Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Skybeam που είσαι;;;δεν πιστεύω να σε στεναχώρησα χθες δεν το έγραψα με τέτοια πρόθεση αλήθεια απλά σαν παρατήρηση από εδώ μέσα και για να ηρεμήσω λίγο την Κική.

:tongue::tongue::tongue:;) Σουρτουκεύω! Πήγα κέντρο Αθήνας για κάτι λογαριασμούς και πέρασα απ' τα Η&Μ και πήρα ένα σουτιέν (οριακά μου κάνει αυτό που φοράω μονοφόρι τώρα) ένα 3-pack βρακάκια εγκυμοσύνης, ένα παντελόνι/φόρμα εγκυμοσύνης κάπως μεγαλύτερο απ' αυτά που φοράω τώρα (ανοιξιάτικο) και 2 πιτζαμάκια με μακρύ μανικάκι και ποδαράκια για τον μπέμπη από λεπτό βαμβακερό (αρχική τιμή το καθένα 14,95 και τα πήρα 5 ευρώ).

Αν έχετε κοντά σας Η&Μ με βρεφικά και εγκυμοσύνης κάντε μια βόλτα... καλά το τι έχει για κορίτσια δεν συγκρίνεται με τα ολίγα και πτωχά αγορίστικα που βρήκα... :rolleyes:

Αχ σημερα παω κι εγω γιατρο! Τι χαρα!!!! Θα δω τη μπεμπινα μου!

Άντε, με το καλό!

Εγώ ρε κορίτσια δεν την ένιωσα καθόλου σήμερα, ούτε χτες νομίζω, εκτός από κάτι ανεπαίσθητα που δεν ξέρω αν ήταν απ' αυτή. Θα δω και το απόγευμα που θα πάω σπίτι και θα ξαπλώσω.....

Κι εμένα μου συμβαίνει να μην τον πολυκαταλαβαίνω κάνα-δυο μέρες σερί. Συνήθως τη δεύτερη όταν ξαπλώνω τον νιώθω, φάε κάτι και ξάπλωσε, σίγουρα θα κλωτσήσει!

Λοιπόν τα νέα είναι ότι μάλλον θα κάνω την άμνιο τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη.

Όλα καλά θα πάνε, θα δεις. Δυο-τρεις μέρες ξεκούραση μετά (πιθανώς θα σου δώσει και κάνα χαπάκι ή μαγνήσιο για τη μήτρα) και μετά καλά αποτελέσματα και το ξεχνάς.

Αχ μονο εγω λιγουρες? Καμια αλλη γουρουνιτσα δεν υπαρχει?

Ναι, εγώ! Μόνο τη νύχτα δεν τρώω, όλες τις υπόλοιπες ώρες μασουλάω!

Kiki, με το καλό να ξεμπερδέψεις και με την άμνιο, σίγουρα θα αισθανθείς καλύτερα μετά, όπως έγινε και με την skybeam.

Στο φινάλε, αν ήσουν 37 χρονών, που λέει ο λόγος, δεν θα την έκανες έτσι κι αλλιώς, χωρίς πολλή σκέψη? Οπότε καλύτερα που δεν βασανίστηκες παραπάνω με το δίλημμα.

Με το καλό.

NuWHp2.png

InJWp3.png

:tongue::tongue::tongue:;) Σουρτουκεύω! Πήγα κέντρο Αθήνας για κάτι λογαριασμούς και πέρασα απ' τα Η&Μ και πήρα ένα σουτιέν (οριακά μου κάνει αυτό που φοράω μονοφόρι τώρα) ένα 3-pack βρακάκια εγκυμοσύνης, ένα παντελόνι/φόρμα εγκυμοσύνης κάπως μεγαλύτερο απ' αυτά που φοράω τώρα (ανοιξιάτικο) και 2 πιτζαμάκια με μακρύ μανικάκι και ποδαράκια για τον μπέμπη από λεπτό βαμβακερό (αρχική τιμή το καθένα 14,95 και τα πήρα 5 ευρώ).

Αν έχετε κοντά σας Η&Μ με βρεφικά και εγκυμοσύνης κάντε μια βόλτα... καλά το τι έχει για κορίτσια δεν συγκρίνεται με τα ολίγα και πτωχά αγορίστικα που βρήκα... :rolleyes:

Καλέ τίποτα δεν πήρες...Σήκωσες μόνο το μισό μαγαζί χαχα με γεια και καλοφόρετα

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Καλέ τίποτα δεν πήρες...Σήκωσες μόνο το μισό μαγαζί χαχα με γεια και καλοφόρετα

Παιδί μου δεν μου κάνουν τα εσώρουχά μου! Άσε κάτι στρινγκάκια που τα κοιτάζω με μισό μάτι ούτε μου κάνουν ούτε τα θέλω, με 2-3 σλόγκι την έβγαζα πλύνε βάλε!

Παιδιά πόσα νούμερα μεγαλώνει το στήθος? Εμένα μέχρι τώρα έχει μεγαλώσει ένα, μέχρι τον τοκετό θα μεγαλώσει κιάλλο?

Κι εμένα μου συμβαίνει να μην τον πολυκαταλαβαίνω κάνα-δυο μέρες σερί. Συνήθως τη δεύτερη όταν ξαπλώνω τον νιώθω, φάε κάτι και ξάπλωσε, σίγουρα θα κλωτσήσει!

Με γεια τα ρουχαλάκια!!! Πήγα κι εγώ στα H & M και πήρα ένα φορεματάκι κοντομάνικο που το φοράω προς το παρόν με κορμάκι μακρυμάνικο από κάτω και ένα κολάν!!! Αργότρα θα το φοράω σκέτο, πολύ ωραίο navy στυλ!!!! Και κολάν πήρα από κει, που ανεβαίνει μέχρι πάνω στην κοιλιά, προς το παρόν είναι λίγο μεγάλο, αλλά σε λίγο.....

Όταν έγραψα ότι δεν την ένιωσα καθόλου, μετά από λίγο μού έριξε μια!!!! Σου λεει γιατί με κατηγορείς στον κόσμο;;;;;; Πάρε να 'χεις!!!

Όταν έγραψα ότι δεν την ένιωσα καθόλου, μετά από λίγο μού έριξε μια!!!! Σου λεει γιατί με κατηγορείς στον κόσμο;;;;;; Πάρε να 'χεις!!!

Είναι καλό παιγιάκι μωρέ!... λέει ας μην τη λαχταράω τη μανούλα μου άλλο!:D

ααα και εγώ από h&m full πράγματα!! και κολάν

και κάτι φορμάκια για το bebe και πήγα και χτες και

έχει φέρει τόσο ωραία πραγματάκια πάλι αλλά τώρα ντεν έχει

λεφτά!!:tongue::tongue:

εγώ έχω πάρει 2 καινούρια σουτιέν 2 νούμερα μεγαλύτερα!!

και μετά θα πάρω λίγο πριν γεννήσω θηλασμού κατευθείαν!

να σας ρωτήσω...εσείς αγχώνεστε όταν κάνει να κλωτσήσει

2-3 ώρες?γιατί όπως και η γιώτα εγώ συνέχεια αγχώνομαι ίσως

λίγο παραπάνω βέβαια..:tongue::tongue:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Λογικό είναι να αγχωνόμαστε, ειδικά όταν έχει ένα πρόγραμμα στα "κλωτσίδια" και κάποια μέρα δεν το νιώσεις τη συγκεκριμένη στιγμή, λίγο τρελαίνεσαι.... Εγώ ας πούμε όταν πίνω απότομα αρκετό νερό, κατευθείαν με χτυπάει, ή όταν πρωτοξαπλώνω το βραδάκι... εχτές δεν την ένιωσα το βράδυ και αγχώθηκα λίγο...Αλλά εντάξει, μετά από λίγο βαράει... Δεν ξέρω από ποια εβδομάδα και μετά πρέπει να τα νιώθουμε συνέχεια κ αν σημαίνει κάτι το να μην τα νιώθεις....

Διαφημίσεις

Αχ πολλα γραψατε παλι.....

Κικη αμα ειναι ετσι τοτε ειχατε καθυσηχαστικη κουβεντα!

Μην αγχωνεσαι για την εξεταση γιατι την εχουν κανει τοσες

και τοσες και τιποτα δεν παθανε. Τουλαχιστον θα βγουν

νωρις τα αποτελεσματα ή οπως στη skybeam θα κανουν

15 μερες?Καλη επιτυχια παντως σου ευχομαι!

Skybeam αποτι καταλαβα εγω ειμαι η γουρουνιτσα του φορουμ

που μασουλαω και μερα και νυχτα!!!!Παραδοξως ειμαι ακομα

στα +11 κιλα! Καλα κανεις και περνεις εσωρουχα δεν γινεται με

τα παλια κι εγω φοραω και σλιπακια και σουτιεν εγκυμοσυνης

απο την αρχη δεν μπορω να πιεζομαι. Κατι χρωματιστα σουτιεν

που ειχα απο προ Χαρη εποχη ειλικρινα τα κοιταω και δε

θυμαμαι τον εαυτο μου να τα φοραει.....

Το ποσο μεγαλωνει το στηθος ειναι σχετικο σε καθε γυναικα.

Εμενα στο 1ο παιδι ειχε μεγαλωσει ενα νουμερο στην εγκυμοσυνη

και αλλο ενα στο θηλασμο οπου δε μαζευοταν απο πουθενα!

Με το που περνανε μερικοι μηνες ομως ξαναμικραινει...

Στη δευτερη εγκυμοσυνη μεγαλωσε λιγο αλλα τελικα τα

σουτιεν θηλασμου που ειχα απο το 1ο μου πεφτανε τεραστια!!!!!

Δηλαδη δε μεγαλωσε καθολου. Ισως επειδη ειχα ξαναθηλασει δεν

ξερω.

Γι αυτο παιρνε τωρα να σου ειναι ανετα κι αμα ξαναμεγαλωσεις βλεπεις!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Skybeam αποτι καταλαβα εγω ειμαι η γουρουνιτσα του φορουμ

που μασουλαω και μερα και νυχτα!!!!Παραδοξως ειμαι ακομα

στα +11 κιλα! Καλα κανεις και περνεις εσωρουχα δεν γινεται με

τα παλια κι εγω φοραω και σλιπακια και σουτιεν εγκυμοσυνης

απο την αρχη δεν μπορω να πιεζομαι. Κατι χρωματιστα σουτιεν

που ειχα απο προ Χαρη εποχη ειλικρινα τα κοιταω και δε

θυμαμαι τον εαυτο μου να τα φοραει.....

Το ποσο μεγαλωνει το στηθος ειναι σχετικο σε καθε γυναικα.

Εμενα στο 1ο παιδι ειχε μεγαλωσει ενα νουμερο στην εγκυμοσυνη

και αλλο ενα στο θηλασμο οπου δε μαζευοταν απο πουθενα!

Με το που περνανε μερικοι μηνες ομως ξαναμικραινει...

Στη δευτερη εγκυμοσυνη μεγαλωσε λιγο αλλα τελικα τα

σουτιεν θηλασμου που ειχα απο το 1ο μου πεφτανε τεραστια!!!!!

Δηλαδη δε μεγαλωσε καθολου. Ισως επειδη ειχα ξαναθηλασει δεν

ξερω.

Γι αυτο παιρνε τωρα να σου ειναι ανετα κι αμα ξαναμεγαλωσεις βλεπεις!

Άσε Μαράκι έχω πάρει τουλάχιστον 14 (12 παραδέχομαι στους άλλους) και δεν φοβάμαι πώς θα τα χάσω, φοβάμαι μήπως και δεν μπορώ να κουνηθώ προς το τέλος της εγκυμοσύνης...

Με καθυσήχασες με το σουτιέν γιατί το καινούργιο είναι έεεεενα τσακ ευρύχωρο και το πήρα με τη λογική να μαζέψω τις τιράντες όσο πάει για να το φορέσω τώρα και ότι όσο η εγκυμοσύνη προχωράει, θα μεγαλώσει και το στήθος λιγάκι ακόμα, θα τις λασκάρω τις τιράντες...

Άσε τα προ εγκυμοσύνης εσώρουχα ούτε καν... Έτσι μού'ρχεται να κάνω κι ένα καλό ξεσκαρτάρισμα και να σουτάρω ορισμένα που έχω καμιά δεκαετία (και που ξέρω εκ των προτέρων ότι δεν πρόκειται να μου ξανακάνουν ποτέ...)

γιωτα μη νομιζεις θα ξαναπαρει φορα το κοντερ ετσι οπως παω!

Απλως θελω να μην ξεπερασω το προηγουμενο ρεκορ των 80 κιλων,

προς το παρον ειμαι στα 74.Δυστυχως το τελευταιο τριμηνο ολες θα παρουμε

τρωμε δεν τρωμε ειναι τοτε που παιρνει βαρος και το μωρο

οποτε ειναι εξαιρετικα δυσκολο να το αποφυγουμε. Επρεπε να εχω προσεξει

πιο πριν....δε βαριεσαι ομως θα τα χασουμε!

SKybeam μην τα πεταξεις ακομα τα παλια εγω μετα απο 3 παιδια ελπιζω

κατι να βαλω :P (λεμε τωρα). Οταν τελειωσει ο θηλασμος σορρυ που στο

λεω αλλα το στηθος θα ειναι μικροτερο απο πριν! Εκει που στην αρχη δεν ξερεις

που να το βαλεις μετα θα το ψαχνεις που πηγε!!!!!!:D:D:D

Για τα κιλα μην ανησυχεις θα χαθουνε αν θηλασεις αρκετο καιρο χωρις διαιτα!

Το στηθος ομως δυστυχως ετσι στητο και γεματο μονο σε επομενη

εγκυμοσυνη το ξαναβλεπεις!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Το στηθος ομως δυστυχως ετσι στητο και γεματο μονο σε επομενη

εγκυμοσυνη το ξαναβλεπεις!!!!

Dηλαδή εννοείς ότι δεν επανέρχεται όπως ήταν πριν την εγκυμοσύνη? Γίνεται μικρότερο κι από πριν? Ωωωωωω! :shock::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...