Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλημέρα!

Κι εγώ καλούτσικα είμαι σήμερα, αλλά ο γιατρός λέει οτι θα είναι καλύτερα να μην δουλέψω ούτε σήμερα και να μείνω άλλη μια μέρα ξάπλα. Τελικά μάλλον θα πεινάσουμε φέτος...!

Ρε κορίτσια, να σας ρωτήσω κάτι που με απασχολεί πολύ;

Το στήθος σκουραίνει πάντα στην εγκυμοσύνη; Γιατί εμένα όχι μόνο δεν έχει σκουρύνει, αλλά μου φαίνεται πως άνοιξε λίγο κιόλας. Λέτε να συμβαίνει αυτό επειδή έχω τόσο λίγη προγεστερόνη; Λέτε να είναι κακό σημάδι;

Και κάτι ακόμη:

Εσείς ζεσταίνεστε τόσο πολύ; Από το μεσημέρι και μετά ιδρώνω σαν τον σκύλο! Υγρά έχετε; Εγώ δεν προλαβαίνω να αλλάζω εσώρουχα! Είναι σα νερό, λες και... "ψιχαλίζω" και τρεις και λίγο!

4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια εκανα πρωι πρωι χοριακη και τωρα περιμενω....

Stroumfitaki κατσε ξαπλα και χαλαρωσε! Για το στηθος δεν ξερω να σου πω τωρα για τα υγρα και στις 2 προηγουμενες εγκυμοσυνες ειχα πααααααρα πολλα τωρα δεν εχω ελπιζω κι εγω να μη σημαινει κατι αυτο.....

Καλα για το σιδηρο δεν το συζητω δεν προκειται να παρω ουτε δραμι! Στην 1η εγκυμοσυνη εκανα δυσανεξια σε 2 σκευασματα και παρολο που καταληξαμε σε ενα τριτο τα πηρα γενικοτερα με αυτα τα συμπληρωματα. Δεν πιστευω οτι απορροφουνται απο τον οργανισμο ειναι καλυτερα να φας ενα αυγο με πορτοκαλαδα και κοκκινο κρεας. Στη 2η εγκυμοσυνη δεν πηρα ουτε ενα χαπακι κανενος συμπληρωματος δεν επαθα τιποτα και δεν επεσε και πολυ ο σιδηρος.

Στην 1η εγκυμοσυνη που υποτιθεται οτι το παλευα με τα σκευασματα απο 36 ο σιδηρος πηγε 29 και τη 2η απο 36 πηγε 28 σιγα τη διαφορα!

i want to be mama καλη αναρρωση να εχεις κοριτσι μου!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλημέρα!

Κι εγώ καλούτσικα είμαι σήμερα, αλλά ο γιατρός λέει οτι θα είναι καλύτερα να μην δουλέψω ούτε σήμερα και να μείνω άλλη μια μέρα ξάπλα. Τελικά μάλλον θα πεινάσουμε φέτος...!

Ρε κορίτσια, να σας ρωτήσω κάτι που με απασχολεί πολύ;

Το στήθος σκουραίνει πάντα στην εγκυμοσύνη; Γιατί εμένα όχι μόνο δεν έχει σκουρύνει, αλλά μου φαίνεται πως άνοιξε λίγο κιόλας. Λέτε να συμβαίνει αυτό επειδή έχω τόσο λίγη προγεστερόνη; Λέτε να είναι κακό σημάδι;

Και κάτι ακόμη:

Εσείς ζεσταίνεστε τόσο πολύ; Από το μεσημέρι και μετά ιδρώνω σαν τον σκύλο! Υγρά έχετε; Εγώ δεν προλαβαίνω να αλλάζω εσώρουχα! Είναι σα νερό, λες και... "ψιχαλίζω" και τρεις και λίγο!

ειναι φυσιολογικο...

νομιζω ειναι πολυ νωρις για να αρχισεις να βλεπεις διαφορα χρωματος στην θυλη..μην ανυσηχεις!

οσο για τα υγρα τα ειχα και εγω παρα πολυ τις πρωτες μερες!!

αφου ελεγα οτι πρεπει να κυκλοφορω με εσωρουχα στην τσαντα να αλλαζω συνεχεια!

ειχα τρομαξει αλλα τελικα δεν ηταν τιποτα!

και η υπερβολικη ζεστη που νιωθεις επισης λογικη....τρελαινεται το σωμα μας!!!

Καλημερα κοριτσια εκανα πρωι πρωι χοριακη και τωρα περιμενω....

Stroumfitaki κατσε ξαπλα και χαλαρωσε! Για το στηθος δεν ξερω να σου πω τωρα για τα υγρα και στις 2 προηγουμενες εγκυμοσυνες ειχα πααααααρα πολλα τωρα δεν εχω ελπιζω κι εγω να μη σημαινει κατι αυτο.....

Καλα για το σιδηρο δεν το συζητω δεν προκειται να παρω ουτε δραμι! Στην 1η εγκυμοσυνη εκανα δυσανεξια σε 2 σκευασματα και παρολο που καταληξαμε σε ενα τριτο τα πηρα γενικοτερα με αυτα τα συμπληρωματα. Δεν πιστευω οτι απορροφουνται απο τον οργανισμο ειναι καλυτερα να φας ενα αυγο με πορτοκαλαδα και κοκκινο κρεας. Στη 2η εγκυμοσυνη δεν πηρα ουτε ενα χαπακι κανενος συμπληρωματος δεν επαθα τιποτα και δεν επεσε και πολυ ο σιδηρος.

Στην 1η εγκυμοσυνη που υποτιθεται οτι το παλευα με τα σκευασματα απο 36 ο σιδηρος πηγε 29 και τη 2η απο 36 πηγε 28 σιγα τη διαφορα!

i want to be mama καλη αναρρωση να εχεις κοριτσι μου!

καλα αποτελεσματα με την χοριακη σου!!

ευχομαι να ειναι τεραστια!!!!!

οσο για τα συμπληρωματα η αληθεια ειναι οτι οσο δινουν οι τροφες δεν δινει τιποτα!!

εγω φοβαμαι πολυ το ασβεστιο!

δεν πινω ασπρο γαλα δεν τρωω γιαουρτι χωρις μελι και νομιζω θα εχω θεμα.

Αρχισα συμπληρωμα ασβεστιου απο τωρα αλλα δεν ξερω αν θα κανει τιποτα τελικα!

aCtzp3.png

mariapap82 σου εύχομαι να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα, να σιγουρευτεί ο γιατρός σου και να ξεμπερδεύεις με τις χοριακές! Μόνο κουκλίστικες φωτογραφίες στο υπερηχογράφημα από δω και μπρος!

mummytobe πήρες ένα μεγάλο βάρος από πάνω μου, είχα ανησυχήσει πολύ για το στήθος! Είναι και που δεν πονάει πια όπως πονούσε την προηγούμενη εβδομάδα και είχε αρχίσει να με τρώει η αμφιβολία!

Σε ευχαριστώ! Να μας τα λέτε αυτά σε εμάς τις πρωτάρες, γιατί δεν θέλουμε λίγο από την απόλυτη ηρεμία να φτάσουμε στην υστερία, ξέρετε! Χαχαχα! :D

4.gif

mummytobe το ασβεστιο τουλαχιστον δεν δημιουργει προβληματα στο στομαχι οποτε το παιρνεις αφοβα! Τωρα αν απορροφαται ειναι αγνωστο οποτε μη βασιζεσαι εκει!Κι εγω το γιαουρτι με μελι το τρωω εμποδιζει την απορροφηση ασβεστιου το μελι? Παντως τα κιτρινα τυρια τυπου γραβιερα εχουν πολυ περισσοτερο ασβεστιο απο το γαλα. Το χαπακι ασβεστιου ισοδυναμει με 6 ποτηρια γαλα!

Εγω το πρωι τρωω μουσλι με γαλα δοκιμασε κι εσυ μπορει να βρεις μια μαρκα μουσλι ή αλλα δημητριακα που να σου αρεσουν και να πινεις ετσι γαλα καθε πρωι.

Διαφημίσεις

mariapap82 σου εύχομαι να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα, να σιγουρευτεί ο γιατρός σου και να ξεμπερδεύεις με τις χοριακές! Μόνο κουκλίστικες φωτογραφίες στο υπερηχογράφημα από δω και μπρος!

Μακαρι σευχαριστω! Για να δουμε....

Καλημέρα! Η μάλλον καλησπερα, πέρασε η ώρα...

Εγώ κάθε μέρα είμαι στα ίδια πάντως. Ούτε καλύτερα, ούτε χειρότερα. Όλα αυτα που λέτε είναι φυσιολογικά και ποικίλλουν από γυναίκα σε γυναίκα και απο εγκυμοσύνη σε εγκυμοσύνη από οτι βλέπω τώρα που το περνάω δεύτερη φορα.

Mummytobe έκανες εξέταση για το ασβέστιο και είναι πεσμένο; Ούτε εγω πίνω γενικά γάλα, μόνο τυρί και λίγο γιαούρτι. Αλλά έλεγχα τακτικά το ασβέστιο και στον 8ο μήνα πήρα συμπλήρωμα. Γενικά λένε ότι είναι απο τα συμπληρώματα που αδρανούν τον οργανισμό, δηλαδή όταν το σταματήσεις ο οργανισμός σου θα κάνει καιρο να ξαναμάθει να το παίρνει απο τις τροφές. Επίσης έκανα συνέχεια κρεμα άνθος αραβοσιτου που γίνεται με γάλα για να παίρνω κάτι και απο εκει. Αυτη που γίνεται με ζεστό γάλα δεν εχει ζάχαρη καθόλου και μπορείς να βάζεις όσο θέλεις και να προσέχεις. Το είχα πει στη γιατρό μου και πέθανε στα γέλια! Μη γελατε ομως, για ενα καλό κουπάκι κρεμα έβαζα 1,5 κούπα γάλα την οποία αποκλείεται να επινα...

mariapap82 καλά αποτελεσματα!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

mummytobe το ασβεστιο τουλαχιστον δεν δημιουργει προβληματα στο στομαχι οποτε το παιρνεις αφοβα! Τωρα αν απορροφαται ειναι αγνωστο οποτε μη βασιζεσαι εκει!Κι εγω το γιαουρτι με μελι το τρωω εμποδιζει την απορροφηση ασβεστιου το μελι? Παντως τα κιτρινα τυρια τυπου γραβιερα εχουν πολυ περισσοτερο ασβεστιο απο το γαλα. Το χαπακι ασβεστιου ισοδυναμει με 6 ποτηρια γαλα!

Εγω το πρωι τρωω μουσλι με γαλα δοκιμασε κι εσυ μπορει να βρεις μια μαρκα μουσλι ή αλλα δημητριακα που να σου αρεσουν και να πινεις ετσι γαλα καθε πρωι.

δεν μου εχουν πει οτι εμποδιζει την απορροφηση ασβεστιου το μελι αλλα η διατροφη που μου εδωσαν να κανω απο τωρα δεν εχει καθολου μελι...αν και μου φαινεται οτι δεν θα τους δωσω σημασια ειδικα σε αυτο!

τα τυρια εχουν πολυ παραπανω...αλλα εχουν και πολυ αλατι!!!!

εφαγα δυο μερες συνεχομενες και πρηστηκα λες και ημουν 5 μηνων!

Καλημέρα! Η μάλλον καλησπερα, πέρασε η ώρα...

Εγώ κάθε μέρα είμαι στα ίδια πάντως. Ούτε καλύτερα, ούτε χειρότερα. Όλα αυτα που λέτε είναι φυσιολογικά και ποικίλλουν από γυναίκα σε γυναίκα και απο εγκυμοσύνη σε εγκυμοσύνη από οτι βλέπω τώρα που το περνάω δεύτερη φορα.

Mummytobe έκανες εξέταση για το ασβέστιο και είναι πεσμένο; Ούτε εγω πίνω γενικά γάλα, μόνο τυρί και λίγο γιαούρτι. Αλλά έλεγχα τακτικά το ασβέστιο και στον 8ο μήνα πήρα συμπλήρωμα. Γενικά λένε ότι είναι απο τα συμπληρώματα που αδρανούν τον οργανισμό, δηλαδή όταν το σταματήσεις ο οργανισμός σου θα κάνει καιρο να ξαναμάθει να το παίρνει απο τις τροφές. Επίσης έκανα συνέχεια κρεμα άνθος αραβοσιτου που γίνεται με γάλα για να παίρνω κάτι και απο εκει. Αυτη που γίνεται με ζεστό γάλα δεν εχει ζάχαρη καθόλου και μπορείς να βάζεις όσο θέλεις και να προσέχεις. Το είχα πει στη γιατρό μου και πέθανε στα γέλια! Μη γελατε ομως, για ενα καλό κουπάκι κρεμα έβαζα 1,5 κούπα γάλα την οποία αποκλείεται να επινα...

mariapap82 καλά αποτελεσματα!

πειραζει να ειναι με σοκολατα?:confused::confused::confused::confused:

aCtzp3.png

Ωωωωπ, να σε προλάβω!

Ποτέ κακάο στο γάλα, είναι σα να μην το ήπιες καθόλου!

σιγα μην εβρισκα λυση στο θεμα μου.....

ουτε μωρο δεν επινα γαλα....

50ml με το ζορι οταν ο ξαδερφος επινε 250 στην ηλικια μου....πως μεγαλωσα ενας θεος ξερει!

πως εισαι?

κανενα συμπτωματακι "ενοχλητικο"εχεις σημερα?

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Εχει και γεύση μπανάνα, φράουλα, πορτοκάλι, λεμόνι, βανίλια και φυσικα σοκολατα σε ενα κουτί όλα μαζί! :-)

Μην αγχωνεσαι πάντως κι εγω έτσι απο μικρή δεν επινα πολύ και από πολύ νωρίς το είχα κόψει εντελώς. Στο πανεπιστήμιο άρχισα να βάζω λίγο σε δημητριακά ίσα ίσα να μουσκευονται λίγο και μόνο το καλοκαίρι παγωμένο! Φυσικά τώρα ούτε να το δω δεν θέλω.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Μπράβο Μαράκι μου!!! Χαχα, άστο βρε παιδί μου το γάλα, ρίξτο στα γιαουρτάκια!

Εσύ πώς πας από συμπτώματα; Εγώ συχνοουρία και άγιος ο θεός! Αναγούλες δεν έχω πια, μόνο που χωνεύω πολύ γρήγορα και όταν πεινάω... πεινάω σοβαρά!!!

Πήγα δούλεψα λιγάκι, θα ξαναπάω πάλι σε λίγο, γενικά με το σταγονόμετρο, γιατί κάπως δε νιώθω και πολύ καλά σε όρθια θέση για πολλή ώρα, αλλά δυστυχώς δεν έχω και πολλά περιθώρια αποχής από τη δουλειά.

Πάω με το πάσο μου, προσπαθώ να μη με νοιάζει για τίποτε, και τα κουτσοκαταφέρνω.

4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...