην Πατρα να πας να τα δεις?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...