Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλημέρα Μαράκι!! Λογικά θα μιλησει με τον γιατρό της και θα μας πει... Πάντως εμένα ο δικός μου την τελευταία φορά που πήγα κ μου έλεγε για τον β' επιπέδου και πού να πάω κπλ (18/02 έχω ραντεβού) μου είπε "ό, τι και να σου πουν μην δώσεις τόση σημασία, θα με πάρεις εμένα να μου πεις και θα δούμε..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!

Γιωτα πολυ σωστος ο γιατρος ετσι πρεπει να γινεται.Στο ΙΑΣΩ μαλιστα

ξερω οτι αν δουν κατι επιτοπου παιρνουν τηλ το γιατρο σου και ενημερωνουν

μηπως μπορει να ερθει και εκεινος στην εξεταση μεσα να το κουβεντιασουν!

Αχ σημερα παω κι εγω γιατρο! Τι χαρα!!!! Θα δω τη μπεμπινα μου!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Με το καλό μαράκι να δεις την μικρή...Εγώ τώρα κοντεύω να σκάσω έχω από τις 12 εβδομάδες να το δω και τώρα θέλω αλλά λίγες μέρες μείνανε....

Access για πες για τα tesco ποιότητα, πάχος, σχέση τιμής - ποιότητας γιατί ενδιαφέρομαι..Ευχαριστώ.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Αντε Μαρία καλώς να την δεις λοιπόν!!!!! Εγώ ρε κορίτσια δεν την ένιωσα καθόλου σήμερα, ούτε χτες νομίζω, εκτός από κάτι ανεπαίσθητα που δεν ξέρω αν ήταν απ' αυτή. Θα δω και το απόγευμα που θα πάω σπίτι και θα ξαπλώσω.....

Κορίτσια διαβάστε:

Γιατί πρέπει να κοιμάμαι στην αριστερή μου πλευρά;

Η κοίλη φλέβα -η φλέβα που επιστρέφει αίμα από το κάτω μέρος του σώματός σας στην καρδιά σας- βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της σπονδυλικής σας στήλης και μπορεί να συμπιεστεί από τη μεγαλύτερη μήτρα σας όταν κοιμάστε ανάσκελα. Η συμπίεση της κοίλης φλέβας μπορεί να προκαλέσει ναυτία και μειωμένη ροή αίματος προς τον πλακούντα και το μωρό, έτσι το να βρίσκεστε στην αριστερή πλευρά σας βοηθά στην εξασφάλιση της ορθής κυκλοφορίας. Αλλά αν δεν μπορείτε να νιώσετε άνετα στην αριστερή πλευρά σας ή αλλάζετε πλευρές κατά τη διάρκεια τη νύχτα, μην πανικοβληθείτε: Οι γυναίκες που πάσχουν από συμπιεσμένη κοίλη φλέβα κατά πάσα πιθανότητα θα αλλάξουν θέση ασυνείδητα μέσα στον ύπνο τους για να βρεθούν στην αριστερή πλευρά τους, μας αναφέρει ο Dr Μαρκ Taslimi, καθηγητής μαιευτικής και γυναικολογίας στο νοσοκομείο Lucille Packard Children's Hospital στο Palo Alto της Καλιφόρνια.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

mygirl πολυ ενδιαφερον! Καλα που να με πληρωσεις απο τα αριστερα

δεν κοιμαμαι αλλα ουτε και ανασκελα!

Κοριτσια η μικρη παλι με ξυπνησε μες στη νυχτα γιατι πειναγαμε

και αφου εφαγα κεικ με γαλα ηρεμησε και ξανακοιμηθηκα κι εγω....

Αντε xanp χαρα στο κουραγιο σου ειλικρινα!Πολυς καιρος απο τη 12η!!!!!!

Μαρια με το καλο να δεις τη μπουμπού σου σήμερα!!!

Χαχαχαχα πάλι λιγουρες ε? πάντως καλύτερο το

κεικ με το γαλά, παρα τα μπιφτεκια, οπως την άλλη φορα...

Σου πα εγω παιδί μου ειναι καλοφαγο το παιδί, φαίνεται...

εγω κορίτσια ανάσκελα δε μπορω α κοιμηθώ με πιάνει

κατι σα δυσφορία..κοιμάμαι στ πλάι αριστερά κ αν

κουραστω γυρνάνε κ δεξιά...

qLIep2.png

y2qkp3.png

Με το καλό μαράκι να δεις την μικρή...Εγώ τώρα κοντεύω να σκάσω έχω από τις 12 εβδομάδες να το δω και τώρα θέλω αλλά λίγες μέρες μείνανε....

Access για πες για τα tesco ποιότητα, πάχος, σχέση τιμής - ποιότητας γιατί ενδιαφέρομαι..Ευχαριστώ.

κοίτα εγώ μωρουδιακά τεσκο δεν έχω πάρει, έχω ακούσει όμως καλά λόγια και μάλλον από εκεί θα ψωνίσω αν χρειαστώ κάτι για αρχή στον μπέμπη (τώρα ξεκαθαρίζω την ντουλάπα της μικρής για να δω τι έχω σε unisex ευτυχώς είναι αρκετά)

αλλά έχω πάρει πολλά για ηλικίες από 12 μηνών μέχρι 3 ετών

τα περισσότερα είναι αθάνατα δεν έχουν πάθει τίποτα φυσικά, σχεδόν όλα μπαίνουν στο στεγνωτήριο (και αν δεν έχουν την ετικέτα εγώ τα έβαλα και δεν πάθαν τίποτα) αλλά κάποια από αυτά μου βγήκαν μάπα τα πολύ φθηνά μπλουζάκια και κάποιες επίσης φθηνές πιτζάμες που ήταν τσιγαρόχαρτο καλό το βαμβακερό αλλά τσιγαρόχαρτο

έχω πάρει όμως φορμάκια δώρο για την αδελφή μου από εδώ http://www.mandco.com/baby/newborn-0-9-mnths/icat/10030330070/

κάτι τέτοια http://www.mandco.com/baby/newborn-0-9-mnths/icat/10030330070/ που είναι παρόμοια ποιότητα με αυτά της mothercare

γενικώς έχω ψωνίσει αρκετά παιδικά από αυτό το μαγαζί (ιδίως στις εκπτωσεις) και πάντα η ποιότητα τους είναι άψογη

KbLyp3.png 4AByp3.png

Καλημέρα,κορίτσια μόλις γύρισα από τον γιατρό!Λοιπόν τα νέα είναι ότι μάλλον θα κάνω την άμνιο τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη.Μου είπε ότι αν ήταν μόνο ένας δείκτης ούτε που θα το συζητούσαμε αλλα είναι δυο και μάλιστα δεν γνωρίζουν πόσο έχει ανέβει το ποσοστό για down(μέχρι τωρα απο αυχενικη και a-test ήμασταν 1/2015) .Φυσικα ο άντρας μου τον ρώτησε τι θα έκανε εκείνος στη θέση μας(κλασική ερώτηση) και μας είπε οτι θα το σκεφτόταν σοβαρα να την κάνει.

as1cMld0g410020NzdifDY3NzkzMmJ8.gif

Διαφημίσεις

Μαρια με το καλο να δεις τη μπουμπού σου σήμερα!!!

Χαχαχαχα πάλι λιγουρες ε? πάντως καλύτερο το

κεικ με το γαλά, παρα τα μπιφτεκια, οπως την άλλη φορα...

Σου πα εγω παιδί μου ειναι καλοφαγο το παιδί, φαίνεται...

Μωρε εκεινη την ωρα μες στη νυχτα οτι βρω μπροστα μου σαβουρωνω!

Αχ μονο εγω λιγουρες? Καμια αλλη γουρουνιτσα δεν υπαρχει?

Κικη ψυχραιμια καταρχας! Ο γιατρος τι αλλο σου ειπε?Σε καθυσηχασε

καθολου? Αυτος τι εκτιμηση κανει για τις πιθανοτητες?

Σορρυ για τις ερωτησεις! Εννοω οτι πιο πολυ πας για να σιγουρευτειτε

οτι ολα ειναι καλα ή θεωρει οτι η πιθανοτητα να υπαρχει προβλημα

ειναι μεγαλη?

Ο γιατρός θεωρεί οτι η μπέμπα μας δεν εχει τίποτα

αλλα για να είμαστε σίγουροι πρέπει να την κάνουμε.

Ρώτησα αν οι δείκτες είναι σοβαροί και μου είπε οτι εαν ήταν

δεν θα κάναμε αυτή την κουβέντα και δεν θα μου άφηνε περιθώρια.

Είναι όμως ενδειξεις που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε .

Όλα καλά εύχομαι να πάνε Κική και να πάρεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Ηρέμησες κάπως τώρα μετά την κουβέντα ε τον γιατρό σας;

Ηρέμησα αρκετά.Οτι ειναι να γίνει θα γίνει.Θα ακουστει χαζό αλλα πιο πολυ φοβαμαι

μην παθει κατι απο την αμνιοπαρακέντηση

Κοίτα καλύτερα αν είσαστε καλυμμένοι ότι όλα βαίνουν καλώς και να είσαι και εσύ ήρεμη γιατί αν δεν πάρεις αποτελέσματα στα χέρια σου που να το λένε ότι όλα είναι καλά δεν θα ηρεμήσεις μέχρι να γεννήσεις.

Και για την άμνιο προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα πάνε καλά.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...