Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

http://www.babyzone.gr/%CE%B8%CE%B1-%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CF%89-%CE%BC%CE%B1%CE%BC%CE%AC/%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CF%89%CF%81%CE%BF%CF%8D-%CF%83%CE%B1%CF%82

Κορίτσια ξεκίνησα να γράφω λίστα από εδώ να πάω να αγοράσω

ότι μου λείπει και χρειάζομαι!

Με γειές το τικεράκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

!εχω και εγω τικερακι!!!!!επιτελους!!!!!!!!

Με γεια! Άντε, να φακελώνεσαι κι εσύ σιγά-σιγά γιατί κι η μνήμη δεν βοηθάει!

http://www.babyzone.gr/%CE%B8%CE%B1-%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CF%89-%CE%BC%CE%B1%CE%BC%CE%AC/%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CF%89%CF%81%CE%BF%CF%8D-%CF%83%CE%B1%CF%82

Κορίτσια ξεκίνησα να γράφω λίστα από εδώ να πάω να αγοράσω

ότι μου λείπει και χρειάζομαι!

Χρήσιμο! Είχα βρει κάτι σκορπια σάιτς για τέτοια πράγματα, αλλά τόσο οργανωμένο σε μορφή λίστας δεν είχα. thanks

Εμείς το όνομα του πεθερού μου λέμε να δώσουμε. Δεν έχουμε πει τίποτα σε γονείς και πεθερικά και ούτε έχουν ρωτήσει γιατί ευτυχώς υπάρχει η κοινή, σιωπηρή συμφωνία του να γεννηθεί με το καλό κλπ!

[Γενικά είμαστε από τις οικογένειες ("είμαστε" εννοώ εκτός από μένα και τον άντρα μου και τους γονείς μου και τα πεθερικά μου) που δεν μας απασχολούν τρελά αυτά τα θέματα και σεβόμαστε ο ένας τις αποφάσεις του άλλου].

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλησπέρα!

Για τους μάρσιπους που λέγατε, εγώ είχα πάρει ring sling αλλά δεν με πολυβόλεψε. Αυτή τη φορά θέλω πάντως να το προσπαθήσω περισσότερο. Στον πρώτο στην αρχή ξαπλωτά δεν του πολυάρεσε, όταν άρχισα να τον βάζω σε καθιστή θέση άρχισε να του αρέσει. Μέχρι που ένα πρωινό, τον πήρα έτσι και πήγα για κάτι δουλειές στο ΤΣΜΕΔΕ. Ήταν πλέον καλοκαίρι και μιλάμε είχαμε γίνει μούσκεμα και οι δύο. Και το ύφασμα είναι βαμβακερό, δροσερό, αλλά άμα έχει ζέστη πως να μην ιδρώσεις; Ε μετά σταμάτησα να το χρησιμοποιώ και περνώντας το καλοκαίρι το είχε ξεχάσει και εκείνος και πάλι δεν το ήθελε...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Όνομα με το καλό να γεννηθεί και λέω του μπαμπά μου να πουμε. Ο άντρας μου ήδη από την αυχενική που ειδαμε φύλο άρχισε να το χρησιμοποιεί. Στο πρώτο είπαμε του πεθερού μου που είχε πεθάνει κιόλας. Τώρα στην αρχή σκεφτόμουν για τίποτα άσχετο, έλεγα του μπαμπά μου μπορεί να πει και ο αδερφός μου, μη λέμε τα ίδια. Αλλά μετά από μια περιπέτεια υγείας που είχε ο πατέρας μου μέσα στις γιορτές, είπα ας χαρεί ο άνθρωπος το ονομά του τώρα που ζει. Βέβαια παρεμβάσεις δεν υπάρχουν και ούτε θα στεναχωρηθεί αν δεν το πούμε, αλλά εγώ πιστεύω ότι δεν μπορεί θα χαρεί. Να σημειώσω ότι και οι δύο μπαμπάδες έχουν απλά, φυσιολογικά ονόματα, γιατί αν είχαν τίποτα περίεργα...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Με γεια! Άντε, να φακελώνεσαι κι εσύ σιγά-σιγά γιατί κι η μνήμη δεν βοηθάει

skountoufla ευχαριστω!!!ειμαι πριν απο σενα φακελωμενη απλα λογο δουλειασ δεν εχω χρονο να μπαινω συχνα να σας γραφω!!!!!! :D :D:D

a>2eM3p2.png

Διαφημίσεις

Να σημειώσω ότι και οι δύο μπαμπάδες έχουν απλά, φυσιολογικά ονόματα, γιατί αν είχαν τίποτα περίεργα...

Kαλό! Κι εγώ μ' αυτήν την πισινή πάω! Μην κάνω και τον μάγκα!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Με γεια! Άντε, να φακελώνεσαι κι εσύ σιγά-σιγά γιατί κι η μνήμη δεν βοηθάει

ειμαι πριν απο σενα φακελωμενη απλα λογο δουλειασ δεν εχω χρονο να μπαινω συχνα να σας γραφω!!!!!! :D :D:D

Το ξέρω, αλλά άλλο να το βλέπεις κάτω από το μήνυμα το τικεράκι, κι άλλο να τρέχεις στο πινακάκι! Άμεση και έγκυρη ενημέρωση!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Το ξέρω, αλλά άλλο να το βλέπεις κάτω από το μήνυμα το τικεράκι, κι άλλο να τρέχεις στο πινακάκι! Άμεση και έγκυρη ενημέρωση!

:D :D :D 3 μηνες προσπαθω με αυτο το τικερακι και ειμαι πολυ χαρουμενη που επιτελους εχω και γω τικερακι!!!!:D :D ευτυχως με βοηθησε η pele!!!pele ευχαριστω!!!!

a>2eM3p2.png

Καλημέρα

Εμείς αυτό θα το βγάλουμε όπως θέλουμε οπότε ακόμα ψάχνουμε.Αλλά ξέρουμε ήδη ότι θα το βαφτίσουμε φέτος και μάλλον 3 Νοεμβρίου είπαμε αν πάνε όλα καλά να ξεμπερδεύουμε.

Το βαλιτσακι το είχα πάρει εγώ την προηγούμενη φορά και είναι απογοήτευση μόνο φυλλάδια και ένα δύο δειγματάκια μια σταλιά.Αυτό που άξιζε πολύ είναι της babylino αλλά πλέον δεν το στέλνουν σπίτι το δίνουν στο μαιευτήριο μαζί με παμπερς, λίμπερο - τζόνσον και τώρα δίνουν και της προδερμ βαλιτσάκι.Αυτά σίγουρα από φίλη που γέννησε πριν 12 μέρες και όταν πήγα επίσκεψη τα άνοιξα για να δει τι έχουν μέσα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κόρες !!!

xanp ευχαριστώ για τις πληροφορίες όσον αφορά το σλινγκ :D δίσταζα άλλα με έπεισες με ότι έγραψες ήταν ακριβώς αυτά που σκεφτόμουν, οπότε σίγουρα θα το αγοράσω, γιατί το καρότσι δεν το βλέπω να παίζει πολύ και στην κόρη μου αχρησιμοποίητο ήταν

Διαβάζω ότι ψάχνετε για καρότσια και διάφορα μωρουδιακά να ψωνίσετε από το internet από καταστήματα του εξωτερικού το έχετε σκεφτεί / ψάξει ??? συνήθως οι τιμές είναι ποοοολύ καλλίτερες από ότι στην Ελλάδα :evil:

KbLyp3.png 4AByp3.png

Access καλύτερα αν είσαι Αθήνα πήγαινε μια βόλτα να το δεις από κοντά αν σε βολεύει μη σε πάρω στον λαιμό μου ήδη οι 2 Μαρίες είπαν δεν βολεύτηκαν τι να σου πω.

Skybeam που είσαι;;;δεν πιστεύω να σε στεναχώρησα χθες δεν το έγραψα με τέτοια πρόθεση αλήθεια απλά σαν παρατήρηση από εδώ μέσα και για να ηρεμήσω λίγο την Κική.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα! ;)

Access, έχεις απόλυτο δίκιο, δεν το έχω κάνει ποτέ αλλά έχω δει ότι αξίζει, ειδικά αν έχεις ήδη βρει το προϊόν εδώ και το έχεις τσεκάρει από κοντά (εννοώ για ακριβές αγορές, καρότσια κλπ).

Θα το προχωρούσα και για το καρότσι, αλλά βρήκα καλή περίπτωση εδώ.

Κι εγώ επίσης νομίζω ότι ψήθηκα για το sling. Μου φαίνεται και πολύ....

cool :cool:, για να πω την αλήθεια, κι εγώ τσιμπάω με κάτι τέτοια!

Τα ξαναλέμε!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλημέρα! Λίγο μουντός ο καιρός σήμερα εδω στα βόρεια, δε βλέπω να γλιτώσουμε τη βροχούλα...

Το σλινκγ με μεράκι το πήρα, μου άρεσε, νομίζω οτι απλά έτυχε και δε βόλεψε. Νομίζω οτι αν δεν έχετε πρόβλημα να διαθέτετε αυτά τα χρήματα αξίζει να το δοκιμάσετε. Έχω μια φίλη που στο πρώτο της το καταευχαριστηθηκε! Τώρα το δεύτερο δεν βολεύεται.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...