Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

μωρε μακαρι να μην το θελουμε καθολου...αλλα δυστηχως αυτα δεν ξερεις πως θα σου κατσουν στο μυαλο!

ας πουμε ενω ειμαι απολυτα πειθαρχημενη με το τσιγαρο με την σωστη διατροφη δεν τα εχω καταφερει απολυτα.

Και σουβλακια θα φαω και πιτσα...και γλυκακια..σε αυτα δεν μπορω να αντισταθω η λαιμαργη!

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας,ηρθα κ εγώ!!!Λοιπόν χθες κάναμε τη β' η οποία κράτησε 4 ώρες.Αρχικά η μικρή είχε ανέβει ψηλά και δεν έλεγε ν'αλλαξει θέση.οκ λέει ο γιατρός οτι μπορούμε να δούμε γιατί το μωρό είναι λιγάκι δύσκολο και θα πάμε με τα νερά του..γέλια,αστεία κτλ.Την 5η φορά που μπήκαμε η μικρη γύρισε,βγάλαμε και φωτογραφία και μας λέει ο γιατρός ότι βλεπει ασβέστωμα στην καρδούλα...παγώσαμε...μετα απο λίγο ανάφερει και τη μονήρης ομφαλική αρτηρια ....και χαθηκαμε τελείως.Η απόφαση για αμνιο είναι δικη μας και πρέπει να γίνει αυτη την εβδομάδα αλλα μου είπε να το σκεφτώ καλα γιατι η εγκυμοσύνη ήρθε δύσκολα μετα από εξωσωματικη και εχω ινομυώματα τα οποία μετα την αμνιο προκαλούν συσπάσεις.Αδιέξοδο.Συγνώμη αν σας μαύρισα αλλα νιώθω τελείως χαμένη.

as1cMld0g410020NzdifDY3NzkzMmJ8.gif

Γεια σας,ηρθα κ εγώ!!!Λοιπόν χθες κάναμε τη β' η οποία κράτησε 4 ώρες.Αρχικά η μικρή είχε ανέβει ψηλά και δεν έλεγε ν'αλλαξει θέση.οκ λέει ο γιατρός οτι μπορούμε να δούμε γιατί το μωρό είναι λιγάκι δύσκολο και θα πάμε με τα νερά του..γέλια,αστεία κτλ.Την 5η φορά που μπήκαμε η μικρη γύρισε,βγάλαμε και φωτογραφία και μας λέει ο γιατρός ότι βλεπει ασβέστωμα στην καρδούλα...παγώσαμε...μετα απο λίγο ανάφερει και τη μονήρης ομφαλική αρτηρια ....και χαθηκαμε τελείως.Η απόφαση για αμνιο είναι δικη μας και πρέπει να γίνει αυτη την εβδομάδα αλλα μου είπε να το σκεφτώ καλα γιατι η εγκυμοσύνη ήρθε δύσκολα μετα από εξωσωματικη και εχω ινομυώματα τα οποία μετα την αμνιο προκαλούν συσπάσεις.Αδιέξοδο.Συγνώμη αν σας μαύρισα αλλα νιώθω τελείως χαμένη.

Κικη μου μισο λεπτο...

αν κανεις αμνιο λεει ισως προκληθουν συσπασεις.

Αν δεν κανεις τι συμβαινει με το παιδακι?τι φοβομαστε?η αμνιο τι θα δειξει?

συγγνωμη για τις ερωτησεις μου στην κατασταση την στεναχωρη που εισαι...

aCtzp3.png

Το κάθε εύρημα χωριστά δεν σημαίνει τίποτα,μαζί είναι μια ενδειξη για down.Το ασβέστωμα λίγο πριν ή λίγο μετα τη γέννηση φεύγει και η μονήρης ομφαλική αρτηρία σημαίνει ότι στο 3ο τρίμηνο το μωράκι δεν θα τρέφεται σωστά άρα θα το πάρουν νωρίτερα με καισαρικη (που έτσι κ αλλιώς θα έκανα λογω εγχείρησης ινομυωμάτων το 2010).

Την 5η φορά που μπήκαμε η μικρη γύρισε,βγάλαμε και φωτογραφία και μας λέει ο γιατρός ότι βλεπει ασβέστωμα στην καρδούλα...παγώσαμε...μετα απο λίγο ανάφερει και τη μονήρης ομφαλική αρτηρια ....και χαθηκαμε τελείως.Η απόφαση για αμνιο είναι δικη μας και πρέπει να γίνει αυτη την εβδομάδα αλλα μου είπε να το σκεφτώ καλα γιατι η εγκυμοσύνη ήρθε δύσκολα μετα από εξωσωματικη και εχω ινομυώματα τα οποία μετα την αμνιο προκαλούν συσπάσεις.Αδιέξοδο.Συγνώμη αν σας μαύρισα αλλα νιώθω τελείως χαμένη.

Κική καλημέρα,

ήθελα να σου πω ότι κι εγώ έκανα άμνιο λόγω κάπως τσιμπημένης αυχενικής και ηλικίας (αυχενική 2,6 & ηλικία 39, γεννάω περίπου 2 μήνες πριν τα 40). Επίσης να σου πω ότι έχω χειρουργηθεί περίπου 4 φορές για ινομυώματα, και πάλι σ' αυτή την εγκυμοσύνη είμαι γεμάτη και ορισμένα μάλιστα είναι μεγαλούτσικα (πολύ κοντά στο όριο που πρέπει ν' αφαιρεθούν).

Παρόλα αυτά ούτε ιδιαίτερες συσπάσεις είχα ούτε παρατράγουδα (πήρα yutopar και μαγνήσιο προληπτικά). Δεν προσπαθώ ούτε να σε ενθαρρύνω ούτε να σε αποθαρρύνω από το να κάνεις άμνιο, η απόφαση είναι δική σας ως ζευγάρι. Απλώς ήθελα να σου τονίσω ότι το ότι έχεις ινομυώματα δεν σημαίνει οπωσδήποτε ότι θα σου προκαλέσουν συσπάσεις μετά την άμνιο.

Επίσης να σου πω ότι η άμνιο θεωρείται πιο ασφαλής αν έχεις κλείσει την 18η εβδομάδα (έτσι μου είπε η γιατρός μου, εγώ την έκανα 18 + 3), βλέπω ότι είσαι ήδη στην 21η.. Εμένα μου σύστησε και triplex καρδιάς εμβρύου για να αποκλείσουμε όσο γίνεται όλα τα ενδεχόμενα.

Υποθέτω ότι κάποια σύνδρομα συνδέονται με καρδιολογικά προβλήματα και ο γιατρός σου με την αμνιοπαρακέντηση θέλει να αποκλείσει πιθανότητα συνδρόμου (τρισωμίας). Μη βασίζεσαι όμως στη δική μου απάντηση, θα πρέπει να του κάνεις ένα τηλέφωνο να σου το εξηγήσει. [edit: άσχετο, τώρα είδα ότι το ξέρεις, άλλη κοπέλα ρώτησε.. sorry]

Εύχομαι και πιστεύω ότι το μωράκι σου είναι μια χαρά, και ότι τυχόν καρδιολογικές ενδείξεις θα είναι πλήρως αντιμετωπίσιμς ή θα περάσουν από μόνες τους, ή δεν σημαίνουν κάτι το ιδιαίτερο!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Μπαίνοντας έπεσα στα δικα σου νέα κικη μου.

Το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό είναι η δεύτερη γνώμη, καταρχήν μιλώντας και αν κρίνεις οτι χρειάζεται και με υπέρηχο. Για τη μονηρη αρτηρία τα έχουμε πει πάλι, τελικά μάλλον δεν είναι και τόσο σπάνιο... Αυτό θέλει μόνο έλεγχο τακτικό. Λόγω του ασβεστώματος σου πρότεινε την αμνιοπαρακέντηση;

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Το κάθε εύρημα χωριστά δεν σημαίνει τίποτα,μαζί είναι μια ενδειξη για down.Το ασβέστωμα λίγο πριν ή λίγο μετα τη γέννηση φεύγει και η μονήρης ομφαλική αρτηρία σημαίνει ότι στο 3ο τρίμηνο το μωράκι δεν θα τρέφεται σωστά άρα θα το πάρουν νωρίτερα με καισαρικη (που έτσι κ αλλιώς θα έκανα λογω εγχείρησης ινομυωμάτων το 2010).

η αυχενικη πως ηταν?η papp-A?

ο γιατρος τι σου λεει βρε κοπελα μου τι σου προτεινει?

νομιζω θα σε φαει η αγωνια μεχρι να γεννησεις..ειναι σιγουρο οτι η αμνιο θα προκαλεσει συσπασεις σε συνδυασμο με τα ινομυωματα?

δεν ξερω και εγω τι να σε συμβουλεψω..

aCtzp3.png

Σε ιδιωτικό μαιευτήριο την έκανες ??

Kiki μήπως να έπαιρνες και μια δεύτερη γνώμη ?? πριν αποφασίσεις να προχωρήσεις ή όχι στην αμνιο ???

ελπίζω όλα να σας πάνε καλά :D

KbLyp3.png 4AByp3.png

Απάντησεσ ήδη κική μου, είδες και την εμπειρία της skybeam. Δεν το λέω για να αποφασίσεις τι θα κάνεις απλά για να πάρεις λίγο θάρρος και ψύχραιμα να δεις τι θα κάνεις. Για τις συσπασεις έχω μόνο να σχολιάσω οτι κι εμείς που δεν κάναμε αμνιοπαρακέντηση μια χαρά και μπολικες συσπασεις κάνουμε...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

καλημερα ομορφες μανουλες!!!!!!!!!!!

τι μου κανετε????πως σελιδες γραψατε??????μαλλον εγω εχω πολυ καιρο να μπω!!

τρεχω συνεχεια με την δουλεια και εχω ελαχιστο χρονο για να μπω,

αλλα εχω μπει αρκετες φορες φευγαλαια και σας εχω διαβασει,σαν φανταρος μετραω τις

μερες για να σταματησω να κατσω λιγο σπιτι να χαλαρωσω

γιατι δεν παει αλλο,πολυ ορθοστασια,σκαλες πανω κατω!!

λοιπον να παρω ενα ενα τα θεματα!!!εγω κοριτσια καμπυλη ζαχαρου θα κανω την επομενη βδομαδα μου ειπε ο γιατρος που θα παω και για υπερηχο μου ειπε οτι θα μου

γραψει και για καμπυλη,ελπιζω να μην ειναι τοσο χαλια!!

κρεβατακι πηρα κουνια που ανεβοκατεβαινει το καγκελο,σε εκρου-μπεζ!!!

για καροτσι μαλωνουμε και δεν εχουμε αποφασισει ακομα!!!

οσο για μει ται δεν ξερω μαλλον ειμαι περισσοτερο στην ασφαλεια του καροτσιου!

access καλωσορισεις!!!!!vivian καλε τι παιδαρος ειναι αυτος???φτου-φτου

κικη c συγνωμη αλλα δεν εχω ιδεα τι ειναι το ασβεστωμα?ειναι σοβαρο?σου ευχομαι να σου πανε ολα καλα!!!!!!!σας ζαλισα,αυτα τα νεα μου!!!!!!!

a>2eM3p2.png

Διαφημίσεις

Skybeam η καρδιά της μου είπε ότι είναι καλα κ δεν φάινεται να έχει καποιο πρόβλημα.Εχει κάνει "εμβρυικη ηχοκαρδ/φία"και όλα είναι φυσιολογικά.

Mariath ο γιατρός στη Θεσσαλονίκη είναι πολύ καλός και αυτά που βρήκε τα είδαμε κ εμείς στον υπέρηχο αλλα δεν μου είπε κάνε ή όχι άμνιο.

Η αυχενικη ήταν καλή αλλα δεν έκανα papp-A γιατι η εγκυμοσύνη αρχικα ήταν δίδυμη, στην 8η εβδομάδα η μια καρδούλα σταμάτησε και 'οτν έκανα την αυχενικη υπήρχε κ το 2ο μωράκι και δεν θα ήταν σωστα τα αποτελέσματα.

Με τον γιατρό έχω αύριο ραντεβού αλλα απο το τηλέφωνο μου είπε ότι η απόφαση είναι δική μας.

Η απόφαση για αμνιο είναι δικη μας και πρέπει να γίνει αυτη την εβδομάδα αλλα μου είπε να το σκεφτώ καλα γιατι η εγκυμοσύνη ήρθε δύσκολα μετα από εξωσωματικη και εχω ινομυώματα τα οποία μετα την αμνιο προκαλούν συσπάσεις... Το κάθε εύρημα χωριστά δεν σημαίνει τίποτα,μαζί είναι μια ενδειξη για down.Το ασβέστωμα λίγο πριν ή λίγο μετα τη γέννηση φεύγει και η μονήρης ομφαλική αρτηρία σημαίνει ότι στο 3ο τρίμηνο το μωράκι δεν θα τρέφεται σωστά άρα θα το πάρουν νωρίτερα με καισαρικη (που έτσι κ αλλιώς θα έκανα λογω εγχείρησης ινομυωμάτων το 2010)..

Kiki, κι εγώ ανακάλυψα στη β' ότι έχω μονήρη ομφαλική αρτηρία (άσχετο, αλλά ψάχνοντας στο ιντερνετ είχα δει ότι ένας από τους λόγους που δημιουργείται, είναι η δίδυμη κύηση, κι εγώ, όπως κι εσύ, είχα διδυμάκια μέχρι την 10η εβδομάδα).

Δεν θα σε συμβουλέψω τίποτα, εννοείται. Εμείς είπαμε να μην κάνουμε αμνιο, βασιζόμενοι στις λοιπές μετρήσεις της β' και στα αποτελέσματα της αυχενικής (παρ' όλο όταν έκανα την αυχενική η παλλινδρόμηση του ενός εμβρύου ήταν πιο κοντά από τη δική σου, είχα κάνει και παππ-α και αλφα τεστ, για να έχουμε μία εικόνα για εκτίμηση). Όπως σε ρώτησε κι η Νάντια, τα δικά σου αποτελέσματα της αυχενικής πώς ήταν?

Α! και ΜΠΟΡΕΙ στο 3ο τρίμηνο να μην τρέφεται σωστά! Μπορεί και να μας βγουν μπουλουκάκια, μην στενοχωριέσαι (δεν στα λέω ελαφρά τη καρδία, ξέρω από δύσκολη επίτευξη εγκυμοσύνης).

ας πουμε ενω ειμαι απολυτα πειθαρχημενη με το τσιγαρο με την σωστη διατροφη δεν τα εχω καταφερει απολυτα. Και σουβλακια θα φαω και πιτσα...και γλυκακια..σε αυτα δεν μπορω να αντισταθω η λαιμαργη!

Εμείς οι δυο πρέπει να κάνουμε παρέα, πάντως! ;)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Skybeam η καρδιά της μου είπε ότι είναι καλα κ δεν φάινεται να έχει καποιο πρόβλημα.Εχει κάνει "εμβρυικη ηχοκαρδ/φία"και όλα είναι φυσιολογικά.

Άρα είστε μείον ένα πρόβλημα. Καλό κι αυτό.

Με τον γιατρό έχω αύριο ραντεβού αλλα απο το τηλέφωνο μου είπε ότι η απόφαση είναι δική μας.

Έτσι λένε συνήθως, κανείς δεν θα σου πει τι να κάνεις... μόνο σε μένα είπε να τσακιστώ να πάω να την κάνω! [ε, όχι ακριβώς, αλλά αυτό ήταν το νόημα...]

Kiki δεν έχω να δώσω καμιά συμβουλή, είμαι εντελώς άσχετη με το θέμα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά!!!!! Δηλαδή μέχρι τώρα ο γιατρός στους υπερήχους που έκανε δεν έβλεπε τίποτα από αυτά και τα δείχνουν μόνο στον μεγάλο υπέρηχο;;;

Κική εγώ εύχομαι να πάνε όλα καλά εντέλει και να είναι μόνο η ψυχρολουσία που πάθατε το χειρότερο. Να πάρετε την σωστή απόφαση και εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...