Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

1200γρ ο μπεμπης!!!

κατά τ άλλα κλείσαμε την κούνια μας!!!!:D:D:D:D και σήμερα μάλλον θα

πάω να κλείσω και το καρότσι!!

Πω, πω, ένας ζούζουνος!

Αμ, τσαντίστηκε το παιδί που μια το λεγες κουνουπίδι, μια λάχανο, μια καρπούζι και είπε, τώρα θα δεις! Άλλο φρούτο! :D

Κι εγω θέλω ζουμπουρλό μπεμπάκο...

Για πες, σε ποια κούνια και καρότσι κατέληξες?

Σε τι τιμές τα βρήκες?

Κι εγώ αποφάσισα να κάνω αυτά τα βαριά ψώνια μέσα στο μήνα, γιατί βρήκα πολλές προσφορές και καλά λόγω εκπτώσεων...20% και 30% έχουν βάλει...

Μέχρι και στο ιντερνετ που βρήκα πράγματα και επικοινώνησα, μου είπαν ότι οι τιμές ισχύουν μέχρι τέλη Φλεβάρη!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πω, πω, ένας ζούζουνος!

Αμ, τσαντίστηκε το παιδί που μια το λεγες κουνουπίδι, μια λάχανο, μια καρπούζι και είπε, τώρα θα δεις! Άλλο φρούτο! :D

!

:D:D:D πολυ καλο!!!!!!

εμεις εχουμε την πεμπτη ραντεβου!

Αντε καντε τωρα τα ψωνια γιατι μετα θα βαρυνουμε!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

στεναχωρήθηκα που ήταν μεγάλος και τον έλεγα

χοντρούλη και μάλλον τσαντίστηκε το παιδάκι μου

και μου δώσε ένα μάθημα!!:tongue:

πήραμε μία από αυτές που είχα βάλει το link αν θυμάστε,

?600 μαζί με το στρώμα και καρότσι mothercare που σας είχα

πει προσφορά ένα περσινό μοντέλο ?380!

μπα πάντως skuntufla μάλλον με το καρπούζι τσαντίστηκε πιο

πολύ!!χαχαχα !!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Γεια σας μανούλες!!!!!!!!!!!!!!!!!καλέ πόσα έχετε γράψει δεν έχω προλάβει να τα διαβάσω. ήθελα να σας ρωτήσω μήπως καμία έχει βάλει ταπετσαρία στο σπίτι, γιατί έχω δει κάτι καταπληκτικές παιδικές και θέλω να μάθω πόσο δύσκολο είναι να τις βάλει κανείς μονος τού? αφήστε που φοβάμαι μήπως δώσω τόσα λεφτά (γιατί είναι και τσουχτερές) και μετά ξεκολάνε!!!

YBNUp3.png

Vivian, το καρότσι έχει τίποτα πρόσθετα, π.χ. πορτ μπεμπε ή καθισματάκι αυτοκινήτου που προσαρμόζεται και στο καρότσι?

Πάντως κι εγώ για περσινό μοντέλο καροτσιού πάω.

Άσχετο, είδες καθόλου από κοντά αυτά τα stokke?

Πανάκριβα δε λέω, αλλά πολύ εντυπωσιακά τα άτιμα!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

είναι και port bebe και κάθισμα.έχει κάτι ιμάντες που αν τους ανοίξεις γίνεται ξαπλωτό τελείως - port bebe - και αν τους κλείσεις είναι

κάθισμα καροτσιού κανονικό!to stokke το έχει η αδερφή μου

και όντως είναι πολύ ωραίο αλλά το μείον του είναι πως είναι

λίγο βαρύ και όχι πολύ εύκολο στο κλείσιμο!

αχ και εγώ λέω να βάλω ταπετσαρία! ο αδερφός μου έχει βάλει

σπίτι του και μου είπε πως είναι πιο εύκολο από ότι παλιά

γιατί τώρα κολλάνε με νερό λέει και όχι με κόλλα!

αλλά φαντάζομαι είναι και πόσο ΤΟ χεις! εγώ αν πάρω θα τον

φωνάξω να μου τη βάλει!;):tongue:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

στεναχωρήθηκα που ήταν μεγάλος και τον έλεγα

χοντρούλη και μάλλον τσαντίστηκε το παιδάκι μου

και μου δώσε ένα μάθημα!!:tongue:

πήραμε μία από αυτές που είχα βάλει το link αν θυμάστε,

?600 μαζί με το στρώμα και καρότσι mothercare που σας είχα

πει προσφορά ένα περσινό μοντέλο ?380!

μπα πάντως skuntufla μάλλον με το καρπούζι τσαντίστηκε πιο

πολύ!!χαχαχα !!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

καλε τι αντρακλας ειναι αυτος??

αφου το σακχαρο ειναι καλο να μην στεναχωριεσαι καθολου!

καλοριζικα τα πραγματακια σας!

Γεια σας μανούλες!!!!!!!!!!!!!!!!!καλέ πόσα έχετε γράψει δεν έχω προλάβει να τα διαβάσω. ήθελα να σας ρωτήσω μήπως καμία έχει βάλει ταπετσαρία στο σπίτι, γιατί έχω δει κάτι καταπληκτικές παιδικές και θέλω να μάθω πόσο δύσκολο είναι να τις βάλει κανείς μονος τού? αφήστε που φοβάμαι μήπως δώσω τόσα λεφτά (γιατί είναι και τσουχτερές) και μετά ξεκολάνε!!!

νομιζω οτι καλυτερα αν στις βαλει επαγγελματιας...κριμα τοσα λεφτα και να σου ξεκολλησει!Νομιζω υπαρχουν και πλενομενες ε?

Vivian, το καρότσι έχει τίποτα πρόσθετα, π.χ. πορτ μπεμπε ή καθισματάκι αυτοκινήτου που προσαρμόζεται και στο καρότσι?

Πάντως κι εγώ για περσινό μοντέλο καροτσιού πάω.

Άσχετο, είδες καθόλου από κοντά αυτά τα stokke?

Πανάκριβα δε λέω, αλλά πολύ εντυπωσιακά τα άτιμα!

ρε παιδι μου οντως πολυ ωραια τα stokke και ωραια κινηση εχουν!αλλα οταν βλεπω παιδακι ας πουμε 2 ετων η μικροτερο μεσα νομιζω οτι δεν ειναι καθολου βολικο για το παιδι...πολυ περιεργο καθισμα!

aCtzp3.png

...αλλα οταν βλεπω παιδακι ας πουμε 2 ετων η μικροτερο μεσα νομιζω οτι δεν ειναι καθολου βολικο για το παιδι...πολυ περιεργο καθισμα!

ΑΑΑΑΑ! Είναι η φιλοσοφία της εταιρείας!

Είναι το bonding μεταξύ γονιού και παιδιού (συνεχής οπτική επαφή και όσο γίνεται πιο κοντινή σωματική επαφή). Μάλιστα κυρία μου, εγώ κάθισα και μου τα εξηγήσανε, δεν μπαινοβγαίνω έτσι απλά στα μαγαζιά! Το ίδιο μου εξηγήσανε και γι' αυτό το περίεργο λικνο-κουνιο-κρέββατο που έχει βγάλει η εταιρεία http://www.anatello.gr/cart/Stokke-sleepi-complete-natural-10.html

Κοίτα, μπορεί να μην διαθέτω αυτά τα χρήματα για τέτοιου είδους προϊόντα, αλλά δεν τα σνομπάρω. Πιστεύω ότι θα υπάρχει κάποια διαφορά στην ποιότητα και στο όλο ντιζάιν και μπράβο τους που έχουν ή έστω απλά πουλάνε μια ολόκληρη "φιλοσοφία" πίσω από τα πράγματά τους, απλά είναι λίγο αστείο την ώρα που σου το εξηγεί ο πωλητής, γιατί, κακά τα ψέματα, άλλη η βορειοευρωπαϊκή φιλοσοφία για τα μωρά κι άλλο η ...ελληνική...

Την αμαρτία μου πάντως τη λέω, αν ήμουν άλλης οικονομικής δυνατότητας άνετα θα "τσίμπαγα", ειδικά με τον ενθουσιασμό που έχεις για το πρώτο παιδί...

NuWHp2.png

InJWp3.png

Λες όμως ότι η γιατρός σου είπε να ξαπλώνεις οριζόντια... εγώ το παθαίνω αν κάθομαι εντελώς ίσια ανάσκελα και κατευθείαν θέλω να μαζέψω τα πόδια μου ή να γυρίσω στο πλάι....:?:-?:?

Όχι τελείως ίσια... απλώς όχι με πολλά μαξιλάρια από πίσω. Αυτό το παθαίνεις πιθανώς γιατί όταν τεντώνεται το σώμα τεντώνονται και τα νεύρα και οι μύες της κοιλιάς που είναι ήδη αρκετά τεντωμένοι.

1200γρ ο μπεμπης!!! :oops::shock:

Εσένα έγινε ολόκληρος άντας!

1200 γρ;;;;Βίβιαν ολόκληρο παιδάκι αλλά οι υπέρηχοι έχουν και μαι απόκλιση...Είχες κάνει καμπύλη και θα ξανακάνεις;Γιατί σε ξανά έβαλε πότε ήταν η πρώτη που έκανες νωρίς;

Για το bonding σκουντούφλα δεν παίρνεις καλύτερα ένα σλινγκ, ένα μει ται κάτι τέτοιο που το έχεις και πάνω σου σαν αγκαλιά και χέρια ελέυθερα και πάνω από 60-70 δεν κάνει;;;πρέπει να σκάσεις 900-1000 και ειδικά στους δρόμους και πεζοδρόμια της Αθήνας;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα φουσκίτσες!!

Σήμερα έμαθα κάτι ευχάριστο!

Μπορούμε να κάνουμε και πάλι δωρεάν τις εξετάσεις μας!

Πήρα και στο εργαστήριο που θα κάνω την καμπύλη την Δευτέρα

και το επιβεβαίωσα!!!

Δείτε και εδώ http://www.iatropedia.gr/articles/read/3603

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Καλημέρα σας! ;)

πρέπει να σκάσεις 900-1000 και ειδικά στους δρόμους και πεζοδρόμια της Αθήνας;;

:D:D:D:D

Και πού να δεις τα πεζοδρόμια της Πάτρας! Πέφτεις κάτω μόνη σου, όχι να σπρώχνεις και καρότσι!

Τελοσπάντων, ψάχνοντας χτες ποδαράτο σε όλα τα μαγαζιά του κέντρου, βρήκα πεγκ περεγκο του 2009, 480 ?, που έχει και καρότσι που γυρνάει μπρος πίσω και καρεκλάκι αυτοκινήτου 0-13 κιλά που μπαίνει και στον σκελετό του καροτσιού και πορτ μπεμπε (και τσάντα, αλλά σιγά το ατού), οπότε λέω να πάρω αυτό. Βέβαια, το πορτ μπεμπε δεν νομίζω να πολυχρησιμοποιήσω, αλλά και πάλι η τιμή, συγκριτικά, καλή μου φαίνεται.

Τα σλινγκ πολύ τα λιγουρεύομαι, είναι όντως βολικά? Εγώ νομίζω ότι και το σλινγκ θα φοράω και το μωρό θα κρατάω από το φόβο μου!

Τι είναι το μει ται???????Θα το ψάξω στο ιντερνετ!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Σήμερα έμαθα κάτι ευχάριστο!

Μπορούμε να κάνουμε και πάλι δωρεάν τις εξετάσεις μας!

Αυτό είναι πράγματι ευχάριστο!

Άρα τι μας τρομοκράτησαν? Ευτυχώς, στο μεσοδιάστημα δεν χρειαστήκαμε εξετάσεις!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλημέρα!

Τι είναι το μει ται???????Θα το ψάξω στο ιντερνετ!

Δες εδώ, έχει όλα τα είδη μάρσιππου, κι εγώ σίγουρα θα πάρω για τους πρώτους έξι μήνες τουλάχιστον, γιατί ήδη με κουράζει η σκέψη "καρότσι στο κέντρο της Αθήνας"...

http://www.babywearing.gr/

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...