Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.

Στην β επιπέδου και εμένα που πάω στο Λητώ έχει κολπικό υπέρηχο και μετράει μόνο το μήκος του τραχήλου για να δώσει ποσοστά για πρόωρη κύηση.Αλλά δεν είναι υποχρεωτικό σε ρωτάνε και αν θες το κάνεις αν δεν θες δεν υπάρχει πρόβλημα.

Για κούνια κρεβάτι είναι λίγο ρίσκο για μένα.Έχω φίλη που το παιδί της 4 ετών τώρα κοιμάται ακόμα στην κουνιά του, απλή όχι κούνια κρεβάτι, έχω και τα δικά μου παιδιά που σε κούνια, πάρκο ούτε να τα δουν ζωγραφιστά.Δεν είναι ότι θέλουν να είναι στο κρεβάτι μου αλλά θέλουν κρεβάτι κανονικό ότι είναι περιορισμένο δεν το μπορούν.Εννοώ ότι την μικρή την βάλαμε και σε κούνια κρεβάτι, όπως και σε κρεβάτι του ικεα τα πιο μικροκαμωμένα που έχει, αλλά επειδή είναι στενό δεν κοιμάται ενώ σε κανονικό μονό κρεβάτι 1χ2 μέτρα μια χαρά κοιμάται όλο το βράδυ.Τώρα από εκεί και πέρα επειδή ποτέ δεν ξέρεις πως θα σου βγει το παιδί ρισκάρεις και βλέπεις.

Για την δυσκοιλιότητα υπάρχει και το γάλα μαγνησίας από το φαρμακείο το παίρνετε αν δεν θέλετε να μπλέξετε με σιρόπια, φάρμακα κτλ και φύλλα Αλεξανδρείας κάπως έτσι νομίζω μου τα είχε πει η γιατρός που τα βράζεις σαν τσαι ένα πράγμα και βοηθάνε επίσης.Ευτυχώς δεν είχα καθόλου θέμα με δυσκοιλιότητα σε καμία εγκυμοσύνη.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα μανουλες.......μιλσαμε χθες στο παρεντς περι συσπασεων με δυο μανουλες απο εδω ..εκει εχω αλλο νικνειμ "Ι.Δωρα"....βλεπω ειμαστε αρκετες που περιμενουμε τον Μαιο μπεμπακια!!!!

Θα ηθελα να μοιραστω τον φοβο μου μαζι σας μπας και ηρεμισω λιγακι...εδω και 2 μερες ξεκινησα τα yutorar αλλα οι συσπασεις δεν εξαφανιστηκαν τελειος..εχω κατα τη διαρκεια της ημερας αλλα ειναι πιο χαλαρες..Οταν περνεις αυτα τα χαπια σου σταματανε αμεσως;

και κατι αλλο καθε φορα που σηκωνομαι νιωθω πιεση..ενα βαρος χαμηλα για λιγο,κανενα λεπτο ειναι φυσιολογικο;

Σαν πρωταρα κανω ...αλλα στην 1η μου εγκυμοσυνη δεν ειχα τιποτα απ ολα αυτα!!!!

Σορρυ αν σας ζαλισα με το καλημερα σας αλλα ειμαι σιγουρη πως με καταλαβαινετε.....

Yvqjp3.png4s09p3.png

Καλημέρα, καλή εβδομάδα!

[Διψήφιο νούμερο κι εγώ σήμερα!(ε, να μην το πω, αφού το καμαρώνω;))]

:D:D

Κορίτσια συναχώθηκα!!!!!!

Περαστικά! Πώς είσαι σήμερα? Πώς πήγε το τραπέζι? :D

Ρωτήστε το γιατρό σας και εφόσον σας το επιτρέψει, βουρ στα φαρμακεία!!!! Θα με θυμηθείτε!!

Δε μ' αφήνει, δυστυχώς, έχω ξανακούσει ότι κάνει δουλειά...

Για την δυσκοιλιότητα υπάρχει και το γάλα μαγνησίας από το φαρμακείο το παίρνετε αν δεν θέλετε να μπλέξετε με σιρόπια, φάρμακα κτλ και φύλλα Αλεξανδρείας κάπως έτσι νομίζω μου τα είχε πει η γιατρός που τα βράζεις σαν τσαι ένα πράγμα και βοηθάνε επίσης.

Το ρημάδι το γάλα μαγνησίας δεν πίνεται, δυστυχώς εγώ δεν το μπορώ καθόλου... μια φορά μόνο τα κατάφερα και έκανε δουλειά όμως.

Καλημερα μανουλες.

Καλημέρα! Όλα καλά θα πάνε, σίγουρα κάποιες μανούλες εδώ θα ξέρουν να σε διαφωτίσουν. Υπάρχει και στο πάρεντς σχετικό θέμα ("συσπάσεις και yutopar" ή "πρόωρες συσπάσεις", κάπως έτσι...). Καλωσήρθες!

Περαστικά! Πώς είσαι σήμερα? Πώς πήγε το τραπέζι? :D

Καλημέρα!! Μια χαρά πήγε το τραπέζι, τέλεια, από το συνάχι είμαι λίγο καλύτερα, πιστεύω αύριο θα είμαι περδίκι.....

Καλημερα εγκυουλινες τι κανετε?

Για μας αυτο το σκ ηταν το σκ των παρτυ σε 2 πηγαμε

και τα 2 σε παιδοτοπους και εγινε το κεφαλι καζανι!

Για τη δυσκοιλιοτητα που λετε μαλλον μου χτυπαει την πορτα

στις προηγουμενες εγκυμοσυνες μου εδωσε ο γιατρος το duphalac!

nikdora δεν ξερω να σου πω για τις συσπασεις μονο στη γεννα τις εχω

νιωσει πιο πριν δεν ξερω πως ειναι τις νιωθεις στην κοιλια ή στη λεκανη

αραγε?Παντως αυτο με το βαρος χαμηλα το νιωθω συχνα αλλα δεν ειναι

συσπαση αποτι ξερω. Το φαρμακο που παιρνεις μηπως δεν πιανει απο

την πρωτη μερα? Αν το αναφερεςι στο γιατρο μπορει να σου πει οτι

χρειαζεται να το παιρνεις πιο συχνα ή κατι τετοιο μιλα μαζι του

καλυτερα!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσαρες!

skontoufla μου καπου με ρωτησες για την Αντι-Χα!

Εγω τελικα πηγα σε αλλη αιματολογο του Αλεξανδρας η οποια μου ειπε οτι τσαμπα μου τις εδωσε η αιματολογος η ιδιωτης,οποτε μου συνεστησε να τις κοψω.

Με τον γιατρο για ασφαλειας(βλεπεις προστατευει απο αποκολλησεις,προεκλαμψια,ελλιποβαρες μωρο) θα τος συνεχισω λιγο ακομα αλλα μου εχει την χαμηλοτερη δοση και δεν με βαζει καν να κανω Αντι-Χα.

Συμφωνα ομως με την αλλη αιματολογο επρεπε να κανω μια φορα τον μηνα.

Κοριτσια για κρεββατακι που λετε εγω δεν ειχα καμμια προτιμηση σε προεφηβικο αλλα νομιζω οτι για να ανεβοκατεβαινει καγκελο πρεπει να ειναι?

καλα τα εχω καταλαβει?

Δωρακι μου γλυκο καλως ηρθες και εδω!

ακομα εχεις πονακια?μην αγχωνεσαι και ξεκουρασου αν μπορεις....και εγω πολλα αυτες τις ημερες αλλα ειναι απο κουραση σιγουρα!

Απο δυσκοιλιοτητα που λετε ακομα δεν εχω προβλημα!Ελπιζω ετσι να παει και στην πορεια!

Κοριτσια καλη εβδομαδα σε ολες!

aCtzp3.png

Καλησπέρα εγκυουλες!

Δώρα καλώς ήρθες! Κι εγω ξεκίνησα τα yutopar από χθες γιατί μόλις σηκωνομουν τσουπ να και οι συσπασεις! Ακόμη και καθιστή σε ορθή γωνία είχα. Και ναι θέλει λίγο χρόνο για να δράσει, δεν εξαφανίζονται αμέσως. Αρκεί να μειώνονται και μεσα σε 4-5 μέρες θα έχει ο γιατρός σου συμπέρασμα αν φτάνει, αν χρειάζεσαι κι άλλο, κλπ. Υπομονή!

Κάποια ρωτησε πως νιώθουμε τις συσπασεις: νιώθεις την κοιλια σου να σφιγγεται, σκληραινει, πετρωνει για λίγα δευτερόλεπτα και μετα χαλαρώνει πάλι. Είναι λογικό να τις νιώθετε σε κάποια φάση, σημασία εχει σε ποια φαση και φυσικα πόσο τακτικά. Αν το νιώθετε το λέτε στο γιατρό σας! Δεν είναι ώρα ακόμη για τέτοια!

Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη σε κάποια φαση προς το τέλος είχα πάρει κι εγω αυτό το σιρόπι γιατί είχα στουπωσει εντελώς! 3 κουταλιες μαζι ήπια και τίποτα! Γενικα απο οτι έχω ακούσει είναι εθιστικό. Δηλαδη αν παίρνεις μια κουτ. κάθε μέρα, σε λίγο καιρό δεν θα σου κάνει τίποτα, θα χρειάζεσαι παραπάνω. Για αυτο και λένε καλύτερα όχι συνεχόμενη χρήση ώστε όταν πραγματικά υπάρχει ανάγκη να πιάνει. Εμένα γιατι δεν με έπιασε καθόλου δεν ξέρω...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Ναντια το κρεβάτι του μικρού μου δεν είναι προεφηβικό άλλα το κάγκελο ανεβοκατεβαίνει. Ίσως ομως τα περισσότερα να είναι όπως τα λες, δεν θυμάμαι. Βέβαια μπορώ να αφαιρεσω εντελώς το κάγκελο άλλα δεν γίνεται το κρεβάτι που εννοούν προεφηβικό στα μαγαζιά. Γενικα ήθελα να βρω μια απλή, κλασική κούνια και είχα στη σκέψη οτι θα ακολουθήσει και δεύτερο παιδί, ίσως και τρίτο, οπότε η κούνια θα παραμένει κούνια...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Καλησπέρα εγκυουλες!

Δώρα καλώς ήρθες! Κι εγω ξεκίνησα τα yutopar από χθες γιατί μόλις σηκωνομουν τσουπ να και οι συσπασεις! Ακόμη και καθιστή σε ορθή γωνία είχα. Και ναι θέλει λίγο χρόνο για να δράσει, δεν εξαφανίζονται αμέσως. Αρκεί να μειώνονται και μεσα σε 4-5 μέρες θα έχει ο γιατρός σου συμπέρασμα αν φτάνει, αν χρειάζεσαι κι άλλο, κλπ. Υπομονή!

Κάποια ρωτησε πως νιώθουμε τις συσπασεις: νιώθεις την κοιλια σου να σφιγγεται, σκληραινει, πετρωνει για λίγα δευτερόλεπτα και μετα χαλαρώνει πάλι. Είναι λογικό να τις νιώθετε σε κάποια φάση, σημασία εχει σε ποια φαση και φυσικα πόσο τακτικά. Αν το νιώθετε το λέτε στο γιατρό σας! Δεν είναι ώρα ακόμη για τέτοια!

Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη σε κάποια φαση προς το τέλος είχα πάρει κι εγω αυτό το σιρόπι γιατί είχα στουπωσει εντελώς! 3 κουταλιες μαζι ήπια και τίποτα! Γενικα απο οτι έχω ακούσει είναι εθιστικό. Δηλαδη αν παίρνεις μια κουτ. κάθε μέρα, σε λίγο καιρό δεν θα σου κάνει τίποτα, θα χρειάζεσαι παραπάνω. Για αυτο και λένε καλύτερα όχι συνεχόμενη χρήση ώστε όταν πραγματικά υπάρχει ανάγκη να πιάνει. Εμένα γιατι δεν με έπιασε καθόλου δεν ξέρω...

εγω νιωθω εντονους πονους περιοδου που ομως σκληραινει και η κοιλια και "μαγκωνει"... ωχ μαλλον πρεπει να παλουκωθω!

aCtzp3.png

εγω νιωθω εντονους πονους περιοδου που ομως σκληραινει και η κοιλια και "μαγκωνει"... ωχ μαλλον πρεπει να παλουκωθω!

Ναντια μου χωρίς να θέλω να σε τρομάξω πάρε το γιατρο σου και φυσικά παλουκώσου!!!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Ναντια μου χωρίς να θέλω να σε τρομάξω πάρε το γιατρο σου και φυσικά παλουκώσου!!!

σημερα εχω πει να κατσω ηρεμη και να τις μετρησω.

παιρνω ενα μαγνησιο.

Να δω πως θα παει και σημερα και θα τον ενημερωσω.

Δεν ειναι βλεπεις μετρο συγκρισης οι μερες που περασαν με τοση κουραση....

πωπω νιωθω τυψεις...

aCtzp3.png

σημερα εχω πει να κατσω ηρεμη και να τις μετρησω.

παιρνω ενα μαγνησιο.

Να δω πως θα παει και σημερα και θα τον ενημερωσω.

Δεν ειναι βλεπεις μετρο συγκρισης οι μερες που περασαν με τοση κουραση....

πωπω νιωθω τυψεις...

Κάθησε και πρόσεξε πόσες φορές το νιώθεις αυτο την ημέρα γιατι θα πρέπει να το πεις στο γιατρό σου. Δεν εχει τόσο σημάσια ίσως αν προήλθε απο κούραση ή κάτι άλλο, αλλά όπως και να χει θα πρέπει να αντιμετωπιστεί στη φαση που είμαστε είτε με ξεκούραση, είτε μια χάπια. Και φυσικά μια σύσπαση την ημέρα δεν είναι θέμα, αλλά στην περίπτωσή σου με ανησυχεί η σύσπαση με πόνο.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Καλή εβδομάδα!

Κορίτσια συναχώθηκα!

Περαστικά βρε Γιώτα! Υπομονή, γιατί στις δικές μας περιπτώσεις μόνο με γιατροσόφια και με το πέρασμα του χρόνου μπορεί να υποχωρήσει. Το έπαθα πριν κανα-δυο μήνες, έχω και ιστορικό αλλεγρικής ρινίτιδας, το είδα και πατριωτικά δεν έπαιρνα τίποτα από φάρμακα, ούτε καν αποσυμφορητικά και ο βραδινός ύπνος ήταν μαρτύριο.

Καλημερα μανουλες...

Καλώς την! Εγώ και το τελευταίο που είχα να σου πω στο έγραψα στο παρεντς...

Εγω τελικα πηγα σε αλλη αιματολογο του Αλεξανδρας η οποια μου ειπε οτι τσαμπα μου τις εδωσε η αιματολογος η ιδιωτης,οποτε μου συνεστησε να τις κοψω.

Κοριτσια για κρεββατακι που λετε εγω δεν ειχα καμμια προτιμηση σε προεφηβικο αλλα νομιζω οτι για να ανεβοκατεβαινει καγκελο πρεπει να ειναι?

Αν η αιματολόγος είναι αυτή η πασίγνωστη που αναφέρουν στο παρεντς κι εγώ θα ήθελα να μπορούσα να πάω να με δει...Η αιματολόγος που πήγα εδώ μου είχε πει ότι δεν θα χρειάζεται να τις κάνω μέχρι τέλους, αλλά ο γιατρός μου επέμενε να τις συνεχίσω "για καλό και για κακό". Είχα και πριν κάποιους μήνες μια αποβολή που μου είπε η αιματολόγος ότι θα μπορούσε να είχε αποδοθεί στο θέμα της θρομβοφιλίας (υποθέσεις έκανε, βέβαια), οπότε κι εγώ συμφώνησα με τον γυναικολόγο...Κάθε μήνα κάνω anti-Xa (η οποία, για να κλαφτώ λιγάκι, δεν δικαιολογείται από ΕΟΠΥΥ, τώρα βεβαια λίγη διαφορά κάνει!)

Για το κρεββάτι, ΣΥΝΗΘΩΣ, όταν είναι σκέτη κούνια ανεβοκατεβαίνει το κάγκελο και όταν γίνεται και κρεβάτι μόνο το στρώμα, αλλά σήμερα βρήκα στο ιντερνετ ένα σαιτ που έχει σκέτες κούνιες αλλά ανεβοκατεβαίνει το στρώμα Τους έστειλα ε-μειλ και περιμένω προσφορά.

NuWHp2.png

InJWp3.png

Να στε καλα κοριτσακια...οσο ξεκουραζομαι τοσο μειωνονται;);)

ειχα κατι ψιλοτσιμπηματα δεξια αλλα ξερω πως αυτο ειναι οι λεγομενοι πονοι στρογγυλων συνδεσμων εεεεε;μου περασαν ευτυχως..Αντε να ρθει η Πεμπτη να δω το κοριτσακι μου να ηρεμισω....

Ναντιακι να τις μετρησεις και αν ειναι πανω απο 10 ενημερωσε τον γιατρο.....το πολυ πολυ να παρεις χαπακια εξτρα και μπολικη ξεκουραση...

Δεν θελει πανικο απ οτι καταλαβα εκ τον υστερων...να ναι καλα τα κοριτσια και ο ντοκτορ με τα μαγικα χαπακια :tongue::tongue:

Yvqjp3.png4s09p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...