Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

σε ευχαριστώ πολύ mariath επίσης :D

η αλήθεια είναι ότι με ένα ή δύο μικρά παιδιά στο σπίτι είναι δύσκολο να ξεκουραστείς αλλά όταν πρέπει, τι να κάνεις :( λίγο προσοχή θέλει........... ο καιρός γαρ εγγύς :tongue::tongue:

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερούδια, καλημερούδια!

Τελειώσατε με τα ψώνια σας?

Καλά, εγώ δεν έχω καν αρχίσει.

Άντε, καλά περπατήματα για τον μικρό σου και καλά κυνηγήματα:) Μεγάλη χαρά το πρώτο γενέθλιο, ε? Και για το σόι φαντάζομαι ακόμα περισσότερο!

Με το καλό και η β' σου, θα καλοπεράσεις!

καλημέρα σας !!!

να μπω και εγώ στην παρέα σας ?? :D ΠΗΤ έχω 29 Μαΐου αλλά ελπίζω να έχω ξεμπερδέψει γρηγορότερα

Καλώς την!

Να χαίρεσαι τη μικρή σου και με το καλό το νέο ζουζούνι!

Γιατί λες ότι θα έχεις γεννήσει νωρίτερα? Υπάρχει λόγος ή απλώς το ελπίζεις για να ξεμπερδεύεις..?

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες για την κούνια, εγώ άρχισα τις ερωτήσεις γιατί μπερδεύτηκα κάπως. Μάλλον στην κλασσική απλή κούνια θα καταλήξω. Λυπάμαι τα λεφτά, το παραδέχομαι. Προτιμώ να δώσω λεφτά για το στρώμα παρά για την κούνια...

Εσένα σου φαίνεται εγγύς ο καιρός, ε? Να ξέρουμε σε ποια ομάδα θα σε κατατάξουμε ;) Γιατί οι μισές από μας λένε ότι έφτασε και οι άλλες μισές άντε πότε θα περάσει ο καιρός!

Όπως είπε και η Ξανθή η ξεκούραση μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας όταν έχεις άλλα μικρά παιδάκια

Μωρέ και χωρίς μικρά παιδάκια, άμα δουλεύεις επίσης σενάριο επιστημονικής φαντασίας είναι. Στο τέλος της ημέρας χωρίς να έχω φάει σχεδόν τίποτα έχει ένα πρήξιμο και ένα τέντωμα η κοιλιά, δεν ξέρω πού να τη βολέψω. Καλά, ξεκούραση είναι μόνο η ξάπλα? Ή ξαπλα ή τίποτα? Δεν αρκεί να μην κάνουμε βαριές δουλειές, ορθοστασία και ποδαρόδρομο...? Ευτυχώς ο άντρας μου κάνει τις βαριές δουλειές του σπιτιού...

NuWHp2.png

InJWp3.png

Skountoufla εννοείται οτι άμα δεν έχεις ενοχλήσεις-προβλήματα ξεκούραση είναι και η βόλτα και το περπάτημα. Εγώ τωρα έφτασα στη φαση που ξεκούραση=ξάπλα αφού ακόμη και καθιστή έκανα συνεχώς συσπασεις. Και φυσικα δεν μπορω να είμαι συνέχεια ξάπλα. Όσο ήσυχο και να είναι ενα παιδί, δεν πρέπει να το αλλάξω, να το ταισω; Άσε που πόσο ήσυχο μπορει να είναι ενα διχρονο; Αυτη τη στιγμή εγω είμαι αραχτή στον καναπέ και ο μικρός εχει φωταγωγησει όλο το σπίτι! Φτάνει τους διακόπτες και ανάβει όλα τα φώτα. Θα πεις πειράζει; Λέω δεν πειράζει, θα σηκωθω σε λίγο να του καθαρισω φρούτα και θα τα σβησω... Απλά θέλω να πω οτι αυτός συνέχεια κάτι κάνει, δεν μπορείς να τον αφήσεις να τριγυριζει πολύ μόνος.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Εγω το Σάββατο εχω τα πρώτα γενέθλια του γιου μου....

Mε το καλό τα πρώτα σας γενέθλια και η β' επιπ. της μπουμπούς σου! :)

καλημέρα σας !!!

να μπω και εγώ στην παρέα σας ?? :D ΠΗΤ έχω 29 Μαΐου αλλά ελπίζω να έχω ξεμπερδέψει γρηγορότερα :D:D

Kαλώς τη!

Πάντως όποια εχει τη δυνατότητα για ξάπλα πραγματικά βοηθάει!
Ή ξαπλα ή τίποτα?

Ξάπλα, ξάπλα!

Η γιατρός μου μάλιστα λέει ξάπλα σχεδόν οριζόντια, χωρίς πολλά πολλά μαξιλάρια από πίσω!

Προσωπικά χθες καθόμουν απλά όρθια για μισή ώρα να σιδερώσω και ενώ ήμουν ακίνητη έκανα συσπάσεις φουλ και καθιστή όπως λέει η Μαρία.Μόνο όταν ξαπλώνω σταματάνε και όχι αμέσως θέλω χρόνο.

Access καλώς ήρθες με το καλό το μωράκι σας!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Προσωπικά χθες καθόμουν απλά όρθια για μισή ώρα να σιδερώσω

Καθιστή δεν βολεύεσαι? Θα μου πεις, λες "σιγά μωρέ μισή ωρίτσα είναι", σε καταλαβαίνω.

Εγώ δεν μπορούσα ποτέ να σιδερώσω καθιστή (μου φαίνεται ότι κάνω τη διπλάσια ώρα), αλλά πλέον μόνο καθιστή. Όταν είμαι όρθια για ώρα (ακόμα κι αν περπατάω, απλά τότε αργώ να το καταλάβω), νιώθω πολύ έντονο βάρος στην κοιλιά, σαν ...να με τραβάει η βαρύτητα με διπλή δύναμη.

Αλλά πλέον ρε παιδί μου, ακόμα κι όταν πλένω πιάτα ή κάνω γενικά μικροδουλειές στην κουζίνα (αδειάζω πλυντήριο, τρίβω κανα ταψί) μετά νιώθω πόνο στη μέση και κάθομαι...με βογκητό! Αυτό είναι που λένε ότι αρχίζουμε να βαραίνουμε?

NuWHp2.png

InJWp3.png

Προσωπικά χθες καθόμουν απλά όρθια για μισή ώρα να σιδερώσω και ενώ ήμουν ακίνητη έκανα συσπάσεις φουλ και καθιστή όπως λέει η Μαρία.Μόνο όταν ξαπλώνω σταματάνε και όχι αμέσως θέλω χρόνο.

Access καλώς ήρθες με το καλό το μωράκι σας!

Kαλώς τη!

καλώς σας βρήκα με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας

Καλώς την!

Να χαίρεσαι τη μικρή σου και με το καλό το νέο ζουζούνι!

Γιατί λες ότι θα έχεις γεννήσει νωρίτερα? Υπάρχει λόγος ή απλώς το ελπίζεις για να ξεμπερδεύεις..?

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες για την κούνια, εγώ άρχισα τις ερωτήσεις γιατί μπερδεύτηκα κάπως. Μάλλον στην κλασσική απλή κούνια θα καταλήξω. Λυπάμαι τα λεφτά, το παραδέχομαι. Προτιμώ να δώσω λεφτά για το στρώμα παρά για την κούνια...

Εσένα σου φαίνεται εγγύς ο καιρός, ε? Να ξέρουμε σε ποια ομάδα θα σε κατατάξουμε :wink: Γιατί οι μισές από μας λένε ότι έφτασε και οι άλλες μισές άντε πότε θα περάσει ο καιρός!

Και εγώ της ίδιας λογικής είμαι καλλίτερα χρήματα παραπάνω για το στρώμα που στο κάτω κάτω σε αυτό περνάμε τουλάχιστον 9 ώρες την ημέρα πάρα στο έπιπλο

Στην κόρη μου φαινόταν ότι δεν περνούσε ο καιρός τώρα απλά ούτε συνειδητοποιώ πως περνάει, γιατί έχω την μικρή να ασχολούμαι, το μόνο που μου θυμίζει τη εγκυμοσύνη μου είναι η κοιλαρά:D:D και το ότι δεν μπορώ να κάνω δουλείες όπως παλιά (καλά και οι συχνές επισκέψεις στην τουαλέτα το βράδυ:tongue::tongue:)

Ελπίζω νωρίτερα γιατί και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν ξεπέρασα τις 38 εβδομάδες :D τα νερά μου σπάσαν το βράδυ που έκλεινα τις 38 και το σαμιαμίδι μου γεννήθηκε 38 και 1 στην ίδια τύχη ελπίζω και για τον γιό :tongue::tongue::tongue:

Αλλά πλέον ρε παιδί μου, ακόμα κι όταν πλένω πιάτα ή κάνω γενικά μικροδουλειές στην κουζίνα (αδειάζω πλυντήριο, τρίβω κανα ταψί) μετά νιώθω πόνο στη μέση και κάθομαι...με βογκητό! Αυτό είναι που λένε ότι αρχίζουμε να βαραίνουμε?

αυτό :(:( τις δουλειές μου τις κάνω με δόσεις πλέον...... και κυρίως το πρωί πριν φάω, μόλις φάω το έχασα το παιχνίδι έχω ταχυκαρδίες

KbLyp3.png 4AByp3.png

Βασικά δεν μπορώ να σιδερώνω καθιστή αλλά γενικά δεν σιδερώνω έχω στεγνωτήριο και έχω σωθεί όμως είχαν μαζευτεί όλες οι στολές με πουκάμισα και έπρεπε να τα κάνω χθες. Για παράδειγμα το είπα ότι ακόμα και εκεί που μόνο στέκομαι τσουπ ξεκινάω..

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημερα!Καλως ηρθες,access!Εγω με το σιδερο εχω μαλωσει,ευτυχως με βοηθαει η μαμα μου.Κοριτσια σημερα εχω τη β'επιπεδου και δεν περναει η ωρα με τιποτα.Ελπιζω να τη δουμε τη μπουμπου,τις προηγουμενες φορες καθοταν καθετα και πλατη...να το παρω προσωπικα??

as1cMld0g410020NzdifDY3NzkzMmJ8.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Access καλως ηρθες μαζι ειμαστε εγω εχω ΠΗΤ 28/5 και λογω καισαρικης θα παω

15 μερες νωριτερα!Που γεννας?

Με το κρεββατι στο γιο μου ειχα παρει αυτο που γινοταν για παιδι μεχρι 8 χρονων

στους 18 μηνες βγαλαμε καγκελα και βαλαμε προστατευτικο και λιγο μετα

πηραμε μεγαλυτερο στρωμα. Τωρα το Σαββατο παραγγειλαμε μονο κρεββατι

για εκεινον και θα μετακομισει η μπουρμπουληθρα μου στο δικο του δωματιο

και στο δικο του κρεββατι κι ετσι θα ελευθερωθει η κουνια της για το μπεμπε!

κοινως θα ξεκινησουμε την επιχειρηση "κοιμιζω δυο παιδια στο ιδιο δωματιο

την ιδια ωρα"

(παλουκι μου ακουγεται :P)

Για να μην πω οτι εχουμε να κοψουμε και πιπιλα.......

κικη μην το παρεις προσωπικα κι εμεις μεχρι τη β' δεν ειχαμε δει τιποτα

και στη β' ακομα τοσο που κουνιοταν δεν μπορουσαμε να τη βγαλουμε

μια φωτο! Κοιτα να ειναι τα υπολοιπα καλα κι ας μην δεις μουριτσα!

Συσπασεις διαβαζω πολλες ε?Εγω δεν καταλαβαινω χριστο!Εχω δεν εχω θα σας γελασω....

Προσεχετε παντως! Ενταξει αυτο με τις δουλειες και τη μεση το εχουμε ολες κι εμενα με πιανει

κουραζομαι ευκολα. Οτι μπορειτε να το κανουνε αλλοι!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

To ρνβ είναι για τις 15.30.Ο γιατρός είπε οτι είναι ζωηρή αλλα τις περισσοτερες φορές σε κάθετη θέση αριστερά και κάνει τα δικά της.

Η αλήθεια είναι οτι ανησυχώ περισσότερο γιατί το ρινικό οστό ήταν ελάχιστα πιο μικρό από τη μια πλευρά και δεν μπόρεσα να κάνω κ την papp-a στην αυχενική γιατί υπήρχε ακόμα ο δεύτερος σάκος με εμβρυικά στοιχεια (μέχρι την 8η εβδομάδα ήταν διδυμάκια:(:(:().Ας είναι όλα καλά και θα τη δούμε κάποια στιγμη:tongue:

as1cMld0g410020NzdifDY3NzkzMmJ8.gif

πως πατε κοριτσια?

Κικη καλη επιτυχια με την β επιπεδου σου!και εμενα δυστηχως δεν εκατσε για φωτο!Στην αρχη στεναχωρηθηκα αλλα μετα σκεφτηκα την χαζομαρα μου!Αφου ειναι γερο το μωρακι μου θα κανω υπομονη να την δω ζωντανα!

Access καλως ηρθες κοπελα μου!Με το καλο το δευτερο παιδακι σου!

Εμεις σημερα ειμαστε λιγο καλυτερα...

Λιγο περπατησα σε καποια φαση και με επιασε αυτο το βαρος που λετε αλλα απο συσπασεις μονο κανα 2 μεχρι στιγμης.Ξεχασα να σας πω οτι μου ειπε να παρω buscopan οποτε μετα το μεσημερακι θα το πιω μηπως βοηθησει.

απο δουλειες το πηρα αποφαση...μεχρι να μετακομισουμε και να μαζευτουμε θα ζουμε σαν τους γυφτους:rolleyes:

δεν κανω τιποτα....σιγα σιγα και οποτε!φοβηθηκα λιγο να σας πω την αληθεια!

εχθες παρελαβα κατι πραγματακια της μικρης...2 φορμακια,1 κουβερτουλα ανοιξιατικη και μια μπουρνουζοπετσετα!

ανυπομονω να τα πλυνω να μυρισουμε λιγο μωρουδιλα!

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...