Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρία μην την λες τέτοια και την τρελαίνεις!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused:

Μ' έχετε πάρει χαμπάρι όλες... καλά μου κάνετε!!!:D

Τι να πω για το στήθος τώρα... ας μικρύνει να δω πού θα φτάσει, ήταν που ήταν μικρό, 75C φορούσα! Την κοιλιά να μπορέσω να σουλουπώσω θέλω.... αφού κοιτάζω ήδη γυμναστήρια Πιλάτες (λες και θα με παίρνει οικονομικά... νά'χαμε να λέγαμε!) αλλά το ρημαδοστόμα δεν το κλείνω, όλο τρώω!

Διαφημίσεις

:D:D:D καλε ολοκληρο παιδι θα εχει μετα χαλαλι το στηθος!

Θα σου φωναζει "εισαι η καλυτερη μαμα του κοσμου" σιγα μη

σκεφτεσαι το πεσμενο στηθος.....

:D:D:D:D

Αχ! Να έρθει η ώρα... Ανυπομονώωωωωωωωωωωωω!

καλε μικρο ειναι το 75c? κι εγω το ιδιο φορουσα!!!!

Το πρωτο καλοκαιρι θηλασμου εψαχνα να βρω μαγιο και δε χωραγα

ουτε στο d!!!E πριν μεινω εγκυος τωρα ειχα παρει και b νουμερο!

Ευτυχως το στεφανι μου και παλι σεξι με εβρισκε!

Skybeam μην ανησυχεις δεν ειναι τοσο τραγικο....Θεωρω κι εγω πιο

σημαντικα τα κιλα να χαθουνε και να φυγει η κοιλια!Το pilates ειλικρινα ειναι

η καλυτερη γυμναστικη μονο 2 μηνες προλαβα να κανω πριν γυρισω στη

δουλεια και μου αρεσε παρα πολυ! Αυτη τη φορα λεω να κανω σπιτι με dvd και

βιβλια με το που περασουν οι 40 μερες......Θελει απο την αρχη εκει το εχανα

παντα πρεπει απο την αρχη γυμναστικη για την κοιλια γιατι κι ολα τα κιλα

να χαθουνε πλακα δε γινεται! Θα τα καταφερεις θα δεις θα τα λεμε!

Λοιπον παω να παρω τα βλασταρια!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

δηλαδη βυζι αφαλο?κοιλια ζυμαρακι...τουλαχιστον η τριχα θα φυγει ή θα μεινει σουβενιρ και αυτο?:evil:

χαχαχα λιώνω!!:D:D

υπομονή βρε κορίτσια τι να κάνουμε! να γεννήσουμε με το καλό

και βλέπουμε μετά! τι λέω τώρα που κάθε λίγο και λιγάκι

πάω και κοιτάω στον καθρέπτη τις ραγάδες!:evil::evil::cry:

πάντως εγώ το χω πάρει απόφαση..δεν με βλέπω να κάνω

μπάνια φέτος!!:cry:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

Μια απ' τα ίδια!:oops:

Α!! Κ Εγώ μια απο τα ίδια!!

Kiki c Εύχομαι κ εγώ τα καλυτερότερα αποτελέσματα...να ηρεμήσεις και να χαρείς το μωράκι σου!!!!!

[

:-D :grin: :-D 3 μηνες προσπαθω με αυτο το τικερακι και ειμαι πολυ χαρουμενη που επιτελους εχω και γω τικερακι!!!!:-D :grin: ευτυχως με βοηθησε η pele!!!pele ευχαριστω!!!!

Να σαι καλά!!!!! Σιγά την βοήθεια!!!! :P

Αχχχ κορίτσια δεν ξέρω πως ειστε εσείς...αλλά εγώ νιώθω πως μέρα με τη μέρα...η κοιλιά μου μεγαλώνει απότομα κ αλλο!!! Κ πρέπει να έχει μεγαλώσει κ η μπέμπα αρκετά και ορισμένες φορές πιανω κατι εξωγκοματάκια σκληρά και τρελαίνομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επίσης κοιτάω σε sites για ρούχα και προικούλα και όλο μπερδεύομαι και περισσότερο.... Και τι εννοω...

Εγώ πχ γεννάω μέχρι μεσα Μαϊου περίπου.... λογικά δεν θα κάνει και φουλ ζέστη...

Υπολογίζω για λίγο να φοράει το μικρό νουμεράκι... και θα της πάρω λίγα εσωρουχάκια και λίγα φορμάκια στο 1 νούμερο.

Θα τις πάρω περισσότερα στο 3-6. Καλοκαιρινά.... Αλλά τότε θα μπορεί πχ να φοράει φορεματάκι ή θα ειναι αβολο για μωράκι? Παντελονάκι - μπλουζάκι??

Για υπνόσακο καλοκαιρινο ξέρετε κάτι? Θα πρέπει να πάρουμε???

Επίσης εχω ξετρελαθεί με αυτές τις προίκες, αλλά δεν ξέρω αν θα κάνουν σωστά στην κούνια, γιατι διάβασα μερικά reviews που δεν έκαναν και αγχώθηκα....

http://www.amazon.co.uk/Izziwotnot-Time-Play-Fleur-Bumper/dp/B008OVHY7E/ref=pd_sim_sbs_by_30

http://www.amazon.co.uk/Izziwotnot-Humphreys-Corner-Lottie-Princess/dp/B0038HPLLU/ref=sr_1_86?ie=UTF8&qid=1360068291&sr=8-86

Επίσης βρήκα αυτά..

http://www.amazon.co.uk/Bumpsters-Assorted-Bumpers-Small-Pack/dp/B0094EKQKC/ref=sr_1_122?ie=UTF8&qid=1360074607&sr=8-122

Τα οποία μου φάνηκαν πολυ γλυκούλικα για τα σημεία της κούνιας που δεν θα εχει πάντα...

Εχω ψάξει το μισο amazon στα μωρουδιακά.. :tongue: αλλά δεν έχω παραγγείλει ακόμα τίποτα.... Φουλ αναποφάσιστη είμαι με τα πραγματάκια της μπέμπας.... Φταίει κ το ζώδιο βέβαια.... Δίδυμος είμαι!Οι περισσότερες θα το ζήσετε σε μερικά χρονάκια με τα μπουμπουκάκια σας!!!! χιχιχι!!

Κορίτσια όσον αφορά το τσιγάρο...(χθεσινή κουβέντα).... κ εγω μαχαίρι το έκοψα κ μέχρι τον 5ο μήνα έλεγα θα το κρατήσω κ μετά...αλλά δεν το βλέπω... ήδη το σκέφτομαι κ ώρες ώρες πολύ θα το ήθελα όσο κ αν δεν το διαννοούμαι... Τώρα βέβαια έχουμε αρκετό καιρό μπροστά μας, αν βάλεις και το θηλασμό...οπότε μπορεί (?!) να έχω αλλάξει γνώμη!!

Ουφ...σας κούρασα!!! Παραληρω γιατι η μέρα στη δουλειά είναι τόοοσο σπαστική κ δεν την παλεύω και πολύυυυ....τα νεύρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Εγώ πχ γεννάω μέχρι μεσα Μαϊου περίπου.... λογικά δεν θα κάνει και φουλ ζέστη...

Υπολογίζω για λίγο να φοράει το μικρό νουμεράκι... και θα της πάρω λίγα εσωρουχάκια και λίγα φορμάκια στο 1 νούμερο.

Θα τις πάρω περισσότερα στο 3-6. Καλοκαιρινά.... Αλλά τότε θα μπορεί πχ να φοράει φορεματάκι ή θα ειναι αβολο για μωράκι? Παντελονάκι - μπλουζάκι??

Καλώς τη!

Ακριβώς τα ίδια! Λίγα μακρυμάνικα από λεπτό βαμβακερό 0-1 ή/και 0-3 και περισσότερα καλοκαιρινά 3-6.

Εγώ πάντως έχω πάρει δυο τρία παντελονάκια/μπλουζάκια. Οι πιο πολλές μαμάδες λένε ότι τα μονοκόματα που ανοίγουν μάλιστα από κάτω είναι πιο βολικά, αλλά τα παντελονάκια με τα μπλουζάκια είναι πολύ χαριτωμένα τα άτιμα!

Τώρα φορεματάκια 0-1 ή 0-3 θα έπαιρνα αν ήμουν σίγουρη ότι θα κάναμε πολλές εξόδους σ' αυτή την ηλικία. Αλλιώς θα έπαιρνα 1 ή δύο φορεματάκια μικρά και μετά 3-6. Σίγουρα ούτε αυτά θα είναι τόσο βολικά όσο τα φορμάκια, αλλά τι στο καλό, να έχεις κόρη και να μην πάρεις φορεματάκια δεν ξέρω αν είναι ανθρωπίνως δυνατόν!!

Σκέψου πάντως ότι θα σου φέρουν κι όλας (δηλαδή δεν είναι σίγουρο ότι θα προλάβεις να της τα βάλεις όλα...)

αααα και εγώ βαριέμαι στη δουλειά σήμερα...

δεν έχει και πολύ κόσμο και λέω να φεύγω σιγά σιγά!!

εμ και σεις δεν μιλάτε πολύ σήμερα να περνάει η ώρα μου!:tongue:

πενάκι πολύ ωραίες οι προίκες και εγώ θα παραγγείλω

αρκετά πράγματα από amazon.τσέκαρες τα pampers?

πολύυυυυυ φθηνά!!!;)

εγώ συνηδητοποίησα πάντως πως έχω πάρει full καλοκαιρινά!:shock:

ευτυχώς θα μου δώσει η αδερφή μου και γιαυτό δεν πήρα

καθόλου μακρυμάνικα! πάντως όσες δεν έχετε ψωνίσει

ξεκινήστε σιγά σιγά μην σας φανεί βουνό μετά!

εγώ έπαιρνα 1-1, ή 2 το πολύ για να μην μου φαίνονται

τα έξοδα και τώρα μου έχουν μείνει μόνο σεντονάκια, σελτεδάκια

και μαξιλάρι για την αλλαξιέρα να πάρω από τα βασικά!

τώρα τα υπόλοιπα σιγά σιγά..φανταστείτε έχω πάρει και κρεμούλα

για μετά το μπάνιο και όλο τη μυρίζω! αααχ!!:tongue::tongue:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

αααα και εγώ βαριέμαι στη δουλειά σήμερα...

δεν έχει και πολύ κόσμο και λέω να φεύγω σιγά σιγά!!

εμ και σεις δεν μιλάτε πολύ σήμερα να περνάει η ώρα μου!:tongue:

πενάκι πολύ ωραίες οι προίκες και εγώ θα παραγγείλω

αρκετά πράγματα από amazon.τσέκαρες τα pampers?

πολύυυυυυ φθηνά!!!;)

εγώ συνηδητοποίησα πάντως πως έχω πάρει full καλοκαιρινά!:shock:

ευτυχώς θα μου δώσει η αδερφή μου και γιαυτό δεν πήρα

καθόλου μακρυμάνικα! πάντως όσες δεν έχετε ψωνίσει

ξεκινήστε σιγά σιγά μην σας φανεί βουνό μετά!

εγώ έπαιρνα 1-1, ή 2 το πολύ για να μην μου φαίνονται

τα έξοδα και τώρα μου έχουν μείνει μόνο σεντονάκια, σελτεδάκια

και μαξιλάρι για την αλλαξιέρα να πάρω από τα βασικά!

τώρα τα υπόλοιπα σιγά σιγά..φανταστείτε έχω πάρει και κρεμούλα

για μετά το μπάνιο και όλο τη μυρίζω! αααχ!!:tongue::tongue:

Εγώ δε βαριέμαι...κάτι χειρότερο...φροντίζουν όλοι να με τσιτώνουν!!!!:evil::evil::evil::evil: Το καλό ειναι οτι δουλεύω απο το σπίτι....αλλά το κακό ειναι πως δεν εχω ωράριο, κ δεν βγαίνω κ πολύ ώστε να ενδώσω και σε πειρασμούς βιτρινών...γαμότο! :cry: Δεν εχω δει για Pampers, σίγουρα θα ειναι πιο φθηνά... Τυχερούλααα...... τι ωραία!!! Κοντεύεις να τα ετοιμάσεις όλα!! Το βαλιτσάκι του μαιευτηρίου για ποτε λέτε να το φτιάξετε????

Καλώς τη!

Ακριβώς τα ίδια! Λίγα μακρυμάνικα από λεπτό βαμβακερό 0-1 ή/και 0-3 και περισσότερα καλοκαιρινά 3-6.

Εγώ πάντως έχω πάρει δυο τρία παντελονάκια/μπλουζάκια. Οι πιο πολλές μαμάδες λένε ότι τα μονοκόματα που ανοίγουν μάλιστα από κάτω είναι πιο βολικά, αλλά τα παντελονάκια με τα μπλουζάκια είναι πολύ χαριτωμένα τα άτιμα!

Τώρα φορεματάκια 0-1 ή 0-3 θα έπαιρνα αν ήμουν σίγουρη ότι θα κάναμε πολλές εξόδους σ' αυτή την ηλικία. Αλλιώς θα έπαιρνα 1 ή δύο φορεματάκια μικρά και μετά 3-6. Σίγουρα ούτε αυτά θα είναι τόσο βολικά όσο τα φορμάκια, αλλά τι στο καλό, να έχεις κόρη και να μην πάρεις φορεματάκια δεν ξέρω αν είναι ανθρωπίνως δυνατόν!!

Σκέψου πάντως ότι θα σου φέρουν κι όλας (δηλαδή δεν είναι σίγουρο ότι θα προλάβεις να της τα βάλεις όλα...)

Εμα πέσμου εσυ??? Γίνεται να μην της πάρω??? Κ σιγά μην περιμένω να πάμε βόλτες...μέσα στο σπίτι θα την ντύνω κ θα βγαίνουμε στη βεράντα!!!! Πάντως πλάκα πλακα, θα εχει καλό καιρό τότε, σίγουρα θα βγαινουμε βολτίτσες... εμείς ειμαστε και παραλιακά οπότε θα το εκμεταλλευτούμε φουλ!

Σ'αυτο που λες βέβαια με τα δωρα εχεις δικιο.... γιατι ολο ρουχαλάκια θα της φέρουν λογικά.... Υπολογίζω βέβαια να της πάρω τα πρώτα εγώ, να τα εχω πλύνει , να ειμαι σίγουρη μην τρέχουμε μετά, και ότι φέρουν να τα αλλάξω για μεγαλύτερη ηλικία.... Πάντως πολύ με μπερδεύουν τα νούμερα!! Γιατι που να ξέρω ποση θα ειναι η μπεμπα τον Αυγουστο πχ??? Ακούω για μωράκια που μεγαλώνουν πολύ και περνάνε το ένα νούμερο μετά το άλλο....

Qiamp3.png

lRVcp3.png

εγώ λέω να τη φτιάξω όταν μπω στο μήνα μου και σκέφτομαι

τώρα, μετά θα πρέπει να την παίρνω παντού μαζί?!?!:shock::?

μάλλον θα την έχω στο αμάξι για παν ενδεχόμενο! χαχα!!

εννοείται θα πάρεις φορεματάκια, δεν υπάρχουν πιο

γλυκούλικα!! ειδικά αυτά που έχουν και ασορτί βρακάκι πάνω

από την πάνα! πεθαίνω!!:tongue::tongue:

καλά δεν το συζητώ για τις βόλτες! εγώ τουλάχιστον δεν παίζει

να κάτσω 40 μέρες μέσα και τέτοια!γεννάμε και μια χαρά εποχή!

μαζί με τα σκυλιά, βόλτα και το νινί!:tongue::tongue:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...