Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, cant_wait είπε:

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Μπράβο Μαράκι μου!!! Χαχα, άστο βρε παιδί μου το γάλα, ρίξτο στα γιαουρτάκια!

Εσύ πώς πας από συμπτώματα; Εγώ συχνοουρία και άγιος ο θεός! Αναγούλες δεν έχω πια, μόνο που χωνεύω πολύ γρήγορα και όταν πεινάω... πεινάω σοβαρά!!!

Πήγα δούλεψα λιγάκι, θα ξαναπάω πάλι σε λίγο, γενικά με το σταγονόμετρο, γιατί κάπως δε νιώθω και πολύ καλά σε όρθια θέση για πολλή ώρα, αλλά δυστυχώς δεν έχω και πολλά περιθώρια αποχής από τη δουλειά.

Πάω με το πάσο μου, προσπαθώ να μη με νοιάζει για τίποτε, και τα κουτσοκαταφέρνω.

Ελπίζω τουλάχιστον να είσαι κοντά, μην κουράζεσαι και στη διαδρομή...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ κλασικά με το μόνιμο σύμπτωμά μου, την αναγουλα... Τώρα έφαγα και για καμία ωρίτσα θα είμαι καλά. Μετα πάλι τα ίδια!

πωπω...υπομονη....βοηθαει καμμια σοδιτσα?

Ουφ ανακουφιση 504 η χοριακη!:D:D:D

αντε μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πωπω ανεβηκε πολυ εεεεεε?????

σε ποια μερα εισαι του κυκλου???25η ειχες κανει την προηγουμενη και ειχες χαμηλη ε?

ειδες πως πηρε φορα??????????

αντε τωρα τηλ...στον γιατρο σου!!

Χαχα, άστο βρε παιδί μου το γάλα, ρίξτο στα γιαουρτάκια!

Εσύ πώς πας από συμπτώματα; Εγώ συχνοουρία και άγιος ο θεός!

Πήγα δούλεψα λιγάκι, θα ξαναπάω πάλι σε λίγο, γενικά με το σταγονόμετρο, γιατί κάπως δε νιώθω και πολύ καλά σε όρθια θέση για πολλή ώρα, αλλά δυστυχώς δεν έχω και πολλά περιθώρια αποχής από τη δουλειά.

Πάω με το πάσο μου, προσπαθώ να μη με νοιάζει για τίποτε, και τα κουτσοκαταφέρνω.

εγω ειμαι ανυσηχητικα καλα.....

μονο στηθος ποναει πολυυυυ....το αγαπημενο μου μπρουμυτα το εχω ξεχασει απο πολυ πριν την καθυστερηση!

κανα 2 μερες αραιωσαν και οι ζαλαδες....αλλα ετσι μου κανει...με πιανει φοβος και μετα μου δινει και καταλαβαινω...καουρες ε απο το απογευμα και μετα και...

συχνοουρια οχι ακομα...περιεργα πραγματα!

aCtzp3.png

πωπω...υπομονη....βοηθαει καμμια σοδιτσα?

αντε μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πωπω ανεβηκε πολυ εεεεεε?????

σε ποια μερα εισαι του κυκλου???25η ειχες κανει την προηγουμενη και ειχες χαμηλη ε?

ειδες πως πηρε φορα??????????

αντε τωρα τηλ...στον γιατρο σου!!

εγω ειμαι ανυσηχητικα καλα.....

μονο στηθος ποναει πολυυυυ....το αγαπημενο μου μπρουμυτα το εχω ξεχασει απο πολυ πριν την καθυστερηση!

κανα 2 μερες αραιωσαν και οι ζαλαδες....αλλα ετσι μου κανει...με πιανει φοβος και μετα μου δινει και καταλαβαινω...καουρες ε απο το απογευμα και μετα και...

συχνοουρια οχι ακομα...περιεργα πραγματα!

Και δε σου φτάνουν οι καούρες; Χαχαχα ήταν το χειρότερο που είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη και ειδικά προς το τέλος που ξαναεμφανιζεται νόμιζα οτι θα βγάλω φλόγες απο το στόμα, κάτι σαν δρακος δηλαδή από τα παραμύθια...

Η σοδα βοηθάει να νιώσω καλύτερα αλλά κανένα μισάωρο το πολύ. Δηλαδή για να νιώθω καλά πρέπει όλη μέρα να τρώω και να πίνω σοδες!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Και δε σου φτάνουν οι καούρες; Χαχαχα ήταν το χειρότερο που είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη και ειδικά προς το τέλος που ξαναεμφανιζεται νόμιζα οτι θα βγάλω φλόγες απο το στόμα, κάτι σαν δρακος δηλαδή από τα παραμύθια...

Η σοδα βοηθάει να νιώσω καλύτερα αλλά κανένα μισάωρο το πολύ. Δηλαδή για να νιώθω καλά πρέπει όλη μέρα να τρώω και να πίνω σοδες!

χαχχαχαχαχαχαχα...ετσι ακριβως!!

προχθες καιγοταν και το στομα μου και τα χειλη μου εκτος απο οισοφαγο!!

παντως νομιζω οτι πρεπει να ειναι απο ορμονες εμενα σε αυτη την φαση..γιατι να πιεζει το μωρο το βλεπω ολιγον χλωμο!

εγω βρηκα αυτο το ξυνο νερο Φλωρινας και πινω...φοβαμαι και το ανθρακικο βλεπεις!

aCtzp3.png

χαχχαχαχαχαχαχα...ετσι ακριβως!!

προχθες καιγοταν και το στομα μου και τα χειλη μου εκτος απο οισοφαγο!!

παντως νομιζω οτι πρεπει να ειναι απο ορμονες εμενα σε αυτη την φαση..γιατι να πιεζει το μωρο το βλεπω ολιγον χλωμο!

εγω βρηκα αυτο το ξυνο νερο Φλωρινας και πινω...φοβαμαι και το ανθρακικο βλεπεις!

Στην αρχή είναι από τις ορμονες όντως. Σε κάποια μαθήματα που οργανώνουν οι μαίες στο Ιπποκράτειο εδω στη Θεσσαλονίκη μας είχαν πει οτι παράγεται μια ορμόνη, δεν θυμάμαι το όνομά της, λόγω της οποίας χαλαρώνει γενικα το σώμα μας για να μπορέσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται να ανοίξει, να μετακινηθούν τα όργανα που πρέπει για να χωρέσει το μωρο. Έτσι χαλαρώνει και το στόμιο στο στομάχι και παθαίνουμε παλινδρόμηση, οπότε και καουρες. Πάντως οποία είναι απο Θεσσαλονίκη της προτείνω αυτα τα μαθήματα. Είναι δωρεάν και παρα πολύ κατατοπιστικά σε διαφορα θέματα σχετικά με την εγκυμοσύνη, τη γέννα και το μωρο.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Αχ αυτες οι αναγουλες ε? Ειναι πολυ ταλαιπωρια!

Mummytobe σημερα ειναι 4η μερα καθυστερισης δηλαδη μεσα σε μια βδομαδα πηγε απο 26 στο 504 καλα ειναι νομιζω. Αξιοπρεπεστατο για να παρω το γιατρο :D Αρχισες απο τωρα καουρες?

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Αχ αυτες οι αναγουλες ε? Ειναι πολυ ταλαιπωρια!

Mummytobe σημερα ειναι 4η μερα καθυστερισης δηλαδη μεσα σε μια βδομαδα πηγε απο 26 στο 504 καλα ειναι νομιζω. Αξιοπρεπεστατο για να παρω το γιατρο :D Αρχισες απο τωρα καουρες?

νομιζω η χοριακη σου ειναι ωραιοτατη!!!!!!!

αντε με το καλο να πας και να το δεις και στον υπερηχο το σπορακι σου!

οσον αφορα τις καουρες ναι.....ολα τα περιμενα οχι αυτο απο τωρα!

εχθες το βραδυ ηθελα να φαω παγακια!:shock:

aCtzp3.png

Καλησπέρα κι από εμένα τί κάνετε?

mummytobe αλήθεια ήθελες παγάκια? :confused: χαχαχα τόσο κάψιμο βρε παιδί μου?

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα σου κατσικωθούνε εκεί οι καούρες και ότι θα υποχωρήσουνε!;)

Αυτό το ξυνό νερό το έχει στο σούπερ μάρκετ?:rolleyes:

mariath γειτονάκι τί κάνεις?Θα κοιτάξω να πάω στα μαθήματα!

Πρέπει να κλείσω ραντεβού?:rolleyes:Τί κάνει το σποράκι σου?

Παιδεύει την μαμά με ναυτίες ε?Δεν πειράζει σου δίνει το παρόν!!!:tongue:

mariapap82 τέλεια η χοριακή!!Αυξήθηκε πάρα πολύ καλά!!!!!!:D :D

Τηλέφωνο τώρα στον γιατρούλη και ραντεβουδάκι να δείτε το μικρό σποράκι!

Θα κάνεις κι άλλη χοριακή?

stroumfitaki πώς είσαι κοπέλα μου?Όλα καλά διαβάζω!

Έτσι μπράβο με αισιοδοξία και θετική σκέψη όλα θα γίνουνε!

Έκλεισες ραντεβού με τον γιατρό ή δεν σου ζήτησε να σε δεί?

Κορίτσια εγώ είμαι μέσα στην ανησυχία!Το στήθος μου έχει ξεπρηστεί κάπως

αν και δεν είχε πρηστεί από την αρχή της εγκυμοσύνης

απλά είχε αλλάξει μέγεθος και πονούσε ελαφρώς αλλά όχι πολύ

αλλά σήμερα μαλάκωσε αρκετά,

νοιώθω την διαφορά κι έχω αρχίσει και φοβάμαι μην είναι κάτι κακό!

Πήγα εν τω μεταξύ το πρωί και έγραψα τις εξετάσεις για θυροειδή

με πήρανε και αίμα και τα αποτελέσματα θα τα έχω την Δευτέρα!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

my girl το εχει σουπερ μαρκετ ναι!

φαντασου οτι ειναι perrier απλα ισως ειναι πιο φυσικο δεν ξερω!

τωρα για το στηθος τι να σου πω βρε κοπελα μου...

εχουμε τρελαθει κιολας!

ολη μερα πιανομαστε και χουφτωνομαστε να δουμε αν το στηθος ποναει...αν ειναι ακομα το ιδιο πρησμενο...

και εμενα προσωπικα παντα με πιανει πανικος μη και τυχον εχει ξεπρηστει κατα ενα χιλιοστο!

εγω θα σου ελεγα αυτα που λεω και σε εμενα!

χαλαρωσε και μην αγχωνεσαι...

ασε το σπορακι σου να κανει την δουλεια του και μη το επιβαρυνεις αθελα σου με αγχος!

η φυση κοριτσια μου λεει οτι η καθε εγκυμοσυνη θα παει καλα....

υπαρχουν εξαιρεσεις αλλα γιατι παντα να στεκομαστε σε αυτες?

οχι!!!!!ολα θα πανε καλα!!!!

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

kalispera koritsudia!! ti kanete?olo kala akuw k xairomai!! emena exoun arxisei oi peines re gamwto..eidika apo to apogeyma k meta me travaei to stomaxaki...prospathw na trww ygieina alla dn ta katafernw k panta!!k eimai k s diatrofh giati ksekinhsa me parapanw kila k o giatros htan aysthros!!

anyway, my girl kai gw an thymasai proxtes ta idia me to sth8os k etrexa sto giatro k ola kala telika!! anwmalies me tis ormones m eipe..k twra einai prhsmeno polyyy parapanw!! asta!!

mariapap82 teleia h xoriaki!! ouf paei k ayto!!

strumfitaki th deytera dn exeis giatro?ante anypomonw n akusw ta nea sou!! eisai k h dhmiurgos tu cafe opote prepei na kserume... :D

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Χαχαχαχα, ότι ναναι τελικά είμαστε από συμπτώματα! Η κάθε μια έχει τα δικά της, της μιας της έρχονται, της άλλης της φεύγουν! Άκρη δε βγαίνει τελικά με τη γυναικεία φύση!

Ναι, ναι, την Δευτέρα πρωί-πρωί έχω χοριακούλα και αμέσως μετά γυναικολόγο! Αγωνιώ για το επόμενο νούμερο, αγωνιώ για το τί θα δείξει ο υπέρηχος, έρχονται σκέψεις, τις κλοτσάω, ματς ολόκληρο σας λέω!

Βρε Βιβιανάκι μου, άστο με την υπογραφή μην το παιδεύεις! Σου στέλνω προσωπικό μήνυμα σε λίγο να σου πω πώς θα το κάνεις! :D

4.gif

kalispera koritsudia!! ti kanete?olo kala akuw k xairomai!! emena exoun arxisei oi peines re gamwto..eidika apo to apogeyma k meta me travaei to stomaxaki...prospathw na trww ygieina alla dn ta katafernw k panta!!k eimai k s diatrofh giati ksekinhsa me parapanw kila k o giatros htan aysthros!!

anyway, my girl kai gw an thymasai proxtes ta idia me to sth8os k etrexa sto giatro k ola kala telika!! anwmalies me tis ormones m eipe..k twra einai prhsmeno polyyy parapanw!! asta!!

mariapap82 teleia h xoriaki!! ouf paei k ayto!!

strumfitaki th deytera dn exeis giatro?ante anypomonw n akusw ta nea sou!! eisai k h dhmiurgos tu cafe opote prepei na kserume... :D

Άσε με την πείνα μεγάλο θέμα..μία μόνιμη λιγούρα έχω!!!!!

Τώρα σαν να ξαναπονάει κάπως το στήθος!!!

Αχ τρελές θα καταντήσουμε!!!!:D

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...