Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

εχω ηδη μετρησει 8 και ειμαι ξαπλα απο νωρις το μεσημερι!

τον πηρα τηλ και μου ειπε να σταματησω να μετραω και να μην ειμαι ξαπλωμενη δεν χρειαζεται μιας και λεει ειναι φυσιολογικες αντιδρασεις της μητρας.

Τον ρωτησα αν πρεπει να αυξησω το μαγνησιο και μου ειπε οχι.

Αν δω λεει αυξηση των υγρων η χοντρυνουν τα πραγματα να τον παρω.

Αχ αγχωθηκα....αν δεν ηξερα την τεραστια εμπειρια του σε δυσκολες κυησεις και το οτι ολοι λενε ποσο καλος γιατρος ειναι...ειλικρινα θα με ειχαν ζωσει τα φιδια!

και τωρα αυτο με τα υγρα....υγρα εχω συνεχεια..(οπως και πονακια πειροδου βεβαια απλα οχι τοσο συχνα)

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αφού μιλήσαστε και του περιέγραψες τί και πώς, μην ανησυχείς.

Τα ανησυχητικά υγρά δεν είναι τα "απλά" υγρά (κι εγώ έχω κάθε μέρα πολλά). Ανησυχητικό μου είπε εμένα είναι να είναι σαν βλέννη και βέβαια το αίμα σε οποιαδήποτε μορφή (μακριά από μας και τα δυο!)

[μόνο μια ερώτηση: τι εννοεί να χοντρύνουν τα πράγματα?]

NuWHp2.png

InJWp3.png

Αφού μιλήσαστε και του περιέγραψες τί και πώς, μην ανησυχείς.

Τα ανησυχητικά υγρά δεν είναι τα "απλά" υγρά (κι εγώ έχω κάθε μέρα πολλά). Ανησυχητικό μου είπε εμένα είναι να είναι σαν βλέννη και βέβαια το αίμα σε οποιαδήποτε μορφή (μακριά από μας και τα δυο!)

[μόνο μια ερώτηση: τι εννοεί να χοντρύνουν τα πράγματα?]

πιο εντονοι πονοι ισως?η πιο συχνοι?

εγω γενικα τετοια πονακια τα εχω απο την αρχη καθημερινα και ποτε δεν με αγχωσε με αυτα.

Μου εχει βγει η πιστη αυτες τις ημερες η αληθεια ειναι...τιποτα προσπαθω να μην κανω αλλα δεν γινεται!Ποτε μου φαινεται και λογικο το σωμα να διαμαρτυρεται.

Διαβαζα τωρα στο φορουμ οτι γενικα στο Αλεξανδρας δεν ειναι υπερ των γιουτοπαρ λογω των ταχυκαρδιων και δεν τα δινουν καθολου ευκολα.

Προσπαθω να ειμαι ηρεμη και να εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο γιατι αν αρχισω να αμφιβαλλω θα τρελαθω....

Παντως σημερα με τοση ξεκουραση η μπεμπα την εχει καταβρει!Απο βολτες και κλωτσιες αλλο τιποτα!

Ποια αιματολογο ελεγες?στο Αλεξανδρας?2 ειναι...Ματσουκα και Μπαρμπαρουση.

aCtzp3.png

Διαβαζα τωρα στο φορουμ οτι γενικα στο Αλεξανδρας δεν ειναι υπερ των γιουτοπαρ λογω των ταχυκαρδιων και δεν τα δινουν καθολου ευκολα.

Ποια αιματολογο ελεγες?στο Αλεξανδρας?

Όταν μου πρωτοέδωσε τα γιουτοπαρ, με είχε προειδοποιήσει ότι αν νιώσω ταχυπαλμία θα είναι απ' αυτό. Εγώ έχω ήδη ένα μήνα που τα παίρνω και δεν έχω καταλάβει τίποτα! Άλλη φίλη μου μου είπε ότι όταν τα έπαιρνε έτρεμε ολόκληρη...Έχω διαβάσει και περιπτωση στο φόρουμ που εξαιτίας των γιουτοπάρ χρειάστηκε να παρει και χάπι για την καρδιά! Τι να πω? Είναι και πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός της καθεμιάς και αφού εγώ τα δέχτηκα καλά και μου σταμάτησε και τις συσπάσεις, δεν ξανααναρωτήθηκα.

Για την αιματολόγο δεν έχω συγκρατήσει το όνομα, αλλά στο πάρεντς, στο θέμα με την θρομβοφιλία, αναφέρεται πολύ συχνά με πολύ καλές...κριτικές!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Όταν μου πρωτοέδωσε τα γιουτοπαρ, με είχε προειδοποιήσει ότι αν νιώσω ταχυπαλμία θα είναι απ' αυτό. Εγώ έχω ήδη ένα μήνα που τα παίρνω και δεν έχω καταλάβει τίποτα! Άλλη φίλη μου μου είπε ότι όταν τα έπαιρνε έτρεμε ολόκληρη...Έχω διαβάσει και περιπτωση στο φόρουμ που εξαιτίας των γιουτοπάρ χρειάστηκε να παρει και χάπι για την καρδιά! Τι να πω? Είναι και πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός της καθεμιάς και αφού εγώ τα δέχτηκα καλά και μου σταμάτησε και τις συσπάσεις, δεν ξανααναρωτήθηκα.

Για την αιματολόγο δεν έχω συγκρατήσει το όνομα, αλλά στο πάρεντς, στο θέμα με την θρομβοφιλία, αναφέρεται πολύ συχνά με πολύ καλές...κριτικές!

εγω θα κοιταξω να κοψω τα πολλα πολλα...να πινω το μαγνησιο μου και να μην κανω βλακειες και βλεπουμε...θετικη σκεψη θα προσπαθησω οπως κανω απο την αρχη και οχι αγχος...

εσενα οι συσπασεις σου ηταν πολλες?

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Όχι, αφού εγώ δεν τις καταλάβαινα, ούτε πονάκια είχα ούτε τίποτα. Απλά μόλις μετρήσαμε το μήκος του τραχήλου στη β' και το βρήκαμε όχι και πολύ καλό, με έβαλε να κάνω καρδιοτοκογράφημα μήπως και κάνω συσπάσεις χωρίς να το καταλαβαίνω,γιατί αυτές μικραίνουν κι άλλο τον τράχηλο. Και τελικά είχε δίκιο. Απ' ό,τι κατάλαβα δηλαδή σε μένα ο κίνδυνος δεν ήταν απλά οι συσπάσεις, αλλά οι συσπάσεις σε συνάρτηση με τις επιπτώσεις στον τράχηλο...

NuWHp2.png

InJWp3.png

Και εγώ με συσπάσεις έντονες τις τελευταίες μέρες ειδικά από το μεσημέρι και μετά πεθαίνω...Προς το παρόν ξεκούραση και βλέπουμε γιατί ξεκίνησα από νωρίς αυτή την φορά..

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Έχω διαβάσει και περιπτωση στο φόρουμ που εξαιτίας των γιουτοπάρ χρειάστηκε να παρει και χάπι για την καρδιά!

Nαι, εγώ, τις μέρες μετά την άμνιο που έπαιρνα γιουτοπάρ έπαιρνα και μισό isoptin των 40 για την καρδιά. Είμαι επιρρεπής στις ταχυκαρδίες... μια φορά δοκίμασα να πάρω χωρίς το χάπι για την καρδιά, και φυσικά με έπιασαν...

mummytobe, κι ας λέει σήκω, εσύ πρόσεχε, ε?;)

Nαι, εγώ, τις μέρες μετά την άμνιο που έπαιρνα γιουτοπάρ έπαιρνα και μισό isoptin των 40 για την καρδιά

Α, καλά!

Μ' αρέσει που δίνω και συμβουλές!

Εδώ δεν ξέρω τι παίρνω εγώ η ίδια! :confused:

Καλέ, κι εγώ παίρνω 1 isoptin κάθε φορά μαζί με το γιουτοπάρ!

Απλά νόμιζα ότι είναι κι αυτό για τις συσπάσεις........

NuWHp2.png

InJWp3.png

Α, καλά!

Μ' αρέσει που δίνω και συμβουλές!

Εδώ δεν ξέρω τι παίρνω εγώ η ίδια! :confused:

Καλέ, κι εγώ παίρνω 1 isoptin κάθε φορά μαζί με το γιουτοπάρ!

Απλά νόμιζα ότι είναι κι αυτό για τις συσπάσεις........

:D:D:D:D:tongue::tongue: Είσαι φοβερή!!! :D

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Για συσπασεις διαβάζω....:(:(:(

Τα κοριτσακια με τις συσπασουλες να καθησετε φρόνιμα

...κ ήρεμες.. Λίγο ξεκούραση χρειάζεται κ καλη ψυχολογία

Κ ολα θα πανε καλα....

Οταν τις είχα κ εγω περυσι(μόλις είχα μπει στον 6ο)

έπαιρνα μονο μαγνήσιο κ με λίγη ξεκούραση ολα πήγαν καλα...

Οπότε καθεστε στους καναπέδες κ στα κρεβατακια σας ήσυχα...

Αλλαγη θέματος...ωραίος καιρός πάλι σήμερα.

Τελειώσατε με τα ψώνια σας?

Εγω το Σάββατο εχω τα πρώτα γενέθλια του γιου μου....

Καλα δε σας είπα τωρα που περπατάει εχει απίστευτη πλάκα ...

προσπαθεί να τρέξει κ εχει τα χέρια ανοιχτά μάλλον για

ισορροπία καθε φορα που τον βλέπω λιωνω...χθες

έμαθε να σκαρφαλώνει κ στους καναπέδες...κ πρεπει να μαι

απο πίσω του συνεχεια....

Τη Δευτέρα παω για β' κ περιμένω πως κ πως να δώ τη μπουμπού....

Αυτά απο Κρήτη!!!

qLIep2.png

y2qkp3.png

Καλημέρα...

Έτοιμοι Μαρία για το πρώτο σας πάρτι;;;Τι καλό ετοιμάζεις;;;

Νωρίς νωρίς για β επιπέδου εσύ ε;;;;

Ακούς Γιώτα μόνο εγώ και εσύ μείναμε στο τέλος για την β επιπέδου...

Προσωπικά ξεκούραση για μένα δεν παίζει ούτε σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας προσπαθώ βέβαια να κάθομαι όταν μπορώ αλλά....Δεν πειράζει ας πάρω μαγνήσιο τι να κάνω;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλημέρα σας !!!

να μπω και εγώ στην παρέα σας ?? :D ΠΗΤ έχω 29 Μαΐου αλλά ελπίζω να έχω ξεμπερδέψει γρηγορότερα :D:D

Είδα νωρίτερα πως είχατε μία συζήτηση για κούνιες ή κούνια κρεβάτι προσωπικά θεωρώ τα κρεβάτια κούνια, πεταμένα χρήματα

Αν αγοράσεις μία απλή κούνια το παιδί μπορεί να μείνει σε αυτή τουλάχιστον μέχρι τα 2 σίγουρα και παραπάνω.

Στην κόρη μου περίπου στα 2 (ίσως λίγο νωρίτερα) απλά έβγαλα το κάγκελο της κούνιας και πρόσθεσα ένα προστατευτικό καγκελάκι από τα τζαμπο, το οποίο μετά το χρησιμοποίησα και σαν προστατευτικό στο κανονικό (εφηβικό κρεβάτι της στο οποίο μπήκε γύρω στα 2,5)

Στα 2 το έβγαλα γιατί ήταν ήσυχη δεν ήταν ταρζάν οπότε δεν χρειάστηκε να βγάλω το πλαϊνό νωρίτερα

Επειδή δεν είχα αποφασίσει τι θα γίνει με το δωμάτιο και τα έπιπλα τότε, απλά ο άντρας μου έξυσε και έβαψε με ειδικά χρώματα το εφηβικό του κρεβάτι,:P οπότε αγόρασα μόνο ένα πολύ καλό στρώμα :D

KbLyp3.png 4AByp3.png

Καλημέρα! Τι κάνετε;

Επιδημία συσπασεων έπεσε; :-)

Όπως είπε και η Ξανθή η ξεκούραση μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας όταν έχεις άλλα μικρά παιδάκια...κι εγω όσο μπορώ κάθομαι, δηλαδη ξαπλωνω γιατί ακόμη και καθιστή είναι μπολικες οι ατιμες... Εγώ η αλήθεια είναι οτι κυριακη φοβήθηκα γιατι δεν έλεγαν να σταματήσουν με τίποτα και πήρα τη γιατρο και ξεκίνησα το χαπακωμα. Αφού είχε αρχίσει να με ενοχλεί και η μέση μαζί και λέω εντάξει θα γεννήσω όπου να ναι! Πάντως ευτυχώς δεν με έχουν πιάσει ταχυκαρδιες. Άλλα και στην πρώτη εγκυμοσύνη που είχα πάρει πάλι μόνο μια φορα ένιωσα ταχυκαρδια. Πάντως όποια εχει τη δυνατότητα για ξάπλα πραγματικά βοηθάει!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...