-
Από την διαχείριση / Admin news
-
4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:
Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2 αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!
****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.
Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!!
Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!
-
Cafe MAΙΟΥ 2013
-
Θέματα
-
- 7.156 απαντήσεις
- 897.742 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 123.898 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.150.717 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 36.195 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 209.792 εμφανίσεις
-
-
-
- 28.252 απαντήσεις
- 3.506.380 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 108 εμφανίσεις
-
- 577 απαντήσεις
- 25.000 εμφανίσεις
-
- 1.742 απαντήσεις
- 219.497 εμφανίσεις
-
- 7.156 απαντήσεις
- 897.742 εμφανίσεις
-
- 12 απαντήσεις
- 637 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 63
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 937 απαντήσεις
- 46.615 εμφανίσεις
-
- 937 απαντήσεις
- 93.084 εμφανίσεις
-
Εξετασεις
Από Μαριαννα36, in Ιατρικά & Υγεία
- 2 απαντήσεις
- 335 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 294 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα