Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλησπερα και απο εμενα!!!

Μετα απο πολυ καιρο και διαφορα προβληματα που ευτυχως προσπερασαμε,ηρθα και εγω!!!για ψωνια ακουω και για βαλιτσα μαιευτηριου και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.πηγα προχθες να παρω νυχτικακια και ρομπα και ενω κοιτουσα κατι λιτο και απερριτο,η πωλητρια με ενημερωσε οτι αγοραζουν οι μελλουσες μανουλες σατεν και δαντελες.Δεν ξερω αλλα μου φανηκε υπερβολικο και καθολου βολικο.Οι δευτερομανες τι λενε?η εμπειρια τους τι δειχνει?

εγω εχω κοιταξει ολο το ιντερνετ και ολη(χωρις υπερβολη) την αγορα της Αθηνας.Ενω εχω καταληξει σε διακοσμηση,κρεβατακι/σιφονιερα δεν μπορω να αποφασισω με τιποτα καροτσι-προικα-ρηλαξ(χρειαζεται ή οχι).απο ρουχαλακια δε, λεω να ξεχυθω την επομενη εβδομαδα και να τα παρω ολα.αρκει να ειμαστε καλα...φιλια σε ολες!

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα και απο εμενα!!!

Μετα απο πολυ καιρο και διαφορα προβληματα που ευτυχως προσπερασαμε,ηρθα και εγω!!!για ψωνια ακουω και για βαλιτσα μαιευτηριου και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.πηγα προχθες να παρω νυχτικακια και ρομπα και ενω κοιτουσα κατι λιτο και απερριτο,η πωλητρια με ενημερωσε οτι αγοραζουν οι μελλουσες μανουλες σατεν και δαντελες.Δεν ξερω αλλα μου φανηκε υπερβολικο και καθολου βολικο.Οι δευτερομανες τι λενε?η εμπειρια τους τι δειχνει?

εγω εχω κοιταξει ολο το ιντερνετ και ολη(χωρις υπερβολη) την αγορα της Αθηνας.Ενω εχω καταληξει σε διακοσμηση,κρεβατακι/σιφονιερα δεν μπορω να αποφασισω με τιποτα καροτσι-προικα-ρηλαξ(χρειαζεται ή οχι).απο ρουχαλακια δε, λεω να ξεχυθω την επομενη εβδομαδα και να τα παρω ολα.αρκει να ειμαστε καλα...φιλια σε ολες!

Κοριτσάκι εύχομαι να φύγαν και να μην ξανάρθουν τα παλιοπροβλήματα ποτέ!!!

Σατέν κ εγώ δεν θα έπαιρνα... δεν τα νιωθω χουχουλιάρικα!!

Σε τι στυλ κρεβατάκι κατέληξες??

Βίβιαν ούτε εγώ με βλέπω να αντέχω όλο τον καιρό μέσα...

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Μετα απο πολυ καιρο και διαφορα προβληματα που ευτυχως προσπερασαμε,ηρθα και εγω!!!για ψωνια ακουω και για βαλιτσα μαιευτηριου και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.πηγα προχθες να παρω νυχτικακια και ρομπα και ενω κοιτουσα κατι λιτο και απερριτο,η πωλητρια με ενημερωσε οτι αγοραζουν οι μελλουσες μανουλες σατεν και δαντελες.Δεν ξερω αλλα μου φανηκε υπερβολικο και καθολου βολικο.

MHN πάρεις κάτι ακριβό για το μαιευτήριο, ειδικά για την πρώτη μερα μετά τον τοκετό. Θα λερωθεί με τα λόχεια και παίζει να γίνει και για πέταμα. Να σκεφτείς στο εξωτερικό παρέχουν στις γυναίκες που γέννησαν νυχτικά μιας χρήσης!

Εγώ προσωπικά θα πάρω 2-3 φθηνά βαμβακερά νυχτικά (μη σου πω κι απ' τα κινέζικα ή τη λαϊκή αν βρω κάτι απλό) και θα προτιμήσω να δώσω κάτι παραπάνω σε μια καλή, λεπτή γιατί θα κάνει ζέστη (μην πω και κοντομάνικη αν υπάρχει) σχετικά σκουρόχρωμη ή σε έντονο χρώμα (για να καλύψει τυχόν "ατυχήματα") ρόμπα, που θα τη φορέσεις από πάνω για να δεχτείς κόσμο ή να κατέβεις στην καφετέρια.

Το ίδιο ισχύει και για τα εσώρουχα. Θα κοιτάξω βαμβακερά στη λαϊκή και θα πάρω και μερικά μιας χρήσης για το πρώτο 24ωρο.

Να ρωτησω και κατι αλλο...αυτο κανει αντι για ρηλαξ?

http://www.mothercare.com/Mothercare-Safari-Sit-Me-Up-Cosy/455046,default,pd.html

τέλειοοοοοοοοοοοοοοοοο!

Κοριτσάκι εύχομαι να φύγαν και να μην ξανάρθουν τα παλιοπροβλήματα ποτέ!!!

Σατέν κ εγώ δεν θα έπαιρνα... δεν τα νιωθω χουχουλιάρικα!!

Σε τι στυλ κρεβατάκι κατέληξες??

Βίβιαν ούτε εγώ με βλέπω να αντέχω όλο τον καιρό μέσα...

Σε ευχαριστω πολυ,ζουζουνα!Μακρια απο ολες τις κοπελες που κυοφορουμε!!!!

Σε εντελως μινιλαλ και απλη γραμμη.Αφου ειδα ολα τα κρεβατακια ολων των εταιριων,κατεληξα σε κρεβατι προεφηβικο απ τη bebejou(το somero glossy που το εχει σε προσφορα).Για οσες ενδιαφερονται η bebejoy εχει/ειχε μια προσφορα κρεβατακι προεφηβικο και σιφονιερα ντουλαπι σε λευκο γαλλικης κατασκευης με 490 ευρω χωρις το στρωμα.αρκετα οικονομικο σε σχεση ποιοτητας/τιμης.απλωσ εμενα δε με βολευει η σιφονιερα/ντουλαπι.Παντως απο ποιοτητα κατασκευης τα καλυτερα που ειδα ειναι της εταιρειας ηρα.και ειδικα στο καταστημα outlet στους Αγιους Αναργυρους,εχει ελαφρως χτυπημενα κρεβατακια εως και 50% κατω.

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω πολυ,ζουζουνα!Μακρια απο ολες τις κοπελες που κυοφορουμε!!!!

Σε εντελως μινιλαλ και απλη γραμμη.Αφου ειδα ολα τα κρεβατακια ολων των εταιριων,κατεληξα σε κρεβατι προεφηβικο απ τη bebejou(το somero glossy που το εχει σε προσφορα).Για οσες ενδιαφερονται η bebejoy εχει/ειχε μια προσφορα κρεβατακι προεφηβικο και σιφονιερα ντουλαπι σε λευκο γαλλικης κατασκευης με 490 ευρω χωρις το στρωμα.αρκετα οικονομικο σε σχεση ποιοτητας/τιμης.απλωσ εμενα δε με βολευει η σιφονιερα/ντουλαπι.Παντως απο ποιοτητα κατασκευης τα καλυτερα που ειδα ειναι της εταιρειας ηρα.και ειδικα στο καταστημα outlet στους Αγιους Αναργυρους,εχει ελαφρως χτυπημενα κρεβατακια εως και 50% κατω.

Εγώ δεν μπορώ ουτε σε κουνια να καταλήξω...ή θα πάω σε κάτι τελειως ρομαντικό του στυλ http://www.mamasandpapas.com/product-orchard-2-piece-set/seor02700/type-i/ η κατι σε πιο μοντέρνο του στυλ http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1080306&itmid=4154271, ή

http://www.mamasandpapas.com/range/metropolis/7210/

Νομίζω πως επειδη μολις μετακομίσαμε και το μελλοντικο δωμάτιο της μπέμπας ειναι γεμάτο βαλίτσες και κούτες, δεν μπορώ ακομα να το φανταστώ.....

Χρωματα εχεις σκεφτει??? Εμεις λέμε σε ουδέτερο καφε-μπεζ και ροζάκι!

Κοριτσακι δεν περιμένει κ εσυ??

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Σε εντελως μινιλαλ και απλη γραμμη.Αφου ειδα ολα τα κρεβατακια ολων των εταιριων,κατεληξα σε κρεβατι προεφηβικο απ τη bebejou(το somero glossy που το εχει σε προσφορα).

Πολυ ωραια η κουνια !!!!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

αχ πολύ ωραίες οι κούνιες..εμείς ευτυχώς κλείσαμε γιατί

πολύ είχα ζαλιστεί από μαγαζί σε μαγαζί!ουφ! δύσκολο πράγμα

τελικά!

πένυ κοίτα να ξεσκαρτάρεις το δωμάτιο γιατί θα σε βοηθήσει

να φανταστείς και που θα βάλεις τι και τι χρειάζεσαι και τέτοια!

και μένα σιδερωτήριο ήταν και το χω φτιάξει κανένα μήνα τώρα.

έχει μέσα μόνο τη συρταριέρα του μωρού!

βέβαια ακόμα εκεί απλώνω!:tongue::tongue:

να δώ όταν μπουν τα έπιπλα τι θα κάνω!

βίκυ περαστικά και να μην ξανάρθουν!όντως είχες χαθεί,

χαίρομαι που ξαναήρθες!;)

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Εγώ προσωπικά θα πάρω 2-3 φθηνά βαμβακερά νυχτικά (μη σου πω κι απ' τα κινέζικα ή τη λαϊκή αν βρω κάτι απλό) και θα προτιμήσω να δώσω κάτι παραπάνω σε μια καλή, λεπτή γιατί θα κάνει ζέστη (μην πω και κοντομάνικη αν υπάρχει) σχετικά σκουρόχρωμη ή σε έντονο χρώμα (για να καλύψει τυχόν "ατυχήματα") ρόμπα, που θα τη φορέσεις από πάνω για να δεχτείς κόσμο ή να κατέβεις στην καφετέρια....

το ιδιο σκεφτηκα και εγω και επαθα σοκ οταν με ενημερωσε η πωλητρια οτι αγοραζουν τοσο καλα και ακριβα νυχτικα...θα εχω τον πονο μου(και τη χαρα πανω απο ολα),θα σκεφτομαι και αν θα λερωσω το σατεν νυχτικο???

στα benetton βρηκα πολυ ωραια νυχτικακια με ασορτι μπολερο(πολυ βολικο κατα την αποψη μου σε περιπτωση θηλασμου)με 50% εκπτωση!!!αλλα ειχε μονο μικρα νουμερα και δε νομιζω να χωραω εως τοτε.

Παρεπιμπτοντως,συνολο κιλων 1ου τριμηνου λογω διακοπης τσιγαρου,οριζοντιας θεσης λογω αποκολλησης και ηπαρινης 10 κιλα!

2ο τριμηνο-μεχρι τωρα: +7 κιλα!τον υπολογισμο τον κανετε μονες σας!μη σας τρομαξω κιολας!το καλο ειναι οτι ξεκινησα απο τα 58 κιλα με υψος 1.69(καλα θεωρω).δεν κανω ατασθαλιες(γλυκο 1 φορα την εβδομαδα και αυτο του κουταλιου,γευματα 5 την ημερα με ελαχιστα λιπαρα και ολα σπιτικα),αλλα τα κιλα,κιλα.Ανασαινω και παχαινω.ειμαι κεφτες με ποδια.και εχω ακομα καιρο μπροστα μου...

Εγώ δεν μπορώ ουτε σε κουνια να καταλήξω...ή θα πάω σε κάτι τελειως ρομαντικό του στυλ http://www.mamasandpapas.com/product-orchard-2-piece-set/seor02700/type-i/ η κατι σε πιο μοντέρνο του στυλ http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1080306&itmid=4154271, ή

http://www.mamasandpapas.com/range/metropolis/7210/

Νομίζω πως επειδη μολις μετακομίσαμε και το μελλοντικο δωμάτιο της μπέμπας ειναι γεμάτο βαλίτσες και κούτες, δεν μπορώ ακομα να το φανταστώ.....

Χρωματα εχεις σκεφτει??? Εμεις λέμε σε ουδέτερο καφε-μπεζ και ροζάκι!

Κοριτσακι δεν περιμένει κ εσυ??

το δευτερο μου αρεσε πιο πολυ,αλλα ειναι κοντα στο δικο μου στυλ και γουστο.Οταν θα αποφασισεις το στυλ(ρομαντικο ή μοντερνο),η αποφαση θα ειναι πολυ ευκολη.τα χρωματα που διαλεξατε ειναι πολυ ωραια(ροζ-μπεζ-καφε) και ταιριαζουν ωραια μεταξυ τους.

ΝΑΙ,μπεμπα περιμενω!!!εμεις πηραμε ταπετσαρια με θεμα το βυθο για τον εναν τοιχο και το υπολοιπο δωματιο θα το βαψουμε σε aqua τονους.εχει ο αντρας μου μια τρελα με τη θαλασσα,τις καταδυσεις και την ιστιοπλοοια και ειπα να μη του χαλασω χατηρι.τωρα αν παθει παρακρουση η μπεμπα με τοσο μπλε-γαλαζιο και νομιζει οτι θελαμε αγορακι,αλλο θεμα αυτο.

Διαφημίσεις

Εγώ προσωπικά θα πάρω 2-3 φθηνά βαμβακερά νυχτικά (μη σου πω κι απ' τα κινέζικα ή τη λαϊκή αν βρω κάτι απλό) και θα προτιμήσω να δώσω κάτι παραπάνω σε μια καλή, λεπτή γιατί θα κάνει ζέστη (μην πω και κοντομάνικη αν υπάρχει) σχετικά σκουρόχρωμη ή σε έντονο χρώμα (για να καλύψει τυχόν "ατυχήματα") ρόμπα, που θα τη φορέσεις από πάνω για να δεχτείς κόσμο ή να κατέβεις στην καφετέρια....

το ιδιο σκεφτηκα και εγω και επαθα σοκ οταν με ενημερωσε η πωλητρια οτι αγοραζουν τοσο καλα και ακριβα νυχτικα...θα εχω τον πονο μου(και τη χαρα πανω απο ολα),θα σκεφτομαι και αν θα λερωσω το σατεν νυχτικο???

στα benetton βρηκα πολυ ωραια νυχτικακια με ασορτι μπολερο(πολυ βολικο κατα την αποψη μου σε περιπτωση θηλασμου)με 50% εκπτωση!!!αλλα ειχε μονο μικρα νουμερα και δε νομιζω να χωραω εως τοτε.

Παρεπιμπτοντως,συνολο κιλων 1ου τριμηνου λογω διακοπης τσιγαρου,οριζοντιας θεσης λογω αποκολλησης και ηπαρινης 10 κιλα!

2ο τριμηνο-μεχρι τωρα: +7 κιλα!τον υπολογισμο τον κανετε μονες σας!μη σας τρομαξω κιολας!το καλο ειναι οτι ξεκινησα απο τα 58 κιλα με υψος 1.69(καλα θεωρω).δεν κανω ατασθαλιες(γλυκο 1 φορα την εβδομαδα και αυτο του κουταλιου,γευματα 5 την ημερα με ελαχιστα λιπαρα και ολα σπιτικα),αλλα τα κιλα,κιλα.Ανασαινω και παχαινω.ειμαι κεφτες με ποδια.και εχω ακομα καιρο μπροστα μου...

Γκουχου γκούχου...αν δεν με γελάν τα μαθηματικά μου κ εγω στα ίδια είμαι.... :oops::oops::oops::oops:

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Από αυτά που γράφεις μάλλον μεγάλο μέρος του βάρους που πήρες είναι κατακράτηση. Θα φύγουν νεράκι στο πρώτο τρίμηνο, θα δεις! Κι εγώ με κορτιζόνη όλο το πρώτο τρίμηνο και προγεστερόνη μέχρι σήμερα (καλά και καμία αυτόσυγκράτηση, να προσθέσω!:rolleyes:) είμαι περίπου στα +14, ξεκίνησα 62 με 1,67. Φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να κουνηθώ όταν θα μπω στο μήνα μου, ήδη ώρες ώρες και χωρίς να κουράζομαι αισθάνομαι καταπονημένη:(:(:(

Α, και περαστικούλια! ;)

το δευτερο μου αρεσε πιο πολυ,αλλα ειναι κοντα στο δικο μου στυλ και γουστο.Οταν θα αποφασισεις το στυλ(ρομαντικο ή μοντερνο),η αποφαση θα ειναι πολυ ευκολη.τα χρωματα που διαλεξατε ειναι πολυ ωραια(ροζ-μπεζ-καφε) και ταιριαζουν ωραια μεταξυ τους.

ΝΑΙ,μπεμπα περιμενω!!!εμεις πηραμε ταπετσαρια με θεμα το βυθο για τον εναν τοιχο και το υπολοιπο δωματιο θα το βαψουμε σε aqua τονους.εχει ο αντρας μου μια τρελα με τη θαλασσα,τις καταδυσεις και την ιστιοπλοοια και ειπα να μη του χαλασω χατηρι.τωρα αν παθει παρακρουση η μπεμπα με τοσο μπλε-γαλαζιο και νομιζει οτι θελαμε αγορακι,αλλο θεμα αυτο.

Πολυ γλυκούλα η ταπετσαρία σας!! Κ θα το έχετε και ετοιμο το δωμάτιο κ στο επόμενο!! Σουπερ!!

Μεγάλη απόφαση πάντως.... τι να πω! Ελπίζω να καταλήξουμε άμεσα!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Από αυτά που γράφεις μάλλον μεγάλο μέρος του βάρους που πήρες είναι κατακράτηση. Θα φύγουν νεράκι στο πρώτο τρίμηνο, θα δεις! Κι εγώ με κορτιζόνη όλο το πρώτο τρίμηνο και προγεστερόνη μέχρι σήμερα (καλά και καμία αυτόσυγκράτηση, να προσθέσω!:rolleyes:) είμαι περίπου στα +14, ξεκίνησα 62 με 1,67. Φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να κουνηθώ όταν θα μπω στο μήνα μου, ήδη ώρες ώρες και χωρίς να κουράζομαι αισθάνομαι καταπονημένη:(:(:(

Α, και περαστικούλια! ;)

Πάντως εγώ σε φαντάζομαι ψηλή, πολυ αδύνατη με κοιλιά μονο.... Το Tickerακι σου φταιει!!!!! :P

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...