Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωωωωωω!

Ποιο θα πάρουμε? Ποιο βολεύει?? Πώς θα διαλέξουμε???

Η φωτογραφία με τα δίδυμα είναι όλα τα λεφτά!

Λοιπόν έχω την αίσθηση ότι η μία από τις κοπέλες που το έχει είναι μέλος και στο parents (η sstamoul).

Σκεφτόμουν να στείλω ένα mail και να περιγράψω την κατάσταση (δηλ. ότι περιμένω το μωρό τον Μάιο κ.λπ.). Οπότε θα ξέρουν τι θα προτείνουν (όχι ζεστό ύφασμα, κατάλληλο για νεογέννητο, όχι δύσχρηστο κλπ κλπ).

Βασικά το θέμα είναι αν θα σας βολέψει τελικά...

Προσωπικά ενώ έχω καρότσι δεν το έχω δουλέψει

σχεδόν καθόλου διότι με βολεύουν τρελά τα σλινγκ.

Μεγάλη άνεση να έχεις το παιδί πάνω σου χέρια ελεύθερα

και γενικά ελευθερία και άνεση κινήσεων.

Είναι άλλες που δεν το βολεύτηκαν καθόλου

μα καθόλου τώρα το τι θα βολέψει την καθεμία

είναι εντελώς προσωπικό.Για όσες μένετε Αθήνα

το παραπάνω σαιτ οργανώνει συχνά συναντήσεις

που δείχνει τρόπους χρήσεις κτλ και αν θέλετε

μπορείτε να πάτε βόλτα από εκεί και χωρίς συνάντηση

να τα δείτε, να τα δοκιμάσετε κτλ. Μπορεί βλέποντάς

το ή δοκιμάζοντας το να μην σας κάνει οπότε μη δίνετε και τζάμπα λεφτά.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα εγκυουλες....

Βροχερος καιρός εδω σήμερα...

Κ εγω θα σας έλεγα να πάτε να δείτε τι sling σας

βολεύει κ μετα ν αποφασίσετε...

Εγω είχα πάρει ένα mei tai αλλα δε με βόλεψε λογω

προβλήματος που εχω στη μέση....το χρησιμοποιούσε

ο άνδρας μου όμως πολυ μεχρι που έγινε ο μικρός 6 μηνων...

Vivian το μπεμπακι σου ειναι ολόκληρος άνδρας...μπράβο!!

qLIep2.png

y2qkp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα φιλενάδες!!! Ελπίζω να είστε όλες καλά!!! Θέλω να στείλετε όλες τη θετική σας ενέργεια για τον άντρα μου που προσπαθεί να κόψει το τσιγάρο.....3η μέρα σήμερα και το παλεύει.... Μωράκι μου μακάρι να τα καταφέρεις!!!!!!!

(Άσχετο με τα θέματά μας, αλλά.....)

Κ εγω θα σας έλεγα να πάτε να δείτε τι sling σας

βολεύει κ μετα ν αποφασίσετε...

Θα πάρω τηλ. να κλείσω ένα ραντεβού... έχω καταλήξει σε ring sling και λέω να πάω να μου δείξουν πώς κλείνει/ασφαλίζει κλπ κλπ. Θέλω να το έχω όταν γεννηθεί το μωρό..

Θέλω να στείλετε όλες τη θετική σας ενέργεια για τον άντρα μου που προσπαθεί να κόψει το τσιγάρο.....

Καλή επιτυχία!:D

καλημέρα κόρες !!!

καλημέρα καλημέρα!!

όχι δεν έκανα πολύ νωρίς την περασμένη βδομάδα και θα

ξανακάνω την επόμενη για να είμαστε σίγουροι λέει!

τι να πω!

Βιβιαν με το καλό το αντράκι σου θηριάκι ε?? :tongue::tongue: αν και όπως λέει η xanp οι υπέρηχοι έχουν απόκλιση και μάλιστα αρκετή

μήπως έκανες την μικρή καμπύλη και τώρα θα σε βάλει να κάνεις την μεγάλη ?? καλλίτερα να την κάνεις για να είσαι σίγουρη αφου το έχεις κάνει μία φορά ξέρεις ότι δεν είναι τίποτα λίγο την ώρα που πίνεις το ζουμί είναι κάπως :shock::shock:

Στην κόρη δεν το τόλμησα τώρα λέω όμως να το δοκιμάσω (αν κάποια πιάνουν τα χέρια της παλιά θυμάμαι στο σαιτ που έβαλε η skybeam είχε και αναλυτικές οδηγίες για να το φτιάξεις μόνος σου)

xanp εσύ που το έχεις χρησιμοποιήσει το σλινγκ, για μέσα στο σπίτι για να έχω τα χέρια μου ελεύθερα και για τα πάνω κάτω τις δύσκολες μέρες πιστεύεις ότι θα βολέψει ?? έχω και ένα θέμα με την μέση και το φοβάμαι βέβαια την μικρή στα χέρια την κρατούσα τότε :(:(

Καλημέρα φιλενάδες!!! Ελπίζω να είστε όλες καλά!!! Θέλω να στείλετε όλες τη θετική σας ενέργεια για τον άντρα μου που προσπαθεί να κόψει το τσιγάρο.....3η μέρα σήμερα και το παλεύει.... Μωράκι μου μακάρι να τα καταφέρεις!!!!!!!

(Άσχετο με τα θέματά μας, αλλά.....)

καλή επιτυχία όλα στο μυαλό μας είναι ....ο άντρας μου το έχει κόψει εδώ και 3 χρόνια παρότι εγώ κάπνιζα πριν μείνω έγκυος δεν φάνηκε να τον ενοχλεί πολύ βέβαια τον πρώτο καιρό ήταν σαν ζόμπι από τον ύπνο

KbLyp3.png 4AByp3.png

Να σου πω εμένα παρόλο που έχω θέμα με την μέση δεν με ενόχλησε περισσότερο από ότι όταν κρατούσα απλά αγκαλιά τα μωρά.Και αντέχω χαλαρά μέχρι 12 κιλά χωρίς ζόρι ιδιαίτερο για την κόρη μου ακόμα και τώρα επειδή δεν χρησιμοποιούμε καρότσι την παίρνω όπου πάω με τα πόδια και έχω το σλινγκ στην τσάντα μου αν δω ότι κουράζεται κτλ την βάζω μέσα και τέλος.

Επίσης επειδή θήλασα τα άλλα 2 παιδιά μου με βόλευε πολύ και για τον θηλασμό το ξάπλωνα το σύνδεα και έτοιμο το μικρό και αν ήμουν έξω έβαζα και την ουρά που περίσσευε από πάνω και δεν έπαιρνε είδηση κανείς τι γίνεται εκεί μέσα.Στα συν ότι το χαρήκαν πολύ και τα παιδιά γιατί ήταν όρθια και κοιτούσαν από 3 μηνών και μετά και μόλις νύσταζαν τσου π κοιμόταν στην αγκαλιά μου μέσα στο σλινγκ εννοώ και είναι πανεύκολο να το βάλεις να κοιμηθεί στη κούνια του από το σλινγκ χωρίς να ξυπνήσει βγαίνει χωρίς να το καταλάβει.

Επίσης δεν μας είπατε αποτελέσματα από τις β επιπέδου σας Κική και άλλη μια ήταν για χθες το μεσημέρι...

Γιωτοσύζυγε κόψτο το ρημάδι μπορείς :)

καλημέρα κόρες !!!

μήπως έκανες την μικρή καμπύλη και τώρα θα σε βάλει να κάνεις την μεγάλη ?? καλλίτερα να την κάνεις για να είσαι σίγουρη αφου το έχεις κάνει μία φορά ξέρεις ότι δεν είναι τίποτα λίγο την ώρα που πίνεις το ζουμί είναι κάπως :shock::shock:

μπα την 3ωρη είχα κάνει και αυτή θα ξανακάνω!

ναι αυτή η αηδία να ήταν καλύτερη θα μου ήταν πιο εύκολο!

πάντως το λεμόνι όντως βοηθάει για όσες δεν έχουν κάνει

ακόμα!

παρεπιπτόντως, welcome στην παρέα μας! με το καλό

το μπεμπάκι!:tongue:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

καλημερες!!

Γιωτα μακαρι να το κοψει το ρημαδι...εγω παιδια το λεω..οταν γεννησω και κοψω θηλασμο θα ξανακαπνισω....ξερω ειναι απαραδεκτο αλλα μου λειπει!ασχετα αν δεν διανοουμε να κανω εστω και μια τζουρα!

Τωρα για τα μαρσιπο που λετε ναι νομιζω οτι το θελω και εγω...δεν ηξερα οτι μπορουμε να παμε απο κοντα...βλεποντας τα μαλλον το ring sling φαινεται να μου κλεινει το ματακι...

τωρα κοριτσακια οσο για το stokke εχει πολυ απαλη κινηση και πολυ ωραιο σχεδιασμο δεν λεω!απλα νιωθω οτι μετα τον χρονο θα ψαχνω για αλλο καροτσι!Ισως επειδη ειναι εκτος αυτων που εχουμε συνηθισει!

Αυτο που θα σκεφτομουν αν δεν εβγαινε τοσο τσιμπημενο ειναι το λικνο που με προεκταση γινεται κρεββατι και μετα προεφηβικο κλπ...

εχω μια νυστα σημερα....

ερχεται και η Παρασκευη....καμπυλη σακχαρου...ουφ..οτι φαγαμε φαγαμε!

aCtzp3.png

..εγω παιδια το λεω..οταν γεννησω και κοψω θηλασμο θα ξανακαπνισω....ξερω ειναι απαραδεκτο αλλα μου λειπει!ασχετα αν δεν διανοουμε να κανω εστω και μια τζουρα!

Αχ!Μην το λες αυτό! :(

Είμαι ακριβώς στην ίδια θέση με σενα και νιώθω ακριβώς όπως τα περιγράφεις, αλλά θέλω πραγματικά να πιστέψω ότι θα μου φύγει η ιδέα. Είναι κρίμα τόσο καιρό χωρίς τσιγάρο και μετά να το ξαναρχίσουμε...

Ο άντρας μου, άλλος σπαστικός από κει (θα καταλάβετε γιατί), στις 2.1.2012 είπε "δεν θα ξανακαπνίσω" και το' κανε!!! Και για 9 μήνες, μέχρι να μάθω ότι είμαι έγκυος, εγώ- η γαϊδούρα!- κάπνιζα κανονικά μέσα στο σπίτι και μπροστά του κι αυτός τίποτα! Βράχος! Και μου παραδεχόταν ότι έμπαινε συνέχεια σε πειρασμό, αλλά το καταπολεμούσε!....

Καλή επιτυχία βρε Γιώτα, μακάρι να τα καταφέρει!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Βίβιαν καλύτερα να πας στο ίδιο διαγνωστικό που είχες κάνει και την πρώτη καμπύλη μη πας αλλού και έχουν άλλες τιμές και ψάχνεσαι μετά.

Επίσης για το τσιγάρο αν θέλετε να θηλάσετε μπορείτε να κάνετε μέχρι 3 την ημέρα μη κόψετε τζάμπα τον θηλασμό για το κάπνισμα γιατί πολλές το κάνουν..

Επίσης για το τσιγάρο αν θέλετε να θηλάσετε μπορείτε να κάνετε μέχρι 3 την ημέρα μη κόψετε τζάμπα τον θηλασμό για το κάπνισμα γιατί πολλές το κάνουν..

Για μένα δεν τίθεται τέτοιο θέμα, ούτε γι ατην Νάντια, απ' ό,τι κατάλαβα. Μέχρι εκεί αντέχουμε! Απλά φοβόμαστε για το μετά κι απ' τον θηλασμό...

Εκτός αν μέχρι τότε "ξεφουρνίσουμε" το δεύτερο μωρό...!

Καλή η ιδέα μου...???? :P

NuWHp2.png

InJWp3.png

Οκ απλά το λέω καλού κακού από τα να ζοριστείτε και με το τσιγάρο γιατί ο θηλασμός δεν είναι πάντα εύκολος στην αρχή καλύτερα να κάνετε και κανένα τσιγάρο και να το προσπαθήσετε όσο αντέχετε και μπορείτε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...